Tallivideopostaus Pinjan ja Sinin kanssa!

tiistai 6. lokakuuta 2015

Videopostauksen vuoksi pitää välillä ottaa vähän riskejä. Ihme ja kumma, kamera ei vielä koskaan ole tipahtanut vaikka monesti on selästä käsin kuvattu!
Sini on nyt innostunut ratsastamaan Lillillä, joten ollaan useasti kaikki kolme samaa aikaa tallissa. Viikonloppuna innostuttiin pikaiseen kuvaamaan videopostaus, joskin ei sellainen mitä yleensä vaan vähän erilaisempi. Olisi kiva kuulla mitä piditte tälläisestä versiosta, verrattuna niihin joissa lörpötellään enemmän. Tehdään seuraava video sitten teidän toiveiden mukaan. Pinja ratsasti tosiaan Voitolla, Sini Lillillä ja mä kuvasin. Valokuvia Pinjan ratsastuksista ja juttua Voiton tän hetkisestä tilanteesta tiedossa lähipäivinä, mutta nyt alkuun tämä video!

61 kommenttia

 1. hyvä video, mutta sama musiikki toistui turhan monta kertaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin itsekkin saman ja musiikki oli vielä kamalan ärsyttävä, olin kuitenkin ladannut videon jo youtubeen, joten en jaksanut aloittaa alusta :/

   Poista
 2. Video näytti omaan silmääni vähän hutaistulta. musiikki Ei oikeen ollut mieleen, ja häiritsi vähän kun tausta-äänet oli jätetty siihen. Tarkennus heitteli koko ajan joka myös toi vähän oudon fiiliksen videosta. Ei mielestäni parhainpianne, toivottavasti et ota tätä itseesi, eikä tarkotukseni ole haukkua! Kerroin vain jutut jotka pisti silmään ja joita voisi muuttaa seuraavaan videoon. Ymmärän myös että akku loppui mutta oli ärsyttävää kun video loppui "kesken" :D
  Sinillä näyttää menevän hyvin lillin kanssa
  Pikaisia paranemisia myös voitolle!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki ei kyllä tosiaan ollut munkaan mieleen, en vaan sitä tajunnut ennen kun katsoin videon läpi :/ Ja Sinillä tosiaan menee Lillin kanssa jo tosi hyvin!

   Poista
  2. Miekii huomasin että musiikki vaan toisti itseään, mutta ei se nyt niin kamalasti häirinnyt :D

   Ja "häiritsi vähän kun tausta-äänet oli jätetty siihen" itse taas tykkäsin tuosta, että oli jätetty taustalle äänet musiikin lisäksi.. :)

   Poista
 3. Minä kyllä tykkäsin, oli vähä erilainen kuin tavallisesti mutta silti hyvä :) Ja ei aina voi olla täydellinen/jaksa panostaa niin paljoa :D

  VastaaPoista
 4. Kiva videopostaus! :) Kuinka pitkä Sini on? Ja kiva että Voitto alkaa pikkuhiljaa liikkumaan puhtaammin ja puhtaammin... :) Paranemisia siis vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä nimenomaan tykkään kuunnella teidän juttelua ennemmin kuin musiikkia, koska teillä on jotenkin tosi rauhoittavat äänet :D olisi myös ollut kiva nähdä sinin ratsastusta enemmän, joten oli harmi että video loppui niin lyhyeen :/

   Poista
  2. En osaa sanoa Sinin pituutta, mutta just sopivan kokoinen tällä hetkellä Lillille! Sinin ratsastusta tulee varmaan näkymään Pinjan blogissa enemmän, jos Sini vaan antaa luvan. Nyt ei ollu kovin innokas esiintymään videolla :)

   Poista
 5. Mä tykkäsin videosta :) kaikki teidän/sun videot on ihan parhaita! Eikä toi musiikki niin paljoa häirinnyt, esim semmoinen häirtisisi enemmän joka ei ois noin ns "tylsä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ihan kivaa vaihtelua:) Ja ei se musiikki niin häirinnyt😃

   Poista
 6. Kiva videopostaus! Muuten mitä maillia käytät tässä blogissa?☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan simple varmaan, mutta sitä oon muokannu aika paljon!:)

   Poista
 7. Mä pidin videosta. Siinä on kiva idea ja kuten sanoitkin niin se on erilainen kuin yleensä. Musiikki ehkä jossain kohtaa alkaa vähän tympiä, mutta huomasit sen jälkikäteen ilmeisesti itsekin. Akun loppuminen jäi ärsyttämään, sillä videota olisi voinut katsoa pidempäänkin!
  Huomioitavaa mielestäni on myös se, että Sinillä on aina ratsastaessa ratsastusvarusteet päällä. Tietenkin videolla hän meni puomeja/hyppäsi, mutta myös muissa postauksissa ja kuvissa asia on pistänyt silmään äärimmäisen hyvänä asiana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pidetään huolta, ett kyllä tossa vaiheessa pitää olla kaikki varusteet kohillaan. Ne kun lisää turvallisuutta aika paljon ja helpottaa ratsastusta aluksi. Itse nykyään saatetaan vähän lipsua näistä.. Kypärä kyllä aina pääss ja turvaliivikin päällä muulloin kun sileällä :)!

   Poista
 8. Tykkään enemmän videopostauksista joissa puhutaan, mutta tämäkin oli ihan ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen koitetaan tehdä siis seuraavaksi :)

   Poista
 9. Tykkään enemmän niistä, joissa puhetta mukana, mutta ihan kivaa vaihtelua tämäkin. Jos parannusehdotuksia saa vielä ehdottaa, niin huomattavasti lisää ratsastusta olisi kiva nähdä. Toki Voitto vielä kuntoutuu, mutta kuitenkin. Sitä kuitenkin odottaisin näkeväni eniten ratsastusvideopostauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en oikeen ehtiny kuvaamaan ratsastuya videolle, kun otin samalla valokuvia. Niitä kyllä tulossa :)

   Poista
 10. Tää oli kiva! Tuli hyvälle tuulelle aina teidän videoista ja musiikki ei mua haitannut vaan oli kiva ;) harmi ettei sinin ratsastuksesta tullut videoa, mut tää oli silti kiva, lisää tämmö!! :)

  VastaaPoista
 11. Tykkäsin! Halusin että tekisitte pinjan kanssa uuden version siitä hevosen vaihto videosta jonka teitte aikoja sitten, eli pinja voiton selkään ja tiia lillin, että tekisitte pitkän ja kunnon "selostuksella" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän voitaisi sellainen jossain vaiheessa kuvata!:)

   Poista
 12. Kiva, että viitsitte näitä tehdä, mutta itse en myös musiikista pitänyt, enkä olisi yhtään pidempään jaksanut katsoakaan. Pidän enemmän näistä "perinteisistä" videopostauksista, joissa puhutaan ja musiikkia ei ole tai se on todella pienessä osassa. Sinillä kyllä näytti menevän tosi kivasti! Hauskaa, että hänkin on nyt alkanut innostumaan ratsastuksesta enemmän. :) Voittokin näytti liikkuvan hyvin ja pirteästi. Toivottavasti tulee pikaisesti kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Sini on kyllä tosi taitava ja kehittyny nopeesti nyt lyhyessä ajassa!

   Poista
 13. Kiva video, mutta musiikki alkoi jossakin vaiheessa ärsyttää, kun sama melodia toistui kokoajan... Jatkossa olisi kuitenkin mukava nähdä lisää tämmöisiä videoita, joissa musiikki voisi olla esimerkiksi sellainen missä on lauluakin mukana! :D

  ~ Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi musiikki oli kyllä sika ärsyttävä jälkikäteen itsekkin kun kuuntelin koko videon!:S

   Poista
 14. Hyvin näytti Voitto jo videon pätkässä liikkuvan! :) Hauska video, tykkään selostuksesta, mutta myös siitä kun musiikin takaa kuuluu teidän puuhastelun äänet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuosaa se ravasi kyllä ihan ok, vaikka onkin edelleen alkuun huono :/

   Poista
 15. Tykkään enemmän sellaisista videoista jossa puhutte, mutta oli tämäkin ihan kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään sellainen sitten varmaan seuraavaksi!

   Poista
 16. Mäkin tykkään enemmän höpöttelyvideoista. Tämäkin olisi ollut kiva jos musa ei olis ollu noin hirvee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ensi kerralla sit ainaki parempi musiikki..:D

   Poista
 17. Itse tykkään enemmän niistä missä puhutte, varsinkin pitkät heppavideot jossa selostetaan niin on ihan parhaita! Ens kerralla sitten vois ladata kameran täyteen;) Sini on oppinut jo todella hyvin ratsastamaan! Muuten, nyt kun sinikin on päässyt enemmän ratsastelemaan, onks hänestäkin kuoriutunut heppatyttö? Tai onko kiinnostus vielä samalla tasolla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kamera on ärsyttävä kun näyttää, että on täynnä ja sit loppu meneeki ihan hujahduksessa..

   Onse Sini nyt innostunut enemmän, eihän sitä muuten tonne tallille saisikaan ;)

   Poista
 18. Osaako sini satuloida ja suitsia?:) kun ei ikinä itse sitä tee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa se ja kannattaa muistaa, että videot ja kuvat on aika pieni totuus siitä mitä täällä oikeeati tapahtuu ;)

   Poista
 19. Vähän kiva toi video ja kiva toi kuva ♥♥

  VastaaPoista
 20. Voitkp tehä videon mitä mukaan hihs?;) mun mielest ois iha kiva ku vaikka oon aiemmi ollu siellä nii oon silti hukassa pakkauksesta:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Toi on aika kiva idea, katsotaan toteuttaisinko sen jollakin tapaa!

   Poista
 21. Ei ehkä teidän paras video, mutta kiva silti :) En jaksa odottaa lisää osia siihen Q&A juttuun niin kysyn nyt, kylmäättekö jalat joka ratsastuksen jälkeen vai vähän rankempien treenien jälkeen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kylmään melkein jokaisen jälkeen, mutta aina raskaampien jälkeen :)

   Poista
 22. Hyvähän tuo video on :)! Sini on kehittynnyt tosi paljon,ja ihana nähä että Voitto on jo parempaan päin.♥

  VastaaPoista
 23. Kuinka pitkät ne sun stubbenin jalustinhihnat muuten on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua en tiiä, mutta ne on lyhyet! Ei jää häntää juuri yhtään, jos laittaa koulujalkkarit vähän mua pidemmälle.

   Poista
  2. Voisitteko tehdä esim: Tallin esittely videon tai room tourin tai sellasen että kuvaisiitte aamu rutiinin päivä rutiinin ja iltarutiinin samaan videoon :)

   Poista
 24. Tosi kiva tällanen videopostaus missä ei niin paljoa selostusta ole :D mukavaa vaihtelua ja jotenkin jaksaa katsoakin paremmin, koska ainahan selostusvideoissa tulee sellaistakin asiaa joka ei itseä niin paljon kiinnosta. Teidän videoita on kyllä aina niin kiva katsoa ainakin laadun takia, olette hyviä kuvaamaan! Ehkä ainut miinus tässä videossa oli tuo itseään toistava musiikki :D siihen voisi keksiä jotain monipuolisempaa, joka ei alkaisi ärsytää korvaa.

  VastaaPoista
 25. Tämä videopostaus oli huomattavasti erilainen. Joku päivä my daytä jossa hevostelua? Ja herran jestas Sini on kehittynyt. Ja tsemppiä voitolle❤

  VastaaPoista
 26. Mun mielestä tää oli ihan kivaa vaihtelua höpöttelyvideopostauksiin, vaikka on nekin kivoja :) Ja en olis varmaan kiinnittäny tohon toistuvaan musiikkiin huomiota jos en olisi ennen videota lukenu kommenteja. :D Mutta tykkäsin silti :)

  VastaaPoista
 27. Voisitkotehä semmosen postauksen jossa kerrot sun ja lillin tarinan tai tommosen semmoinen olisi kiva lukea:)

  VastaaPoista
 28. Tosi kiva videopostaus! :) ...en edes huomannut että musiikki oli toistuvaa, ennen kuin luin kommentit. Itse tykkään ehkä vielä enemmän sellaisista videoista missä höpötellään enemmän, mutta on tämmöisiäkin kiva katsoa välillä. :) Parantumisia Voitolle!

  VastaaPoista
 29. Ite jotenkin tykkään pitkistä, joissa on paljon ratsastusta. :)

  VastaaPoista
 30. Pitkät ja semmoset "lörpöttely" videopostaukset ja mydayt on parhautta<3

  VastaaPoista
 31. Oli kiva video! :) Tää ei liity mitenkään aiheeseen, mutta miten oot saanu noihi luetuimpiin teksteihin numerot? Oon yrittäny googlata monta tuntia tuloksetta -.-

  VastaaPoista
 32. Harvemmin tänne oon kommenttia laittanu, mutta oli tosi kiva video. Siniki meni kivannäkösesti Lillillä! Tää musiikki sopi kans hyvin. :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.