Liikutuskuulumisia

tiistai 13. lokakuuta 2015


Moikka ja iso kiitos edellisen postauksen tsempeistä! Pitää heti alkuun korjata väärinkäsitys siitä, että Voitto oltaisi lopettamassa. Ei suinkaan, jossei tilanne sitten käänny johonkin uuteen suuntaan kuten kipu olisi jatkuvaa tai Voiton pää ei kestäisi kevyempää elämää. 

Nämä kuvat on otettu jo jokin aika sitten, kun Pinja ratsasti Voitolla mun ollessa kipeä. Näihin aikoihin Voitto oli vielä ihan ok, mutta tämän jälkeen alkoi taas alamäki ja saatiin nämä uudet ohjeet kokeilla vielä pari viikkoa. Voitto onkin ollut vaihtelevasti hyvä ja huono. Eilen se esimerkiksi liikkui oikeen kivasti eikä juurikaan ontunut, mutta tänään taas meno oli niin huonoa, että lopetin kierroksen jälkeen. En vain pystynyt ravaamaan niin kipeän oloisesti liikkuvalla hevosella, vaikka se olisi siitä varmasti vertynyt kuten aina.

Missään nimessä en siis kipeää hevosta liikuta ja Voitto kyllä ilmaisee hyvin selvästi milloin se juoksee mielellään ja milloin ei. Joinakin päivinä se on ollut epäpuhdas alkuun, mutta liikkunut silti reippaasti omalla moottorilla korvat hörössä. Tänään sitten mentiin etanavauhtia ja korvat luimussa. Toisaalta melko helppoa, kun heppa ilmaisee noin selkeästi itsekkin miltä siitä tuntuu.Meillä on nyt tosiaan syysloma, joten olen tehnyt joka päivä tosi paljon normaalia enemmän blogijuttuja sekä vastaillut ahkerasti teidän kommentteihin. Kuvattiin eilen Nerean ja Einarin kanssa videopostaus, nyt tulee sitten sen edellisen videonkin puolesta höpötystä ja pitkäkin tuosta näkyi tulevan. Lisäksi kuvasin yhden vähän erikoisemman videon tänne heppablogin puolelle, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Huomenna puretaan varmaan viimeinenkin laidun ja annetaan hepoille matokuuri. Muuten meidän arkeen ei kummempia kuulu. Voitto viettää huomenna ehkä vapaata ja loppuviikosta liikkuu taas sen mukaan miltä se tuntuu. 

Blogini on muuten ehdolla Indiedaysin blog awardseissa inspiroivin lifestyleblogi -kategoriassa. Jos haluat antaa äänesi mun blogille niin se onnistuu täällä. Blogi löytyy ihan sivun lopusta tai sitten tuolla haulla heti sivun alussa. Äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja sekä lippuja itse gaalaan. Itse harmittelen tässä kun mulla ei ole 18-vuotiasta bloggaajakaveria, sillä olisi ollut kiva lähteä tänä vuonna tapahtumaan myös. Uuden ikärajan myötä ei kuitenkaan voida Pinjan kanssa lähteä :/


46 kommenttia

 1. Aina vaan ihastelen teidän kuvia, ootte kyllä taitavia Pinjan kanssa! Kävin tietenkin äänestämässä sua :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti Voiton liikkuminen muuttuu paremmaksi ajan kanssa :) Ja otat Aadan tms. mukaan sinne gaalaan, kyllä sulle varmasti seuralainen löytyy!! Tsemppiä arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan parasta ja toihan oli hyvä idea, eipä tullut edes mieleen :D!

   Poista
  2. Haha mä koodaan sulle tässä joku päivä, josse ilmottautumine ei oo vaa menny umpeen vielä :D

   Poista
 3. Mitkä on teidän lempihepat keskimäessä? Mulla on Emma, Muumi, Rambo, Reve ja Eepi. En oo menny muilla. Toivon myös jollekkin tunnille Aatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan Iita, kun se on meillä asunutkin melko pitkään. Eepistä tykkäsin myös silloin kun menin sillä pari vuotta sitten useammankin kerran :)

   Poista
  2. Okei. Entä Pinjan lemppari. Voitko kysyä Pinjalta?

   Poista
  3. Kysy sä Pinjalta sen blogissa, kun Pinja ei nyt oo tässä :)

   Poista
 4. Voisitteko tehdä sellaisen videon jossa näytätte selkeästi kuinka satula ja suitset laitetaan. Koska olen aika aloittelija ratsastuksessa joten tarvitsisin kipeästi apua satulan ja suitsien laitossa. Jos teette sellaisen videon voisin liittyä lukijaksi ja seurata teidän YouTube kanavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä löytyy kyllä

   Poista
  2. Kysy sun opettajalta tai joltain muulta tallilaiselta apua :)

   Poista
 5. Tsemppiä ja paranemisia Votelle:)

  VastaaPoista
 6. Tarvisin apua gimpin kanssa! Työkalupakin asetukset katosi! Enkä saa niitä takaisin. Olisin kiitollinen avusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita googlata, mä ennoo käyttäny gimppiä vuosiin niin en osaa nyt auttaa :/

   Poista
 7. Hei, millon tulee uusi banneri :) ? Voisitko tehdä vielä kolmannen postauksen ''näin tehdään banneri gimpillä'' ? ja sitten photoshopilla kanssa, joku hieno banneri ? Voitolle haleja ja pusuja! Kyllä Voitto paranee on se sen verran sitkeä hevonen, koska sillä on noin ihanat omistajat ! Te ootte kyllä nii hyviä hevosen omistajia, koska jos hevoselle tulee tollainen juttu kuten Voitolla niin ette pane sitä monttuun, kuten jotkut. Mie tiedän, että Voitto paranee ja siitä tulee vielä hevonen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole oikeen tullut otettua uusia kuvia, joten ei oo uutta hetkeen tulossa. Ja valitettavasti mulla ei oo gimppiä ollu vuosiin niin en sillä kyllä enää osaa tehdä mitään :/

   Halit ja pusut välitetty Voitolle!

   Poista
  2. Entäs sitten photoshopilla ?

   Poista
 8. Oletteko tulossa tänä vuonna HIHS?

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä teillä on aivan mahtavia blogijuttuja ja muutenkin ootte tosi nättejä ja tunnutte kivoilta.😊 Käyn tässä nyt heti äänestämässä😊😊

  VastaaPoista
 10. Paranemisia Voitolle, toivotaan että asiat menis parempaan päin! :) Ja mitä aattelit muuten tehä jos Voitto jouduttaiski lopettamaan ;(?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole miettinyt kun se ei todellakaan ajankohtaista ole tällä hetkellä :)

   Poista
 11. Minkä ikäsen hevosen sä "lasket" suhteellisen iäkkääks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Ehkä yli 12 vuotiaan. Yli 17-18 vuotias on jo sitten vanha :)

   Poista
 12. Voi voittoa ): toivotaan että se tulee kuntoon. Voisitko tehdä taas my dayn tai my weekin? Teidän mydayt on vaa nii parhaita :D!

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia, paranemisia votelle.
  Voisitko tehdä my night routine 2015.
  Tai voisitteko tehdä pinjan kans se kerma/matokarkki haasteen?

  VastaaPoista
 14. Koska on horseshow ku puhuit videolla siitä.

  VastaaPoista
 15. Mäkin asun kuopiossa ja meilläkin on heppoja. Vilillä ja Cenillä, sekä Pistaasilla on oma kanava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, olisit voinut linkittää sen tähän niin oisin voinu käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 16. Tää kysymys menee nyt vähän ohi aiheen mutta osaatko kertoa miten veredus merkkisissä suojissa menee koot? Tarkoitus olisi siis ostaa veredus olympus suojat pienehkölle suokkiorille, meneekö ne sillain että s on pony, m on cob ja l full vai mitenkä? Kiitos jo etukäteen jos vaivaudut vastaamaan!

  VastaaPoista
 17. Haleja, pusuja ja tsemppejä Votelle. Toivottavasti tulee kuntoon ja varmasti tuleekin!

  VastaaPoista
 18. Ilmoittaudun lukijaksi :) ja jos lainkaan kiinnostaa niin täältä voi lukea mun ja kokemattoman arabipojan kehittymistä Espanjassa; http://yhdessaoppien.blogspot.com.es/

  VastaaPoista
 19. Moi mä kävin äänetämässä sua ja pusuja votelle sekä haleja <3

  VastaaPoista
 20. Moi mä äänestin sua ja haleja/pusuja votelle <3

  VastaaPoista
 21. Mun tutun hepalla oli samanlainen ongelma kuin Voitolle. Pari vuotta heillä meni hyvin. Sitten heppa muuttui hankalaksi. Yritti näykkiä ihmisiä varsinkin taluttaessa. Saattoi näykkiä ja hypätä ihmisen edessä pystyyn jopa. Muuttui kiukkuiseksi. Eläinlääkäri totesi käytöksen johtuneen kivuista. Nyt laukkaa vihreillä niityillä. Onneksi voitto on hyväntuulinen eikä uhmaa ja näyki. Sen on hyvä olla. 😊

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.