Uusi ulkoasu!

sunnuntai 7. helmikuuta 2016


Pitkästä aikaa ihan erilaista ulkoasua. Aika pikaisesti tämän väsäsin, joten tulos ei ole ihan sellainen mitä havittelin. Lisäksi tuo taustalla laukkaava Voitto vaihtaa paikkaa vähän näytön koon mukaan ainakin toistaiseksi, kunhan ehdin vähän perehtyä taustakuvaa koskeviin koodeihin tarkemmin. Olisi kuitenkin kiva kuulla mielipiteitä tästä uudesta ulkoasusta! Onko blogi kovin sekava kun sivupalkit on molemmilla puolilla? Itseäni se selkeytti kummasti, vaikka tottumistahan tuo ehkä vaatii kun tähän asti ollut aina vain yksi sivupalkki.

21 kommenttia

 1. TOSI hieno ulkoasu!!☺

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ulkoasu! Ei haittaa vaikka sivupalkissa on molemmin puolin, vaikka kyllähän se on erilainen ja tuo banneri on myös kivan erilainen!

  VastaaPoista
 3. Tää on kiva ja ihanaa vaihtelua niistä saman kaltaisista

  VastaaPoista
 4. Ompa upea ulkoasu! Osaisimpa itsekin tehdä näin hienoja ulkoasuja. Par'aikaa mietiskelen miten ihmeessä tämän blogin saa ikään kuin "valkoisen läpinäkyväksi", jotta sinä ja voitto näytte tuolta noin kivasti läpi... Pitänee etsiskellä tietoja netin syövereistä! :>

  vaahtokarkkipilvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Omaan silmään turhan sekava, liikaa kuvia bannerissa ja tuo ''kulmikas'' teksti ja mainokset. Ei oikein tiedä minne pitäisi katsoa. Samoin vasemman kulman kuva vähän turha. Ideana kyllä kiva, mutta käytännössä ei toimi. Samoin nuo sivupalkit sekoittavat vähän ulkoasua. Ihan kiva siis ideana, mutta ei todellakaan parhaimpia bannereitasi. Yleensä ne on niin kivoja :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita on laitettu vähän liikaa samaan ulkoasuun. Banneri toimisi jos muu ulkoasu olisi yksinkertaisempi, nyt on hieman levoton. Kuten edellinen ano sanoi niin nyt ei oikein tiedä mihin katsoa. Tietysti aina uusissa ideoissa kestää aikaa tottua, kun oppii tietämään mistä mitäkin löytyy. Vasemmassa laidassa "mukana juokseva vote" on hauska idea :)

   Poista
 6. Kiva tämä on!:) Eikä ole mielestäni liian sekava.

  VastaaPoista
 7. olisimpa minäkin yhtä taitava...😍 todella hieno koko ulkoasu! ihanan erilainen.

  VastaaPoista
 8. Voisitko tehdä What's on my iPhone videon?? Ja tallivideon?? Ois kiva! Ja hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 9. Sommittelu on ok ja kivaa vaihtelua ja värit myös hyvät. Ainut mikä häiritsee on se että banneri on hieman liian monimutkanen blogin muun ulkoasun lisäks. Joko vähentäsin muusta ulkoasusta jotain eli siirtäsin vaan yhelle sivupalkille ja mainokset vähän siistimmin. tai sit tekisin yksinkertasemman ja yhtenäisemmät bannerin ☺

  VastaaPoista
 10. Ehkä vähän sekava, mutta tykkään siitä silti aika paljon :) Kiva idea!

  VastaaPoista
 11. Tosi sekava ulkoasu, tosin se johtuu varmaan kaikista mainoksista. Varsinkin nyt kun molemmilla puolilla on sivupalkit, ensivilkaisulla on tosi sekava.
  Mobiilissa blogin ulkoasu on ihan ok, banneri on kiva. :)

  VastaaPoista
 12. voisitko tehä sellasen kysymys videon jossa vastaisit blogiin liittyviin kysymyksiin?

  VastaaPoista
 13. Voisitko tehdä sellaisen blogi videon missä kertoisit miten saisi näin hienoja ulkoasuja

  VastaaPoista
 14. Tykkään,ehkä hieman sekava vaan :)

  VastaaPoista
 15. Tosi hieno mutta vähän sekava. Mutta kun luen puhelimella tätä mobiiliversiolla niin tossa ulkoasun yläpuolella näkyy koko ajan jotain mainoksia:(

  VastaaPoista
 16. Tosi hieno, vitsit kun ei itse osaa;D

  annijawesa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. Bannerista tykkään, tosiaan mulla on taustakuva vähän hassusti, mutta jos olisi kuten kuvassa olisi tosi kiva. Itse tykkään enemmän yhdestä sivupalkista, tulee vähän selkeämpi niin :) Kokonaisuudessa kuitenkin tosi kiva ulkoasu.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.