Video: Kuinka muokkaan instagram kuvani

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016


Saan paljon kysymyksiä instagramkuviin liittyen ja ajattelin kuvata aiheesta, etenkin siitä muokkausvaiheesta, teille videon. Ohjelmat joita käytän ovat siis VSCO ja Afterlight, jälkimmäisestä joutuu hiukan pulittamaan, mutta tuskin niin pieni summa on kellekkään este. Tuo VSCO taasen on ilmainen ja ihan loistava, mutta videolla tarkemmin niiden käytöstä :)




Saitteko uusi vinkkejä? Mitä ohjelmia te käytätte? Millaisia instagramin käyttäjiä te olette?

18 kommenttia

 1. Itsekkin käytän kuvienmuokkaamiseen VSCOta ja sillä saa kyllä helposti ja nopeasti muokattua hyvän kuvan ��.
  Mietitkö yleensä ennen videon kuvaamista miten kuvaat ja mitä sanot ym vai kuvaatko vaan kun tulee se fiilis ilman, että olisit suunnitellut mitään etukäteen? �� Nauttikaa Voiton kans aurinkoisista keleista! Toivottavasti se aurinko paistaa vielä täälläki päin ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mieti oikeastaan yhtään videota etukäteen, muuta kun toki idean ja mitä siinä suurinpiirteen tulen tekemään :)

   Poista
 2. Toivottavasti äikän yo menee vähän paremmin kun blogin otsikointi ;) Mutta kivoja nuo instagram_kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä mä siellä luen kahteen kertaan aina tekstini ja toivotaan, että tulee L kuten prelistä ;) Pitäisi varmaan alkaa nämä blogitekstitki oikolukemaan... tai ainakin otsikko!

   Poista
 3. Itse en välitä fiidistäni ollenkaan, vaan laitan aina kuvia mielen mukaan:) Ja uusia vinkkejä sain kyllä ainakin sen, että kannattaa panostaa kuviin. Itse muokkaan ainoastaan instagramin omilla muokkausmenetelmillä kuviani. En pistä paljon kuvia, mutta seuraan paljon muita käyttäjiä:)

  VastaaPoista
 4. Tykkään murretuista sävyistä, valovuodoista ja vintagekameroista, ja vilkuilen toki visuaalisuutta tärkeänä pitävänä ihmisenä fiidiäni, mutta haluan samalla että oma kuvavirta ois mahdollisimman autenttinen ja kulloistakin tunnetilaa ja tilannetta mahdollisimman hyvin kuvaava. En pysty laittaa samaan muottiin hämyistä kynttiläillallista ja omaa pärstääni kesäauringossa, joten en mieti kokonaisuutta liikaa ja meen fiiliksellä luottaen, et se visuaalinen eheys hahmottuu siten itsestään ja juuri mun näköiseksi. Ilohan sellaisia oikein viilattuja ja johdonmukaisesti yhtenäistä ilmettä noudattavia virtoja on selata, karkkia silmille parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin tosta videosta, vaikka mulla ei ole Instagramia enkä muutenkaan harrasta kuvaamista tai kuvien muokkaamista :) En siis voi sanoa saaneeni videosta käytännön vinkkejä itselleni, mutta se oli muuten kiva ja varmasti monelle muulle hyödyllinen :) Mulla ei itsellä ole kuin Facebook, mutta olen blogien suurkuluttaja - tykkään siis lukea toisten juttuja sekä katsella toisten videoita ja kuvia, mutta en itse tuottaa sisältöä. Siihen mulla ei nimittäin riittäisi taidot (eikä mielenkiinto)! ;)

  Ihanaa että olet nyt viime aikoina kirjoitellut aktiivisemmin blogiisi :D

  VastaaPoista
 6. Mitä objektiiviä käytät maneesissa tai mitä objektiiviä suosittelisit maneesissa kuvaamiseen? :) Hinta ehdottomasti kolminumeroinen, mieluiten alle 800e. Runkona canon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lillivoitto.fi/2014/06/kuvauskaluston-esittely.html

   Poista
 7. Kiva vidi! Voiko sulle lähettää postia ja millon? Mä tykkään sun blogista! Toivottavasti koht et oo enää kipee🤒

  VastaaPoista
 8. Kivoja vinkkejä sain:) nyt oma Instagram tulee olemaan myös vähän laadukkaampi:D en ihan vielä ole kärryillä noista sovelluksien käytöstä mutta enköhän mä ajan myötä opi:D

  VastaaPoista
 9. Treenitorstai unohtu viime viikolla

  VastaaPoista
 10. Mulla ei silleen oo mitää feedii, sovelluksina ihan yleensä puhelimen omia, kun ei mun puhelimeen saa oikeen mitään. InstaSize on sit se mitä käytän :-)

  VastaaPoista
 11. BokehPicciä käytän en itse tältä Iphone 5s löytäny tuota VSCO

  VastaaPoista
 12. Haha hauska sana toi "tälleensä" :D

  VastaaPoista
 13. Koska tulee uusi postaus?

  VastaaPoista
 14. Koska uusi postaus?

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.