Näin pääsin lääkikseen osa 3 & 4

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Moikka! Jaan tänne bloginkin puolelle nyt Näin pääsin lääkikseen -sarjan kaksi uusinta videota. 

Kolmannessa jaksossa vastailen teidän lähettämiin kysymyksiin. Kerron mm. paljonko lääkikseen hakeminen maksaa, opiskelinko matematiikkaa ollenkaan erikseen, miten selvitä epäonnistumisesta, millainen mun lähtötaso oli.
Neljännessä osassa "Näin pääsin lääkikseen" -videosarjassa käsittelen stressinhallintaa, stressittömän lukusuunitelman laatimista ja vastailen teidän kysymyksiin. Kerron mm. vertailinko itseäni muihin hakijoihin, miten ratkaisin stressin aiheuttamat uniongelmat jne. Tämä on mun mielestä kaikkein paras jakso, joten jos aiot katsoa vain yhden katso tämä! 

Mun opiskeluarkea lääkiksessä sekä lisää vinkkejä lääkikseen hakemiseen pääset seuraamaan parhaiten youtuben lisäksi instassa @tiiastudies ja @tiiavoitto.

Kannatta tsekata myös nämä videot ja postaukset:


1 kommentti

  1. Moi! Mä ajattelin aluksi että en viittis kattoo näitä sun lääkis-videoita koska mä olen hakemassa eri alalle, mut sit kun katoin kuitenkin niin tajusin että noita sun vinkkejä voi hyvin soveltaa, vaikka olis menossa johonkin muuhun pääsykokeeseen :D Just esim. mitä tulee stressinhallintaan. Mulla näkyy valitettavasti stressi tosi herkästi yöunissa, se on ollut jo nyt lukiossa aika iso ongelma :/

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.