11. Tee sinäkin jonkun joulusta parempi!

maanantai 11. joulukuuta 2017


Jo useana jouluna meillä on ollut tapana lahjoittaa joululahjakeräyksiin käyttämättömiä tavaroita. Nyt ajattelin puhua asiasta videollakin, sillä tänä vuonna lahjoituksemme oli aiempaa isompi. Toivon, että moni vielä tästä innostuisi ja tekisi joulun hyvän teon jos itsellä vain siihen mahdollisuus. Apua voi auttaa esim. näiden järjestöjen kautta: Brother Christmas, Joulupuu, MLL, HOPE.

Kiitos just sulle siitä, että me pystyttiin tänä vuonna tekemään hyvää <3 


3 kommenttia

 1. Mielettömän hieno juttu, että olette lahjoittaneet teille ylimääräiset tavarat niitä tarvitseville. Arvostan suuresti! Oikein hyvää joulunaikaa teille ♥

  VastaaPoista
 2. TÄÄ KOMMENTTI EI LIITY TÄHÄN POSTAUKSEEN!🌚

  Vaan ajattelin kysyä, mistä sie näät ig:ssä ne kuvat jotka ovat sun tykätyimmät kuvat 2017?? 😌

  VastaaPoista
 3. Vau!! Hieno ele teiltä! Ihanaa, että löytyy vielä pyyteettömiä ihmisiä. Satatuhatta sydäntä ja halausta teille! Ootte upeita! <3

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.