Estevalmennus ja kisapaitapulma

torstai 4. kesäkuuta 2015

Lauantaina vietettiin parin kaverin lakkiasia ja sen jälkeen juhlistettiin vielä koulujen loppua, joten estevalmennus siirtyi lauantailta sunnuntaille. Nyt kun esteet on ulkona ollaan voitu menojen mukaan sopia Terhin kanssa vähän joustavammin näitä valmennuspäiviä. 

Ennen valmennusta miski vähän kiirus, joten Pinja laittoi Voiton valmiiksi ja mä hyppäsin suoraan auton ratista sitten talliin. Olin pienen videokuvaukseen käytettävän Olympuksen pakata mukaan, mutta valitettavasti Canonin järkkäri jäi kotiin, joten ette saa kuvia, vaikka kuvaavia käsiä olisi kyllä ollut. Useamman kerran harmittelin kesken valmennuksen, sitä että nyt kerrankin kun on kolmet vapaat kädet niin mukana on vain yksi kamera... No, onneksi sentään videota saatte, muuten en varmaan olisi koko valmennuksesta teille kirjoitellutkaan.


Voitto oli verryttelyssä tosi kiva ratsastaa, vaikka aika laiskalla tuulella olikin. Lieköhän laitumella olo jo laiskistanut, toivotaan, että nyt vain hetkellisesti ja kun kesän myötä tottuu laiduntamaan niin moisia laiskuusongelmia ei enää olisi. Edellisen päivän juoksutus sivuohjilla toi varmaan sen tunteen, sillä Voitto oli jotenkin aivan eritavalla hyvä alusta saakka mitä tavallisen ratsastuksen jälkeisenä päivänä.

Verkan jälkeen laukkailtiin puomin yli. Joka toinen kerta pitkällä lähestymisellä ja joka toinen kerta voltilla. Tuo oli muuten yllättävän hyvä harjoitus. Kun hevonen ei voinut ennakoida tullaanko suoraan vai ympyrällä, piti itse ratsastaa normaaliakin huolellisemmin.


Seuraavaksi muodostettiin pieniä tehtäviä kavaletista, puomista ja parista matalaksi lasketusta esteestä. Nämä sujuivat kivasti. Ei suurempia ongelmia paikkojen kanssa, laukkaa sain toki koko ajan työstää ja ohjatkin olisi varsinkin videolta katsottuna saaneet oikeasti olla paljon lyhyemmät, ne vaan tuntuu pääasiassa ihan hyvän mittaisille. Tosin niinhän ne tuntuu, kun käsi on pitkien ohjien takia sylissä..:D

Seuraavaksi hypättiin tuttuun tapaan 90cm rata ja sen jälkeen 100cm rata. Molemmat radat ovat videolla peräkkäin. Mentiin tälläkin kertaa kaksi samaa rataa, sillä tuohon ei järkevästi oikein muita ratoja saanut. Metrin rata tosin lopetettiin myös aloitusesteellä, kun 90cm rata loppui jo sarjalle.

Rata alkoi harvalla pystyllä, jonka alla oli vesimatto. Ihme ja kumma Voitto ei kytännyt vettä yhtään, vaikka vesi on yleensä yksi niistä estetyypeistä, mitä Voitto saattaa katsoa. Alkurata meni tasaisesti, suhteutetun ensimmäisellä olin lähellä, mutta reippaalla eteen ratsastuksella päästiin hyvin neljällä laukalla pystylle. Trippeli ylittyi helposti, kuten sen jälkeinen kavaleteista tehty pysty. Sarjakin sujui ok, vaikkei missään parhaassa etäisyydessä oltukkaan. Täytyy sanoa, että 90cm alkaa tuntua jo aika helpolle. Sellaiselle, että isommistakin ongelmista selvitään kun esteet on näin matalia. Olikin puhe, että ensi kerralla voidaan aloittaa ensimmäinen rata jo vähän isommasta korkeudesta ja hypätä sitten loppuun 105cm rata.


Linkki ratavideoon

Metrin rata tosiaan meni ihan samalla tavalla, mutta tultiin sarjan jälkeen vielä vesimattopysty. Alkurata sujui ihan tasaisesti ja nyt sain korjattua linjankin tulemalla sisään isommalla hypyllä. Rata sujui loppuun tosi kivasti, paikat osuivat kohdalleen ja muutenkin fiilis oli hyvä. Kunnes viimeiseltä jätin yhden askeleen pois ja lähdettiin vähän kaukaa.

Palautetta tuli taas monesta asiasta ja lisää korjattavia asioita tuleekin parin viikon päästä Sannan valmennuksessa. Nyt voikin paremmin keskittyä virheiden korjaamiseen kun päästään niistä esteistä sentään yli. Ohjat valuivat pitkäksi, koska nyrkki ei pysynyt kiinni. Pohje meni eteen ja näin ollen se ei ollut kiinni kyljessä vaan irti. Lisäksi pitää muistaa nyt varsinkin ulkokaudella isoilla kentillä antaa sujua esteen jälkeen, pitäen kuitenkin tuntuma ja työntämättä pitkäksi. Kaarteissa ehtii hyvin sujua ja ottaa sitten vasta ennen estettä kiinni. Mulla on jostain syystä hirveä tarve saada Voitto liian kontrolliin ja lyhyeksi, ehkä siksi, että ennen toin sen aina mieluummin lähelle kun kauas kun se ei kaukaa hypännyt.

Mennään nyt kisa ja treeni kerrallaan, mutta jos tällä menolla jatkuu niin tarkoitus olisi startata 105cm luokka Sorsasalossa. Nykyään on muuten tarjolla kivasti melkein joka kisassa noita siirtymäluokkia, ennen kierrettiin joko liian pieniä kisoja tai sitten niitä ei vain ollut tarjolla. Kalenterissa onkin nyt parit kisat sekä Sannan valmennus, näiden jälkeen ollaan sitten taas viisaampia ja katsotaan mihin suuntaan mennään.


Loppuun saatte sanoa mielipiteenne mun kisapaita pulmaan. Kävin tänään kartoittamassa Kuopion kisapaidat ja päädyin kahteen vaihtoehtoon. Vasemmalla jo kotiin asti tuotu Kingslandin kisapaita, jossa on ihanat blingit nappeina. Oikealla sitten Hööksin kisapaita, jota ei liikkeessä tähän hätään ollut oikeassa koossa, mutta jota sovitin yhden liian pienenä ja yhden liian isona. En osaa päättää kumpi on parempi, kun en ole oikeassa koossa Hööksin paitaa edes sovittanut. Tosin siinä 20 euron hinta on vähän miellyttävämpi kun Kingslandin 60 euroa...  

Mulla on kolme vaihtoehtoa, kertokaa te miten mun pitäisi tehdä!
a) pidän jo ostamani Kingslandin paidan, josta onneksi sain sentään -15% alennusta.
b) palautan Kingslandin paidan. Yrittän änkäytyä Pinjan pieneen kisapaitaan viikonlopun kisoihin ja odottan Hööksin täydennyserää. Tässä on se riski, että paita ei sitten olekkaan hyvä ja Kingslandin paitoja ei enää ole myynnissä. Tosin jos se onkin superhyvä, niin sitten harmittaa kun ostin paljon kalliimman paidan.Tosin ehkä Kingslandin paita on kestävämpi.
c) Käyn sovittamassa Hööksin paitaa oikeassa koossa ensi viikolla ja jos sekin on hyvä, niin ostan molemmat sillä kisapaidoista saa -15% Hööksissäkin, jolloin hinta ei todellakaan ole paha!


89 kommenttia

 1. Kiva postaus :) musta toi oikean puoleinen hööksin paita on kivempi mutta en osaa kyllä sanoo mitä sun pitäis tehä noista vaihtoehdoista :D

  VastaaPoista
 2. Itsekkin olen arponut näiden välillä mutta päädyin lopulta hööksin paitaan. Mun mielestä sun kannattaa ottaa kuitenkin tuo KL paita koska siinä on vaalean sinistä niin kun sun kisahuovassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tulla sanomaat, että ehdottomasti Hööksin paita, mutta nyt kun huomasin kommenttisi niin ehkä sittenkin toi KL ois parempi, koska juurikin siinä on sitä v.sinistä :)

   Poista
  2. Se on valitettavasti eri sinistä kun se turkoosi huopa :/ Mutta turvaliivin alta ei juuri näy kylläkään.

   Poista
 3. Pidä kinsglannin paita ja mene sillä ne kisat jonkä jälkeen ostat hööksin paidan heti kun on tullu ja sovitat sitä ja päätä kumpi o parempi


  Kingslandin paita on mun mielestä hienompi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos käytän niin en voi enää palauttaa sitä tietenkään :/

   Poista
 4. Osta molemmat, eivät oo pahanhintasia sinänsä ja niille on aina käyttöä :-) ja jos joskus menee useemman luokan ja toinen likaantuu/kastuu on varapaita :-) itsellä monesti tarvetta varapaidoille

  VastaaPoista
 5. Kingslandin paita on nätimpi ja kuten sanoit, varmaan myös kestävämpi :)

  VastaaPoista
 6. C-vaihtoehto olisi minun mielestäni hyvä :-)

  VastaaPoista
 7. Hööks se on hienompi!

  VastaaPoista
 8. Osta se Hööksin paita sitten ens viikolla ja pidä molemmat. Molemmat ovat niin <3

  VastaaPoista
 9. Tuohon Kingslandin paitaan kun tulee kisapäivänä joku tahra niin se sitten loistaa koko katsomolle yms, mä ostasin ton Hööksin ihan käytännöllisyyden vuoksi.

  VastaaPoista
 10. ostat myös hööksin paidan sen oikean koon sovituksen jälkeen tietysti. ja käyt kisasi kl paidalla jos hööksin paita ei oo hyvä ni sen voi aina myydä. eli oikeastaan mun vastaus on C

  VastaaPoista
 11. Itseä miellyttää enemmän Hööksin paita (johtunee ehkä siittä että itsellä on tuo sama) ja laadussa ei kyllä ole valittamista! Kestävä, mukava päällä ja väri ei ole haalistunut pesussa. Vaikka onkin huomattavasti halvempi kuin KL:n niin on kyllä pitkälti yhtä laadukas. :)

  VastaaPoista
 12. Kiva postaus ja hyvin kuvatut videot! :)
  Ite tykkään molemmista paidoista ;)

  VastaaPoista
 13. Mun mielestä toi hööksin paita on paljo kivempi, mut en kyllä osaa sanoo mitä sun pitäis noista vaihtoehoista tehä:\

  VastaaPoista
 14. Kivoja paitoja, KL sopisi teille paremmin :)

  VastaaPoista
 15. Pidä kl ja osta hööks myöhemmin. Kisoja tulee ja paitoja kuluu ja jos lähdet pidemmälle kisoihin on hyvä olla varapaita mukana jos toinen menee rikki, likaiseksi yms. Tosi kivoja paitoja! :)

  VastaaPoista
 16. pidä kingslandin paita ja sovita sitten sitä hööksin paitaa ja jos on hyvä niin osta sekin! :) mun mielestä toi hööksin paita on meinaan kivempi :D

  VastaaPoista
 17. Hyvin mennyt valmennus! :) Itselläni on nyt ollut vähän alamäkeä, mutta eiköhän tää tästä. Kannatan A vaihtoehtoa ;)

  VastaaPoista
 18. Osta molemmat ^^ Kivat videot ja hienosti menette! Tsemppiä kisakauteen! :)

  VastaaPoista
 19. KL paita hienompi (:

  VastaaPoista
 20. Kiva postaus :) Mä oon sitä mieltä että ota molemmat paidat, jos se hööksin on siis hyvä oikeessa koossa. Sitten on ainakin valinnan varaa ja vara paita jos toiselle tapahtuu jotain ;)

  VastaaPoista
 21. Kingslandin kisapaita näyttää omaan silmään peremmalta :) kiva postaus muutenkin :)

  VastaaPoista
 22. Hööksin paita ehdottomasti, minun mielestäni! Toki sinähän sen päätät...:))

  VastaaPoista
 23. molemmat kivoja, mutta enemmän tykkäsin tosta Hööksin. Toisaalta tuo Kingslandin on vähän erikoisempi, hööksin aika perus :D vaikeaa...

  VastaaPoista
 24. Mulla ollut 2 tuollaista hööksin kisapaitaa, molemmissa hörhelöt menneet tosi pahan näköisiksi jo muutaman pesun jälkeen... Joten ota KL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, no toisaalta hintaakin niin vähän ettei ihme :/

   Poista
  2. Mä luulen että tommoset röyhelöjutut kannattais pestä pesupussissaa, jolloin ne ei jää kiinni muuhun pyykkiin, koneeseen tms.

   Poista
 25. tykkään tosta Hööksistä enemmän, mutta KL on varmasti kestävempi ja mukavempi vaihtoehto. Ota KL

  VastaaPoista
 26. Pidä KL, käytä sitä kisoissa, käy kokeilemassa hööksin paitaa oikeassa koossa, jos se on hyvä, osta se ja pidät molemmat tai myyt KL.

  VastaaPoista
 27. Mulla on toi hööksin ja mulla lähti nappi irti kun laitoin sitä kiinni nii suosittelen KL:n paitaa

  VastaaPoista
 28. Mielestäni vaihtoehto c ehdottomasti!

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti Hööksin paita! Paljon hienompi.

  VastaaPoista
 30. Itse ostaisin molemmat koska niitä,on hyvä olla toinen varalla niinkuin muutama edellinen kommentoija jo sanoikin. Kuitenkin omaa silmää miellyttää enemmän tuo Hööksin paita, ja onhan valkoinen herkkä tahroille.

  VastaaPoista
 31. Mitä sun vanhoille kisapaidoille on käynyt? Eikös sulla ole ollut ainakin joku punainen ja vaaleanpunainen? En tykkää Hööksin paidan sivussa olevasta kaulanapista, niin annan äänen KL paidalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vaan yks kisapaita, jonka myin koska se oli alunperin liian pieni mulle käsiaukoista. Se oli niin ihana, mutta netistä kun tilasin ei sovittamaan päässy :/ Pinkki on Pinjan paita ja se on jonkun 4-5vuotya vanha eli sekin vähän nafti.

   Mäkään en tosta sivunapista tykkää Hööksin paidassa, muuten miellyttää silmää kylläkin :/

   Poista
 32. Todella vaikea antaa omaa mielipidettä noista paidoista :D
  Ehkä tuo hööksin paita... Minusta ehkä tuo hööksin paita.
  Mitä tv ohjelmia katsot telkkarista tai netistä? MItkä on sun kolme lempi jäätölöa? Tuliko hyvä todistus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon Netflixistä tällä hetkellä Pakoa ja levyiltä Greyn anatomiaa, tvtä en juurikaan katso :) Tykkään suklaarouheesta ja b&j:n jäätelöistä, irtojäätelönä aina buffet. Ja ei saada todistuksia varsinaisesti lukiossa.

   Poista
 33. Kokeileppa joku päivä mennä koton rataa joka on korkeampi kun 100cm. Itellä ollu pitkää rima kauhu 90cm esteille mut oon vaa hyppiny siitä korkeempia esteitä niin 90cm ei tunnu enää missään ja on alkanut onnistua. Älä jää ajattelemaan liikaa sitä metriä! Yritä päästä siitä yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä ihmettä :D Ei mulla tällä hetkellä mitään ongelmaa ole, vai mitä sis tarkotat, en tajua?

   Poista
 34. KL'n paita on musta kivempi, mutta mietin onko se vähän valju sitten, kun turvaliivi tulee päälle. Myös hinta on aika paljon korkeampi kuin tossa hööksin paidassa joten sekin ainakin itsellä vaikuttaa vähän valintaan. Hööksin paita oli kuitenkin jotenkin tuollainen näppärän (?!) oloinen, että itse ottaisin sen jos en olisi vielä kerennyt ostaa mitään. Sun tilanteessa toi C vaihtoehto on varmasti paras, kun se KL'n paita on jo maksettu.

  VastaaPoista
 35. Mun mielestä hööksin paita on hienompi ja itse ottaisin sen ja en usko että niiden laadussa kauheasti on eroja joten ehdotan.B. <3<3<3<3<3. Onnea paidan valintaan

  VastaaPoista
 36. Millaset ohjat sulla on kun ohja valuu? Mulla kans on nyrkki monesti "auki" mutta ohja ei valu. Miusta pidon kannalta ehdottomasti parhaat on nahkaohjat joissa on kumi toisella puolella. Pitää paremmin kuin perus kumi ohja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kokeillu tollasia ohjia ja nää pysyy musta ehkä paremmin kädessä kun sellaset, jossa on nahkaakin. Nää on vähän kalliimmat ja paremmat kumiohjay kun mitä mulla on ollu aikasemmin ja sen kyllä huomaa, mutta eihän ne ohjat voi pysyä kädessä, jos nyrkit ei pysy kiinni:/

   Poista
 37. Mun mielestä hööksin paita on hienompi(= ja vaihtoehto c paras

  VastaaPoista
 38. Ei liity postaukseen, mutta osaisitko sanoa missä on ongelma, kun siirrän kamerasta kuvat koneelle (Canon EOS1100D), niin nykyään kuvat jää Windowsin valokuvien katselussa pienemmiksi, kuin esim. viime kesänä, eli kuvan reunoilla on pari senttiä tyhjää ja lisäksi kuva näkyy huonompilaatuisena, kuin viime kesänä isompana näkynyt. Olen huono selittämään ilman mallikuvaa, mutta osaisitko sanoa mikä on ongelmana? Kone on vaihtunut mutta muu on pysynyt mielestäni ennallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko vahingossa muuttanu kuvien laatua kamerasta?

   Poista
  2. Ainiin niinhän mä kerran tein, mutta vaihdoin takaisin alkuperäiseen ja nyt näkyy taas isona :) Ihanaa, kiitos♥

   Poista
 39. omaan silmään tuo hööksin paita näyttää kivemmalle (hintaa tai merkkiä katsomatta), musta tuo sininen raita toisessa näyttää hassulle

  VastaaPoista
 40. Mä pitäisin ton KL-paidan ja ostaisin vielä sen Hööksin paidan! se on mun mielestä kiva että on enemmän kun yks kisapaita esimerkiksi monipäiväsissä kisoissa! :)

  VastaaPoista
 41. Mä sanon et kummatkin, mee kisat sillä kl paidalla ja sitten kokeile sillä hööksin paidalla vaikka kotona, jos toinen huono niin fb kirppiksiltä varmasti löytyy ostajia!

  VastaaPoista
 42. Jos Hööksin paita sulle sopiva, osta ehdottomasti myös se. Saat vaihtelua. Voin kokemuksesta sanoa että on kyllä todella hyvä ja kestävä paita eikä kesä helteilläkään kuuma. Suosittelen !

  VastaaPoista
 43. Kuka voitti sen minun päiväni/mieluummin olisin tallilla haastteen?

  VastaaPoista
 44. C tietenkin, kyllä kisapaitoja tarvitaan aina :)

  VastaaPoista
 45. Otatkohan vähän liian tosissaan aluekisat:D kukaan tuskin edes kiinnittää huomiota mikä paita sulla on päällä, kunhan on joku ettet ilman paitaa viipota..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin kovin moni missään kisoissa katsoo, mutta kai sitä saa miettiä minkä paidan ostaa kävi missä kisoissa vaan :D

   Poista
  2. No kyllä mäkin SEURAkisoihin mietin tarkkaan mun ja hepan varusteet ja puunaan meidät tiptop kuntoon jne. Tosin koulupuolella kamppeista ollaan yleensäkin vähän nipompia.

   Ja Tiia: Jos löysit kaksi kivaa kisapaitaa, mikset ottaisi molempia? Eli C. Niitä tarttee aina ja jos vaikka toi KL sattuu hajoamaan tai likaantumaan niin kun etsit uutta et välttämättä löydäkään kivaa, etenkään noin halvalla! :) Toi on meinaan tosi kiva toi Hööksinkin, mutten lähtisi tarjouksella ostettua KL:ää palauttamaan....

   Poista
 46. Erittäin mukava postaus! :) Mun mielestä toi hööksin paita on kivemman näköinen mutta miltäse näyttäisi jos onkin turvaliivi päällä eikä kisatakki? Mun osalta C on kaikista paras vaihtis :)

  VastaaPoista
 47. Itse ostaisin ehdottomasti tuon Hööksin paidan ja vaihtoehdoista ottaisin varmaankin C:n. Sitten on varaa valita, mikä näyttää paremmalta milloinkin! :)

  VastaaPoista
 48. Minä ymmärsin että tota hööksin paitaa ei enää tule lisää kokoja myymälään koska se on poistuva tuote. Korjatkaa toki jos olen väärässä :) Olisin ehdottanut tota hööksin paitaa muuten mutta jos kokoja ei löydy niin on tuo Kingslandinkin paita kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on ihan mallistossa niin miksi ei tulisi lisää? Mulle sanoivat että Kuopioon tulee ens viikolla ja ne varaskin valmiiksi oikeen koon :)

   Poista
  2. Olen siis ilmeisesti saanut ihan väärää tietoa! Mutta mahtavaa jos tulee vielä valikoimaan kun itsekkin harmittelin sitä koska olisin halunnut ostaa itselleni toisen samanlaisen kisapaidan. On nimittäin ollut erittäin hyvä! Mutta mukavaa kesää ja tsemppiä kisoihin!

   Poista
 49. Hööksin paita on paljon nätimpi! Tummansininen sopii hyvin myös valkoisten housujen kanssa:)

  VastaaPoista
 50. Itsellä on toi Hööksin kisapaita valkosena ja voin sanoa, etten parempaa kisapaitaa olisi voinut löytää! Mielestäni paita on ihana, koska se hengittää kivasti kisatakinkin alla. Myöskin röyhelöt edessä ovat kivat. Ei ole haalistunut pesussa eikä röyhelöt ole menneet miksikään. Enkä pese sitä edes missään pesupussissa. :D

  VastaaPoista
 51. Ottaisin molemmat paidat, koska hööksin ei todellakaan maksa paljoa, sekä se voisi olla varalla tai käytössä toisen paidan ohella!

  VastaaPoista
 52. Tuo sininen paita on paremman näköinen, joten c.

  VastaaPoista
 53. Ihana videoita oli ja kuvia ja kirjoitus oli ihana voitto on niikuin kulta hippu ihana jos mullakin ois tommonen heppa ja sisko kuin sinä ja Pinja ja sini oon katsellut yotubesta teidän videoita ja ne on tosi kivoja aina kuin katson teidän videoita niin musta tulee paljon pirteämpi olo voisitteko tehä joskus jotain perhe videoita jossa olisitte kaikki ei ole pakko tehä Lilli ja Voitto 🏆 on mahtavia ja Pinja ja sina ja Sini ootte kivoja ja videot on hauskoja

  VastaaPoista
 54. Musta se c vaihtoehto on paras : )

  VastaaPoista
 55. KL:n paidat on kyllä mallinsa puolesta ihan ylivetoja (ainakin meitsin megahartioille), mutta kyllä tuo Hööksin paita on ainakin ulkomuodollisesti päheempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään niistä kun ovat yksiä ainoista tiukoista kisapaidoista, sovittelin varmaan vajaa kymmenen paitaa ja suurin osa oli mulle tiukkoja hartioista ja mahoista lörpöttivät.. Tai sitten olen vain väärän mallinen :D

   Poista
 56. 💕💗💕💗💕

  VastaaPoista
 57. Mä tekisin vaihtoehdon C mukaan! Tosi kiva postaus :---)

  VastaaPoista
 58. Tosi kiva postaus ja hienosti meette! Musta ehkä se hööksin kisapaita oli hienompi, tietty sun oma valinta :)

  VastaaPoista
 59. Mä en vaan monen kerran lukemisen jälkeen ymmärrä mitä tää lause meinaa :D "Olin pienen videokuvaukseen käytettävän Olympuksen pakata mukaan, mutta valitettavasti Canonin järkkäri jäi kotiin, joten ette saa kuvia, vaikka kuvaavia käsiä olisi kyllä ollut."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ei ole ihan ajatus tuon lauseen rakentamisessa ollu mukana..:D

   Poista
  2. Sitä vähän arvelinkin! :D

   Poista
 60. Minusta tuo C vaihtoehto on parhain!

  Vastaa

  VastaaPoista
 61. Minusta se C vaihtoehto oli hyvin mutta A oli myös. Mutta olen silti itse C puolella

  VastaaPoista
 62. Pidän itse enemmän hööksin paidasta, mulla KL paita on myös kiva. Ehdotan c vastausta.

  VastaaPoista
 63. Musta tuo tummansininen!:) Ootte tosi hyviä!

  VastaaPoista
 64. suosittelen ostamaan myös hööksin paidan ja pitämään kl paidankin koska niille voi molemmille olla tarvetta. toisaalta hööksin paita on käytännöllisempi koska siinä ei välttis näy kaikki tahrat ku taas kl paitaan pinttyy lika ku se on valkonen. ja ei toi hööksin paita maksa paljoo sillä 15% alennuksella nii et menetä tyylii melkee yhtään rahaa joten osta molemmat:)

  VastaaPoista
 65. suosittelen todellakin tuota hööksin kisapaitaa ! itselläni ollut tämän kauden alusta alkaen :) ihanan hengittävä, ei likaannu helposti, kivan näköinen eikä ole mennyt pesussa miksikään ! joten vaihtoehdoista C ja kannattaa ehdottomasti ostaa ! :)

  VastaaPoista
 66. Oleln taas toista mieltä hööksin kisapaidasta. itse ottaisin mielummin tuon Kllän paidan... hörselö kohta menee pesussa linttaseks jne. KLlän paidat itellä kestäny erritääin hyvälaatusina eikä ole tarvinnut uusia kispaitoja kokoajan ostaa toisinkuin näitten hööksin kisapaitojen kanssa kävi :/

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.