6. Koti joulukuntoon!

keskiviikko 6. joulukuuta 2017


Moi! Toisessa luukussa Pinja koristeli tallin joulukuntoon, joten nyt itsenäisyyspäivän luukusta paljastuu video, jossa minä luon omaan kotiini vähän joulufiilistä. Tällä kertaa otin myös muutaman kuvan videon lisäksi, niin näette vähän paremmin uudet jouluiset yksityiskohdat. Tuli kyllä heti paljon kotoisampi fiilis kun sai tännekkin muutaman jouluvalon ja kynttilän. Pienilläkin jutuilla saa aikaan jo paljon.

*Postauksen linkit Elloksen mainoslinkkejä

Nämä on Prismasta, mutta vastaavia ja vielä ihanampiakin (pitää ehkä tilata lisää..:D) täältä.

JUL -valo täältä.

Villamatto täältä.

Kertokaa millaisia joulukoristeita teillä on kotonanne ja oletteko esimerkiksi laittaneet joulukuusen, vaikka ette omassa asunnossa jouluaattona esimerkiksi ole?1 kommentti

  1. Nää luukut on tosi kivoja! Heppatohtori ja reagointi vanhoihin videoihin oli hyviä, kiva kun niitä on tulossa lisää :) Mulla on niin pieni kämppä ettei ole "kunnon" joulukuusta, mutta on sellainen minikokoinen yhdellä sivupöydällä :D

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.