Hevosmessut 2017

maanantai 10. huhtikuuta 2017


Moikka! Sunnuntaina suunnattiin Hennan ja Pinjan kanssa auton keula kohti Tamperetta ja parin vuoden tauon jälkeen käytiin Hevoset -messuilla! Vaikka vierailu aika pikainen olikin oli ihanaa nähdä meidän seuraajia pitkästä aikaa ja katsella vähän esteratsastusta. Oltiin siis Hamppukaupan osastolla tunnin ajan ja vilinää riitti kyllä varsinkin ensimmäisen puoli tuntia! Kiitos kaikille jotka tuli paikalle 
Tänä vuonna oli ainakin huomattavasti väljempää kun 2013 ja 2014 kun ollaan viimeksi oltu! Oli ihana kun ei tarvinut expossakaan ahdistua väen paljoudesta. Muuten tapahtuma oli hyvin samanlainen samnalaisine ohjelmanumeroineen kun aikaisempina vuosina. Itseäni lähinnä kiinnosti siis vain esteluokat ja klinikka, joka valitettavasti olivat jo aamulla, joten ei ehditty sitä katsomaan. 

Aikaisempina vuosina ollaan aina tehty ostosten esittely video erikseen, mutta tänä vuonna ei kyllä yhden yhtä ostosta tullut tehtyä. Kaikkea on ja mitään uutta ei tarvitse, kun ei missään juuri enää käydä. Tosin Voitolle löysin lopussa sellaisen hauskan leikkipallon tarhaan. Sen varmaan vielä tilaan tai ostan jostain!


Mitä te piditte messuista ja meidän videopostauksesta?

16 kommenttia

 1. Ihana messutunnelma välittyi, kun sama ääniraita kulki mukana koko videon ajan. Onnistuneita hyppykuvia, kiitos! Onneksi muita faneja oli paikalla, sillä itse olimme siellä jo lauantaina.

  VastaaPoista
 2. Ihana video! Ja ihanan leikkisä musiikki. :) Kenen autolla olitte liikenteessä, onko tuo Pinjan?

  VastaaPoista
 3. Ihan kauheaa sähläämistä tuo video. Ettekai te tosiaankin sähellä ja kikattele oikeasti tuolleen? Nuo pikkufanit vaikuttivat paljon aikuisemmilta kuin teidän sählääminen. Varmaan teillä menee esittämisen puolelle. Tuskin kuiteenkaan olette tuollaisia normisti. Ettehän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa kun mielestäni käyttäydyin ihan normaalisti :)

   Poista
 4. Vaikka ette ite ostanu mitään, niin olisi hauska nähä, mitä lukijat antoivat teille! :)

  VastaaPoista
 5. Messut olivat ihan mahtavat, kuten aina ja tämä teidän video tiivisti messu-tunnelman todella hyvin ;) kiva, kun pääsitte taas pitkästä aikaa tulemaan paikanpäälle! Kävimme ystäväni kanssa myöskin vain sunnuntaina messuilla, koska olin itse hautajaisissa lauantaina. Kouluklinikka sunnuntai-aamuna oli kerrassaan upea! Anna von Wendt on kyllä mahtava :) on siinä etunsa, että on asunut koko elämänsä Tampereella, niin messut ovat onneksi lähellä keväisin.

  VastaaPoista
 6. Kivat messut oli, ite kävin lauantaina (:

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia tässä postauksessa ja tosi hyvä video! Ihana toi "Voitto-keppari" :D :D Mun ponilla on tarhassa tollanen pallo jolla se tykkää leikkiä, joten suosittelen hankkimaan. Muuten, jos saa udella niin onko Hennalla omaa hevosta ja/tai blogia?? Harmi noi kepit, mutta paranemisia hänelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo Hennalla omaa heppaa tai blogia :) Välitetään terveiset!

   Poista
  2. Onks Hennalla poikaystävää ollenkaan?

   Poista
 8. Mikä se itseruskettava mitä kehuit snäpissäsi kerran oli? Haluaisin tilata sen mutta unohdin täysin sen nimen :D oliko se House of Brandonilta?

  VastaaPoista
 9. Milloin kuvaat livee instaan??:3 ei oo tullu vähää aikaa :)

  VastaaPoista
 10. Mistä sun takki on?:3

  VastaaPoista
 11. Messut oli hyvät ja teidän videopostaus oli kiva, ihana, hauska, ja te olette ihania!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.