Kolme videopostausta!

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Nyt videoiden ystäviä hemmotellaan, sillä mulla olisi kolme video teille näytettävänä! 

Edetään aikajärjestyksessä. Ensimmäisenä jo keväällä kuvattu video, joka on julkaistu jo Blogitallin sivuilla. Blogitalli julkaisee kesän aikana bloggaajien videosarjaa ja mun päivä on mukana nyt toisessa jaksossa! Klipit vaihtelevat minun ja Jillan välillä, joten pääsette samalla kurkistamaan Jillan arkeen.  Aikaisemman jakson ja tulevat jaksot löydät jatkossa täältä.


Seuraavakin video on vähän vanhaa matskua, sillä Pinjalla on tässä vielä käsi kunnossa eikä Lanjakaan ole tullut meille. Ajateltiin kuvata pikaisesti videopostaus, mutta vaikka itse sanonkin lopputulos oli ihan kiva! Pitää kuvata useamminkin videoita, kun tapahtuu jotain vähän erikoisempaa. Meidän arkiset videopostaukset alkaa käymään nimittäin jo varmaan vähän tylsiksi?


Ja viimeisenä sitten hieman keskeneräiseksi jäänyt my day, jonka kuvasin puhelimella. Tätä en olisi täällä blogin puolella tylsyyden vuoksi edes julkaissut, jos ei näitä muita videoita olisi. Ne jotka tykkää videoista, niin kannattaa seurata meidän kanavaa youtubessa, sillä sinne tulee paljon videoita, joita ei täällä blogissa näy!

34 kommenttia

 1. Jeee! Paras postaus aikoihin, tykkään niin paljon teidän videoista! Varsinkin videopostaukset heppatouhuista on huippuja! Kiitos 😊

  VastaaPoista
 2. Arkiset videopostaukset on kyllä kiinnostavia koska koskaan ei ole samanlaisia päiviä mutta toki klinikka/valmennus/kisa yms reissut ovat aina vielä mielenkiintoisempia, mutta en moiti tavallisiakaan👌

  VastaaPoista
 3. Jes! Tosi kiva! Heti kun pääsen kotiin niin innolla katson:)

  VastaaPoista
 4. Minne meet opiskeleen lukion jälkeen?:)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva toi My Day ! vielä kun tulis videota ihan aamusta ja vähän enemmän ratsastuksesta niin ois ihan perfecto my day!! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat videos, ja sä oot nätti, niinku Pinja ja Voitto ja Lillikin, mutta sä oot nätein:)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja videoita! :) Ton klinikka videon kohdassa 3.16 on aika hauska leikkaus, kun ihmettelin aluksi miten teleporttasit vaan yhtäkkiä karsinaan siivoamaan vaikka kävelit juuri suitset kädessä ja kypärä päässä satulahuoneeseen... :D

  VastaaPoista
 8. Tiia kysyisin sinulta pari kysymystä. Kun ratsastan shetlannin ponilla joka on noin 107cm ja ratsastan myös ristetyksellä joka on noin 120cm. Niin nyt niihin kysymyksiin eli olen vasta lähi aikoina aloittanut ratsastuksen ja en en käy ratsastunneilla vaan käyn joskus yhdellä tallilla jossa saa valita hepan ja sielä saa niinkuin vaan ratsastaa ihan vapaasti ettei sielä kukaan opettaja sano että nyt laukkaa yms. nyt sitten siihen varsinaiseen kysymykseen jos hyppäisin esteitä (en ole vielä kertaakaan hypännyt esteitä) eli jos hyppään ihan pienen esteen niin kuinka se hypätään? Ettei vaan niin että mennään estettä päin ja poni hyppää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ensin puomeja! Mutta siis käytännössä, jos et vielä ole koskaan hypännyt, niin ratsastat vain estettä päin ja mukaudut sitten hyppyyn. Kun taitoa kertyy niin hevosta sitten autetaan löytämään hyvä etäisyys ponnistukselle.

   Poista
 9. Klinikkavideopostaus oli aika sekava.. Lyhyitä klippejä klippien perään. MyDay video oli ihan ok :)

  VastaaPoista
 10. Tämä kysymys ei nyt liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta minkä ikäisiä olitte kun ostitte lillin ja kuinka kauan se ehti olla teidän yhteinen ennenkuin sait voiton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin Lillin tullessa 6-luokalla ja Voiton tullessa 7-luokalla :)

   Poista
 11. Tiesittekö että painavampi hevonen pitää lastata trailerin vasemmalle puolelle? Ei kai Lilli nyt sentään niin lihava ole että se olisi Voittoa painavampi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tästä myös aikonut sanoa, mutta en oo uskaltanut, jos mulla onkin väärää tietoa :D Mutta näin olen kuullut.

   Poista
  2. Tiia on aika monta kertaa tähänkin vastannut...kannattaa lukea tarkemmin ne vanhemmat postaukset ja niiden kommentit!

   Poista
  3. Missään tieliikennelaissa tms. ei lue että näin olisi pakko tehdä ;)

   Poista
  4. Kolmannelle anonyymille tiedoksi, että olen vasta vähän aikaa sitten alkanut lueskelemaan näitä kommentteja.. :D Ja jos kerta Tiia on tähän vastannut, niin voisit olla ystävällinen ja kertoa mitä hän vastasi ;)

   t. toinen anonyymi.

   Poista
  5. Meidän hevosia ei voi lastata niin päin. Jos Lillin laittaa ekana kärryyn se alkaa riehumaan ja Voitto ei uskalla mennä kärryyn, onpa poni kerran riehunut itsensä takapuomin alikin ulos kärrystä Voittoa odotellessa.. Sitten taas on tosi vaarallista lastata ensin hevonen vasemmalle, sillä meillä on se kaappi oikealla, jolloin pitäisi puikkelehtia toisen hevosen jaloista pois kärrystä.

   Ei se niin paljoo tukevalla telikärryllä ja melkein samanpainoisilla hevosilla vaikuta :)

   Poista
 12. Tosi kiva postaus! :) Vähän ohi aiheesta, mutta pitäisikö hevosia kuljettaessa painavamman hevosen olla kuljettajan vai "pelkääjän" puolella (mikäli siis duo-kopilla kuljetetaan)? Ihan mielenkiinnosta siis kysyn kun en itse tiedä :)

  VastaaPoista
 13. Kivoja videoita kaikki! Itse tykkään katsoa arkipäivien videopostauksia kuin myös vähän ns. erikoisempien päivien. Mistä toi mäyriskyltti on ostettu jos se on teidän? (Oli niin hauskan näköinen ja meilläkin on mäyris:D)

  VastaaPoista
 14. Hei miten blogin linkistä saa ton .blogspot osan pois? esim. Lillivoitto.blogspot.fi linkistä lillivoitto.fi

  VastaaPoista
 15. Kivoja videoita! :)

  Blogin alhaalla oleva alakuva on muuten tosi hyvä, mutta sen päällä on iso ja leveä mainos, eli se ei näy. Saisitko siirrettyä mainosta tai pienennettyä? :)

  VastaaPoista
 16. huups, kuin sun tietokone on noin likanen :) onko toi jetti teidän oma?

  VastaaPoista
 17. Moi! Kivoja videoita & tuo paita (harmaa) joka tossa mydayn "kansikuvana" on , niin mistä se on ostettu ?:)

  VastaaPoista
 18. kun kuvaatte niin millä asetuksilla yleensä räpsitte kuvia ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säädän manuaaliasetukset ihan tilanteen mukaan:)

   Poista
 19. Moi! Tää ei oikein liity tähän, mutta onko hevosten ja tallin pitäminen kallista?
  Teijän blogit ja videot on TOSI ihania, ja katon niitä päivittäin ja ihan kokoajan. <3 Ois kiva saada tähän vastaus :)

  VastaaPoista
 20. yritin etsiskellä mutta en löytänyt mistään lukevan, oliko toi kamera millä kuvasit tota blogitallivideota niin canon legria mini? :-) oon miettiny sen ostoa niin siks kyselen!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.