KESÄPRESETIT MYYNNISSÄ NYT

Paketti sisältää 20 kesäpresettiä/filtteri, jotka tekevät kuvien muokkaamisesta todella helppoa.  Presetit voi asentaa ilmaiseen Lightroom Mobile -sovellukseen. Saat ostaessasi mukaan ohjevideon sovelluksen käyttöön ja presettien asentamiseen. Saat presetit itsellesi pysyvästi ja voit asentaa ne niin monelle omalle laitteellesi kun haluat.

Adobe Lightroom CC on sovellus, jonka kuka vain voi ladata ilmaiseksi puhelimelleen. Lataa tästä Android-versio lataa tästä ios-versio. Puhelinsovellus ei vaadi maksullista jäsenyyttä, mutta jos haluat käyttää presettejä tietokoneella sinulla pitää olla Lightroom ostettuna.

PAKETTI SISÄLTÄÄ:
- 20 eri tilanteisiin sopivaa kesäpresettiä.
- Kattavat ohjeet presettien asennukseen videolla.
- Kattavat ohjeet kuinka käyttää Lightroomia ja kuinka saada presetit näyttämään jokaisessa kuvassa hyvälle pienillä muutoksilla. Ehkä tämä on viimeinen preset-paketti, joka sinun täytyy ostaa, sillä neuvon ohjeissa kuinka osaat jatkossa muokata kuvia itsenäisesti!


PAKETIN HINTA:20€
HINTA SISÄLTÄÄ ALV 24% 

Paketilla ei ole palautusoikeitta. Maksu tapahtuu tilisiirtona. Saat maksuohjeet tilauksen tehtyäsi ja presetit ohjeineen toimitetaan sinulle maksamisesi jälkeen sähköpostitse.

Huomaathan, että presetit voivat näyttää erille sinun kuvissasi riippuen valotuksesta, värimaailmasta ja kuvan laadusta. Paketin mukana tulee kuitenkin ohjeet mitä tehdä, jos preset ei näytä hyvälle juuri sinun kuvassasi. Jos epäröit vielä paketin tilaamista voit laittaa minulle viestiä instagramissa muokkaamattoman kuvan kanssa, jolloin voin näyttää mille presetit näyttävät kuvissasi!


Kysyttävää? Lähetä sähköpostia tiia.suomalainen(at)icloud.com tai instagram-viestiä täällä.


© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.