Tallivideopostaus

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Hevosvideota on toivottu paljon, joten yhtenä iltana tartuin ihan extempore videokameraan ja kuvasin tällaisen pienen videon. Ilman mitään suunnittelua ihan normaalista Nerean ja Einarin ratsastuskouluillasta tulikin omasta mielestä ainakin ihan kiva! Iskä lanasi muuten juuri kentän, joten nyt päästään taivuttelemaan ja ratsastamaan hepat kunnolla läpi pitkästä aikaa! Johan tässä on maastoiltu viikkotolkulla... 

35 kommenttia

 1. Tosi kiva että ehdit tehdä heppavideon :) Video oli tosi kiva!! Siinä esiintyvät lapset ovat suloisia, ja lumisade näytti hienolta kun Lilli meni kentällä. Edellinen hevosten aktivointi -postaus oli myös hyvä ja siinä oli hienot kuvat! :D

  VastaaPoista
 2. Meillä ei kenttää ole lanattu niin kävellään joka päivä näitä samoja tylsiä maastoja... Kumpa tuo meidänkin kenttä lanattais tai jotain että pääsis sinnekki jossain vaiheessa!
  Kiva videopostaus :)

  VastaaPoista
 3. Millä sovelluksella tuo banneri on tehty? Todella hieno!

  VastaaPoista
 4. Siis miksette lanaa useammin kun omat välineet on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on niin kevyt itse tehty lana, ettei sillä saa lunta lanattua varsinkaan tommosia määriä :/ Ja auralla pitää ottaa kerralla kaikki pois niin sitäkään ei viitai kovin usein tehdä kun pitää sit odottaa aina uudet lumet päälle.

   Poista
 5. Einari on vaan niin suloinen kun se selitti niin innoissaan kameralle ja kuvatessa. Siitä tulee vielä joku vloggaaja :)

  VastaaPoista
 6. Oi söpöjä nuo pojat ja myös hepat tietty :3 Sun blogin ulkoasu on tosi hieno, bannerista puhumattakaan :DD Ja vaikutat siltä ettet ota mitään kauheeta stressiä näistä postauksista joka on tosi hyvä :) Se näkyy postauksissaki! Mut jatka samaan malliin! ❤❤

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva video:D Nerea ja Einar olivat ihan kiva lisä tuohon videoon ja oli muutenki kivaa että tuli välillä heppa videoo:)

  VastaaPoista
 8. Ootteko saanu tekstitaidon pisteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikös ne kaikkien pitäny perjantaina saada tai ainakin niin meille sanottiin :) Sain kaikista kolmesta 4p.

   Poista
 9. Tosi kiva video tykkäsin itse katsoa sitä ja toivottavasti tulee lisää :D

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva videopostaus!🐴

  VastaaPoista
 12. Hei tiia katsoin ton talli video postauksen.oli tosi hyvä.nii ja olen varmaan sanonut jo että tykkään kaikista teidän videoista.vois olla tosi pitkiäkin.tiina

  VastaaPoista
 13. Oikee asenne Einarilla. KalPahan se pittää olla! ;)

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva video tykkäsin!😊💕 Lisää tälläsii videoita.🌚

  VastaaPoista
 15. Tuutteko Tampereen hevosmessuille?

  VastaaPoista
 16. Kiva videopostaus! Oletko tulossa Helsinki Horse Fairiin ja jos olet, minä päivinä? Voiko sinua tulla moikkaamaan jos satun löytämään sinut? :)

  VastaaPoista
 17. Kiva katsoa pitkästä aikaa tallivideo :) Mikä sulla on muuten näöntarkkuus silmissä, kun kerran käytät laseja ajaessa ja ainakin joskus on lasit näkynyt ratsastaessakin olevan? Ei liity aiheeseen mutta jotenkin vaan kiinnostaa kun itse oon pian lasit hankkimassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joku -1.5 ja -1.75, tosin tuntuu että vanhoilla ei enää näe että se on vieläki huonontunu :D

   Poista
 18. Mulla olisi siihen näin aktivoit hevosesi tarhassa postaukseen.
  Mun idea on että teet semmoen suhtkoht ison ja pehmeän lumipallon ja siinä samalla kun teet sitä niin piilottelet sinne lumipalloon jotain herkkuja esim laipää, porkaanoita ja ihan mitä haluat.
  Ihana video ja!

  VastaaPoista
 19. Ihanaa! Sun videoista tulee vaan niin hyvä mieli, ja hevospostaukset onkin mun lemppareita! Einar on niin ihana, kun se höpöttää kameralle, minkä ikäisiä Nerea ja Einar on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerea taitaa olla 9v ja Einar 4v jos en ihan väärin muista...:D

   Poista
 20. Oletteko tulossa tänä vuonna Horse Fair messuille? Itse olen ratsastamassa lauantaina ja sunnuntaina :)

  VastaaPoista
 21. Jee, pitkästä aikaa taas tallivideopostaus, sinun videoitasi katsellessa kuluu aika hyvin! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.