Maastoilemassa

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016


Pitkästä pitkästä aikaa vuorossa olisi ratsastuskuvia! Niitä ei olekaan näkynyt tässä blogissa aikoihin. Tosin voin paljastaa että parin viikon päästä  saatte ratsastuskuvia ja ratsastusvideopostauksia ihan montakin kappaletta... Ja luvassa on myös uusia heppatuttavuuksia, mutta ei siitä vielä sen enempää. Pidetään teitä siihen asti jännityksessä ;)

Nämä kuvat on tosiaan perjantain maastoreissulta, joka suoritettiin tylsästi meidän tien päähän. Tämä on meidän vakkarilenkki ja oikeastaan ainoa maastolenkki miltä olette varmaan koskaan saaneet kuvia, sillä pidemmille reissuille ei olla vielä toistaiseksi saatu kuvaajia pahemmin houkuteltua. Meidän lähimaastot on tässä vuosien saatossa vähentyneet, sillä pehmeät metsätiet on kunnostettu kunnollisiksi sorateiksi. Tosin nykyisin kun voidaan vain kävellä niin pohjilla ei ole niin väliä.


Voitto on ollut ihanan elämäniloinen ja nyt viime päivät poikkeuksellisen tyytyväinen. En tiedä auttoiko huonojen tapojen blogiin kirjoittaminen vai mistä johtuu, että olen saanut hampaiden sijaan vain kuolaisia pusuja. Ehkä sopeutuminen tähän kevyempään elämään on vienyt oman aikansa tai tiedä sitten mistä moinen hyväntuulisuus voi johtua. Maastossa tosin heppa oli oma itsensä eli sähelsi menemään minkä kerkesi ja ei olisi millään malttanut seistä paikoillaan kuvien ottamista varten.

Pitkästä aikaa, ihan kuvia varten, laitoin jalkaan ratsastushousutkin ja selkään satulan. Maastossa on vaan niin paljon turvallisempaa satulan kanssa. Ennen maastoiltiin paljon ilman satulaa, mutta sen jälkeen kun Pinja mursi jalkansa maastoreissulla ilman satulaa niin satulat on kyllä pysyneet visusti selässä. Turha ottaa aivan turhia riskejä sen takia, että ei laita satulaa selkään. Varusteista puheenollen rikoin mun saappaan silloin "viimeisellä kunnon ratsastuksella" Korholassa ja silloin tokaisin, että menipä hyvään aikaan tätä ei tarvi edes korjata. Piti kuitenkin perua puheet ja viedä se vetskari korjattavaksi suutarille, sillä saappaille tuleekin käyttöä.


 Mä olen selaillut paljon vanhoja postauksia. Varsinkin vuoden 2013, jolloin blogi eli kulta-aikaansa. meinasin oikeasti tipahtaa tuolilta kun katsoin kommenttimääriä. Ihan tavalliseen postaukseen oli tullut 300 kommenttia... Ihan mieletön määrä! Olen oikein tyytyväinen tämän hetkisiinkin kommenttimääriin, mutta onhan tuo nyt jotain aivan mieletöntä. Niihin aikoihin postailin jopa 30 postausta kuukaudessa, onko mulla ollut edes muuta elämää kun blogi.. On kuitenkin mahtavaa, että vaikka postausten määrä on vähentynyt samoin kun kommenttien niin lukijoiden määrä on silti vain lisääntynyt Google Analyctisin mukaan. Tällä hetkellä olen aika tyytyväinen blogiini. Alan löytää hyvän balanssin hevosjuttujen ja ei-hevosjuttujen välillä. Postaukset ovat sellaisia kun olen suunnitellut ja postaustahtikin menettelee. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on samoja fiiliksiä :)

42 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Sun blogi on ollut ihan sen ensimmäisistä vuosista mun suosikeissa ja edelleen pysyy siellä. Mukavaa lukea vähän muutakin juttua kuin hevosista. Oppii tuntemaan sinut paremmin.

  Innolla uutta heppaystävää odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi kiva kuulla, että joku kulkenut matkassa noinkin pitkään :)

   Poista
 2. Vähän liian usein vakuuttelet miten tyytyväinen olet blogisi nykyiseen tasoon.
  Kiva blogi, mutta näkyyhän tässä tuo ilmiö että ihminen on viisaimmillaan 19 vuotiaana. Omasta mielestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jokainen voi pitää sellaista blogia kun ihan itse haluaa ja olla tyytyväinen omaan blogiinsa jos siltä tuntuu..:)

   Poista
  2. Tuleeko siitä uudesta hevosesta Pinjan ja Lillistä Sinin?

   Poista
  3. Ei ole mitään uutta hevosta :)!

   Poista
 3. Kiva postaus! Täällä odotellaan hevosvideoita innolla. Sun tekstit saa välillä nauramaan (hyvällä tavalla) ja kirjoitat todella ihanasti!:)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia tässäkin postauksessa! Mukavaa kuulla että Voitolla menee hyvin, jonka myötä varmaan sullakin. : ) hyvää jatkoa teille ~

  Tessa's

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Tykkään tästä uudesta tyylistä kun tulee enemmän myös ei hevosaiheisia juttuja :)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä blogi ei ole yhtään sen huonompi mitä esim. 2013. Vaikka kommentteja ei ehkä tule niin paljoa, on silti kiva nähdä laadukkaita kuvia ja laadukasta tekstiä - vaikka sitä olisikin vähän, tai se olisi siällötöntä. Itse ainakin luen postauksia yhä erittäin mielelläni ja blogi on listallani ykkösenä, kuten viimeiset neljä vuotta! :)

  VastaaPoista
 7. Oon nyt alkanu seuraamaan joitain blogeja ja tätä nyt aktiivisimmin! Hienoja kuvia on kyllä teistä muuten otettu! Ja söpöjä! <3

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus:)Ja blogisi on mielestäni todella hyvä!☺

  VastaaPoista
 9. minun mielestäni pilasit Voiton :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herranjumala. Sun mielipidehän kiinnostaa Tiiaa satasella :)))

   Poista
  2. Olisi se vaan helppoa, jos hevosen sairastelu olisi mielipidekysymys.. :D

   Poista
  3. Miten hän sitten pilasi voiton minun mielestäni tiia on pitänyt hevosestaan oikein hyvää huolta ja jne ja tiia on paljon kokeneempi kuin ruollainen kakara siinä oma mielipiteeni

   Poista
 10. Hei jos sulla ois vähän hassuja kuvia voitosta voisit tehdä jonkun podtauksen niistä:) Tai Kuvausten salat esim mitä sähläystä teillä on (jos on):D

  VastaaPoista
 11. Olen lukenut jo sun blogia hirmuisen kauan,:) ja on muuten ollut mahtavaa lukemista. ;) Kiva kun tulee vähän kaikenlaisia blogi aiheita.<3

  VastaaPoista
 12. Teille tulee ylläpitoheppa? Vai alatko käymään tunneilla?

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä tää ''lue koko postaus'' painike on rasittava ja turha :D Tykkään mielummin selailla postauksia enkä aukassa kutakin postausta aina erikseen. Olenkohan ainut jota näin pieni asia ärsyttää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ET! Minua myös ärsyttää..:D pitää aina odottaa, että pääsee lukemaan postausta kun avaamiseen menee aikaa.. Ja jos on jäänyt monta postausta välistä oli kiva vain lukea ja selata, mutta nyt pitää avata, mennä takaisin ja avata taas:D

   Poista
  2. Avatkaa kaikki aina uudelle välilehdelle, silloin ei tarvitse hyppiä edestakaisin pääsivulle vaan se pysyy auki siellä taustalla.

   Poista
  3. Tarkoitin että onko se uusi hevonen teillä koko elämänsä


   Poista
 14. Oi vautsi ihania kuvia!😍

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia ja minusta sun blogi on ihana ja se on sun näkönen💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

  VastaaPoista
 16. Kiva postaus. Oli jälleen mukava lukea. Ja mahtavia kuviakin! :)

  VastaaPoista
 17. Ihania kuvia👍Oon seurannu sun postauksia alusta asti ja hyviä on👌

  VastaaPoista
 18. Ihania kuvia👍Oon seurannu sun postauksia alusta asti ja hyviä on👌

  VastaaPoista
 19. Se uus heppa on niitten kesäheppa jolla tiia voi ratsastaa! :) eiks oo kiva ku kerroin!!

  VastaaPoista
 20. Huomasin , että oon kattonut teijän youtube videoita jo 6 vuotta :D

  VastaaPoista
 21. Ihania kuvia!
  Olen lukenut sun blogia kolme vuotta, pidin kyllä vuosi sitten puolen vuoden taukoa mutta palasin taas. En sitten tiedä että mistä toi tauko johtui, ehkä kyllästyin tai jotain, mutta enää en voi kyllästyä! Blogi oli kyllä aika hiljainen kun luit ylppäreihin ja Voiton saikkuilun aikana kai joskus, mutta senhän ymmärtää.
  Nyt on oikein hyviä postauksia ja tosi hyvä postaustahti! Odotan innolla My Weekiä mutta koska en käytä YouTubea (katson vaan postauksiin upotetut videot) eikä mulla ole Google/YouTube-tiliä joten en voi tilata teidän kanavaa :'(.

  VastaaPoista
 22. Todella ihania kuvia!
  Siitä asti, kun oon seurannut tätä blogia, on se pysynyt lemppareissa. Vaikka blogi on joskus muuttunut niin ei se sieltä koskaan tippunut eikä tipukkaan. :)

  VastaaPoista
 23. Vauvauvau mitä kuvia!! :D :D Mun mielestä blogissasi on hyvä tasapaino hevosjuttujen ja muuntyyppisten juttujen välillä, ja postaustahtikin on sopiva :) Aloin lukea blogiasi ja Pinjan blogia viime marraskuussa, ja olen katsonut myös paljon vanhempia postauksia sekä videoita Youtubesta.

  ps. Edellisessäkin postauksessa olleet kuvat olivat hienoja ja vähän erilaisia! Kiva jos tulee My Week -video, koska mä tykkään pitkistä videoista eniten :)

  VastaaPoista
 24. Näytät tosi taitavalta ratsastajalta,ja niin oletkin.Onko Voitto 14.v?

  VastaaPoista
 25. Vähänkö ihania kuvia! Ja odotan tosi innolla sitä mitä kerroit että on tulossa uusi heppatuttavuuksii ja vieläpä videopostausta jatkaisit samaan malliin kun 2013 :D ! <3

  VastaaPoista
 26. Musta tässä blogissa on nyt kesällä ollut monta tosi kivaa postausta, joita haluaa kiireessäkin lukea :)

  VastaaPoista
 27. kivoja kuvia! Mä täällä vuodesta 2012 :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.