Studygram eli uusi instagram-käyttäjäni opiskelujutuille #lääkikseen2019

maanantai 20. elokuuta 2018


Jatkossa mun lääkiksen pääsykokeeseen valmistautumista voi seurata myös mun uudella @tiiastudies -käyttäjällä instassa. Huomasin, että monia pääsykoejutut kiinnostaa, mutta monet ne myös pääkäyttäjälläni @tiiavoitto skippasi. Studygram -käyttäjät ovat etenkin kansainvälisesti hyvin suosittuja tällä hetkellä instassa, joten siitä sain idean nämä jutut erkaannuttaa omalle tililleen. Vielä tuolla on aika hiljaista, mutta eiköhän homma aktivoidu syksyn edetessä niin instassa kun täällä bloginkin puolella!

SEURAA @TIIASTUDIES

Jos sulla on muuten vinkata hyviä studygrammaajia tai muualla somessa opiskelujuttujaan jakavia, niin laita kommenttia! 

2 kommenttia

  1. Sori tää kommentti ei liity opiskeluun millään tavalla :D mietin vaan kun muistaakseni joskus mainitsit jossain iho-ongelmista vai sekoitanko nyt johonkin toiseen henkilöön kokonaan? Niin tuli vaan mieleen postausehdotus jossa kertoisit vähän sun ihonhoidosta ja muten sun iho on noin hyväkuntoinen nykyään :) siihenhän vois toki sisällyttää muutakin kuin ihoon liittyvää materiaalia, esim hiusten hoito jne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistat oikeen! Mun ihoon auttoi aluksi aika paljon e-pillerit ja lopullisesti sitten paransi Mizon merkin etanatuotteet.

      Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.