18 // Hamppuhaasteen finaali

sunnuntai 18. joulukuuta 2016
Joulukalenterin 18. LUUKUSTA paljastuu vihdoin hammpuhaasteen viimeinen osa ja selviää kumpi joutuu siivoamaan toisen karsinan viikon ajan..! Video on tehty yhteistyössä Hamppukauppa.fi:n kanssa. Meillä on tosiaan hamppua ollut jo vaikka kuinka kauan karsinoissa kuivikkeena!

Hamppupalkinnon voittajalle ilmoitetaan lähiaikoina. Tämä finaalihan kun tehtiin teidän ehotusten perusteella!

6 kommenttia

 1. Ihana Voitto😍💖

  VastaaPoista
 2. Super hauskoja nämä teidän kalenterin luukut♥

  VastaaPoista
 3. Tää on paras joulukalenteri ikinä!! Onnittelut Pinjalle haasteen voitosta ;) Mä olen ajatellut vaihtaa mun hepan kuivikkeen, ja hamppu olis yks vaihtoehto. Pölyääkö se?? Jos jollain muullakin kuin Tiialla on kokemusta hampusta niin voitte heittää tähän kommenttia alas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pölyä! Alkuun voi olla pölyä, mutta sitten kun hamppu on asettunut aloilleen niin ei pölise yhtään :)

   Poista
  2. Okei, kiitos vastauksestasi!! :)

   Poista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.