KESÄPRESETIT MYYNNISSÄ NYT

Super suosittu vuodenaikoihin perustuva presetit saavat jatkoa kesäisellä paketilla! Paketti sisältää 20 presettiä/filtteriä, jotka tekevät kuvien muokkaamisesta todella helppoa. Filtterit on suunniteltu erityisesti kesäisille puhelinkuville, mutta ne sopivat hyvin myös kameralla otettuihin valokuviin. Presetit voi asentaa ilmaiseen Lightroom Mobile -sovellukseen. Saat ostaessasi mukaan ohjevideon sovelluksen käyttöön ja presettien asentamiseen.

Adobe Lightroom CC on sovellus, jonka kuka vain voi ladata ilmaiseksi puhelimelleen. Lataa tästä Android-versio lataa tästä ios-versio. Puhelinsovellus ei vaadi maksullista jäsenyyttä, mutta jos haluat käyttää presettejä tietokoneella sinulla pitää olla Lightroom ostettuna.

PAKETTI SISÄLTÄÄ:
- 20 eri tilanteisiin sopivaa presettiä. 
- Kattavat ohjeet presettien asennukseen videolla.
- Kattavat ohjeet kuinka käyttää Lightroomia ja kuinka saada presetit näyttämään jokaisessa kuvassa hyvälle pienillä muutoksilla. Ehkä tämä on viimeinen preset-paketti, joka sinun täytyy ostaa, sillä neuvon ohjeissa kuinka osaat jatkossa muokata kuvia itsenäisesti!

PAKETIN (20 presettiä) HINTA20€
HINTA SISÄLTÄÄ ALV 24% Paketilla ei ole palautusoikeitta. Maksu tapahtuu tilisiirtona. Saat maksuohjeet tilauksen tehtyäsi ja presetit ohjeineen toimitetaan sinulle maksamisesi jälkeen sähköpostitse.

Huomaathan, että presetit voivat näyttää erille sinun kuvissasi riippuen valotuksesta, värimaailmasta ja kuvan laadusta. Paketin mukana tulee kuitenkin ohjeet mitä tehdä, jos preset ei näytä hyvälle juuri sinun kuvassasi. Jos epäröit vielä paketin tilaamista voit laittaa minulle viestiä instagramissa muokkaamattoman kuvan kanssa, jolloin voin näyttää mille presetit näyttävät kuvissasi!


Kysyttävää? Lähetä sähköpostia tiia.suomalainen(at)icloud.com tai instagram-viestiä täällä.kuva: @pomppuponski


Kuva: @hellakanelisilma


kuva: @tummalatvialainenKatso lisää preseteillä muokattuja kuvia Instagramista täältä.
© Voitto kotiin. Design by FCD.