2 x my day video

lauantai 30. huhtikuuta 2016

My day -videoita toivotaan aina paljon ja nyt niitä tulee ihan kaksin kappalein. Tosin toinen on huolellisemmin kuvattu tylsä päivä ja toinen tapahtumarikkaampi, mutta huonosti kuvattu.  Toivottavasti nämä on kuitenkin teidän mieleen :)


19 kommenttia

 1. Missä ajelit tossa ala videossa? Tai siis mistä olit tulossa melkein aamuyöllä!?

  VastaaPoista
 2. Milloin pinja kuvaa mydayn? Ja nämä sun molemmat mydayt oli tosi mukavia! :)

  VastaaPoista
 3. Mikä päivänä kuvasit nämä molemmat mydayt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua en enää muista, nämä on melkeen pari viikkoa vanhat! Mutta toinen on lauantailta ja toinen keskiviikolta, jos viikonpäivät kiinnosti.

   Poista
 4. Kiva kun kuvasit 2 my dayta, niitä on tosi kiva kattoo! Milloin se ostostenesittely video tulee? Ja molemmat my dayt oli kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan sen varmaan uudelleen kun on tullut sen jälkeenkin uusia ostoksia..:D

   Poista
 5. Mikset käytä leikkuulautaa? :D Kivoja videoita!

  VastaaPoista
 6. Jos saan kysyä, niin kui valvoit niin pitkään? (ja ei millään pahalla, ihan uteliaisuudesta kysyn:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valvoin kun oli niin hauskaa ja muutkin valvo :)

   Poista
 7. Kumpikin MyDay-video oli tosi kiva! :)

  Edellisestä postauksesta sen verran (en ehtinyt kommentoida aiemmin) että mä pelästyin että sä oot tosissaan, kun otsikko oli että "Hevoset ei kiinnosta"... :o Mutta onneksi asia ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen ;) Ymmärrän kyllä hirveä hyvin mistä puhuit postauksessa, koska olen itsekin aika kunnianhimoinen enkä tykkää harrastaa oikeastaan mitään puolella teholla. Se olikin tosi hyvä postaus ja selkeytti varmaan monien ajatuksia, jos joku on luullut että sä vaan biletät nykyään tms. ;)

  ps. Tämä on huippu blogi, ehdottomasti paras! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hyviä videoita!:)

  VastaaPoista
 9. Mikshän nää kommentit ei oo tullu, vaikka oon pari kertaa yrittäny laittaa...? Katoin kuitenkin noi my dayt lauantai aamupäivällä, ja oli tosi kivoja! Mites sun perhe suhtautuu siihen et tuut tohon aikaan aamuyöllä kotiin, ihan mielenkiinnosta vaan kysyn, kun välillä jos mun sisko tulee yöllä kotiin niin vanhemmat ei tykkää hirveesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiian pitää hyväksyä ne ennenkuin se julkaistaan :)

   Poista
  2. Kyllä ne antaa mun viikonloppuisin tuohon aikaan tulla, kunhan tulen hiljaa :D

   Poista
 10. Ei mikään ihme, että janotti niin paljon, kahvi kuivattaa, sen takia esim krapulassakin ekaksi pitää juoda vettä ja sen jälkeen kahvia. :)

  VastaaPoista
 11. Mitääh mä en tienny mitään tosta Ororosta! Oon ihan hulluna Greyhyn ja oon ostanu melkein kaikki kaudet mut pari puuttuu, nyt mun ei tarvii välttämättä ees ostaa niitä. Kiitti Tiia! :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.