Videopostaus ja väliaikainen ulkoasu

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015


Edellinen ulkoasu oli yksi mun suosikeista, enkä millään olisi halunnut vaihtaa sitä kun tilalle ei ollut mitään läheskään yhtä kivaa. Sain kuitenkin sen verran palautetta liiasta talvisuudesta, että päätin väsätä väliaikaisen ulkoasun sitä "the kesäulkoasua" odotellessa. Tästä tuli ihan ok, tavallinen, tylsä ja nopeasti tehdyn näköinen, mutta eiköhän se mene nyt jonkun aikaa. Kuva ainakin on ihana, se on Iisalmen kisoista Mintun käsialaa.

Sitten videopostaus parin viikon takaa, kun hepat pääsivät laitumelle ensimmäistä kertaa tänä vuonna! 

25 kommenttia

 1. Onhan tää ulkoasu kiva :) Kiva video :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva videopostaus taas, ois kiva jos tulis useammin :) Mää tykkään ainakin tosi paljon uudesta ulkoasusta, tuo vihreä väri on tosi kiva ja sopii tohon banneriin! :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana ulkoasu! Varmaan hienoin mitä sulla on ikinä ollut, niin kauniit värit! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ulkoasu, mutta ehkä juurikin sanojesi mukaan tylsä. Mutta simppeli on kaunista! :)
  ps. Laitoin sulle banneritilauksen s-postilla kuurasusi@hotmail.fi kun ilmoitit että banneripaja olisi auki enkä ole saanut vastausta. Onko tullut edes perille?

  VastaaPoista
 5. Tää ulkoasu on tosi kiva vaihtelu edelliseen, joka oli munkin mielestä liian talvinen. :-)

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tää ulkoasu on ihan ok mut olis kiva kun tekisit joskus sellasen vähä erilaisen koska nää on niin samanlaisia kaikki lähiaikoina ollu. Ei millää pahalla tietenkään:) vaan sanoin vaan oman mielepiteeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty tekisin erilaisen jos osaisin, mutta en vaan tykkää enää sellaisista jossa on monta kuvaa kun niistä tulee niin sekavia ja sotkusi :/

   Poista
 7. Mun mielestä silla olympuksella tuli parempia videopostauksia ja teidän viimevuotiset videopostaukset on mun mielestä jotenkin parempia mutta tämä on vain minun mieli pide :) ja toi ulkoasu on tooodella hieno :)

  VastaaPoista
 8. Musta tää on just superhieno ulkoasu! Tykkään tämmöisestä simppelistä ja siististä tyylistä, jossa mikään ei liikoja pompi silmille. Tykkään! :) Olen itsekin tavoitellut (ne harvat kerrat kun olen yrittänyt bannereita tehdä) tuollaista yksinkertaista nättiä lookkia, mutta niistä tulee aina vaan jotenkin suttuisen näköisiä... :'D

  VastaaPoista
 9. Kyllä tämä ulkoasu menee hyvin todella raikas ja kesäinen, tykkään!<3

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä tää banneri on tosi kiva ja kesäinen, että kyllä sitä jaksaa pidempäänkin katsella! :)

  VastaaPoista
 11. Ihana banneri<3
  T. Meri

  VastaaPoista
 12. Mun mielestä tää ulkoasu näyttää siltä että siihen on todella pistetty vaivaa ja aikaa. Hyvää kesää sulle ja tietysti Votelle sekä Lillille ja Pinjalle! Kisamenestystä teille!

  VastaaPoista
 13. Ihana ulkoasu, toimii yksinkertaisuudessaan! Ainoastaan jäi vähän kaivelemaan kun kuva on noin vasemmassa reunassa, Voiton pää vähän häviää tuohon valkoiseen ja sehän olisi korjaantunut ottamalla kuvaa hieman enemmän oikeaan reunaan, koska Voiton takamus tuskin ketään kiinnostaa. ;) Mutta kaunis on ja hyvä idea, omia mieltymyksiä nämä vaan :D

  VastaaPoista
 14. tää ulkoasu on tosi kivan näkönen! Kivan kesäset värit ja kaikkee :D

  VastaaPoista
 15. Hieno ulkoasu ja kiva videokin. :D

  VastaaPoista
 16. Vieläkö banneripaja on auki? Laitoin sulle nimittäin sähköpostia muutama päivä sitten :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.