Videopostaus Horse Showsta

lauantai 24. lokakuuta 2015

Moikka! Nyt ihan melkein reaaliaikaista matskua, sillä tää video on kuvattu tältä päivältä! Kuvataan huomennakin video ja silloin vietetään sitten koko päivä hevosia katsellen, tänään se homma jäi valitettavan vähille :/ Nyt mä taidan kuitenkin alkaa nukkumaan, sillä aamulla aikainen herätys kun valmentajamme ratsastaa melko aamusta ja halutaan ehdottomasti se nähdä. Postaustoiveita ehtii muuten esittää vielä huomisen suhteen!

*Liput tapahumaan saatu blogin kautta*

24 kommenttia

 1. Jee kiitos, tosi kiva että tän videon pystyi katsomaan jo samana päivänä kun on vielä hihs tunnelmissa, vaikkakin telkkarista katsoin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva video. Huomaa, että se on nopeasti tehty, mutta ei se haittaa. Mitään efektitäyteistä hyvin muokattua ja leikattua en kaipaakkaan. Semmoista tavallista höpötystä ja muuta. Juuri niin kuin yleensä teettekin. Hienoa! Itse olin Horse Showssa vain torstaina. Harmittaa, etten päässyt tapaamaan teitä. Oli kyllä mukava expoalue ja kivoja tavaroita.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva video!:) Olin siellä tapaamisessa ja oli kiva nähä teiät.:D

  VastaaPoista
 4. Oisin halunnu tulla moikkaa teitä mut kello oliki jo 17.30 ku katoin kelloo ja mua ärsytti tosi paljon ku ootin et pääsen näkee teiät ja en tienny et oisitteko enää ollu siel ni ei sitte tultu:(

  VastaaPoista
 5. Mäkin olin siellä tapaamisessa, ja oli tosi kiva nähdä teidät :)! Ja kiva video!

  VastaaPoista
 6. Millon Voiton tilanteesta tulee infoa?? Toivottavasti käy hyvin😔

  VastaaPoista
 7. Muokkaatko sun videot elokuvatyökalulla? Nimittäin mä itse tein videopostauksen sillä ja haluaisin siihen jonkun hyvän taustamusan, en siis mitään biisiä. Tuolta youtuben muokkausjutusta (:D) löyty yks hyvä taustamusiikki, mutta se kestää vain 2minuuttia ja videopostaus 7min... Osaisitko siis auttaa, että saako sitä musiikkia millään niin, että se kestäisi koko videon ajan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muokkaan :) Ja lataan musiikin youtuben musiikkikirjastosta ja laitan saman musiikin sit yleensä toistumaan useaan otteeseen.

   Poista
  2. Miten tämän teet? Oon niin tyhmä etten saa noita millään peräkkäin tulemaan :D

   Poista
 8. Ne jalat ois ihan kiva pitää omalla puolella, ei oo kiva että likaatte pinjan kaa penkkien selustat ennen kun siihen tulee ihmiset istumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikaime nyt likasia kenkiä siihen oltaisi laitettu. Tuolla oli niin jäätävän ahtaat penkkirivit, että oli pakko välillä suoristaa jalkoja :)

   Poista
 9. Maalaiset kaupungissa opetusvideo.

  VastaaPoista
 10. Oli tosi kiva nähä teiät😍 Tykkäskö Lilli ja Vote niistä nameista mitkä annoin:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vielä testattu, tuossa ne pöydällä odottaa :) Kiitos niistä!

   Poista
 11. Katsoin tuossa juuri teidän estekalusto-videon ja ajattelin kun teillä on niitä oranssi-mustia puomeja ja halloweenkin on tulossa, olisi kiva saada videota jossa tehdään halloween aiheisia johteita yms. :)

  VastaaPoista
 12. Moi millä sä ja Pinja muokkaatte teijän esim. Insta blogi yms muut kuvat kun ne on ni hyviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppa youtubessa on video siitä miten Pinja muokkaa videonsa!

   Poista
 13. Kivasti toteutettu video, itsekin olin paikan päällä mutta kiva silti katsoa hihs päivää teidänkin näkökulmasta! Teidätkin näin siellä, mutta en sitten kuitenkaan uskaltanutuntut tulla moikkaamaan... :D Olisi muuten tosi kiva jos voisitte joskus toteuttaa jonkunlaisen miten kuvaatte videopostauksen -videon tai sen tyylisen, missä olisi vähän jotain "ohjetta" tms. Olisi kivaa katsoa :D

  VastaaPoista
 14. Mitä Voitolle kuuluu? Onko jalka alkanut parantumaan? Tsemppiä teille:)

  VastaaPoista
 15. Tsemppi hali sulle ja tsemppi porkkana votelle! MUN mielipide on että hevosta voi ihan hyvin pitää harraste/käynti/seura hevosena. Esim voihan sen kanssa opettalla jotain kivoja temppuja ajan kuluksi esim. Pressun yli kävelimen pallon potkimenen? Itse menetin juuri rakkaan vuokra hevoseni (oli minulla 6vuotta) lopetimme sen perjantaina jalkavaivojen vuoksi, ei siinä muuten mitään mutta se oli semmoinen hevonen jonka mieli oli tehty juoksemaan :/ tiedän että se oli paras ratkaisu mutta tajusin sen vasta kun istuin lattialle hevosen pää sylissäni. Toivon ja uskon teihin että kyllä tästä selvitään! Tsemiä Tiia täällä pidetään peukkuja !:)

  VastaaPoista
 16. Tsemppi hali sulle ja tsemppi porkkana votelle! MUN mielipide on että hevosta voi ihan hyvin pitää harraste/käynti/seura hevosena. Esim voihan sen kanssa opettalla jotain kivoja temppuja ajan kuluksi esim. Pressun yli kävelimen pallon potkimenen? Itse menetin juuri rakkaan vuokra hevoseni (oli minulla 6vuotta) lopetimme sen perjantaina jalkavaivojen vuoksi, ei siinä muuten mitään mutta se oli semmoinen hevonen jonka mieli oli tehty juoksemaan :/ tiedän että se oli paras ratkaisu mutta tajusin sen vasta kun istuin lattialle hevosen pää sylissäni. Toivon ja uskon teihin että kyllä tästä selvitään! Tsemiä Tiia täällä pidetään peukkuja !:)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.