PRESETIT TALVIKUVILLE


Talvella ihanien kuvien ikuistaminen ei ole pimeydestä johtuen aina niin helppoa edes ulkona, mutta saati pimeässä maneesissa tai tallissa. Tämän paketin tarkoituksena onkin auttaa sinua muokkaamaan helposti talvikuviisi väriä ja maneesikuviin valoa. Paketti sisältää 14 presettiä/filtteriä, jotka tekevät kuvien muokkaamisesta todella helppoa.

Adobe Lightroom CC on sovellus, jonka kuka vain voi ladata ilmaiseksi puhelimelleen. Lataa tästä Android-versio lataa tästä ios-versio. Puhelinsovellus ei vaadi maksullista jäsenyyttä, mutta jos haluat käyttää presettejä tietokoneella sinulla pitää olla Lightroom ostettuna.

PAKETTI SISÄLTÄÄ:
- 14 eri tilanteisiin sopivaa presettiä. Erityisesti viisi niistä on suunniteltu maneesikuvien muokkaamiseen ja loput sopivat hyvin talvisiin kuviin.
- Kattavat ohjeet presettien asennukseen videolla.
- Kattavat ohjeet kuinka käyttää Lightroomia ja kuinka saada presetit näyttämään jokaisessa kuvassa hyvälle pienillä muutoksilla.


HINTA 15.90€
HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV 24%Paketilla ei ole palautusoikeitta. Maksu tapahtuu tilisiirtona. Saat maksuohjeet tilauksen tehtyäsi ja presetit ohjeineen toimitetaan sinulle maksamisesi jälkeen sähköpostitse.

Huomaathan, että presetit voivat näyttää erille sinun kuvissasi riippuen valotuksesta, värimaailmasta ja kuvan laadusta. Paketin mukana tulee kuitenkin ohjeet mitä tehdä, jos preset ei näytä hyvälle juuri sinun kuvassasi. Jos epäröit vielä paketin tilaamista voit laittaa minulle viestiä instagramissa muokkaamattoman kuvan kanssa, jolloin voin näyttää mille presetit näyttävät kuvissasi!


Kysyttävää? Lähetä sähköpostia tiia.suomalainen(at)icloud.com tai instagram-viestiä täällä.


kuva: @riikkaelisaaaa

Katso lisää preseteillä muokattuja kuvia Instagramista täältä.
© Voitto kotiin. Design by FCD.