1. Joulukalenteri on täällä taas!

perjantai 1. joulukuuta 2017


Ei joulukuuta ilman meidän joulukalenteria! Nykyään perinteeksi tosin on taitanut alkaa muodostua videomuotoinen kalenteri, sillä tänäkin vuonna kaikki luukut ovat videoita ja julkaistaan youtubessa. Ajattelin kuitenkin julkaista ne myös täällä blogin puolella, sillä tänne ne arkistoituvat kivemmin ja niihin saa mahdollisesti sitten vähän lisäarvoa tuotettua kuvien ja tekstien muodossa. Moni myöskin seuraa vain blogin puolella, joten miksipä ei. Voitte sitten päättää kumpi tapa on teille helmpompi, suoraan youtubeen meneminen vai blogin kautta katsominen.


1 kommentti

  1. Joku joulukalenterin luukku voisi olla sellainen, että syötte kaupasta ostetun jonkun vanukkaan esim vaikka (Jacky vanukas).😊

    Kaadatte vanukkaan syvään ruokalautaseen. Ja vanukkaan kun kaadatte/laitatte lautaselle niin käsiä saa käyttää apuna. Mutta, ilman käsiä pitää teidän yrittää syödä se eli siis joko nuolla/syödä sen lautaselta ilmankäsiä. Kumpi on nopeampi voittaa!

    Tämmöinen nopea ja todella hauska haaste!😊 Itse tiedän kokemuksesta.🙈😂Toivottavasti tämä herätti sinussa Tiia innostusta vaikka Pinjan tai Sinin kanssa tai te 3 yhdessä yrittäisitte, jos sini vain innostuu tästä haasteesta esim?😫😁🙌

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.