3. Hevostohtori -videosarjan ensimmäinen osa

sunnuntai 3. joulukuuta 2017


Hevostohtorit palveluksessanne! Eli kyseessä on uusi videosarja, jossa pureudutaan Pinjan kanssa teidän lähettämiin hevosongelmiin. Kyselette aina paljon apua ja yleensä vastaukseni on kääntyä valmentajan puoleen, mä en ole mikään oikea ja osaava henkilö jelppaamaan ja sen sanomme tämänkin videon alussa. Silti tämä kuulosti niin kivalle idealle ja sai aikaan paljon viestejä teiltä, joten nyt sitten vastaillaan oman osaamisenne mukaan teidän hevospulmiin!


Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.