Estekisoissa!

torstai 26. toukokuuta 2016


Pari postausta sitten mainitsinkin, että pitkästä pitkästä aikaa suuntasin auton keulan kohti ratsastuskisoja! Pinjaa en saanut houkuteltua mukaan, mutta kaksi kaveriani lähtivät onneksi messiin. Hauskaa tässä oli se, että mulla oli takana ehkä tunnin yöunet, sillä en vaan saanut edellisenä yönä vieraassa paikassa nukuttua, ja kummatkin seuralaiseni olivat melko ulapalla koko heppahommasta. Toinen varmaan koskaan ratsastanut ja toinen sitten vähän enemmän heppaillut, muttei kuitenkaan kilpailuhommiin perehtynyt. Sainkin vastata hauskoihin kysymyksiin, kuten "onko tuo ylimielinen kun sen takissa lukee Finland" ja "onko tuo hevonen sokea kun sillä on tommonen huppu".

Kaikista parasta oli kuitenkin nähdä kavereita! Oli ihanaa jutella ja vaihtaa kuulumisia sekä nähdä heidän ratsastavan. Se mitä kisoissa ja koko aktiivisemmassa harrastuksessa kaipaa ehkä melkein eniten on juuri nuo kaverit joita tulee nähtyä valitettavasti melkein ainoastaan heppahommien tiimoilta. 

Kuvasin vain harvakseltaan ratsukkoja ja keskityin enemmän itse kisojen katsomiseen. Minäkin kuitenkin pääsin kameran taakse, kun musta napsastiin nopeasti pari kuvaa yhtä lehtijuttua varten. Kerron siitä enemmän, kun se julkaistaan! Kuvista tuli kuitenkin yllättävän siedettäviä siihen nähden, että takana niitä nukuttuja tunteja oli aivan liian vähän..:D

Kisoista lähdettyämme totesinkin kavereilleni, että vitsi tekee mieli itsekin kisaamaan. On se vaan niin huikeaa ja mulle ollut aina se koko harrastuksen suola, vaikkei menestystä Voiton kanssa tullutkaan. Se mitä tuossa kaipaa ei kuitenkaan ole se pelkkä onnistuminen ja palkinnot vaan ihan koko juttu, se oma jännityksensä, ne kaverit joista jo mainitsinkin ja ihan vaan koko kisaamisen ilo. Ei sitä oikein osaa edes selittää, jokainen kisaamisesta tykkäävä varmaan tietää tunteen.


Pitäisi varmaan useamminkin käydä kuvaamassa, jos kisoja vaan lähelle sattuu. Ainakin ratsastuskouluoppilaiden mestaruudet on käsittääkseni tänä vuonna Kuopiossa ja sinne voisi suunnata kuvaamaan, tuleeko mieleen muita kuvauskohteita?

Kaikki kuvat nähtävillä ja kopioitavissa täällä.

14 kommenttia

 1. Kiva postaus! :)

  Millä koodilla olet saanut "tasattua" blogitekstit, eli että ne alkavat ja loppuvat aina postauksen reunasta? Voistko antaa tämän koodin, sillä en ole löytänyt mistään vastaavaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mikään koodi vaan ihan joka postaukseen siinä kirjotuskohdassa laitan tekstin reunasta reunaan, kun sen voi siinä keskittää, laittaa vasempaan tai oikeaan tai sitten reunasta reunaan :)

   Poista
  2. Css-määrittelyissä voi kirjoittaa post-body (etc) kohdassa

   text-align: justify;

   Poista
  3. Ahaa! En ollut tätä aijemmin tajunnutkaan, kiitos! :)

   Poista
 2. Tiedän ton tunteen kun haluaisi kisata, mutta ei pysty. Oma heppani ei siedä kisatilanteit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul kans poni joka kisoissa jännittyy, yritin sillä kisata mutta jääpi näköjään valkkaponiksi kun kuitenkin tykkää hypätä:)

   Poista
 3. Itse tykkään käydä kisoissa just mistään tietämättömien kanssa, se on hauskaa :D He näkee asiat niin eri tavoin ja osaa kyseenalaistaa eri asioita.

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus Tiia :)
  Mä tykkään sun blogista tooooosi paljon :)
  Mäkin tykkään kisata mutta enemmän koulua. Mä en ole päässyt oikein kisaamaan kun ensin sain urheilukiellon ja sitten vielä tuli flunssa :( Mutta näyttäisi siltä että pääsen sunnuntaina pitkästä aikaa valkoisten aitojen sisäpuolelle :) Paljon terkkuja Lillille ja Votelle ❤️

  VastaaPoista
 5. Olis mahtavaa jos tulisit kuvaamaan kuopioon, ollaan tulossa sinne meiä ratsastuskoulun kanssa 😊 Kisailu on kyl mahti tunne ja toivottavasti säkin vielä pääset kisailemaan! 😊

  VastaaPoista
 6. mä luin just sun viis viimesintä postausta kun ei oo taas niitä tullu luettua, mutta ihan sikahyviä kaikki! aluks ku kerroit et vote on saikulla ja sanoit blogista tulevan enemmän lifestyle painotteinen luulin et siit tulee ihan huono mut olin väärässä! postaukset on áivan mahtavia ja osaat kirjottaa tosi monipuolisia postauksia ja vaikkei aiha olis kuitenkaan sit just se itteä kiinnostava, postauksiasi lukiessa säilyy mielenkiinto hyvin! :) <3

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hyviä kuvia! Etenkin tuo eka missä ön Sanna ja Fantti!:D näin muutes sut ku olit ottamas näitä kuvia! Olin sillo töissä näis kisois��

  VastaaPoista
 8. Tiiätkö kuka ratsastaa toisessa kuvassa ja saa vastata mun puolesta muukin kun vaan Tiia.....

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.