Kodin esittely videolla ja kuvina

sunnuntai 15. lokakuuta 2017


Joku tovi on täällä mun kodissa tullut jo asusteltua ja nyt vihdoin alkaa olla aika valmiin näköistä ja sehän tietää sitten kodin esittelyä! Kuvien muodossa en lähde nyt kotia hirveästi esittelemään, mutta jaan nyt kuitenkin muutaman niille, jotka eivät videota jaksa katsoa tai haluavat katsoa vähän pidempään jotain yksityiskohtia. Enemmän kerron ja näytän sitten lopussa olevalla videolla, joten kannattaa se tsekata :)

Pitää olla kiitollinen kaikille yhteistyökumppaneille sekä omille vanhemmille! Ilman näitä ei olisi upeaa kämppää ja ihanaa sisustusta. Olen mm. saanut paljon kotoa tavaroita tänne, jonka lisäksi ison osan huonekaluista sain kivalla alennuksella valita Veke.fi -verkkokaupan valikoimasta.

Hylly Veke.fi 

Keittiö sai viimeisen silauksen avohyllyllä, jonne sijoitin kaikki kauniit astiat sekä lasipurkit. Sen myötä keittiön tasot vapautuivat käyttöön paljon paremmin. Musta ruokapöytä tuo kivasti kontrastia muuten aika vaaleaan kotiin ja sen perään onkin kyselty paljon. Valitettavasti se on niin vanha, ettei alkuperä ole tiedossa. Itse sain sen kotoa mukaan. Kotona se toimi mun vanhassa huoneessa työpöytänä, mutta nyt täällä pääsee vasta oikeasti oikeuksiinsa!

Keittiön valaisin Sessak (voi ostaa mm. täältä) / Sohvapöytä mm. Sotka ja Veke.fi

Pöytä Veke.fi / Tuoli Veke.fi  (alessa!) / Valaisin Sessak / Lakanat Veke.fi

Tämä työpöytä valoritilöineen on yksi mun lemppari ja pinterestistä kun bongailin ennen tänne muuttoa noita ritilöitä olin varma, että sellaisen haluan tännekkin! Tuo on kahdesta osasta yhdistetty ja itse valkeaksi maalattu kirpparilöytö, johon vaan lisäsin jouluvalot ja pari polaroidia. 

Aina sanotaan, ettei koti ole koskaan valmis ja näin varmasti onkin, sillä puuttuu täältäkin vielä muutamia juttuja, mutta pääpiirteittään alkaa olla aika valmista! Mutta sitten videon pariin, jossa näkyy kaikki vähän yksityiskohtaisemmin ja tarkemmin:

11 kommenttia

 1. Menettekö HIHS:iin? Mulla samanlainen sohva! :D ja sotkasta ostettu.

  VastaaPoista
 2. Olispa mullaki tiskikone... tiskaaminen kyllä niin persehommaa :DD

  VastaaPoista
 3. TÄMÄ KOMMENTTI EI LIITY TÄHÄN POSTAUKSEEN! Vaan sun siihen tällä hetkellä olevaan snäppiin... mikä sulla snapchatissa on...

  Eli mikä biisi siinä on kun ajat sitä autoa? Joku Sannin Vain Elämää ohjelmasta oisko??...

  Se laulaa siinä jotain... "Rankkaa ja jäte lyö rantaan kun kotona sua..." Jotain tollaista, niin aattelin kysyä että mikä on biisin nimi? Toivottavasti muistat/tiiä t ja vastaat pian! :) KIITOS!!

  VastaaPoista
 4. Kiva, selkeä ja pelkistetty sisustus! Joku tuollainen hempeä väriläiskä, esim. roosa tai mintunvihreä vois olla kiva olkkariin/keittiöönkin. Tykkään kun ei oo liian raskaasti sisustettu asunto :)

  VastaaPoista
 5. Hei mistähän mahtaa olla tuo kylpyhuoneen valkoinen kaappi? Se vaikuttaa tosi näppärältä ja tilavalta, että saa piiloon tavaraa 😊 tosi kiva sisustus koko asunnossa!

  VastaaPoista
 6. Niimpäs on.😇 Kiitti ku vastasit.😌

  VastaaPoista
 7. Vau, sun asunto on tosi hieno ja kivasti sisustettu :o Ehkä vähän liian mustavalkoista on omaan makuuni, mut se on totta kai pääasia että asukas itse viihtyy! :) Toi video oli huippukiva, ja noi kuvat oli hyvä lisä postauksessa niin ehti katsoa vähän tarkemmin. Asunnosta sai hyvän kokonaiskuvan kun jotkut osat videosta oli kuvattu kalansilmäobjektiivilla (en ole varma nimityksestä, toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan!). Teidän kanavalle olikin tullut taas jokin uusi video, pitää mennä katsomaan se saman tien :D Tais olla mm. juttua uudesta kamerasta siinä.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan näköinen koti sulla!! Toi tuplakupla on ollut mun haaveissa jo pitkään ♥

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.