Tallin siivous & kesähevosen saapuminen

perjantai 21. heinäkuuta 2017


Moikka! Mä tässä kiireessä ennen töihin menoa aamutallista juuri tulleena näpyttelen teille vielä kuulumisia, sillä olen lähdössä viikonlopuksi mökkeilemään, joten sen aikana ei luonnollisesti juttua tule. Eilen kuitenkin editoin teille tallin siivouksesta pienen videon, joten ajattelin sen jakaa nopeasti ennen lähtöä ja samalla kertoa, että kesähevosemme Lanja tulee meille tänään. 

Moni varmasti muistaakin Lanjan menneiltä kesiltä. Se ei tosiaan ole meidän eikä me sillä ratsasteta tms. Lanja tulee ihan puhtaasti kesälaitumille ja on normaalisti tallivuokralainen eli siivoamme sen karsinan ja mm. ruokimme. Saas nähdä mitä Lilli ja Voitto tuumaavat! Monena kesänä sama hevonen jo kuitenkin ollut, niin eiköhän kaikki mene ihan hyvin ja tutuissa merkeissä.

Hyvää viikonloppua!

28 kommenttia

 1. Tuli puhdasta, jee! Voitto on niin ihana komistus & ennen kaikkea terveen oloinen! Lillin pirteys ei katso ikää, u-pee-ta! Hyvää mökkiviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva video taas, tosi mukavaa kun teidän kanavalle on tullut viime aikoina aika usein videoita :) Hieno toi kuva jossa Lanja laukkaa <3

  VastaaPoista
 3. ihana video!
  osaat editoida tosi hyvin!! ja toi kuva Voitosta on tosi hieno. :)

  VastaaPoista
 4. Video oli todella hyvä <3 Hyvää mökkiviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja kiva ku lanja tulee teille☺

  VastaaPoista
 6. Siis mä oikeesti katson mieluummin sun/Pinjan myday-videoita ku Netflixiä :D Siis en ymmärrä mikä toisten arjessa on niin mielenkiintoista!! Toivottavasti teet tänäkin vuonna/tänä kesänä vielä MyWeekin, koska ne vasta rakkautta onkin :D Toki ymmärrän jos ei ole motivaatiota kuvata/elämäs ei oo muuta ku töitä ni ei ehkä sit mut jos osuu joku tapahtumarikas viikko ni ois kiva jos kuvaisit ja yhtäkkiä vaan julkaisisit sen (että et siis vihjailisi että oot sellaista kuvannut), niin olisi ihana yllätys! T. Myday/MyWeek rakastaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ihanaa! koitan kuvata my weekin kyllä joo lähiaikoina :)

   Poista
 7. Miksi päästätte tallin noin sotkuiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siellä oli noin sotkuista sitten sun mielestä :D Tuo oli sotkuisenakin siistimpi kun suurin osa talleista millä olen käynyt.

   Poista
  2. Olen eri ano, mutta kyllä me ainakin pyyhitään kaltereiden välistä (ja muualtakin) pölyjä melkein viikoittain sekä aina tarvittaessa pyyhitään mössöt pois seinästä. Varustehuonekin helppo pitää siistinä, kun vaan katsoo mihin ja miten tavarat laittaa, eikä vaan heitä mihin sattuu.

   Poista
  3. Hienoa toimintaa, varmasti kivaa kun on siistiä aina :)

   Poista
  4. Eiköhän jokainen saa siivota tallin niin usein kun haluaa, hienoa tosiaan jos joka viikko pyyhkii pölyt kaltereiden välistä yms. Ja jokaisella tallilla on tietenkin omat rutiinit siivouksenkin osalta, jossain siivotaan joka viikko isompikin siivous jossain vain kerran kuussa tai harvemmin.

   ja tosiaan omastakin mielestä Tiian ja perheen talli on kyllä siisti verrattuna joihinkin talleihin, mutta kukin tyylillään ja omilla mieltymyksillä!

   Kysy tähän samaan vielä, että oletteko käyttäneet erikseen tallin puhdistukseen jotain imuria vai miten teillä on?

   Poista
  5. kaikki on erilaisia ja kaikkeen ei tarvitse kommentoida se on Tiian ja Pinjan oma asia

   Poista
  6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 8. Siis läksit viikonlopuksi mökille ja jätit toipuvan hevosesi toisten hoidettavaksi? Teidän äitikö sitä ratsastaa poissaollessasi vai Pinja? Ei oikein mene ymmärrykseen tuollainen tapa hoitaa hevostansa.

  VastaaPoista
 9. Samaa mietin ton anon kanssa. Miten ihmeessä talli lasketaan noin likaiseksi? Jos, oikein ymmärrän, niin perheen äiti, Pinja ja Sini ovat olleet kotina koko kevään ja kesän. Kolme ihmistä ei ehdi tallia pitää päivittäin kunnossa, niin se ei menisi noin likaiseksi. Jokainen tyylillään

  VastaaPoista
 10. Mä kyl oon vähän hämilläni miten kehtaatte puhua jotain sellaista että olisi ollut kamalan sotkuista... Ihan normaalia että pellavasta tulee pölyä.

  VastaaPoista
 11. Käykö Lanjan omistajat sitä ratsastamassa? :)

  VastaaPoista
 12. Miten maksatte tallin sähköt,lantalan tyhjennyksen,hevoset yms?

  VastaaPoista
 13. Etkös sinä Tiia muuta kun katsoin snäpistä että sä muutat mites vote ja lilli? tai muutatko sinä edes? olisi kiva tietää. ja muuten millon uutta videoo? voitko tehä my dayta rakastan kattoo niitä ja talli videopostauksia
  VastaaPoista
 14. Tuskin Tiia ja Pinja nuo kulut maksavat. Maksaja taitaa olla perheen isä. Ei kai Tiian äiti ja Pinja edes käy töissä.

  VastaaPoista
 15. Miksi, te annatte Lillin kävellä ns.ylitsenne. videossa menet hakemaan Lilliä. Se lähtee liikkeelle, ennenkuin olet laittanut sille narun kaulaan. Tuo ei näytä oikein hyvälle hevosten käsittelylle. Meillä on neljän hepan pikkutalli ja jokainen hevonen odottaa kiltisti paikalla, kun riimu laitetaan. Liikkeelle lähdetään vain ihmisen luvalla. Videolla näkyvää toimintaa ei tulisi olla, eikä sitä pidä ainakaan näyttää. Ikävän näköistä ja ei turvallista toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 16. Muuten tuleeko videota kun Lanja tulee?
  ja millon?

  VastaaPoista
 17. Tää kommentti ei liity tähän postaukseen, vaan (-->) olevaan videopostaukseen.🌚 https://www.youtube.com/watch?v=vU-YV9JhtaA

  Joskus jos teil on ("ESIM") tylsää ja haluutte kuvii, niin kattokaa ton videon kohdasta 1:26 toi yks silta jos on noita jännii (KUVIOITA) nii käykää siel ottaas kuvii.😱😊😍

  Siksi kommentoin tätä, koska te otatte aina hyvii kuvii osaatte ottaa jnee.. ni ton sillan alla sais varmaa aika siistejä myös??

  Itse en tiedä tota tarkkaa sijaintia joten ajattelin vain jos teitä joskus innostuttaa ja haluutte kuvii ottaa niin ajakaa vaik tuonne mis on toi silta. Minusta toi silta olis aika jees kuvien ottoon/ paikka.✌🏼😙😇

  VastaaPoista
 18. Milloin uutta myday:tä jonka kuvasit 2 päivää sitten?😇 Milloin siis julkaiset sen?..😊

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.