TreeniTorstai: Ilmaisia treeniohjelmia salille ja kotiin!

torstai 3. maaliskuuta 2016

Kannattaa ihan ehdottomasti hyödyntää blogeja ja niistä löytyvää tietoa! Todella hyviä liikkeitä ja jopa kokonaisia ohjelmia ihan kaikkien saatavilla ja vielä ilmaiseksi! Itsellä on pitkä lista listattuna postauksia joiden liikkeitä tai jopa kokonaisia ohjelmia aion tai olen jo kokeillut, kannattaa siis luoda puhelimelle ja/tai koneelle oma liikepankki.Toki aina kannattaa suhtautua lähteeseen kriittisesti eikä unohtaa sitä, että pelkkien kuvien perusteella voi olla vaikea suorittaa liike oikein. Jotain voi kuitenkin päätellä jo postauksen jakaneen ulkonäöstä, jos lihasta löytyy on selvästi hänen jakamansa vinkit toimineet ainakin hänellä itsellään ;)


Omaa treeniohjelmaa en ole saanut kuvautettua ja vähän sitä arastelen, sillä en ole mikään ammattilainen neuvomaan liikkeiden oikein suorittamista, mutta nämä postausvinkit jaan teille nyt! Toivottavasti saatte uutta inspistä treeniin.

Postauksesta löytyy peräti 21 selkä- ja vatsalihasliikettä ja kaikki voi suorittaa myös ilman salia! Liikkeet on selitetty hyvin ja kuvat ovat tosi selkeitä. Itse olen näistä hakenut inspiraatiota varsinkin vatsatreeniin. POSTAUKSEEN.


Tämä loistavia liikkeitä sisältävä postaus on bongattu samasta blogista kun ylempikin treeni. Jälleen pirtsakoita kuvia ja selkeät selitykset! Itselle moni näistä pakaraliikkeistä olikin jo entuudestaan tuttu, mutta muutama uusikin löytyi munkin treeniin. POSTAUKSEEN

Vaihtelua vatsalihastreeniin, mukana on nimittäin jumppapallo! Tämän voi suorittaa kotonakin, jos vain pallon omistaa. Itse en ole tätä vielä testannut, mutta aion heti seuraavalla treenikerralla kokeilla. Vaikuttaa hauskalle! POSTAUKSEEN

Ida Jemina -blogissa on mielestäni netin parhaimmat pakaratreenit salilla tehtäväksi hyvien kuvien ja selkeiden ohjeiden kera. Itse olen hänen postauksista saanut tosi paljon innostusta ja ideoita omaan treeniin. Kannattaa tsekata kaikki kolme treeniä: POSTAUS 1, POSTAUS 2 ja POSTAUS 3

Jos salitreeni ei nappaa niin yllä mainitusta blogista löytyy myös hyvä pakaratreeni kotona toteutettavaksi. Näitä liikkeitä olen itse soveltanut salitreenissäkin supersarjojen tai alkuverkan yhteydessä. POSTAUKSEEN

Hyvä pylly ja vatsalihakset ilmeisesti myyvät, sillä kovin montaa hyvää muille lihasryhmille tarkoitettua treenipostausta en ole vielä löytänyt. Simppelin kolmen liikkeen olkapäätreenin kuitenkin löysin ja aikalailla juuri Essin jakamien liikkeiden voimin mennään olkapäätreenissäni. POSTAUKSEEN.

Tuleeko teille mieleen muita hyviä postauksia tai sivustoja? Linkittäkää ihmeessä kommenttikenttään! Oletteko te hyödyntäneet netistä löytyviä vinkkejä treenissänne?

9 kommenttia

 1. Osa oli tuttuja ja näitä on tullut hyödynnettyä! Tosi kiva postaus, mukavasti olit kasannut näitä treenejä yhteen ja löytyi muutama hyvä vinkki :)

  VastaaPoista
 2. Youtubesta löytyy sellainen kuin Blogilates ja nettisivujen kautta saa tilattua ilmaiseksi treeniohjelman, joka tulee joka kuukausi s-postiin. Nämä treenit on toteutettuna videoilla ja ilman salia.. :) On yllättävän tehokkaita ja suosittelen testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogilates onkin mulle jo tuttu youtuben puolelta. Siellä tosiaan hyviä kotitreenejä ja selkeät videot :)

   Poista
 3. Pakko tulla sanomaan tästä sun ulkoasusta. Tää on tosi nätti ja selkeä mutta itseä ainakin häiritsee hyvin paljon että postaus pitää avata erikseen että sen näkee uudelleen. Onhan se toki nätin ja simppelin näkönen mutta omaa lukukokemusta se turmelee ja blogin selailu on epämiellyttävää kun ei voi vaan rullata ja lukea eteenpäin vaan pitää joka postaus klikata erikseen auki. Ihan vaan pikku vinkkinä tämä, toisi lukijoille miellyttävämmän lukukokemuksen! :) Mut kiva lisä nää treenitorstait. Olen seuraillut sun blogia ja monta vuotta vaikken itse enään hevosharrastaja olekkaan. Näköjään juurtunut tämä sun blogin selailu ja hevoset sydämen niin syvästi ettei irti voi päästää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että tuolla uudistuksella saisin enemmän tekstejä etusivulle ja se helpottaisi näin itseä kiinnostavien juttujen lukemista. Kiitos palautteesta, tämä on nyt tälläinen kokeilu, katsotaan kuinka pysyväksi se jää :)

   Poista
 4. Yhdyn edelliseen kommentoijaan, minäkään en pidä siitä, että postaukset täytyy klikkailla auki.

  Minulle tulee mieleen blogeista esim. Tikle your fancy, jossa treenien lisäksi paljon muutakin sisältöä (lifestyle-höttöä, ruokajuttuja, matkajuttuja), mutta myös ajoittain ihan supereita treenejä, joita voi suorittaa oikeastaan missä tahansa. Hirveästi en treeniblogeja kyllä lue, mutta tuolla Lilyssä niitä kyllä on.

  - La-ura

  VastaaPoista
 5. Ainakin iphoneihin pystyy ladata sovelluksia joissa on hyviä kotitreeni liikkeitä. Ilmaiseksi saa kaksi eri 10 liikkeen sarjaa per lihasryhmä, mutta jos haluaa loputkin, pitää ostaa maksullinen versio. Suosittelen kokeilemaan, mielestäni siitä löytyy ainakin pakara- , käsi- vatsa- ja jalkalihastreenit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo olisi ollut hyvä mainita, itsekin jossain vaiheessa käytin muutamaa tuollaista... Sieltä löytyi oikeasti hyviä liikkeitä, pitääpä etsiä joku päivä taas Appstoresta ne parhaimmat sovellukset!

   Poista
 6. Kiitos tästä, tämä oli hyödyllinen postaus, koska olen vasta aloittanut saliharrastuksen :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.