Blogivuosi 2015

lauantai 9. tammikuuta 2016

Vuonna 2015 blogi eli sen hiljaisinta aikaa, julkaisin vain 125 postausta, joka oli puolet vähemmän kun edellisenä vuotena, mutta silti keskimäärin postauksia tuli reilu kaksi viikossa. Hiljaisesta postaustahdista huolimatta blogi säilytti kuitenkin lukijamääränsä ja 30 000 yksilöidyn lukijan voimin startataan myös vuoteen 2016! Ihan huippua ja kiitos siitä kuuluu teille :) Tässä nyt vähän satunnaisesti poimittuja faktoja kuluneesta vuodesta, minusta itsestäni nämä on ainakin hauskoja, toivottavasti teistäkin!

LUETUIMMAT POSTAUKSET

 KATSOTUIMMAT VIDEOT
(tämä on tehty vuonna 2013, mutta ylsi silti vielä vuonna 2015 katsotuimmat listalle..)

Videoitamme katsottiin yhteensä vuonna 2015 14 900 000 minuuttia eli yhteenlaskettuna se tekee 28 vuotta!

INSTAGRAMIN TYKÄTYIMMÄT KUVAT
Tykkäyksiä kertyi kuviin yhteensä yli 1 000 000!


BLOGIVUOSI PROSENTTEINA
60% luki blogia puhelimella. Tämä tieto pitää ottaa tulevaisuudessa huomioon mm. ulkoasun käyttömukavuudessa mobiililla, sillä suurin osa (kuten myös minä) lukee nykyään blogit puhelimella. Onko jotain toiveita jo nyt? 70% vierailijoista on 18-24 vuotiaita ja 97% naisia. Ylhäinen ikähaitari yllätti minut itsenikin vähän, kun kommentoijat ovat pääasiassa nuoria. Naisten suuri osuus sen sijaan ei ollut uusi tieto. 97% vierailijoista oli suomalaisia ja heistä 50% asuu Helsingissä.


JA MAINITSEMISEN ARVOISIA JUTTUJA OVAT MYÖS...
-Blogitalli lopetti elokuussa ja blogini siirtyi taas osaksi Indiedaysin Inspirationia.
- Blogini palkittiin Vuoden edelläkävijäksi Playssonin blogigaalassa. Olin myös Indiedaysin äänestyksen väliaikatuloksissa ihan huikean kovien blogien kanssa top 10:ssä!
- Perustin oman instagramin heppakuville (@lillivoitto), jolloin heppakuvia pääsee näkemään yhä enemmän myös instan puolella.

MIKÄ SINULLE JÄI MIELEEN VOITTO KOTIIN -BLOGIN VUODESTA 2015?

45 kommenttia

 1. Hei!
  Ihana postaus <3
  Miksi sinun lifestyle blogiin ei pääse?

  VastaaPoista
 2. Vieläkö seurustelet?

  VastaaPoista
 3. Onpas muuten mielenkiintoinen postaus, tosi kivasti toteutettu;)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hauskasti toteutettu postaus, varmasti kannustaa jatkamaan bloggaamista, kun on noin huima määrä seuraajia! Minusta blogisi ulkoasu on ollut miellyttävä myös puhelimella lueskellessa. Mukavaa tätä vuotta teille koko poppoolle. :-)

  VastaaPoista
 5. Kivaa nippelitietoa :) Aiotko enää tehdä sellaista ns. normaalia vuosipostausta, missä kerrot kuukausittain tapahtumista?

  VastaaPoista
 6. hyvä postaus! Sitä jäin tässä vähän ihmettelemään että mistä sä voit tietää noi määrät et kuinka monta "%" ihmisestä lukee tätä sun blogii puhelimen kauttaa ymss...ja sitten miten sä sait tämän vierailijoista tämän ikä 18-24 vuotiaita ja 97% naisia? Niin miten olet saanu selville nämä jutut? Haluan tietää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google Analyctisistä, se laskee prosentitkin itse :)

   Poista
  2. Mulla ainakin mokkula heittää paikannustiedot Helsinkiin vaikka asun Kuopiossa, että en tiedä kannattaako tuohon paikkakuntajakaumaan luottaa ihan sokeasti.

   Poista
 7. Hei, meillä on suunnitteilla hevonen ja mietittiin onko teillä jonkunlaista lämmitystä tallissa? Kiitos jos vastaat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaksi pientä patteria tallin puolella, hevoset oikeastaan lämmittää itse tallin :) Satulahuoneessa on lattialämmitys patterin lisäksi.

   Poista
 8. Mun mielestä 2015 vuotta voi sanoa kahdella sanalla, hiljainen ja surullinen. On tietysti ollut kaikkea iloistakin mutta esim. ku votella tapahtu se ja nii.

  VastaaPoista
 9. Moi Tiia. Haluun kysyä, onko noloa käyttää liiviä sileellä tosi kiltil hepal, jos on harrastanu 7kk? Ootte ihana pari Voiton kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! Me käytettiin varmaan 2-3vuotta aina liiviä harrastuksen alussa.

   Poista
  2. Olen ratsastanut 7 vuotta ja silti pidän turvaliiviä aina ratsastaessani :)

   Poista
 10. Mistä tiiät noi kaikki % jutut? :o

  VastaaPoista
 11. Luen blogia myös enimmäkseen puhelimella, ja ainakin bloglovinin kautta blogi on erittäin helppolukuinen. Bloggerin oma mobiiliulkoasu toimii myös hyvin. Ainoa haitta on oikeastaan se, että selaaminen vanhoihin postauksiin on puhelimella vaikeaa (esimerkiksi jos haluaa postauksiin heinäkuulta 2014 tms). En sitten tiedä voiko sille tehdä mitään vai onko se aina bloggerilla yhtä hankala.

  VastaaPoista
 12. Kiva postaus, mukavaa kun joku edes vaivautuu noiden prosenttien kanssa häsellykseen. Mun mieleen painuvin asia vuodelta 2015 oli se kun sun erään postauksen nimi oli Montuun vai seurahevoseksi? luulin jo että Voittoa ei pystyisi kuntouttamaan ja menisi oikeasti montuun. Oot kyllä kuntouttanut sitä hyvin, ootte kyllä niin mahtava pari Voiton kanssa ja huomaa miten se luottaa sinuun 100% se on hieno saavutus! Voisitko jossain vaiheessa tehdä (esim. kesällä) elokuvan tai jonkun sarjan, mihin on muutama osa? Ymmärrän että teillä ei ole välttämättä aikaa ja innostusta.

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus, ja kivasti toteutettu postaus!

  VastaaPoista
 14. Voitko tehdä linkkaa blogisi? Kaipaisin lisää luettavaa... ;) ja hei, vielä muutama kysymys lisää:
  Voitko tehdä menkoista paistauksen? Esim. Kertoisit miten ne vaikuttaa motivaatioon ratsastuksessa yms.
  Mikä sun kuppikoko?
  Millasia siteitä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että noita kysymyksiä, aattelitko ihan oikeesti että joku kertoo sulle henkkoht. asioistaan? :D

   Poista
  2. Linkkaa blogisi voisin pistää harkintaan, nuo muut ideat aika henkilökohtaisia tälläiseen blogiin..:D

   Poista
  3. Luulin saavani vastauksi, koska itseäni pelottaa hirveesti menkkojen alkaminen (ei oo vielä alkanu) ratsastuksen takia!

   Poista
  4. Älä anonyymi pelkää :) Menkat on kuitenkin niin normaali asia, että ei niitä tarvitse pelätä! :) Jokaisille käy vahinkoja niiden kanssa :D
   Joillekin tulee menkkakipuja, jolloin särkylääkkeet ja esim. lämpöpeitot helpottavat kipuja. Toisille näitä ei tule koskaan! Itsellänikin oli kuus vuotta ollut menkat, kun yhtäkkiä kerran mulla alkoikin kivut ja jaktuivat siihen asti, että aloin syömään e-pillereitä jotka poistivat kivut kokonaan :)

   Voit myös ihan huoletta jutella äitisi/ koulun terveydenhoitajan kanssa noista asioista! Jos nolottaa äidillesi jutella, niin terveydenhoitajan juttusille jos on kysyttävää! :D

   Ihan normaalit siteet riittää kun ratsastat. Vähän saa olla tarkkana että asettaa oikeaan kohtaan, mutta laitat vielä vaan tummat alushousut ja tummat ratsastushousut niin avót! :D

   Ja jos tulee runsaasti vuotoa, niin voipi olla paras peruuttaa ratsastustunti? (Harvalla kyllä niin suurta vuotoa on... :))

   Anteeksi Tiia kun kirjotin tänne, mutta muistan vaan kun ite nuorempana "hävesin" ja pelkäsin menkkoja, niin tälleen 25 vuotiaana yritän neuvoa nuoremmille, että ne on ihan normaali juttu ja kuuluvat naisen elämään! :)

   Poista
  5. Kiitos paljon vastauksesta!

   Poista
  6. Kysymys olisi kannattanut muotoilla tuolla tavoin heti alkuun, ihan erilainen mielikuva tulee. Ensimmäiset kysymykset olivat liian henkilökohtaisen tuntuisia.

   Mutta kuten ylempänä jo hyvin vastattiin ei se minua häiritse millään tavalla. Varsinkaan tamppoonin kanssa unohtuu mielestä koko homma, tosin minulla ei kovia kipuja ole, mutta eikös usein neuvota, että liikunta niihin auttaa :)

   Poista
  7. Olisi kyllä kannattanut muotoilla paremmin, mutta en siinä vaiheessa tajunnut. Kiitos kuitenkin!

   Poista
 15. Kiva postaus mulla jäi parhaiten mieleen 2015 vuodesta postaus montun vai seurahevoseksi voisitko tehdä jonkun postauksen 2016 vuonna että mitä voitolle käy jos et pääse enään kilpailemaan voitolla??

  VastaaPoista
 16. Vieläkö teet bannereita muille:)?

  VastaaPoista
 17. Tuo 50% helsinki johtuu siitä, että jos nettiä käyttää puhelinliittymästä niin laskee suoraan helsinkiin, eli tää ei todennäkösesti pidä ihan täysin piakkaansa :)

  VastaaPoista
 18. Oisko sulla vinkkejä miten saada silmäpussit pois?😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katohan mun naamaa ja mieti uudestaan kysymys..:D Ei ole vinkkiä kun itsellä aina jäätävät silmäpussit.

   Poista
  2. keitetyt teepussit 10min silmille ja nii pitkäks aikaa kun haluat niiden lähtevän,toista toimenpide muutaman kerran viikossa :) itelläni auttanut

   Poista
 19. Aika dramaattisia nuo luetuimmat postaukset, vaikka ymmärtäähän sen. Blogisi on tosi kiva hiljaisempanakin!

  VastaaPoista
 20. Mulla toimii ainakin tosi hyvin kännykällä kaikki sun blogin ulkoasut😊.
  Voitto kotiin -vuodesta jäi mieleen Voiton jalkakipu, ja hyvä että parantui/parantumassa❤. Hyvää vuotta teille!

  VastaaPoista
 21. Lälläslää,en kuulu niihin 50% jotka asuu helsingissä,tässä Iisalmessa asun eli aika lähellä;)

  VastaaPoista
 22. Hei! Olisi mukava jos tekisit jonkinlaisen videon tai postauksen siitä miten pystyisi valmistautumaan kisoihin ja pitämään jännityksen kurissa. Itse hapuilen aluetasolle , joka on jo lähellä. Olen vasta 13 joten minua jännittää, koska en tiedä miten alue-tason kilpailuissa toimitaan.😬

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.