Pikaiset kuulumiset

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Viime aikoina oon istunut enemmän ulkona auringossa sekä viettänyt aikaa kaveredein kanssa ja näin ollen blogihommat on lievästi ilmaistuna heitteillä. Olen myös yrittänyt lueskella syksyn ylppäreihin ja kaksi viidestä bilsan kirjasta onkin nyt luettu läpi.

 Harvinaisen vähäinen koneella istuminen onkin vähän kostautunut, sillä rästissä on hirvittävän pitkä lista hoidettavaa ja näin ollen kynnys aloittaa hommien hoitaminen on vieläkin suurempi. Monta postausta kirjoittamatta, monia tunteja videota käsittelemättä, sähköposteihin vastaamatta jne.

Katsotaan tarttuisinko joku sadepäivä tekemättömien hommien listaan, nyt kuitenkin pikainen katsaus mitä teille on luvassa kunhan pääsen koneen ääreen!


 Hyppäsin itsenäisesti ennen kisoja, harjoitellen Sannan valmennuksessa todettua ongelmaa. Oli muuten oikeasti tosi paljon vaikeampaa lähestyä helpolla tiellä vasempaan kierrokseen, kun vaikeammalla tiellä oikeaan kierrokseen. Huomasi hyvin kuinka iso ongelma meillä onkaan korjattavana, niin pieni juttu kun ulko-ohja on avain melko isoon ongelmaan.


 Pinja ratsasti yhtenä päivänä myös Voitolla. Homma sujuu kyllä nyt, kun Pinja on ratsastanut muitakin hevosia enemmän, niin Voitonkin kanssa paljon paremmin!


 Käytiin kisoissa pyörähtämässä ja kotiin tuomisena oli kauden ensimmäinen hylätty. Pikkasen masensi, sillä ratsastin itse tosi huonosti kolmelle esteelle ja jokaisesta näistä ratsastusvirheistä seurasi sitten kielto.

 Lisäksi käytiin eilen kouluvalmennuksesta, joka meni kyllä todella kivasti! En edes muista milloin viimeksi olisin saanut noin hyvän fiiliksen sileän treenistä. Kaikista näistä kuitenkin lisää pian, kun ehdin istahtaa kunnolla koneelle ja saan tärkeämmät jutut alta pois. Yksi iso projekti mitä olen työstänyt julkaistiin tänään. Lisää siitä täällä.46 kommenttia

 1. Hienosti meette! Tos ekas kuvas ohjatki on ilmassa xD. Voisitko tehä videopostauksen kouluvalmennuksesta? Olis kiva kattoo, ku joku hyvä ratsastaja menee, ku ite oon kiinnostunu kouluratsastuksesta enemmmän, ku esteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Itseänikin kiinnostaa kouluratsastus enemmän ja teidän valmennykset. Videopostauksia on aina mukava katsoa, joten toivoisin niitä enemmän. Mutta hienosti meette. :)

   Poista
  2. Videota kouluvalkusta on tulossa, videopostausta tosin ei :/

   Poista
 2. Ei näillä postauksilla kiire ole, hyvä vain että annat aikaa myös itsellesi! :)

  VastaaPoista
 3. Ei hitsi, toi bloggaajien videosarja vaikuttaa tosi hyvältä, tulispa se pian! :D Mielenkiintoista nähdä videota erityisestä Mintulta ja Siiriltä, he kun eivät normaalisti juuri videopostauksia tee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja ihana teksti! Voitto on ihana hevonen! 💖

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja ihana teksti! Voitto on ihana hevonen! 💖

  VastaaPoista
 6. Mun kisa ponilla on myös sillee et se hätää vasemman ttyhjäks ja on oikeelta kiinni ja on ihan vinossa. Sit se kielteli enne sen takii ja se oli jännä et se ei ikinä kieltäny esteen etee vaa meni ohi ja aina vasemmalta ei ikinä oikeelta. Mut onneks ollaa saatu parannettua😉

  VastaaPoista
 7. Vähänkö kiva idea tuo videosarja! Täällä jo odotellaan!

  VastaaPoista
 8. Onko teidän talli hirsitalli? Onko se itse rakennettu vai valmistalli ja paljonko se suunnilleen maksoi?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On itse rakennetettu hirsitalli ja hinnoista en kerro täällä, enkä kyllä itse tiedäkkään :)

   Poista
 9. Nyt vaihteeks vähän negatiivinen, tai en tiedä negatiivisestä mutta kuitenkin, oon seuraillu sun blogia varmaan reilun vuoden, nyt omasta mielestä postaukset on mennyt vähän huonompaan suuntaan mitä joskus on ollu, tai joo on nää postaukset vieläkin hyviä ja plussana kaikki hyvät kuvat jne mutta nää postaukset on välillä tosi samanlaisia, kerrot perus valmennuksista tai sitten itsenäisestä työskentelystä kentällä, jos noitakin kertois vähän erinlailla nii ois vaihtelua! Tai siis postaukset vähän toistelee toisiaan vai miten tän sanois järkevästi :D sulla on kuitenki kiva blogi vaikka postaukset vois joskus olla vähän erilaisempia ainakin omasta mielestä :) My dayt ja sellaset videopostaukset on superkivoja!

  VastaaPoista
 10. Ymmärsinkö oikein et sul on ongelmia ulko-ohjan kanssa? :D mul on koko istunnan kanssa. Ohjien ja pohkeiden :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi. Mullakin on ongelma istunnassa, mutta en ratsasta, niin ei se haittaa. Joskus ennen... Annoin pohkeet ihan taakse ja en ees tajunnu mitää XD

   Jos joskus meinaan lehmällä ratsastaa, saatan vaan mennä oudosti, jos ammuli tajuais, en tiedä :o

   Milloin seuraavat kisat sulla??

   Poista
 11. Oon seuraillu sun blogia jo pitemmän aikaa, mutta oikeestaan kiinnostus on sun blogia kohtaan mennyt. Kuvat ja videot on musta tosi hyviä, mutta postaukset toistavat jo itseään ja postauksien määrä on harmittavasti laskenut. Olis kiva lukea välillä jotain vähän erikoisempaa. Ulkoasukin on ihanan simppeli, mutta toivoisin että siihenkin saisi joskus vähän erilaisuutta. Ymmärrän että sulla on omakin elämä, ja mielummin oot kavereitten kanssa ja ulkona, kuin istut sisällä koneella kirjoittamassa.
  Mutta oikeen hyvää kesänjatkoa ja tsemppiä treeneihin ja kisoihin Tiia :)

  VastaaPoista
 12. Kuka oikein määrää blogitallissa, siis ketkä bloggaajat saa tulla mukaan tähän blogiportaaliin.
  Itse suosittelisin Heidin Nelivedot-blogia ja Kaikki peliin!-blogia myös :)
  Ei millään pahalla muille bloggaajille, mutta Kootussa ravissa-blogi, Kavioilla koparoilla-blogi ja ponityttö seikkailee-blogi eivät jotenkin "kuulu" blogitalliin. Tosin tämä on oma mielipiteeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! En tosin tykkää heidin nelivedot blogistakaan :p ja tosta kaikki peliin en oo kuullu :D
   tiia ja maistro & sara ja padi blogit on ihan :*** ♥♥♥♥

   Poista
  2. Heidin blogi on jo hippolassa, mutta noihin muihin blogeihin käyn tutustumassa :)

   Poista
 13. Hei! Laitoin juuri blogitallille viestiä, joten aattelin vain kysyä että vastaavatko he viestiini ? :)

  VastaaPoista
 14. Moikka. Olisi kiva saada enemmän postauksia, kun nytkin oli väliä 5 päivää. Kiva lukea sun blogia ja lisää viedoita ihan omalla kentällä menoista. Niitä on kiva kattoo, kun ihan perus meinikiä. Hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 15. voitteko kuvata joku päivä videopostauksen?

  VastaaPoista
 16. Samaa mieltä parin muun kommentin kanssa että blogin taso on kyllä laskenut. Jotenkin tuntuu että tekstit toistaa itseään eikä ne jää mieleen. Postaustahti hidastunut ja jutut tulee tosi paljon jäljessä. Ehkä toi blogitallin pyörittäminen vie niin paljon aikaa että vaikuttaa tän blogin tasoon sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitallikin on ollut vähän heitteillä, että muut asiat vie bloggaukselta aikaa. Blogitallin hommat ei ole mun blogilta oikeen pois millään tavalla :)

   Poista
 17. Mä en ymmärrä miksi kaikki valittaa että blogin taso on laskenut. Kyllähän Tiiakin saa pitää joskus lomaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllähän ihmiset saa sanoa mielipiteensä? Joskus negatiivinen palaute voi tehä hyvääkin blogille :)

   Poista
  2. On eri asia antaa PALAUTETTA ja vain sanoa että "sun blogi on mennyt huonompaan". Mitä Tiia hyötyy tuosta jälkimmäisestä? Jos on jotain sanottavaa, niin kannattaa yleensä myös perustella että miksi on sitä mieltä ja mitä voisi esim. tässä tilanteessa Tiia bloggaajana parantaa! Pelkästä perustelemattomasta negatiivisuudesta ei ole kenellekään mitään hyötyä (:

   Poista
 18. Mikä Pinjan blogin nimi on? Kun en vaan löydä sitä mistään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bonbonpinja.blogspot.fi siinä osoite

   Poista
 19. Ikävää, että sama kieltäminen taas jatkuu estekilpailuissa. Onneksi et ole kilparatsastaja luonteeltaan, muuten varmaan alkais motivaatio loppua. Mä oon kanssa puskaratsastaja, kotona puksuttelen kentällä ja käyn valkoissa. Kisoissa aina häntäpäässä, mutta ei haittaa. Osaan ottaa rennosti, aivan kuin sinäkin. Mukavaa kesää. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi mulla alkais motivaatio loppua YHDEN AINOAN huonon kisan jälkeen? Ehkä jos sama jatkuu niin sitten, mutta ei aina voi mennä hyvin :)

   Poista
 20. Voisitko tehdä Pinjan kanssa videopostauksen missä esittelette voiton ja Lillin varusteita?:) sul on muute paras blogi ja parhaat postaukset!:)

  VastaaPoista
 21. Tosi kiva postaus :) Tuli mieleen että milloin viimeksi oikein putosit hevosen selästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupalkissa luetuimmat kohdasta löytyy postaus, jossa kerron :)

   Poista
 22. Tää on kysymys mihin muutkin saa vastata!

  Eli mikä kuukausi tulee aina se ns. vuoden kysely (en nyt muista mitä nimeä käytit siitä :D)? Eli se missä kysyt mm. mitä voisi parantaa blogissa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään tiettyä kuukautta, voisin taas pian tehdä :)

   Poista
 23. Nyt kun kommenteissa on otettu puheeksi sun nykyinen taso, niin haluisin kertoa myös oman mielipiteeni. Toivottavasti sinä, tai kukaan muukaan, ei ota tätä negatiivisesti vastaan :)

  Sun nykyiset bannerit ei oo oikein mun mieleen, sillä ne on vähän tylsiä mun makuun, kun on vain yleensä yksi tai kaksi kuvaa. Ulkoasut on silti hyvin suunniteltuja ja raikkaita :) Mutta kaipaan niitä bannereita mitä voi tutkailla yms.
  Vastaat nykyään kommentteihin aika hitaasti ja postauksia tulee ''harvoin'' (eli saattaa oli 3-5 pv väli, joka mulle tarkoittaa ainakin harvoin :D). Harmittaa kun postaukset eivät tuli reaaliajassa. On turhauttavaa tulla joka päivä katsomaan että ootko vastannut mun kommenttiin ja vastaus on ei.
  Ymmärrän että sulla pitää olla omaa aikaa, mutta ns. aurinkoa ottaessa voisit välillä vaikka kännykällä vilkasta sun blogin kommentteja ja vastailla niihin.

  Lopuksi vielä tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista
 24. Musta on huvittavaa että kuvitellaan että bloggaajan pitäisi olla 24/7 töissä.. Eihän monessa muussakaan ammatissa tehdä töitä kuin toimistoaikana 8-16? En mä oo ainakaan koskaan kuullut että jollekin pankkityöntekijälle sanottaisiin että joo sähän voit siinä aurinkoa ottaessas välillä tulla palveleen mua tänne pankkiin!

  Tiia tekee tätä kuitenkin vapaaehtoisesti ja lukijoitaan varten, harmi ettei lukijat osaa sitä arvostaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt oikeesti :D Naurattaa tämmönen kun kukaan ei muka saisi antaa välillä negatiivistakin palautetta. Ja kuka on sanonut että joka päivä PITÄISI tulla postaus? Nyt valoja :-)))

   Poista
  2. edelleenkin palaute ja hyödytön *ttuilu on kaksi eri asiaa, valoja itselles ;)

   Poista
 25. Onks sulla snäppi? Jos on, mikä sun nimi on siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi,kun vastaan tiian puolesta, mutta on hänellä snäppi 》tiiasuomalainen

   Poista
 26. Of topic, mutta ootko ajatellu/tiiätkö yhtään mitä aiot lähteä opiskelemaan lukion jälkeen? :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.