4 // Upeita kampauksia hevosille

sunnuntai 4. joulukuuta 2016


Joulukalenterin 4. LUUKUSTA paljastuu letitystutoriaali, jos sitä tutoriaaliksi mun taidoilla voi kutsua. Näytän kuitenkin kolme vähän erikoisempaa tapaa laittaa hevosen harja vaikka kisoihin!

7 kommenttia

 1. Noi letit oli hienoja 😱😍aioon kyl ehottomasti kokeilla ❤ja hyvää joulun odotusta ja onnee viel kerran valkolakista😘❤❤❤❤🐴🐴🎄

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video! (:
  Verkkoletin opettelin tekemään syksyn aikana jonkun kuva avulla.

  Vikaa lettiä ois kiva koittaa meiän tukkajumalalle, vaikka en oikein tajunnut miten se tehdään.

  VastaaPoista
 3. Ihania noi letit.minäkin olen kokeillu omille jonkun laisia lettejä tehä mutta en ole hyvä tekijä.ja taas ihana video.

  VastaaPoista
 4. Verkkolettiin pakko (😳) korjata että tota ekaa "tupsua" ei jaeta kahteen osaan. Samoin ei viimistä.
  Eli alku just tollain ku olitki tehny, mutta kun lähetään tekemään ekaa "verkkokerrosta", niin eka tupsu (heti korvien takana) sellasenaan kiinni toiseen tupsuun mikä on jeattu kahteen osaan.
  Ja tosiaan se viiminen tupsu kans sellasenaan kokonaisena kiinni toiseksi viimisen puolikkaaseen.
  Liekö nyt järkevästi selitetty mutta yritin nyt ainakin :D
  MUTTA tykkäsin siis videosta ja varsinkin tuo viiminen letti Lille oli tosihieno! Haluttais kokeilla meän putelle mutta luulen että en osaa vaikka sun tekemänä näytti niin helpolle :D

  VastaaPoista
 5. Ite kokeilin kepparille :)

  VastaaPoista
 6. Kiva video kuten joulukalenterin muutkin luukut, hienoja lettejä!! :) Tosi mukavaa kun olette laittaneet näihin videoihin noi jouluiset taustamusiikit, tulee näitä katsellessa niin jouluinen olo :D :D

  Mä voisin kokeilla noita mun hoitoponille mutta sillä on harja leikattu pystyksi jostain syystä :/

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.