Kesää kohti

sunnuntai 21. toukokuuta 2017


Moikka! Täällä ruudun toisella puolella on luonnosteltu koko aamu tulevia juttuja. Olen ihan paperille listaillut video- ja postausideoita. Kivoja ideoita oon ainakin kehitellyt, katsotaan miten toteutuksen kanssa sitten käy. Mun istuessa koneella on hepat nauttineet keväästä ottaen jo puoleen päivään mennessä useat päikkärit ja kurotellen aidan alta ensimmäisiä heinän korsia.

Ollaan vähän päästy jo maistelemaan vihreälle, vaikka heinä vielä kovin lyhyttä onkin ja sen takia sinne suuhun eksyy turhan paljon kaikkea sinne kuulumatonta... Mutta säätiedotteeseen jos on uskomista, niin eiköhän heinä aika vauhdilla kasva näinä lämpiminä päivinä.

Vaihdoin blogin ulkoasuakin vähän keväisemmäksi, mutta koitan kyllä keksiä jotain uuttakin tässä. En ole koodaillut pitkään aikaan niin ei oikein onnistunut muun viime yritykset... Varsinkin kun joka kerta pitäisi saada jotain uutta ja entistä taidokkaampaa aikaan.  Olen myös pyöritellyt paljon mielessä miten saisin blogin ulkoasun vastaamaan sisältöä, sillä tänne tulee tulevaisuudessa tulemaan muitakin kun hevosjuttuja. 

Kaksi erillistä blogia tuntuu liian vaikealle yhdistelmälle ja mun elämä on nykyään paljon muutakin kun hevosia, joten olen pienen haasteen edessä tämän suhteen. Tosin Instagramissa jako kahdelle eri tilille toimii tosi hyvin, joten vähän houkuttelee tavallaan tehdä kaikille muillekin kanaville niin. Mutta sitten toisaalta taas ei. Joten toistaiseksi pysytään tällaisessa sekametelisisällössä kaikkien muiden kanavien paitsi Instan suhteen.


 Meille muuten muuttaa tänään uusia perheenjäseniä. Kohta on kasassa kunnon maatila kun löytyy koiraa, hevosta ja sitten näitä uusia tulokkaita. Kuulette myöhemmin varmasti vielä lisää, mutta hetken aion teitä jännityksessä vielä pitää. Jännityksellä odotan hevosten ja koirien kohtaamista näiden tulevien asukkaiden suhteen. Pitää varmaan ihan videoida, sillä uskon, että reaktiot on vähintäänkin viihdyttäviä.

Tämä päivä jatkuu varmaan jääkiekkoa katsellen, tulevaa kuvauspäivää luonnostellen ja ihmetellen pian saapuvia uusia asukkeja. Jospa aurinkokin tulisi pilvien takaa esiin, niin voisi siirtää toimiston terassille. Mutta nyt heippa ja nauttikaa näistä ihanista säistä <3

ps. Youtubessa on muutama video, joita en ole tänne blogiin ollenkaan vielä jakanut. Voit tsekkaa ne tästä

30 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja en kyllä malta odottaa että kerrot lisää teidän uusista lemmikeistä, saatan jo ehkä arvata mitä elukoita teille on tulossa😉!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan edellistä kirjoittajaa eli kiitos ihanista kevätkuvista & jännittää!

   Poista
 2. Mobiililla ei toimi kunnolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli? Miten ei toimi? Mulla toimii :/

   Poista
  2. Olis varmaan järkevää kertoa samalla miten ei toimi?

   Poista
  3. Aukeaa samalla lailla kuin internet versio. Joutuu itse tsuumaamaan tekstin lukuetäisyydelle ym :(

   Poista
  4. Ei mullakaan toimi puhelinversio

   Poista
  5. Olisiko käyttöjärjestelmäongelmia, sillä iPhonella toimii hyvin?

   Poista
 3. Veikkaan, että tulossa on kanoja, lampaita tai vuohia! :D

  VastaaPoista
 4. Etkö liikuta ja ratsasta Voittoa. Jotenkin tuosta tuli sellainen kuva, että kaikkea muuta, kun ratsastusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pidin sitä itsestäänselvyytenä, että ihmiset olettaa että liikutan hevostani..:D Juuri tultiin maastokävelyltä.

   Poista
  2. Tiian pitäisi ilmeisesti mainita se, että hevoset saavat heinänsä ja niitä juotetaan, koska kun niitä ei mainita, niitä ei tapahdu?

   Poista
 5. Veikkaan että tulee kanoja? :D tämä banneri toimii kyllä hyvin mobiililla

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus ja Ihania kuvia💕

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus ja Ihania kuvia 💕

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Voisitko tehdä postauksen missä kerrot oman tallin pyörittämistä ja siihen menevistä kuluista yms. vai oletko kenties tehnyt jo sellaisen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuluista en tule tekemään, mutta omasta tallista tulee juttua!

   Poista
 9. Miksi tää ei oo mobiiliversiossa, eikä mene/toimi mobiiliiversioo? Mut ihania kuva :)

  VastaaPoista
 10. mullakaan ei näy mobiiliversio:/ mutta ihanaa että saatte uusia lemmkkejä! Tykkään blogista näin sekamelskana, kun luen muutenkin sekä hevos- että lifestyleblogeja joten mun puolesta tää on hyvä näin. Ja kiinnostaisi myös kuulla lisää sun opiskeluista :)

  VastaaPoista
 11. Mulla toimii mobiiliversio

  VastaaPoista
 12. Tämä "Kesää kohti" -postaus avautuu läppärillä etusivun kautta, ei siis suoraan ensimmäisenä uusimpana postauksena. Olisiko linkitys tehty eritavalla kuin aikaisemmin? Ei ongelma, mutta tiedoksesi ...

  "Sekamelska" on todella piristävää! Kiitos kauniista, herkistä Voiton - & Lillin kuvista!

  VastaaPoista
 13. Laitoin tän jo edelliseen postaukseen, mutta laitanpa tännekin.
  Ei nyt liity aiheeseen millään lailla, mutta meidän heppa ois kesäksi tulossa viikoksi kahdeksi lähitallillemme joka on karsinatalli (asuu pihatossa muualla) ja mietin että paljonko purua (kg) tarvitsee perus kokoiseen karsinaan. Purupatjan ei varmaan mikään kamalan paksu tarvitse olla sillä heppa on siellä vain surkealla (myrskyisällä) säällä, olisin kiitollinen avusta!:)
  Kantsii muuten varmaan käydä päivittämässä nuita onko ne välilehtiä tai jotain esim toi Meidän talli, ku niissä joissain taitaa olla vanhentunutta tietoa;)
  Ja mie veikkaan tyyliin joitain alpakoita, sillä kesä tulossa ja vihreää ruohoa olisi sitten syötäväksi;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa vaan paksusti, ei oo hepan kiva olla kovalla kuitenkaan :) Mutta veikkaisin 4-5 paalia riippuen paalin koosta toki. En osaa valitettavasti sanoa tarkemmin, me ollaan laitettu niin paljon, että näyttää ja tuntuu hyvälle :)

   Poista
 14. Musta tuntuu että teille tulee kaneja :D

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia Lillistä ja Voitosta ja kiva postaus:)

  VastaaPoista
 16. Heips! Mun mielestä sun blogi voi aivan hyvin olla sekametelisotkua ihan kaikista sun elämään kuuluvista aiheista. Veikkaan että meistä lukijoistakin suuri osa on heppätyttöjä, joiden elämään kuuluu paljon muutakin. Tai tavallisia ihmisiä, joiden elämään kuuluu hevosia. Miten päin vaan, mutta pointtini on, että postaile ihmeessä tänne kaikesta. Hevos-lifestyle-blogi on varmasti tuore ja toivottu yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 17. Kanoja tuli näköjää teille ku ig lives näkyi ne oli söpöi <3 :)

  VastaaPoista
 18. Minunki on pakko kommentoida, et just tää "sekametelityyli" on kiva! Ja perusteluna ihan vaan, että jos tää blogi ei joo muuten ois lempparilistalla (tais muuten olla vieläpä eka blogi ikinä mitä aloin lukeen :D), nii juurikin tuo "sekalaisuus" luo semmosta omaa jännää. Ikinä ei tiedä mistä aiheesta on tullut postausta! Että minunkin puolesta pidä vain yksi ja sama blogi!

  VastaaPoista
 19. Tuli mieleen että voisko vaikka ohjasajo olla välillä kivaa vaihtelua sulle ja Voitolle talutuksen ja ratsastuksen lisäksi? :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.