Perustin blogiportaalin

perjantai 14. marraskuuta 2014


Tänään on vihdoin se päivä, kun voin teille kertoa mitä olen viimeiset viikot työstänyt niin, että omakin blogi on meinannut hetkellisesti jäädä heitteille. Tämä on myös syy miksi lähdin Hippolasta ja miksi tulen lähtemään Indiedays Inspirationista.

Perustin vai pitäisikö sanoa perustimme Pinjan kanssa blogiportaalin, kyllä ihan oikean blogiportaalin.  Heitin puoliksi vitsillä bloggaajakaverilleni kesällä, että pitäisikö perustaa oma blogiportaali. Siitä se sitten varmaan lähti. Kun lopulta tartuttiin perheen kanssa tuumasta toimeen syntyi tulosta melko nopeasti. Selasin satoja blogeja läpi, sillä halusin mukaan laajan kirjon laadukkaita blogeja. Bloggajat lähtivät innolla mukaan ja saatiin kasaan aivan mahtava tiimi, joka tulee vielä laajenemaan.

Kaktu osasi blogissaan loistavasti muotoilla portaalin pääidean: "Blogitalli ei ole mikään blogimaailman kerman insidejuttu, vaan kannustaa positiivisessa hengessä kaikkia bloggaamaan, vaikka lukijoita ei vielä montaa olisikaan. Kaikkihan me olemme jostain ponnistaneet ja mikä tahansa blogi saattaa ponnahtaa pinnalle, kun joku löytää kiinnostavaa luettavaa ja kertoo asiasta eteenpäin. On olemassa vielä paljon hyviä blogeja, joiden olemassaoloa ei ole vielä riittävästi huomattu, joten tämä voi olla sopiva ponnahduslauta juuri sellaisille. "

Blogitallin idea tosiaan on juuri siinä, että haluamme tarjota ihan kaikille bloggaajille mahdollisuuden osallistua viikon blogihaasteiden muodossa. Tosiaan, viikon blogihaasteista moni on kysellyt. Ne eivät ole kadonneet mihinkään, vaan siirtyneet Blogitallin puolelle ja nyt niitä julkaistaan ihan oikeasti kerran viikossa. Ensimmäinen haaste on jo julkaistu, siihen voit osallistua täällä. Paras muuten palkitaan Magic Brushin harjasetillä ;)

Haasteiden lisäksi julkaisemme toimituksen blogia nettilehden tapaan. Eläinten käytösneuvoja sekä koulutuomari kirjoittavat omia näkemyksiään, ammattilaiset kertovat vinkkejä niin bloggaukseen kuin hevosten kanssa puuhailuun ja ratsastamiseen. Haluamme tuoda esille kaikkia hevostelun muotoja maastakäsittelystä ratsastukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Mielenkiintoisia juttuja tulossa, suosittelen seuraamaan! 

Blogiportaali ei tule vaikuttamaan blogin sisältöön juuri yhtään, sillä olenhan minä edelleen ihan samalla tavalla, jossen jopa enemmänkin, oman blogini herra ;) Suurin ulkonäöllinen muutos on varmasti Blogitallin yläpalkki sekä ison Indiedaysin aseuttaman mainoksen katoaminen. Haluan kiittää teitä kaikkia sekä, ilman teitä tuskin olisin tässä pisteessä, että voisin kertoa pyörittäväni omaa blogiportaalia.

Sen pidemmittä puheitta käykäähän tutustumassa sivustoon, tykkäämässä Facebookissa ja seuraamassa Twitterissä ja Instagramissa! Muistakaa käyttä Instagramissa ja Twitterissä hashtagia #blogitalli

81 kommenttia

 1. Vau, hieno juttu! Tuli aika yllätyksenä tämä uusi blogiportaali ja hieman hämmästyin kun kuulin sinun ja Pinjan olleen ajatuksen takana, mutta toisaalta vaikutat juuri sellaiselta tyypiltä joka nappaa uusista ideoista kiinni ja lähtee rohkeasti toteuttamaan niitä :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut omasta portaalista! Harmi, kun oma blogini käsittelee perhe-elämää pääasiassa ja hevosjuttuja sivussa, muuten olisi huippua osallistua noihin kaikkiin haasteisiin säännöllisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Eikö hippola riitä kun pitää matkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Hippola blogiportaaleja keksinyt. Ennen Hippolaa Suomessakin ollut monta portaalia ja ulkomailla näitä hevosportaalejakin :)

   Poista
  2. On se jännä kun nykyään saman pohjaidean käyttäminen on aina poikkeuksetta matkimista. Eihän tässä maailmassa kukaan voisi kohta enää tehdä mitään, kun sellaisia täysin uusia ideoita, jotka eivät linkity mihinkään edelliseen ei enää ole.

   Poista
 4. Ihan HUIPPUA! Oon ettiny reilut puol vuotta uusia blogeja lukulistalle ja nyt löytyi jo monta, kiitos tästä! :) Vielä selaan loppuun noi loput blogit ja toivottamasti löytyy vielä pari lisää. :) Kiitos vielä, mahtava juttu tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että löytyi uusia blogeja lukulistalle :)

   Poista
 5. Onko sulla lupa käyttää noita hevosten kuvia?

  VastaaPoista
 6. Vautsi, hienoa Tiia! Tosi rohkeeta lähtee perustamaan blogiportaalia itse, mutta toki varmaan niin syntyy parasta jälkeäkin.. On hienoa, miten uskallatte tarttua ideoihin kiinni ja lähteä kehittämään niitä. (:

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kivalta! Mikä kaktun blogin osote on?

  VastaaPoista
 8. Jees! :) Nimi vain vähän ns. lapsellinen omaan korvaan :D

  VastaaPoista
 9. Siis mikä hippolan ja indiedaysin idea oikeastaan olikaan? :D kuulostaa hienolta tämä teidän perustamanne blogiportaalin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, kai heidän sivuiltaan jostain löytyisi. Kiitos :)

   Poista
 10. Vau, tosi hieno juttu! Pitää kyllä nostaa hattua kaikesta mitä ootte saanut aikaan! Ja hienot sivut :)

  VastaaPoista
 11. Kiva juttu. Voisitko tehdä postauksen blogin kirjoittamisesta ja sen tekemisestä

  VastaaPoista
 12. Hieno juttu! Kivoja blogeja:)
  http://monenlaisiaystavia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Miten tohon voi liittyy? Vai voiko mitenkään kun haluaisin kovasti mukaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.blogitalli.fi/bloggaajaksi.html ja jokainen voi olla osallisena tekemällä haasteita :)

   Poista
 14. Vau, tämmöstä en kyllä osannut odottaa, mutta tosi hieno juttu :) hyviä bloggaajia olet saanut mukaan ja toimituksen blogin ensimmäiset postaukset vaikuttivat oikein mielenkiintoisilta! Jatka samaan malliin, olet hyvä esimerkki nuoremmille bloggaajille ja hevosharrastajille ylipäätään :)

  VastaaPoista
 15. Tää on todella hyvä idea, mutta mielenkiintoni lopahti siihen kun huomasin että tässä on mukana vaan taas nuo kaikki samat blogit, joita varmasti suuri osa ihmisistä lukee. Miksi näihin ei voi ottaa mukaan tuntemattomampia Blogeja, vaikka niillä olisikin vähemmän lukijoita? Isot blogit vain keräävät lisää lukijoita itselleen ja syrjäyttävät pienemmät blogit täysin. Ei blogiportaaleissa ole mitään järkeä jos jokaisella sellaisella sivustolla listataan aina vaan nuo samat blogit, ei sieltä löydä mitään uutta luettavaa enää. Ja varsinkin kun sinne hyväksytään vain Blogeja joissa kirjoittajalla on oma hieno kilpahevonen jne.. Okei, oli tuolla pari blogia joissa ei esiinny hienoja kilpahevosia, mutta nekin on nähtyjä ja suosittuja blogeja. Välillä vois olla menemättä massan mukana :)

  Ymmärrän että ei sinne voi mitä tahansa pistää, mutta olen törmännyt todella moniin hienoihin ja siisteihin blogeihin, joilla on esim. vain parisataa lukijaa. Olisi hauska kuulla perustelut aina siitä, miksi noita blogeja ei hyväksytä tälläisiin portaaleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, hienoa että joku kerrankin osaa perustella negatiivissävytteisen kommentin tosi hyvin ! : D Mutta itse luulen että kyseessä joku sellainen juttu, että tunnetuilla blogeilla on helpompaa "tuoda markkinoille" tällainen portaali.

   Poista
  2. "Blogitalli ei ole mikään blogimaailman kerman insidejuttu, vaan kannustaa positiivisessa hengessä kaikkia bloggaamaan, vaikka lukijoita ei vielä montaa olisikaan. Kaikkihan me olemme jostain ponnistaneet ja mikä tahansa blogi saattaa ponnahtaa pinnalle, kun joku löytää kiinnostavaa luettavaa ja kertoo asiasta eteenpäin. On olemassa vielä paljon hyviä blogeja, joiden olemassaoloa ei ole vielä riittävästi huomattu, joten tämä voi olla sopiva ponnahduslauta juuri sellaisille. "

   Tuo oli siis lainaus postauksesta, kannattais ensin lukea loppuun saakka :)

   Poista
  3. Yksi melko hyvä kommentti lainattu hevostalli.netistä:
   "Lähettäjä: Liinu
   Päivämäärä: 14.11.14 15:42:36

   Kuika hullu perustaisi blogiportaalin mahdollisimman tuntemattomille blogeille?
   Kyllä jokaisen bloggaajan on ansaittava menestyksensä juuri pitkäjänteisellä työllä, ei tähdenlentojen varaan voi blogitaloa perustaa. Blogiportaalien perustaminen ei ole ilmaista ja jos ei tee hippoloita ja rahasta yleisöltä kalliita klinikkamaksuja täytyy saada yhteistyökumppaneita tuomaan taloudellista turvaa ja yhteistyökumppaneita saa vain jos sivuklikkauksia on riittävästi. Kivasti Tiia on ottanut myös pienempiä blogeja mukaan blogitalliinsa."

   Poista
  4. Liinun kommentissa, jonka lainasin hevostalli.netistä oli jo hyviä pointteja. Portaalissa tuskin kävisi juuri kukaan jos mukana olisi blogeja, jotka olisivat tuntemattomia. Eikä portaali voisi toimia, jos siellä ei kukaan kävisi. Mukaan on valittu tuhansien lukijoiden blogeja, mutta myös useampi blogi joka ei ole niin tunnettu ja jolta löytyy alle 500 lukijaa.

   Tuo väitteesi siitä, että mukana on vain bloggaajie joilla on oma kilpahevonen on vähän kaukaa haettu. Bloggaajia on 10 ja niistä kaksi kilpaa tavoitteellisesti omalla hevosellaan, yksi ratsastuskoulun hevosella ja muutama käy kisoissa silloin tällöin tai harrastelumielessä. Bloggaajista suurin osa on ihan tavallisesta rennosta harrastelusta kertovia.

   Minäkin olen törmännyt hienoihin blogeihin, joilla on vain vähän lukijoita ja montaa sellaista itsekkin luen. En mitenkään halua väheksyä niitä ja sen takia haluammekin tarjota Viikon blogihaasteiden ja muiden kilpailujen kautta ponnistuslaudan ihan kaikille blogeille.

   Meille saa myös aina ehdottaa bloggaajia, niin itseään kun muitakin. Joten jos sinun mielestä joku blogi on niin laadukas ja hyvä otamme mielellään ehdotuksen vastaan. Blogimaailmassa on vielä paljon hyviä blogeja, joita ihmiset eivät vain ole löytäneet.

   Niin ja kiitos tosiaan asiallisesti (ja perustellisesti) esitetystä palautteesta, sitä saa jatkossakin esittää :)

   Poista
  5. miksei blogitalli voisi sitten olla blogiportaalin sijaan hevosblogien "tietokanta" jonne voisi oman bloginsa laittaa ja ideaalissa tilanteessa blogitallia selaava henkilö pääsisi kaikkiin suomen hevosblogeihin samalta sivulta, olivat ne sitten suosittuja (1000+ lukijaa) tai todella pieniä?

   Poista
  6. Minun taidoilla ei tuollaista valitettavasti tehdä eikä meidän budjetilla onnistu sellainen. Tuollaisen hinta kun on useampia, jopa kymmeniä tuhansia euroja.

   Poista
 16. Hyvä idea perustaa oma blogiportaali! :) ja vähän aiheeseen liittymätön juttu, oletko koskaan tilannut shensideltä one size kokoisia vaatteita ja jos olet ovatko ne olleet ihan sopivia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tilannut ja ne on mulle just melkeen hyvän kokoisia, joskus vähän pieniä.

   Poista
 17. Hei Hööksissä on tosi hienoja otspantoja tuon linkin pantaan voisit kirjoittaa Voitto
  http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=390027&deptid=202&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
  =D

  VastaaPoista
 18. Hei täähän on hieno homma! Toivottavasti myös pienemmät blogit pääsevät oikeasti mukaan ja eiköhän näiden haasteiden tekeminen anna myös näille ns. tuntemattomille blogeillekkin mahdollisuuden. Jään innolla seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pääsevät ehdottomasti ainakin näiden haasteiden muodossa, jos vain laadukaitta haastepostauksia tekevät :)

   Poista
 19. Oon vähän samaa mieltä, kuin vähän ylempänä anonyymi sanoi, että mukana on ne blogit, jotka hyvin suuri osa jo tietää. Milloin meillä, joiden blogissa on alle sata lukijaa, pääsemme mukaan tällaiseen blogiportaaliin? Eikö tämän idea ole saada blogille ns. kuuluisuutta, jota näillä Blogitallin bloggareilla jo on?

  Olin innoissani Hippolasta kun se tuli, ajattelin että jes, minullakin on mahdollisuus päästä mukaan. Eipä ollutkaan, mukaan saattaa päästä jos on jo kuuluisa bloggari. Tässä Blogitallissa on vähän sama juttu. Tässä on teille vähän parannusehdotusta, ottakaa huomioon myös tuntemattomat blogit. Tuntemattomammille bloggareille pitäisi antaa samanlainen mahdollisuus tulla kuuluisammaksi kun tuhannen lukijan blogilla. Ymmärrän, että jos blogilla on vähän lukijoita, se saattaa olla huono, mutta poikkeuksiakin löytyy.

  Muuten tämä blogitalli on kyllä hauska idea, se kokoaa erilaisia heppablogeja yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä huomauttaa että tuolla on nytkin mukana MONTA alle 1000 lukijan blogia. Vain jotain 300-400 lukijan blogeja!

   Joten turha itkeä "kuuluisat blogit"... :)

   Poista
  2. Lue ylempää vastaukseni:) Mehän juuri haluamme antaa myös tuntemattomille blogeille haasteiden muodossa mahdollisuuden!

   Poista
 20. Ihan upea juttu! Visuaalisesti kaunis ulkoasu, selkeät sivut ja ihan yhteisöllisyyttä huokuu koko portaali. Ihan mahtavaa työtä, isot peukutukset!! :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
 21. Ohiheittoon, loksahti suu ammolleen, kun luin :D Hieno juttu! :)

  VastaaPoista
 22. Ei ohiheittoon, vaan ohoh xD

  VastaaPoista
 23. miten aiotte erottua hippolasta, kuitenkin hevosblogiportaaleja on molemmat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiomme tuottaa aktiivisesti toimituksen puolesta sisältöä ja haasteita, sitä kun ei Hippolassa kovin aktiivisesti tehty. Lisäksi haluamme tarjota kerran viikossa mahdollisuuden ihan kaikille bloggaajille viikon blogihaasteiden muodossa :)

   Poista
 24. Aluksi blogitallista kuultuani olin vähän varuillani, mitä nyt taas? Mutta ihan oikeasti aivan mahtava juttu! Juuri tämän kaltaista juttua blogimaailma on kaivannut ja innolla jään odottamaan, kuin aktiivisena portaali pysyy ja mitä kaikkea se tuo tullessaan! :) Tsemppiä ihan hurjan paljon!

  VastaaPoista
 25. Vau, hienoo :)! Nyt on sitten ihan oma blogiportaali onnee :-D

  VastaaPoista
 26. Wautsi! Tuli tosi yllättäen, mutta hyvä niin, koska yllätykset piristävät elämää! Onnittelut teille, onhan tämä aika hieno saavutus. :) Innolla odotetaan tulevaa...

  VastaaPoista
 27. Kiva homma mutta kuten yks anonyymi sanoi on aika tylsää että yhdet ja samat blogit pyörii joka paikass ja jyrää alleen "tuntemattomammat" blogit! Tämä on mielipiteeni joten ei pahalla! ookoononparelli.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muistaa, että kaikki tunnetut blogit ovat joskus olleet tuntemattomia. Jokaisen on mahdollista päästä tunnettujen hevosblogien joukkoon, jos on varautunut tekemään työtä. Mikäli on omistautunut valittamaan, kuinka "kuuluisat" hevosblogit vievät kaikkialta kermat päältä ja kun minun blogiani ei oteta mihinkään mukaan, heijastuu se valitettavasti aika helposti blogin hengessä. Isot ja laadukkaat kuvat, hyvä kirjoitustyyli ja tarpeeksi usein kirjoittaminen houkuttelee yleensä pikkuhiljaa lukijoita. Oikotietä onneen ei ole.

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä Iitu. Silloin kun minä aloitin ei ollut mitään tälläisiä ponnistuslautoja, joita Blogitalli kuitenkin tarjoaa viikon blogihaasteiden muodossa. Joten kannattaa olla tyytyväinen, että nykyään on mahdollisuuksia saada pieniä oikoteitä onneen ;)

   Poista
 28. En kyllä tätä osannut odottaa, mutta iloinen yllätys! Minulle ainakin mukana olevissa blogeissa oli pari ihan uutta tuttavuutta. En tajua vaan taas tuota valitusta siitä että mukana ei ole pienempiä blogeja, tai oikeastaan ihan joka ikistä hevosblogia... Toki pienemmätkin blogit voi olla todella hyviä, mutta kyllä ne sadat ja tuhannet lukijat on varmasti kovalla työllä ajan kanssa ansaittu.
  Mutta pakko kysyä, miksi erosit indiedays inspirationista? Jos siis haluat vähän avata, kun tuon hippolasta eroamisen ymmärrän mutta miten se tuohon Indiedaysiin vaikuttaa...?
  Tsemppiä vielä sulle tuon blogiportaalin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He eivät halua, minkä ymmärrän täysin, että olen heidän kilpailijanaan mukana myös heidän portaalissaan. Kiitos!

   Poista
 29. Don't judge a book by its cover... Joo, on oikeus sanoa mielipide ja se saa olla negatiivinenkin, mutta mua ainakin ärsyttää enemmänkin se että jos joku yrittää (varsinkin blogimaailmassa) tehdä jotain itselleen/muille uutta, niin se tyrmätään usein ihan pikkuseikkojen vuoksi. Mun mielestä on hienoa että ihmiset jaksaa yrittää, ja tää uusi blogiportaali tuskin vähentää Tiialla jo ennestään olevaa suurta työtä blogin suhteen. Muistaakseni jossain vaiheessa olet maininnut vanhempiesi olevan/olleen yrittäjiä, ehkä sieltäpäin lähtee sun ihailtava innostus kehittää sun blogia ja myös blogimaailmaa kokonaisuutena. Ootko miettinyt että jostain vastaavanlaisesta voisit saada itsellesi ammatin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) En osaa yhtään sanoa, joku tämän tyylinen media tms. ala olisi kiva, mutta katsotaan, katsotaan!

   Poista
 30. Vau! Ei voi kun ihailla Tiia sun rohkeutta ja ahkeruutta blogimaailman suhteen, miten pystyt pitään kahta hienoa blogia, ja intoa riittää vielä portaalinkin perustamiseen. Kaktun muotoilema portaalin periaate iskee suoraan naulan kantaan. Nostan hattua kyllä todella korkealle. Tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 31. Vau siistiä! Odotan innolla tämän kehitystä :)

  VastaaPoista
 32. Jee ihanaa nyt kaikki blogit jotka oon ennen joutunut hakemaan löytyy nyt joko tuolta tai hippolasta<3

  VastaaPoista
 33. Siis VAU Tiia (ja sekä Pinja!), olen ihan mahtavan innoissani tästä! Kun näin tämän postauksen sekä Kaktun postauksen sen yllä, meinasi kyllä tabletti tipahtaa käsistä. On mahtavaa että lähdit Hippolasta ja laitoit tämän alulle! Uskon että tulevaisuudessa tästä voi tulla tosi suosittu juttu. Kipitin heti tykkäämään Facebookissa ja seuraamaan toimituksen blogia. Yksi blogi, joka mielestäni sopisi Blogitalliin, olisi Sophia Backlundin blogi...! Olen oppinut niin paljon vain lukemalla hänen postauksiaan.

  Minua myös mietityttää se, että itselläni ei ole rahajuttujen takia varaa hevostella kuin linssin läpi (sana opintotuki kertonee riittävästi) - joten tuli mieleen se, olisiko joskus pelkällä hevosvalokuvausblogilla päästä messiin? Mulla kun on se kentän laidan tytön näkökulma aika vahvasti tässä hevostelussa ollut mukana aina. Tällä hetkellä blogijutut on mulla jäässä kun ei konetta, mutta sitten joskus kun saan sen uuden koneen...! Se olisi mahtavaa :3
  Ja toki tsemppiä jaksamisen suhteen, tälläinen vie varmasti paljon aikaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Valokuvausblogi ei ole missään nimessä ole pois suljettu vaihtoehto!

   Poista
 34. Onnittelut Tiia&comp.
  Jos joku, niin juuri sinä olet oikea ihminen perustamaan hevosblogiportaalin!
  Blogitallilaiset ovat hyvissä käsissä, menestystä teille kaikille toivottelen!

  VastaaPoista
 35. Semmoinen lisä tonne blogitallin sivuille ois huippu, että bloggaajat sivuille sais esittelytekstin yhteyteen jonkun automaattisesti päivittyvän "uusin postaus: Otsikko" tai muuten jonkun pienen sneak peekin aina kyseisen bloggaajan uusimmasta postauksesta.

  VastaaPoista
 36. Voiko kuka tahansa perustaa oman blogiportaalin? Ja mitä kuluja sen tekemiseen meni? :o ja saatko sä rahaa tosta blogiportaalista jotenkin? Miten ton perustaminen käytännössä onnistuu? Kohta varmaa alkaa noita portaaleja ilmestyä vähä jokaiselle :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaattees joo, mutta eiköhän sitä varten pidä kuitenkin yritys perustaa? Webhotelli ja itse sivusto ovat varmaan isoimmat kulut. Niiden hintoja löytyy netistä ja mainostoimistoilta. Mainosmyynnistä ja yhteistyökampanjoista saa, mutta ei siitä nyt ihan itsestään rahaa tule :D

   Poista
  2. Eli sulla on nyt oma yritys? Ja haluatko kertoa menikö kuinka paljon suunnilleen rahaa ton perustamiseen?

   Poista
 37. Wau Tiia !! Oot kyllä aikamoinen :) Sekä sisällöllisesti että visuaalisesti hieno ja koukuttava kokonaisuus, eihän tästä voi muuta kuin tykätä !

  VastaaPoista
 38. Kiva idea! Mutta saisiko tuohon etusivulle näkyviin aina uusimman postauksen kustakin blogista, näkis heti kun joku on päivittäny blogiaan. Ja nyt seillä näyttäs olevan kuvat, blogit ja otsikot vähän sekasin ;) Lienekö joku päivitys menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan onnistuisiko, se ei ihan mikään helppo homma ole ja ajattelin sen itselle melko hyödyttömäksi, sillä melko moni käyttää muita (blogger ja bloglovin) palveluita blogien seuraamiseen. Ja tosiaan satuit juuri sillä sekunnilla käymään kun päivitin kuvia ;)

   Poista
 39. Tää on ihan kiva idea, vielä kun jaksat pitää tätä kahden blogin, hevosten ja koulun keskellä, mutta yksi asia pistää mietityttämään. Miksi aina pitää olla yli tuhat lukijaa, että pääsee tällaisiin? Ymmärrän sen, että on blogi, jossa on tuhansia lukijoita, se saa blogin näyttämään laadukkaamalle ja paremmalle, juuri sen takia, että siellä on paljon lukijoita. Jos jollain blogilla on vain muutamia kymmeniä lukijoita, ja on silti laadukas, kyllä se mun mielestä ansaitsisi päästä tällaisiin portaaleihin. Aina vähämääräiset lukijat ei tarkoita sitä, etteikö blogi olisi hyvä ja laadukas, vaan voi se tarkoittaa, että blogia ei ole vielä löydetty ja juuri tällaisten avulla se nähtäisiin. Itse kyllä mielellään tulisin tähän hommaan blogina mukaan, mutta ei, en pääse, koska minulla ei ole tuhansia lukijoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä olla tuhatta lukijaa, onhan nytkin mukana useampi blogi jolla on alle 500 lukijaa :) Valitettavasti kuitenkaan kaikkia blogeja ei voida ottaa mukaan, viikon blogihaasteet tarjoavat sitä näkyvyyttä niille laadukkaille (ja myös pienille) blogeille.

   Poista
 40. Kiva juttu, onnea! Tosin tuota Blogitallin yläpalkin väriä voisi ehkä muuttaa, noin kirkkaansininen on vaikea sovittaa moneen blogin ulkoasuun kivannäköiseksi.

  VastaaPoista
 41. onnea ja tsemppiä portaalille! jään mielenkiinnolla seuraamaan millainen siitä kehittyy :) tuli vaan sellainen idea mieleen, että voitaisko me lukijat joskus ehdottaa aiheita viikon blogihaasteisiin?

  VastaaPoista
 42. Mainitsit alussa, että myös perheesi on tässä mukana? Mikä on heidän tehtävä tässä "yrityksessä" ?

  VastaaPoista
 43. Kuinka paljon maksoi oliko helppoa tehdä
  Hienoa.

  VastaaPoista
 44. Hei!

  Olisin erittäin kiitollinen jos voisit laittaa mulle s-postilla vähän tietoa blogiportaalin perustamisesta ja maksuista. Portaali on mietintävaiheessa, tosin ei hevosaiheinen, mutta kaipailen tietoa vielä eikä sitä oikein vaikuta löytyvän.

  Kiitos jo etukäteen!

  Yt, Ronja

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.