My day -video

torstai 4. helmikuuta 2016Moikka! Tässä olisi viikon takainen video minun päivästä. My day -videoita toivotaan aina paljon ja nyt voisin yrittää niitä kuvailla taas aktiivisemmin, puhelimella kuvaaminen on niin näppärää! Tosin videoiden siirtämisessä koneelle oli taas pikku ongelmia, miksei voi enää siirtää suoraan johdolla iPhonesta koneelle videoita? Jos joku miinus Applesta pitää keksiä niin se, että se on tehty mahdollisimman epätoimivaksi muiden elektroniikkamerkkien kanssa...Tämän takia videopätkät tosiaan hiukan heikkolaatuisia.
 

43 kommenttia

 1. Kiva video! Olisko mahdollista että tekisit lähiaikoina ihan tavallisen lörpöttely tallivideopostauksen? Ja terkkuja sinne, tämä video piristi kivasti päivää.:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva myday !! Just tämmösiä lisää missä on paljon pätkiä mutta ei kuitenkaan liikaa ! ;)

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva video ja ihanan talviset maisemat. :) Tsemppiä yo-kirjoituksiin!

  VastaaPoista
 4. Ihana video!!! Oot niin nätti! Voisitko joskus taas kuvailla kun Nerea ja Einar heppailee, vaikka ihan puhelimella. Ja onks tää video YouTubessa?? Millä nimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää joku päivä kuvata:) Ja on tämä nyt löytyy kun painat postauksessa olevaa "linkki videoon" -painiketta.

   Poista
 5. Asuuko nerea ja einar nyt suomessa ?

  VastaaPoista
 6. Hei! Mitä mieltä olet, että pystyykö pääsemään hyvään kuntoon ihan kotioloissa treenaten, ettei käy ollenkaan salilla, vai tarvitseeko hyvän kropan saamiseen apuja salilta? En haluaisi alkaa käydä salilla ja olen nyt aloittanut joka päiväisen treenaamisen kotona (vatsoja, leukoja, kyykkyjä yms) oikeastaan samoja juttuja mitä salilla mutta ilman laitteita. Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy, kunhan syö hyvin ja tekee myös aerobista treeniä.

   Poista
  2. Pystyy varmasti ainakin alkuun, jossain vaiheessa alkaa tarvita vähän kovempaa vastusta, mutta ehkä semmosia saisi kehiteltyä myös kotiin :)

   Poista
 7. Vau, ihan tosi hyvä video!!! :D Kiva että kerroit videolla sun opiskelutyylistä ja kiva, että videossa oli myös hevostouhuja mukana :) Oon muuten myös huomannut että jotkut oppianeet ovat yllättävän yleissivistäviä ja niitä voi tarvita myöhemmin, vaikkei sitä ehkä vielä koulussa uskoisi... Tai siis joku aine voi tuntua ihan turhalta, muttei välttämättä olekaan sitä ;) Kiitos paljon vielä videosta!!

  VastaaPoista
 8. Miten sait ne videot sit siirrettyä? Itellä 5c (vaihdan varmaan 6s) enkä oo ees tajunnut tota kun en oo siirtäny puhelimesta koneelle mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Latasin jonkun appin jolla siirsin videot dropboxiin :)

   Poista
 9. Ihana myday! Tykkäsin! Lisää tälläsii ! <33

  VastaaPoista
 10. missä sun vahemmat on töissä? / tai mitä he tekevät työkseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä luulet,kuuluuko tiian perheen yksityisasiat kuten työpaikat,raha-asiat blogii ???

   Poista
  2. Ole sinä ano vittu hiljaa säätänä! :PPPP

   Poista
  3. Ei tosiaan kuulu blogiin tuollainen..:)

   Poista
 11. Pakko kysyä kun itsellä on harkkinnassa trailerikamera niin mistä olette hommanneet teidän? Ja minkäläista hintaluokkaa se oli (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ei oikeesti ole traikkukamera, muuta en osaa kyllä nyt kertoa..:D

   Poista
 12. Lataa iCloud (iCloud-kuvat) ohjelma koneellesi ja aseta kännykkään sellainen asetus mikä siirtää kuvat ja videot suoraan koneelle. Näin saan kuvat ja videot koneelleni ilman että venkoilen piuhojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin kyllä, mutta jostain syystä ei toiminut.. Liekö en osannut vai liekö se ei sitten toimi muilla kun maceilla.

   Poista
 13. Jos Voiton jalat sallii, niin aijotteko palata kisakentille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä :) Tällä hetkellä tosin ei ole kovin isoa motivaatiota kisaamiseen.

   Poista
 14. Hyvää nimipäivää Tiia!<3<3<3

  VastaaPoista
 15. Paljo sun ka oli ysin lopus ja onko lukio ollu sulle miten helppoa esim jollain asteikolla 1-5, 1 erittäin vaikeeta, 5 todella helppoa jne. Itse ajattelin mennä ensi syksynä lukioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tasan yhdeksän lukuaineet ja olen kokenut lukion melko helpoksi. Tosin yläaste nyt oli siihen verrattuna ihan liibalaabaa, mutta ei tämä mitenkään vaikeaa ole :)

   Poista
 16. ois kiva et tekisitte kaikki kolme joskus videomydayn samana päivänä ni sit ois kiva nähdä millainen päivä teillä oli kaikkien kolmen eri näkökulmasta!

  VastaaPoista
 17. Hei! Itse olen harkinnut meneväni lukioon mutta tuo koemäärä hirvittää... kuinka monta sivua yhdessä kirjassa suunnilleen on? Olen todella hidas lukijakin vielä. Mitä yo-kokeiden kirjoittamisella tarkoitetaan? Onko ne vaan normaalia isompia kokeita vai mitä sillä kirjoittamidella meinataan? Tämäkin varmaan hiukan vaihtelee kouluissa ja opettajissa, mutta kirjoitetaanko muistiinpanoja tunneilla silleen, että opettaja kertoo peruskoulutyylisesti mitä vihkoon pitää kirjoittaa jne.? Vai pitääkö opettajan puheista itse osata poimia kirjoitettavaa tekstiä? Onko kokeisiin luku ihan kamalan rankkaa? Onko ennen koeviikkoa mitään yhden viikon lukulomaa? Kuinka monta tuntia sulla Tällä hetkellä on koulua viikossa?Kiitos jos vastaat, nämä kysymykset ovat pyörineet mielessäni siitä asti kun olen lukioon menemistä harkinnut!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koemäärää ei kannata pelätä, musta on paljon kivempaa kun ne kaikki on yhden viikon aikana jolloin on sitten enemmän aikaa lukeakkin. Yksi kirja on varmaan noin 200 sivua, mutta olen kyllä monet kurssit pärjännyt ihan kuuntelemalla ja vihkoa lukemalla.

   Ja tosiaan tunneilla kirjoitetaan muistiinpanoja ihan yläasteen tyyliin, vaikkakaan niitä ei ole pakko kirjottaa.

   Koeviikkoa ennen ei ole mitään lomia, mutta en koe sitä tarvitsevankaan. Hyvin olen aina ehtinyt, eikä ole ylitsepääsemättömän rankkaa :)

   Koulua mulla on yleensä klo 8.10-14.20, joku päivä voi alkaa 9.40 tai loppua 15.50, mutta lukujärjestykseen voi aika hyvin vaikuttaa itse :)

   Poista
 18. Ootko antanut luvan kopioida roolipeleihin sun kuvia ja käyttäjä on @kht_salo

  VastaaPoista
 19. Koska kuulette Voiton jalasta lisää uutisia? Eli koska käytte siellä klinikalla?

  Ja sellanen yhteinen tallivideopostaus olis kiva, jossa näkyis ku ratsastatte ja lörpöttelette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta mä oon jokaisessa postauksessa about kertonut.. Mutta pitää varmaan tehdä joku kokonainen postaus aiheesta kun siitä jatkuvasti kysellään :)

   Poista
 20. Voitko tehä pinjan kanssa videopostauksen

  VastaaPoista
 21. Tää oli Kiva! (: Tämmöne lyhyt ja ytimekäs :D

  VastaaPoista
 22. Tää oli nice! :) voitteks tehä jonkun tallivideopostauksen? Missä näkys ratsastus ja talli touhuja? :D

  VastaaPoista
 23. fiilaan niin tota uskonto juttua. Ite kirjotin uskonnon viime keväänä ja ihan vaan se avulla sain äikän yo:sta E. Koska essee kokeessa oli kysymys: millaisen uskonnon tekisit? tms:D

  VastaaPoista
 24. Tosi kiva video,vaikka jostain syystä sun puhe meni vähän edellä.
  Mutta muuten tosi kiva.

  VastaaPoista
 25. Kiva :)

  +Oon joskus muulloinkin pyytänyt/kysynyt mutta voisitko tehdä postauksen sun autosta :)
  esim. millainen se on ja mistä tykkää/et tykkää siinä. Millainen on unelma autosi. Oletko mielestäsi hyvä kuski yms.. :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.