Vanhoja videoita ratsastuskouluajoilta

perjantai 23. tammikuuta 2015

Unohdin julkaista tämän toisen osan jouluna vhs-kasetilta kameralla kuvatuista videoista, aikaisemmat osat näet täältä. Nyt sitten tämä video tähän väliin, tuostakin on joo niin kauan! Videot taitavat tosiaan olla vuodelta 2006. Videolla siis pari pätkää ratsastustunneiltamme, vikellyksestä ja muusta ratsastuskoululla puuhailusta! Taitaapa Sinikin vilahtaa jossain välissä hevosen selässä.  Oltiin melko paljon tallilla aina ennen ja jälkeen tunnin, kun meidän sekä kaverin äidit ratsastivat aina meidän tunnin jälkeen.

Ennen katselua muuttakaa laatu mutterista paremmaksi!Oletteko te tehneet ratsastustunneilla nyt tai pienempänä jotain erikoista, kuten esim. vikellystä?

57 kommenttia

 1. Tosia ihania ootte olleet! <3

  VastaaPoista
 2. Ei kommentteja ! Ehkä eka kommaaja :) Hyvä postaus :) T:AAda

  VastaaPoista
 3. Voi ku ootte nii söpöjä♥ Ja toi Pinja ja se pikku poni♥♥♥ kiva ku tuli vähän erinlainen postaus★ Ja kun Pinja anto pohjetta sille pikkuponille ;) oli hyvä postaus ★☆★

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka söpöltä pinja näyttää tuon pikkuponin selässä

  VastaaPoista
 5. HAHA ihana video :'D Pinja näyttä iha kääpiöltä ku se vikeltää :D

  VastaaPoista
 6. Nämä on kyllä kivoja! Hauska tuo, kun Pinja yritti saada sitä ponia käyntiin kohdassa 1.10 xd

  VastaaPoista
 7. Tiedätkö miten blogiin saa nuo ns. 'palkit' joihin sinä olet kirjoittanut ainakin ''minä'', ''Voitto'' yms.?

  Iso kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäät ulkoasu kohdasta sivut gadgetin siihen bannerin alle :)

   Poista
 8. Voi että ihanat Demsi ja Maria! Oliko Inkkis vielä sun aikana tuolla?

  VastaaPoista
 9. Ootteko käyny tahkolla? Talli näytti tutulta 😃

  VastaaPoista
 10. mä harrastan vikellystä oulussa ;)

  VastaaPoista
 11. Ihana video! ♥♥♥

  VastaaPoista
 12. Hauska ja kiva video:)
  Hyvää viikonloppua Tiia:)

  VastaaPoista
 13. Voitko tehdä postauksen hauskimmista ratsastusasuista millä oot ratsastellut? Kun olet muistaakseni jossain postauksessa kertonut että välillä tulee ratsastettua jos jonkinmoisissa vetimissä, niin olisi kiva naureskella ;D.

  VastaaPoista
 14. kiva postaus! :-) Tämä kysymys liittyy nyt aluekisojen siihen numerolappuun tai se mikä tulee suitsiin kiinni. Niin, että siis kun olet vaikka nyt 78 lähtijä, niin tarkoittaako se, että olet luokan (vaikka 90 cm) 78 lähtijä, vai koko päivän 78 lähtijä? Ja ilmoitetaanko sulle monesko lähtijä olet aina ennen kisoja? Oon niin tyhmä, etten älyä näitä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se numerolappu ei liity mitenkää siihe monentaneko lähdet se vaan on tunnistusta varyen. Lähtölistoista sit nään monentenako ratsastat :)

   Poista
  2. oonpas tyhmä.. :D mutta kiitos nopeasta vastauksesta!

   Poista
 15. Hauska video! Pitääpä katsoa jos meiltäkin löytisi joitakin todella vanhoja ratsastusvideoita :)

  VastaaPoista
 16. Miksi tänään ei tullut viikon blogi haastetta? :( Taino onhan tätä päivää vielä reilu tunti jäljellä... :D

  VastaaPoista
 17. Kiva video :) Toi vikellys on kivan näköistä, ois kiva joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 18. Miksi ei tullut viikon blogihaastetta?

  VastaaPoista
 19. Hauska video!Ihana toi pieni poni!Pitäs varmaa itekkin joskus kokeilla vikellystä!

  VastaaPoista
 20. Kiva postaus taas kerran!🐴

  VastaaPoista
 21. Hessan :) oon lukenu noita sun vanhoja postauksia jalkojenhoidosta ja mietin et ootko muuttanut jotain sen jälkeen kun aloit käyttää bot suojia? Käytätkö niitä joka yö vai vain raskaan treenin jälkeen? Onko sulla joka jalkaan botit? Kiitos jos jaksat vastata :D itte tässä pohdin hevoseni jalkojenhoitoa kun ostin noi botit.... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi tehdä uusi postaus, mutta pid'n niitä yleensä aina joka toinen yö, sillä mulla on vaan kaksi kpl. Eli periaatteessa joka yö pidän, mutta joka toinen yö etu- ja takajaloissa :)

   Poista
 22. Oletteko enää yhteyksissä tai mitenkään tekemisissä ton ratsastuksenopen kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meidän eka opettaja kävi joskus lopetettuuan meillä kylässä, mutta eipä juuri, en tiedä asuuko edes Kuopiossa enää :)

   Poista
 23. ihana video taas! tosi kiva nähdä myös ettei tänne blogiin tule mitään negatiivisia kommentteja näistä, jotkin ihmiset ei välttämättä ymmärrä että lapsena harrastus on erilaista ja hevoset eivät ole posliinia :D onneksi täällä kaikki ymmärtävät eivätkä kommentoi rumasti, ainakin sen perusteella mitä olen näistä kommenteista lukenut!! :)

  VastaaPoista
 24. Tosi kiva postaus ja noi video on ihan älyttömän söpöjä :3 Kun ootte niissä niin pieniä. Millä ohjelmalla sä teet bannereita :)?

  monajahoneybee.blogspot.com

  Ois tosi kiva jos kävisit katsomassa blogini :3^

  VastaaPoista
 25. Blogistasi löytyy society6 -mainos ja sehän on jokin vaatteiden tilauspaikka tms. Teetkö sen kanssa yhteistyötä ja osaisitko kertoa, oletko tilannut sieltä mitään ja kuinka hyvä tilauspaikka se on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainos tulee ihan sinun käyntien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, tuo ei siis ole mun paikoilleen asettama vaan google aina valitsee siihen jonkun mainoksen :)

   Poista
 26. Miltä tallilta video on? :)

  VastaaPoista
 27. Moi! Kun teette seuraavan videon Tubeen niin voisko se olla semlonen Q&A ? Ja vastaisitte molemmat kysymyksiin? :) Kun teillä on kyllä semmonen video "Sister tag -Q&A " ... Mut oon kattonu sen monta kertaa jo ...:) Oisi kiva saada uusi semmoinen video!:) -AAda

  VastaaPoista
 28. Oii ootte söpöjä! Voisitko kuvata my dayn, ne on vaan niin kivoja ;) muuten sä Pinja ja Sini ootte parhaimmat bloggaajat ikinä!!! Osaatte kuvata tosi hyvin ja panostatte kuvanlaatuun! On tosi vaikeaa löytää parempaa blogia ku sun Pinjan ja Sinin blogia!

  VastaaPoista
 29. Teidän hauska murre on tarttunut muhun ja mun kaveriin ;) On vaa nii hauskaa ku huomaamme molemmat et puhumme sillee ku te ;) Esimerkiksi jos sanon mun kaverille että laita puhelin pöydälle niin voin vaikka sanoa että :" Laitappa ny se sun puhelin siihe pöyälle"!!!;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););) T : Suuri Faninne

  VastaaPoista
 30. Mulle heräsi tälläinen kysymys mieleen ihan vain mielenkiinnosta, että miksi te annatte hevosillenne omenamehua ettekä esimerkiksi melassia? Melassilla on monia hyödyllisiä terveysvaikutuksia mm. Valkuaissaanti (ei tosin korvaa koko valkuaistarvetta) ja nopean energian tuotto rasituksen jälkeen. Onko omenamehussa jotain tälläisiä ns. Hyötyvaikutuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antavat kyllä mun mielestä melassiakin sillin tällöin.

   Poista
  2. Aiotko ostaa Voitolle koulusatulan. Voisi auttaa istunnan kanssa ja Votellekin olisi hyvä. Minusta olisi hyvä käydä säännöllisesti louluvalkuissa. Se kerran viikkoon ja jos on kiireitä niin jättää ne estevalkat pois, koska Voitolle olisi tärkeä saada vähän sileellä vaikeampia tehtäviä hyvällä pohjalla ammattilaisen valvonnassa.

   Toivon että tämä kommentti herättää sinussa ajattelua, ja toivon että tämä ei ollut negatiivinen kommentti. Kiitso kun vastaat ja tsemppiä estevalkkoihin (sekä niihin koulu :D)!

   Poista
  3. Annettiin ennen melasiia, mutta nyt Voiton tulon jälkeen ei. Voitto ei melassista oikein tykännyt, joten meillä meni varsinkin kesällä se saavi pilalle. Sitä kun ei ainakaan ennen saanu yhtää pienempänä pakkauksena, jonka lisäksi se on hirmu sotkuista :D

   Liisa, Istuntaan varmaan auttaisi, mutta ei se nyt Voitolle sen parempi olisi kun estesatulakaan :D Tietysti olisi hyvä käydä, mutta aina siihen ei ole aikataulujen takia mahdollisuutta. Ennen käytiin lähes joka viikko, mutta kun arki-illat on melko kiireisiä nykyään lukion takia eikä vklp ole kouluvalkkuja niin vähän vaikeampaa sopia valmentajan kanssa aina aina. Estevalkut on vklp, joten ei niitä tarvi kouluvalkan takia poiskaan jättää. Me kuitenkin onneksi tehdään yleensä aina valmentajan silmien alla ennen estevalmennusta sileetä myös :)

   Poista
 31. Aiotko ostaa Voitolle koulusatulaa, se voisi aittaa sinua ryhtisi kanssa ja eihan se haittaa vaikka muutaman kerran viikossa käärisit pintelitkin sille, koska ne tukevat tosi hyvin jalkaa ja vähän eri tavoilla kun suojat. Minusta teidän pitäisi käydä säännöllisesti kouluvalkoissa ja jos on kiireitä niin jättää vaikka ne pomput pois, Voiton perusratsastus varmasti parantuisi ja hyvällä, pohjalla vaikeampien tehtävien teettäminen, ammattilaisen silmän alla sileällä ei olisi pahitteeksi.

  Tämä oli mielipide kommentti ja tiedät varmasti itse mikä on oikein. Tsemppiä estevalkkuihin (ja niihin koulu ;))

  VastaaPoista
 32. Suloset 😍❤
  Vastaus: Ei nyt varsinaisesti, mutta muistan ensimmäisen hyppykertani, jolloin olin 1-luokalla. Se oli eräänlainen vahinkohyppy. Meillä oli alkeiskurssin päätöspäivä,ja leikimme erilaisia leikkejä. Kentän pitkälle sivulle oli pystytetty "este", jokin 40-50cm kuitenki niin pieni että sen saattoi iso poni tai hevonen ravata normaalisti yli. Sen edessä oli kolme ravipuomia, ja tehtävänä oli viesti. Kummassakin joukkueessa oli kolme jäsentä, ja minä olin juokkueemme viimeinen. Tarkoituksena oli ravata puomin ja "esteen" yli, ei suinkaan hypätä. Niiden jälleen kierrettiin kartio ja tultiin ravaten takaisin, tällä kertaa esteen vierestä.
  No toinen ratsataja jo palasi ravaten, ja oli minun vuoroni. Lähdin reipasta ravia puomeja kohti. Viileisen puomin jälkeen ratsuni kerkesi ottaa yhden laukka-askeleen, ja hyppäsi ilmavaralla "esteen" yli. Opettaja vain nauroi ja päivitteli, että olin taaskin muita askeleen edellä. (ensimmäiset laukat tuli otettua vähän turhankin aikaisin :D) Tunnin jälkeen olin ikionnellinen.

  VastaaPoista
 33. Jännä nähdä teijän tasoset ratsastajat aloittelijoina :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.