Testissä: High Jump Revolution suitset

maanantai 20. lokakuuta 2014


Moikka! Sain ruotsalaiselta yhteistyökumppaniltani Perfect sit of Swedeniltä heidän uudet High Jump Revolution suitset testiin. Voiton edelliset suitset, joita olen tähän asti käyttänyt ovat myös kyseisen merkin käsialaa, niistä voit lukea lisää täältä. PS of Sweden valmistaa kauniisti ja hevosia ajatellen muotoiltuja suitsia ja muita nahkavarusteita, joiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös mm. apuvälineitä istunnan korjaamiseen, ihania otsapantoja ja hevosnameja. 

Edellisiä suitsia olen käyttänyt nyt kesän ajan, eikä minulla ole mitään negatiivistä sanottavaa niistä. Päinvastoin, vain pelkkää hyvää! Suitset ovat kestäneet hyvin, nahka tuntuu käytönkin jälkeen laadukkaalle ja pehmeälle tosin edelliset suitset ovat vähän venyneet. Otsapanna nepparisysteemi on toiminut hyvin, ilman leukahihnaa on pärjätty myöskin ilman mitään ongelmia ja Voiton pään kutittaminen on oikeasti vähentynyt, kuten myyntipuheissa luvataankin. Tavalliset suitset painavat usein hevosen herkkiä hermoja mm. poskissa, mutta näissä malleissa on yritetty ottaa hevonen mahdollisimman hyvin huomioon jo suunnitteluvaiheessa. 


Meille kävi pieni onnettomuus yhtenä päivänä. Laitoin Voitolle kuvauskeikan jälkeen loimea päälle, sillä se oli menossa vielä tarhaan. Pinja piti Voittoa ja halusi eroon Lillin päitsistä, joten yritti samalla heittää ne ovesta sisälle. Jotenkin oltiin lopulta siinä tilanteessa, että Voiton kuolainrengas juuttui ovenkahvaan ja se sai tietysti vetopaniikin. En tajunnut edes mitä kävi ennenkuin hevonen seisoi ilman suitsia parin metrin päässä. Suitset olivat onneksi antaneet heti periksi ja katkenneet kahdesta kohtaa, kyllähän se siinä kohtaa harmitti, mutta pääasia ettei hevoselle käynyt mitään. Jos suitset eivät olisi noin nopeasti antaneet periksi olisi Voitto voinut vaikka rikkoa suunsa. 

Voin tunnustaa, että itkuhan siinä tuli. Uudet suitset olivat käyttökelvottomat. Olin ehtinyt ratsastaa niillä vain pari kertaa. Voitto oli vielä tuntunut hyvälle ratsastattaessa! Laitoin sitten viestiä Ruotsiin, mitä teen? Ja voitteko kuvitella miten ihania he olivat! Sieltä luvattiin heti lähettää minulle uudet suitset yhden koon isompana. Toimitus Ruotsista on muuten melko nopeaa ja paketti tulee kotiovelle, jos sitä vain on joku vastaanottamassa.

Voiton edelliset suitset samalta merkiltä ovat kokoa cob, joka on juuri täydellinen koko Voitolle. Nyt tilasin tietysti uudetkin suitset samassa koossa, mutta nämä olivat kyllä tooosi naftit, vaikka kyseessä oli se sama cob-koko mikä edellisissä suitsissa. Näissä joissain kuvissa näkyy ne pienemmät suitset, joten älkää ihmetelkö vaikka alaturpahihna on ihan just ja just kiinni. Uudet ovat kokoa full ja paremman kokoiset.


Olen vasta pari kertaa ratsastanut näillä suitsilla, koska tosiaan uudet suitset rikkinäisten tilalle sain vasta tänään. Edellisiin suitsiin verrattuna Voitto on näillä hiukan vahvemman tuntuinen, mutta samalla myös rauhallisempi päästään. Se ei ainakaan silloin kun Pinja oli ollut katsoamssa aukonut suutaan samalla tavalla kuin edellisillä, eikä muutenkaan ollut niin herkkä päästään. Aion kuitenkin käyttää näitä nyt jonkin aikaa ja sitten pitää miettiä kumpi PS of Swedenin malli sopii Voitolle paremmin. En tiedä kumpiin mun pitäisi päätyä, jos en suurta eroa ratsastettavuudessa tule huomaamaan. Infoan teille tietysti miltä suitset tuntuvat tulevilla kerroilla ja kumpiin päädyn. Tulevissa ratsastuspostauksista voitte siis lukea miltä suitset ovat tunutuneet, sillä parilla kokeilukerralla ei mielestäni saa oikein hyvää kuvaa siitä miten suitset loppujen lopuksi hevoselle sopivat.
 

Näiden suitsien ulkonäkö jakaa mielipiteitä, kuten oikeastaan kaikki kyseisen merkin suitset. Itsekkin ekaa kertaa nämä Voiton päähän laitettuani vähän nauroin, miten oudolle ne näyttävätkään. Silmä kuitenkin tottui  hyvin nopeasti ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että mun mielestä nämä on tosi nätit ja sirot sivusta päin, mutta ehkä vieläkin hiukan hauskat edestä katsottuna. Näissä kuitenkin on vähän samaa näköiä kun perinteisissä meksikolaisissa. Mitä te tykkäätte ulkonäöstä?


Suitsien mukana tuli todella hyvät ohjat. Olen nyt käyttänyt pelkästään näitä uusia ohjia. Ei joutunut Sanna muuten tänään sanomaan kertaakaan että otappa Tiia lyhyemmät ohjat ;) Ohjissa on sellaiset nappulat tietyin välimatkoin, joten on helppo pitää sama pituus koko ajan. Lisäksi ehdottomasti parasta on hyvä pito. Olin ihan yllättynyt siitä, että ohjat pysyivät noin hyvin kädessä, sillä näissä on vain toisella puolella on tahmeaa grippiä ja toinen puoli on sitten ihan pelkkää nahkaa.

Ohjien lisäksi suitsien mukana tulee ihan tavallinen ja siro otsapanta, mutta minulle oltiin erikseen vielä lähetetty kuvissa näkyvä aivan ihana panta! Aikaisemmassa yhteistyöpostauksessa esittelin kätevää otsapannan kiinnityssysteemiä, nämä toimivat samalla tekniikalla. Otsapanta siis kiinnitetään neppareilla, joka helpottaa tosi paljon vaihtamista. Itse ainakin menen kotona ihan tavallisella pannalla, mutta sitten jos lähdetään ihmisten ilmoille haluan vaihtaa hienomman pannan ja senkin laitan yleensä Voitolle päähän vasta valmennus- tai kisapaikalla, jotta Voitto ei kärryssä irrottaisi blingejä. Ehdottomasti tosi kätevä keksintö ainakin tälläselle, joka tykkää pantoja vaihdella!


Ohjat sekä itse suitsetkin kiinnitetään kuolaimiin piilosoljilla, jotka on mun mielestä ainakin tosi siistin näköiset ja toimivat. Yläpuolella olevassa kuvassa näkyvät martingaalistopparit, jotka siis saa kiinni tarvittaessa. Itse en martingaalia käytä, joten mielestäni kivemman näköinen ilman näitä, mutta jos jostain syystä alkaisin käyttää niin nämä olisi neppareilla helppo laittaa paikalleen.

Stoppareiden taustalla näkyy ihana silkkipaperi johon otsapanta oli pakattu, oli kyllä ilo avata paketti kun kaikki oli suunniteltu niin kivaksi. Oli tarroja, laadukkaasta pahvista tehtyjä lappuja, silkkipaperia, nahkaista avaimenperää yms. Heppanamitkin oli ihanassa paperipussissa. Tulee kyllä heti pakkauksista sellanen tunne, että on ostanut jotain todella laadukasta ja hienoa!


Suitsieni mukana tuli kolme erillistä turpaosaa. Tavallinen, joka oli suitsissa valmiina kiinni, karvalla pehmustettu sekä blingeillä koristeltu. En ole vielä näitä muita kokeillut, sillä turpaosan vaihtaminen ei käy ihan yhtä nopeasti kun otsapannan, mutta uskon, että tuota karvalla pehmustettua saattaisin vaikka kokeillakkin! Blingit ovat ehkä vähän liikaa Voitolle, mutta voin kuvitella miten hyvin ne sopisi jollekkin ponille. Lilli muuten otti nyt testaukseen ne Voitolla ennen käytössä olleet PS of Swedenin suitset, voitte varmaan lukea mitä Pinja ja Lilli niistä tykkäsivät myöhemmin Pinjan blogista. Mikä turpaosa teitä miellyttää eniten?


Paketista paljastui yllätyksenä myös pussillinen heppanameja ja makuna oli hunaja. PS of Swedeniltä löytyy iso valikoima eri makuisia ja näköisiä nameja. Ainakin näitä hunajan makuisia voin suositella myös nirsoille hevosille! Voitolle ei usein kelpaa herkkuina kuin porkkana, omena, sokeri ja ruisleipä, mutta näistä se kyllä tykkäsi, ihme ja kumma! Ekalla maistelu kerralla vähän kakoi ja irvisteli, mutta muutaman syötyään olisi halunnut vain lisää.


PS of Sweden tulee muuten Horse Showhun, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa heidän valikoimaan. Mä olen esitellyt täällä enemmän tälläisiä estesuitsia, mutta heidän valikoimastaan löytyy myös tosi tyylikkäitä suitsia mm. issikoille ja kouluhevosille. Lisävarusteena on mahdollista myös ostaa leukaremmi, jos sitä välttämättä johonkin kokee tarvitsevansa. Itse en ole kokenut mitenkään tarpeelliseksi leukaremmiä. Silloin kun Voitto sai vetopaniikin, eivät suitset suinkaan luiskahtaneet korvien takaa pois, vaikka joku aikaisemmassa postauksessa näin kovasti väitti.

Järjestetään muuten Pinjan kanssa Meet & Greet Horse Showssa lauantaina PS of Swedenin osastolla klo 18.30-19.30. Meet & Greet on expo paviljongissa PS of Swedenin osastolla. Juuri klo 18.30 näytös vaihtuu, mutta voit tulla milloin vain sinä päivänä jolle sinulla on lippu expoon. Eli jos omistaa lauantaille johonkin näytökseen lipun niin voi expoon mennä lauantaina koska vaan. Nähdään siellä, tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja juttelemaan!


Nyt mielipiteitä ja kokemuksia kommenttiboksiin!

142 kommenttia

 1. Nää näyttää kivalta!! :)

  VastaaPoista
 2. Eka! Ihanat suitset kivan ja hassun näköset hyväl. Mut sopii votelle nätisti;D

  VastaaPoista
 3. Saiskos mobiiliversion takaisin! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, katotaa! Musta mobiiliversiolla on niin kauhee selailla ja lukee blogeja nii vaihoin sen pois.. :(

   Poista
  2. ehdottomasti takaisin mobiiliversio! mahdottoman vaikeaa yrittää lukea pikkuiselta puhelimen näytöltä ja en ainakaa ite ees käytä muutaku mobiilia :/

   Poista
  3. Tosi huonolaatusia tän postauksen kuvat :o

   Poista
  4. Mitä ihmettä, lagaakohan sun kone/puhelin, koska vaikka itse sanonkin yleensä meidän kuvat ei ole näin hyvä laatusia..:D

   Poista
  5. Mulla kuvat näkyy aina hieman sumeina (joka blogissa), mutta se johtuu ihan puhelimen omista ongelmista, koska kun kuvaa klikkaa isommaksi, niin näkyy todellinen laatu, joka teidän kuvissa on todella hyvä! Uudet suitset näyttävät mun mielestä tosi kivoilta ja siisteiltä, sopii Voitolle :) Itsekin tykkään tykkään tuosta karvaturpaosasta :)

   Poista
  6. Hienon näköset suitset! Ja mikä tärkeintä, hevoselle varmasti tavallisia suitsia mukavammat. Mun mielestä on helpompi lukee tällä koneelle tarkotetulla versiolla, mobiiliversio oli jotenkin tosi kömpelö.

   Poista
 4. Miten nämä voi tuntua hevosen päässä paremmalta? Sama asia jos jättäisi ton niskaremmin vaan löysälle, mitä näissä suitsissa ei ole. Ulkomuoto on mielestäni ruma, mutta nuo otsapannat ovat kyllä hienoja ja käteviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on muotiltu sillä tavalla ettei ne paina pään hermoja eivätkä aiheuta ylimääräsitä painetta suuhun. Koko suitset on suuniteltu niskaosaa myöten hevoselle oikeasti mukaviksi. En ymmärrä tuota niskaremmi juttua, tarkoitatko leukaremmiä? Leukaremmi kuitenkin heiluu ja osuu hevoseen vaikka sen kuinka löysäksi jättää, joten ei se ihan sama asia ole. Ulkomuoto tosiaan jakaa mielipiteitä, mutta mulle pääasia on se, että hepasta tuntuu hyvälle ja itse siis kyllä näistä tykkään :)

   Poista
  2. Mun näytöstä noi kuvat on tarkkoja ja taidokkaasti muokattu ei siit mitenkään Sini vihreitä

   Poista
 5. No en kyllä ole noin rumia suitsia nähnytkään hetkeen! :D Tämä on henkilökohtainen mielipiteeni, jos joku tykkää tykätköön. Hyh!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Todella hyviä kuvia (kuin ammattilaisen ottamia) kuten aina. :) Suitset ovat kyllä vähän jännän näköiset, kuten sanoit, mutta varmasti hyvät käytössä.

  VastaaPoista
 7. Wau! Omaan silmään näyttää niin näteiltä ja siroilta!

  VastaaPoista
 8. tosi kivan näköset suitset, itse alkuun vähän vierastin niiden ulkonäköä mutta nyt kun siihen on tottunut niin pakko sanoa että hienot ne kyllä ovat! :)

  VastaaPoista
 9. Ensin vähän pelästyin tota poskiremmiä kun on tuollainen väännelmä, mutta se oli kaunis, niinkuin kaikki noissa suitsissa :) ! Haaveena olisi tuollaiset ostaa, niin nätit :) ! Mutta käyttämättähän ne jäisi kun ei käyttäjää ole :D Voitto näyttää niillä edellisillä suitsilla pienelle ponille ja noilla isolta estehevoselta :) !

  VastaaPoista
 10. Noi on kyllä kivan erilaiset verrattuna vanhoihin tuttuihin suitsimalleihin. Toi karvaturpis voisi näyttää sikakivalta mustalla hevosella :)

  VastaaPoista
 11. Nää näyttää tosi kivoille :) tiiätkö, onko ps of swedenillä yhtään suitsia, joissa ei oo turpahihnaa ja on leukaremmi? Koska itse en käytä hepalleni turparemmiä, joten leukaremmi olisi järkevää tässä tilanteessa olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppa tuolta itse: http://www.psofsweden.com/en/for-the-horse/bridle/
   Kaikkiin suitsiin saa lisävarusteena leukaremmin!

   Poista
 12. Mobiiliversio takaisin! Entykkää yhtään lukea postauksia jos ei ole mobiiliversiota kun luen puhelimella. Jos joku haluaa näin lukea sen voi vaihtaa mutta nyt ei pysty vaihtamaan mobiilia..:/

  VastaaPoista
 13. Tosi hienot suitset mun mielesta ja kiva postaus muutenki!

  VastaaPoista
 14. Tosi kivat suitset! Haaveena ois omallekin hepalle jotkut PS of Swedenin suitset, ovat vaan niin arvokkaita ja edellisetkin suitset vielä käyttökuntoiset niin on jäänyt vielä haaveeksi :)

  VastaaPoista
 15. Ihan tosi nätit! Musta nuo on just kivat sen takia kun ovat niin erinlaiset ja tuo otsapannan kiinnityskin vaikuttaa kyllä super kätevältä!

  VastaaPoista
 16. Mä en oikein tykkää mistään psosin suitsista, muotoilu ei vaan kertakaikkiaan miellytä omaa silmääni. Hevoselle vaikuttaa kuitenkin olevan mukava vaihtoehto. :)
  P.S. Tiedän että tästä ei kysytty mielipidettä, mutta oletko huomannut että sun kuvissasi on saturaatiota niin paljon että Voitosta tulee hivenen sinivihreä, näyttää vähän hölmöltä. Ihminen sokaistuu helpolla omille kuvamuokkauksilleen eikä välttämättä huomaa tälläisiä asioita, mutta jos itse tykkäät niin kukin toki muokkaa kuvansa niin kuin haluaa! Kuvat olisivat ehkä luonnollisempia ja kauniimpia jos saturaatiota ei olisi laitettu noin vahvalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko katsonut niitä niiden tavallisia, joita ei ole muotoiltu niin paljon hevosia ajatellen vaan ihan perinteisesti? Siellä on musta myös tosi nättejä suitsia :)

   Joo saattaahan niihin olla vähän liikaa lipsunut, omaan silmään näyttää hyvälle, mutta kuten sanoit omalle muokkaukselle tulee vähän sokeaksi.. Ootko varma ettei sun näyttössä oo sitä liikaa vai onkohan mun näytössä sitä sit liian vähän?:D

   Poista
  2. "ootko varma ettei sun näytössä oo sitä liikaa" ei tietenkään tiian muokkauksissa mitään vikaa ole vaan lukijan koneessa :):):) pliis

   Poista
  3. Kannattaa opetella anonyymi luetunymmärtämistä, sillä en missään vaiheessa sanonut ettei mun muokkaukset voisi olla huonoja ja että lukija on ehdottomasti vääräs..

   Poista
  4. anteeksi äsköinen kommentti tähän! erittäin huono päivä, ei ollut tarkoitus purkaa kiukkua sinun blogisi kommenteissa. ihan hyvät muokkaukset on kuvissa :D sorisorisori!

   Poista
  5. Minun näytölläni kuvat näyttävät hyviltä, eivätkä lainkaan sinivihreiltä :)

   Poista
  6. Mun näytössä pitäis kyllä olla aika hyvät säädöt kun on kalibroitu vastikään. :) Toki ihmiset näkevätkin jo asiat visuaalisesti niin eri tavoin, valokuvauksen opiskelijana vaan pidän tällaisissa ei-taidekuvissa ehkä vähän luonnollisemmista väreistä. Mutta taiteilijan vapaus, onhan nämä kauniita näinkin ja persoonallisempia kuin monissa muissa blogeissa.

   Poista
  7. Mulla näkyy kuvat normaalivärisinä (bannerikuvaa lukuunottamatta) kotikoneella, mutta koulun koneella jotkin kuvat näyttää tässäkin postauksessa hieman sinertäviltä. Joten paljon on kiinni just näytön asetuksista. Ja luonnollisesti Tiia muokkaa kuvat sen mukaan, mikä näyttää hyvältä hänen koneellaan.

   Poista
 17. Meettekös te perjantainakin horse showun? Jos menette niin voiko teitä tulla vaan moikkaamaan?ja sitten vielä yksi kysymys,mikä on diegonaali..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään ja saa jos näkee meidät, sillo meillä ei oo mitään aikaa millo vois tulla moikkaamaan :) Diagonaalia varmaan tarkotat, mut öhh pakko myöntää että mullekkaa ei oo ihan selvä et onkse kokorataleikkaa vai rata pituussuuntaan leikkaa vai ne molemmat. Joku kouluratsastaja tai muuten vain asiasta tietävä, help!

   Poista
  2. diagonaali = lävistäjä, eli rats. radan tienä koko rata leikkaa :)

   Poista
  3. estevalmentajan mukaan diagonaali on mikä tahansa suora millä työskennellään, esim meillä on saatettu estevalmennuksissa hypätä esteitä useammalla diagonaalilla. ja tuo turpaosa missä on karva miellyttää mun silmää tosi paljon! ois kiva nähdä miltä näyttää voiton päässä :)

   Poista
 18. Mie tykkään karvalla pehmustetuista. Ainakin kesäihottumainen suokkini tykkäsi karvalla pehmustetuista aina.(: Sulla on ihan paras blogi ja hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 19. Olisin tullut teitä muuten katsomaan ja juttelemaan, mutta luen blogia salaa (en saisi) niin en oikeen tiiä mitä äiti sanois... D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä et saa lukea, haluaisin kyllä kovasti tietää :D

   Poista
  2. Mä tiedän ainakin yhden perheen, jotka eivät uskontonsa vuoksi saa käyttää mitään erityisiä "viihdelaitteita". Televisiosta katsotaan pelkästään uutiset, ymt. asiaohjelmat, nettiä käytetään pelkästään asioiden hoitoon, ei viihteeksi. Harva uskonnostaan on noin tarkka, mutta esimerkiksi tuossa perheessä äiti on ulkomaalainen, ja kielto tulee hänen kauttaan.

   Poista
  3. Noku äiti luulee että täällä kiroillaan ym xD Ei kyllä pidä paikkaansa...

   Poista
 20. Ps suitset on ihn parhaat!! Ja mielestäni se että ovat mukavat hevoselle ja anatomiset niin menevät ulkonäön edelle.. tosin niihin tottuu ja nämä on kyllä siistit :) itsellä youngster revolution ja harkinnassa myös nämä:)

  VastaaPoista
 21. Mie haluisin tuollaiset :) noi ovat kätevän näköiset ja muutenkin kauniit, mutta maksavat aika paljo

  VastaaPoista
 22. Aivan super ihanat noi uudet suitset <3

  VastaaPoista
 23. Onne hienot! Itekki otin eka cob kokoa mut eihä ne menny ees kiinni. Nyt odotellaan et tulis isommat tilalle. Tuli muute mielee et tilasin omani suomalaisen firman kautta ja jouduin oottamaan kuukauden! Ps swedenillä näköjää hinnat noussu ihan kunnolla noissa kaikissa tavaroissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä Suomalaisen firman kautta näitä saa? Mutta harmi kun sen kautta kestää, koska suoraan tilatessa tosi nopee!

   Poista
  2. Hevospiian kautta. Ajattelin että on just helpompaa palauttaa, jos ei ookkaan sopivat. Oli kuulemma ruotsin puolella jotai ongelmia silloin, kun eivät saaneet lähetettyy heti suomeen :/

   Poista
 24. Omaan silmään noi suitset näyttää nätiltä, mietittiin äitin kanssa jos hommattas tollaset varsalle kun hällä aletaan ratsastaa säännöllisesti kun vähän herkkä päästään kanssa on. En olis varmaan ees ikinä kuullut tästä jos sun blogissas ei olis mitään!

  VastaaPoista
 25. RUOTSI ON ERISNIMI, jos puhutaan maasta, eikä kielestä!!!!!!! Et kai sä asu suomessa..??!

  (pakko avautua tuommoisesta "kirjoitusvirheestä", joka toistuu monesti. Kerran väärinkirjoitettuna olisin ymmärtänyt inhimillisenä virheenä, mutta kahdestikin väärinkirjoitettuna tuntuu sulla jo olevan opeissasi muistelemisen varaa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sullakin vähän muisteltavaa, ihan sama virhe omassa kirjoituksessasi

   Poista
  2. Tarkotti kai ettei Tiia asu suomessa vaan Suomessa :D

   Poista
 26. Kivan näköset, vähän erikoisemmat suitset! Musta toi karvapehmusteinen turpahihna on söpö, vois sopii voitolle hyvin ;)

  VastaaPoista
 27. Meillä on myös ps of swedenin high jump suitset (kastanjan värisenä) ja pois en vaihtaisi! Todella hyvät ja laadukkaat suitset. Itsekin ensin vain nauroin että onpa rumat mutta nyt kun silmä on tottunut niin alkavat olla jo oikein kivan näköset :) tullut paljon kommenttiakin, että ovat todella nätit suItset. Se on toki kaikkien oma mielipide. Kokeilin huvikseni hevosellani vanhoja suitsia ja en olisi arvannut kuinka paljon ne oikeesti vaikuttavat.. hepo ei ainakaan enään tykännyt vanhoista suitsista..:/ Ne ohjat on aivan super!! Ps of swedenin suitset ovat kyllä sellaiset, jotka kannattaa ostaa jos löytyy yhtään ylimääräistä kukkarosta! :)

  VastaaPoista
 28. En tiiä onko jo kysytty mutta ajattelin omalle hepalle ostaa ne jump revolution suitset tai ne aikaisemmat mitkä voitolla on mutta miten se alaturpahihna on kiinni tai niin kun se tässä ihmetyttää mutta hienot on noukin suitset!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on siinä "normaalissa" turpahihnassa kiinteästi kiinni, joten sitä ei saa irti :)

   Poista
  2. Anteeksi taisin olla vähän epäselvä tarkoitin että minkälaisella soljella voi tuon alaturpahihnan avata ja sulkea niinkuin kun laitat sen hevoselle niin esim pujotetaanko se vain turvan läpi vai onko siinä joku solki??? :)

   Poista
  3. Aa, siis aivan perinteinen solki ja sitten siinä on vielä sellainen pehmuste leuan alla :)

   Poista
  4. Ne vanhat on hienommat kun nämä:)..!!

   Poista
 29. Voi että ku nätit suitset!:) Ite haluisin kyllä tämmöset mutta on liian kalliit meille joten

  ja sit viä pari kysymystä:) tuutteko hevoset messuille?:) Ja koska tulee seuraava varustepostaus sun tai pinjan blogiin??????:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä tiedä, katsotaan :) Ja Pinja teki just varustepostauksen , käy katsomassa!

   Poista
 30. Rumat minun silmääni, mutta makuasioista ei voi kiistellä :) Pääasia että hevoset tykkää!

  VastaaPoista
 31. Ihanat suitset! ♥
  Huippua että he lupasivat lähettää sinulle uudet suitset, ihanasti tehty! :)

  VastaaPoista
 32. Kommentoin joskus postaukseesi että en näistä suitsista oikein pidä mutta otsapannat ovat ihanat ja sitten myös kysyin siitä että tukeekone hishiin, nytten on mieleni muuttunut ja pidän näitä suitsia ihanina en ymmärrä mitä tapahtui mutta olen aivan rakastunut näihin näytin äitilleni vähän sitä jump off revolution mallia ja äitinikin tykästyi niihin. Ostamma siis sellaiset varmaankin hihsistä minun belgian ratsuhevos tammaleni:) mutta tiiätkö saako sitä jump off revolutionia käyttää koulukisoissa? Vaikka pääasiassa kilpailen esteitä niin käyn aina oarikertaa vuodessa koulukisoissa ni onko noi sallitut siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, silmä tottuu niin alkaa tykkäämään ;)

   Mielestäni niitä saa käyttää, ainakin itse silloin kun katselin kyseisiä suitsia niin tarkistin, että saisi käyttää. Eihän niissä mitään kamalan ihmeellistä ole kuitenkaan :)

   Poista
 33. Nää on kyllä tosi kivat ja vähän erilaiset kuin normaalisti! Toi karvapehmuste on kyllä kivan näkönen.

  VastaaPoista
 34. Erikoiset suitset verrattuna tavallisiin, mutta voitolla söpöt! <3

  VastaaPoista
 35. Jännän mallinen tuo turparemmi, mutta ei ollenkaan ruma! Karvanen voisi näyttää kivalta :).
  Miksi muuten laitatte Voitollle tohon otsapantaan jonkun pinkin jutun (pyyhkeen tms?) esim. ennen kisoja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sen silloin, jos en jaksa irrottaa otsapantaa tai siis lähinnä uskalla koska pelkään aina että kadotan sen matkan aikana ja sit joudun meneen ilman :D

   Poista
  2. Mun ymmärtääkseni se pehmuste on siinä sika ettei suitset paina kopissa ;)

   Poista
 36. Tosi kivan näköise suitset ja ihania kuvia! Selailin vähän kys. sivuja ja siellä olevat muutkin suitset tosi hienoja, varsinkin ne issikoille olevat kun tuntuu ettei näissä piireissä oikein löydä sellaisia oman näköisiä :D

  VastaaPoista
 37. Noi on kyllä kivan näköset vaikkakin aika erikoiset! :)
  Mun hevosella on tosi herkkä pää, ja etenkin jos joku painaa korvien lähettyviltä niin siitä se ei sitten tykkää ollenkaan. Tilannetta ei myöskään helpota se, että sen pää vaikuttaa olevan jotenkin epänormaalin kokoinen kun yleensä lähes kokonaan suitset voivat olla kokoa cob mutta ainakin otsapanta täytyy ehdottomasti olla full. Oon miettinyt, että voisko tollanen jännästi muotoiltu niskahihna olla tavallista parempi tälläselle herkälle tyypille? Ja tiiätkö onko tuolta mahdollista tilata lisäksi erikokoista otsapantaa jos sieltä suitset päädytään tilaamaan (itse en ainakaan nopeesti katottuna mallistosta löytänyt)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo paksu niskaosa nimenomaan tasaa painetta ja auttaa varmasti herkkäpäiselle hevoselle :) Uskon että on, kunhan laittaa heille vaan viestiä!

   Poista
 38. Saatko sä siis pitää kummatkin suitset, vai mitä tarkoittaa toi että "En tiedä kumpiin mun pitäisi päätyä" ? :) Mun mielestä oikein nätit suitset, kivan persoonalliset ja massasta erottuvat, ja mikä parasta, on myös hevoselle mahdollisimman mukavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan pitää molemmat, tarkoitin sillä vaan kumpiakohan alan käyttämään pysyvästi vai pitääkö vaihdella aina lajin mukaan :)

   Poista
 39. Ompas kivannäköiset suitset ja näyttävät super mukavilta hevoselle!!:D

  VastaaPoista
 40. Näitä suitsia olen miettinytkin investoivani, todella kauniisti muotoillut ja mukavan näköiset! Paljon maksoi? Ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat löytyy PS of Swedenin sivuilta, mutta maksavat 283e

   Poista
 41. Vähän erikoiset, mutta hienot ja sopii hyvin Voitolle <3

  VastaaPoista
 42. Omaan silmään ihan kivan näköiset ehkä jopa kivemmat kuin ne toiset :) Tiiätkö muuten sopiiko noi otsapannat myös muihin "normaaleihin" suitsiin kuin vain noihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kyllä, kunhan ei ole sitten hirveän leveät suitset tms. Mutta siis saa ihan mihin vain suitsiin nuo kiinni!

   Poista
 43. Kysyit tossa aiemmin että mistä.. niin kokkolan hevospiika välittää näitä :)

  VastaaPoista
 44. Mikä turvaliivi sulla on tällä hetkellä? Ja mitä on ollut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipperaryn liivi, josta oon pitänyt tosi paljon! Sen lisäks mulla on ollu racesafe ja Kalle K.

   Poista
 45. Voisitko pyytää seuraavassa yhteistyötuotteessa noita kuolaimettomia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei heillä ole kuolaimettomia, nuo on hackamoret jotka on ihan kuolaimiin verrastettavat :)

   Poista
 46. Olen ajatellut itsekin hankkia juuri nämä suitset, heti niihin (nimenomaan ulkomuotoon) ihastuin kun ne ilmestyivät ps of swedenin sivuille :)

  VastaaPoista
 47. Tosi ihanat nää ps of swedenin suitset ! :)

  VastaaPoista
 48. Mun mielestä nää ainakin sopii Voitolle paremmin ja on vähän erikoisemmat, kuin suitset yleensä. Olen itsekkin halunnut nämä suitset ruskeina. :)

  VastaaPoista
 49. Hirmu kivan näköiset nämä uudet, varsinkin kun silmä on vihdoin tottunut vähän erikoisemmankin näköisiin suitsiin :) Millä kuolamella menet nyt?

  Varmaan kuuluisi tonne toisen blogin puolelle, mutta sitä en seuraile, joten kysynpä täällä. Ootko miettynyt mitä meinaat lähteä opiskelemaan lukion jälkeen? Varmaan kaikki sukuilaiset ja kummin siskon kaimat, sekä kaikki täällä blogin puolella on tän kysellyt, sori. Kun omaan silmään ei vastausta sattunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolaimena mulla on oliivi, jossa on kuminen nivel.

   Kysymyspostauksessa just kerroin, että haavena olisi eläinlääkkis, mutta katsotaan.. :)

   Poista
 50. Musta mobiiliversio ois parempi kun kuvat on niin isoja ettei niitä näe kunnolla. Katsoin ensin et mitenkäs noi suitset on noi vääntyny. Mut tosi nätit noi suitset ei mun mielestä yhtää hassut. :D

  VastaaPoista
 51. Nämä anatomiset, hermojen mukaan suunnitellut suitset alkavat olla kyllä niin mielikuvituksellisen näköisiä ettei ihmekään, että jakavat mielipiteitä. On tärkeää, että varusteita kehitetään tässä joskus ärsyttävänkin pakkomielteisesti perinteisiin takertuvassa lajissa eteenpäin ja nimenomaan hevosen ehdoilla. Omasta mielestäni esimerkiksi Micklemit ovat aika rujon näköiset, mutta näiden kaartuvassa turpahihnassa on jotain tosi kaunista! Sääli, että tikkaukset on tehty valkoisella. ;)

  VastaaPoista
 52. Tohon puhelinkuva postaukseen liittyen,miten saitte noin paljon Magic Brush:heja? Voi ei kun Voitto jäi kiinni ja suitset katkes :( ja Lillikin oli kuumeessa :( kaikkea sitä teillekkin sattuu ja tapahtuu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä he lähettivät vaan mulle niitä noin paljoo :D Jep, nyt ollu vähän kaikkee epäonnee enemmän!

   Poista
 53. Mielestäni nämä suitset ovat älyttömän kivan näköiset. Itse ehdottomasti alkaisin käyttämään tuota karva juttua. Ja sitten kisoissa vaikka tuota bling bling turparemmiä. Omasta mielestä nämä sopivat paremmin voitolle.

  VastaaPoista
 54. Olipas mahtavaa palvelua ps of swedeniltä! Ja hyvä että vaihdoit takaisin mobiiliversion..

  VastaaPoista
 55. noi on niiin rumat!:DD mutta näyttää oikeesti just siltä et sopii hevosen päähän just hyvin! Kyllä mäkin ottaisin tollaset jos joku sponssais.. nyt oon vaan niin pahassa konkurssissa ku pitäs elättää ittesä, koira ja heppa ihan ite.. haha :D ps. oot nää ansainnu!!!!!!!

  VastaaPoista
 56. Ihanat suitset! Oiskoha noi hyvät pää herkälle hevoselle, sillä koulutan hevosta joka aina nostaa päätänsä kun yrittää laittaa suitsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En osaa sanoa, tuossa tilanteessa hevonen varmaan vaan yrittää välttää töihin joutumisen oli suitset mitkä tahansa.

   Poista
 57. Ps of Swedenin tuotteet on kyllä ihania! Näistä suitsista, jotka Voitolla on, mun silmää miellyttää enemmän ne aikasemmit saadut Jump of Revolution-suitset. :)

  Ps of Swedenin otsapannat on kyllä tosi hyvälaatusia ja nättejä. :)

  VastaaPoista
 58. Tämä kysymys ei liity yhtään aiheeseen mutta kysyn silti...
  Mistä ostitte trailerinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on taidettu tuoda jostain ulkomailta, en muista kun ostettiin kärry jo ennen ku ostettii ees Lilli :D

   Poista
 59. Musta noi näyttää tosi kivoilta voitolla, samoin kun ne toisetkin! Hyvä että sait uudet😊

  VastaaPoista
 60. Oho, aika erikoisen näköiset, mutta hyviltä vaikuttavat! :D

  VastaaPoista
 61. Ihanat suitset! Mun mielestä noi on persoonalliset ja tosi nätit :). Toi karvallinen turpaosa on mun suosikki. Jos mulla ois heppa\poni niin mä kyllä ostaisin suoraan tollaset.

  VastaaPoista
 62. Tosi persoonalliset suitset! :D mun mielestä sopii voitolle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 63. Onpa hyvän näköiset suitset.

  VastaaPoista
 64. Noiden suitsien ulkonäkö vaatii kyllä totuttelua. Mutta oma hevoseni hankailee aina suitsittuna päätään jalkoihin, joten ehkäpä joku hermo on puristuksissa? Ainoa harmi vaan, että kyseessä suomenhevonen joka tarvitsisi xfull-koon, ja jos sinun sirolla pv:llä full-koko on sopiva, niin turha edes suokkipäähän noita haaveilla. Onkohan valmistajalta joskus tulossa xfullia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus hikisenä Voittokin hankalailee, vaikka nuo suitset päässä onkin. En tiedä, mutta voin heille pistää toivetta!

   Poista
 65. Ei vitsi kuinka kivalta nuo näyttää :) Omalle hevoselle en varmaan uskaltaisi ostaa noin erikoisia, mutta esim näistä: http://www.psofsweden.se/sv/for-hasten/trans-pearl-dressage-revolution.html suitsista tykkään tosi paljon :) Voisin pistää nuo joululahjatoivelistalle.

  VastaaPoista
 66. Aivan ihanan näköiset! Oon suoraansanoen rakastunut nuihin <3 Aattelin katella josko sieltä löytyis mun ponille sopivia!:D

  VastaaPoista
 67. Voittohan näyttää ihan MM tason kilpahevoselta kun sillä on tollaiset erikoiset suitset :)

  VastaaPoista
 68. Noi on kyllä yllättävän kivan näköiset, vaikka tykkäsinkin ehkä pikkusen enempi niistä edellisistä. Itse käyttäisin varmasti tuota pehmusteturpista!

  Ainiin, mulla oli kysymys. Eikös noi ollu niinku hevosta ajatellen tehdyt, mutta niissä on kuitenkin alaturpis? En halua lietsoa vihaa kommenttiboksissa, ihmettelin vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vastata tohon sun kysymykseen, mutta heiltä löytyy myös suitsia joissa ei alaturpiksia ollenkaan ole: http://www.psofsweden.com/en/for-the-horse/bridle/

   Poista
 69. Moi! Tiedätkö, miten movie makerilla saa äänen muokattua ns. hassuksi tai piipittäväksi? Muokkaatko hassun äänen myös movie makerilla? Jos muokkaat, voisitko kertoa miten hassun äänen saa? Kiitos jo etukäteen ;) Ja nuo siutset ovat tosi ihanat! <3

  VastaaPoista
 70. Täytyy kyllä sanoa, että yllättävän hyvälle näyttääkin, pitäisi itsekin joskus uskaltaa omalle pv:lle semmoset tilata, kun silläkin kutiaa kovasti suitsien painavat remmit, kiva postaus :)

  VastaaPoista
 71. On kyllä hassun malliset, en oo ennen tuollaisiin törmännyt mutta ihana otsapanta ja varmaan tosi laadukkaat ja hyvät! :D Noi neppari jutut näyttää tosi käteviltä ja mun mielestä nätein turpahihna on tuo karvalla pehmustettu, kokeile ihmeessä. Mun poni aina kutiaa turvasta tai siitä sen yläpuolelta niin tommoset ois varmaan hyvät. Pitääpä selailla tuon PS of Swedenin sivuja niin näkee vähän mitä muuta sieltä löytyy.. Me tullaan lauantaina horse showhun, katotaan nähäänkö siellä :)

  VastaaPoista
 72. Minusta nuo ovat hetken katselun jälkeen yllättävän kivat! Voisin vaikka ostaa omallikkin hevoselleni. Taitavat olla siis ihan aitoa nahkaa, hinnasta päätellen ainakin? :)

  Oli kyllä todella ihanaa palvelua PS of Swedeniltä! Olisipa muutkin samanlaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat, täällä lisää: http://www.psofsweden.com/en/why-ECO-leather.html

   Poista
  2. Selvä, kiitos :)

   Poista
 73. Kiva, kun sait uudet suitset tilalle, ihanan ystävällistä porukkaa siellä! :) Nuo ovat kyllä erikoisen näköiset, mutta kai niihin tottuisi aika nopeasti, kun vain käyttäisi :D

  VastaaPoista
 74. Oletteko siis koko lauantai päivän ajan tavattavissa siellä PS of Swedenin osastolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään luit postausta niin siinä sanottiin näin: Meet & Greet Horse Showssa lauantaina PS of Swedenin osastolla klo 18.30-19.30. :)

   Poista
 75. Noi on kyl kivan näköset, hieman kivemmat mitä ne toiset! :) Minusta toi blingbling turpaosa vois olla just kiva ;) esim kisoihin tms

  VastaaPoista
 76. ihanat suitset! vaikka ouolle ne kyllä aluksi näytti:D

  VastaaPoista
 77. Ompa kyllä erikoisen näköiset suitset! :D Meilläkin meinasi kerran sattua pahastikin kun hevonen sai vetopaniikin. Oltiin purkamassa sitä trailerista ja hepalla on tapana rynniä ulos heti kun takapuomi on auki. Noh, kävi pikku kämmi eikä toinen omistaja hoksannut kysyä että olenko valmiina edestä ja aukaisi takapuomin ja heppa oli vielä kiinni kärryssä. Hevonen kiskoi ihan paniikissa kun ei päässyt irti, mutta onneksi naru kuitenkin antoi periksi ja irtosi seinästä ennen kuin heppa katkaisi niskat tai jotain.. Kyllä siinä kerkesi säikähtää :/

  VastaaPoista
 78. Ompas hassun näköiset :D

  Ainiin piti huomauttaa kun tuolla kilpailukalenterissa lukee vuonna 2014 elokuu kaksi kertaa vaikka alemman kuuluisi olla lokakuu? :)

  VastaaPoista
 79. Varsin tyylikkäitä suitsia noilla kyllä on, näistäkin tykkään vaikka toki noihin "normaaleihin" tottuneena vähän hassulta ensin näyttivätkin :) Ja voi suloinen poninassukka Voitto, ihana etenki toi eka kuva !

  VastaaPoista
 80. Tiia, nämä on tosi hienoja kuvia! Oot mahtava ratsastamaan ja oot tosi kaunis!! :) Voittokin on hieno!!!!:)

  VastaaPoista
 81. aivan ihanat suitset, sopivat voitolle tosi hyvin! ja mahtavaa palvelua kyllä ps of swedeniltä kun he lähettivät sinulle uudeg suitset :) itsekkin haluaisin kyllä omalleni ps of swedenin suitset, mutta meillkin on xfull päinen suokki, niin ei taida mahtua. harmi! jos isoja suitsia tulee niin tilaus lähtee kyllä heti.

  VastaaPoista
 82. Ihania kuvia! Ainoa ihmetys noissa suitsissa oli se, että niissä ei oo poskiremmiä :o

  VastaaPoista
 83. Tosi kivat suitset, ,ja olen samaa mieltä, että edestä ne on vähän hassun näköiset, mutta niihin varmasti tottuu.
  Voitto oli kivan näkönen tossa toisessa kuvassa. Se vähä niinku Virnistää!<3<3=D

  VastaaPoista
 84. Minä en tuollaisia haluaisi, rumat! :D Vanhat oli kyllä hienot, mutta nu niin kummalliset ja jotenkin epäsopusuhtaisen näköiset. Ehkä niihin tottuu, tulen sanomaan jos ne jossain vaiheessa ei niin hölmöiltä näytäkkään ;D Jos siis seurailen enää tätä blogia, tai hippolassa kun et enää ole niin se on niin hirveän hankala muistaa että tämäkin on olemassa :D

  VastaaPoista
 85. En tiedä miks, mut mä en mun mielestä oo ikinä nähny noin kivoja suitsia, siis vau! Ihanan persoonalliset, ainakaan en ole kenelläkään kai tälläisiä nähnyt. Näyttää mun mielestä myös erittäin näteiltä ja eleganteilta päässä. Ehdottomasti käyttäisin myös omalla hevosellani :)

  VastaaPoista
 86. Mites onko nuo suitset sallittu kisoissa?

  VastaaPoista
 87. En oo ennen nähny tommosia suitsia , aika hienot :) harmi että ne toiset meni rikki :c

  VastaaPoista
 88. Musta noi suitset sopii Voitolle paremmin kuin ne edelliset! Nuo on kivan sirot kun ne aiemmat oli vähän paksun ja tönkön näköiset.

  VastaaPoista
 89. Mun mielestä tän PS of Swedenin suitset ovat omituisen näkösiä, mutta kuitenkin sitten kun niihin tottuu, niin kyllä tulisin siihen mielipiteeseen, että kuitenkin tulisin näitä käyttäneeksi SUITSET mitkä suitset. Kuitenkin niillä pystyy ratsastamaan. Ja nämä kyllä sopivat paremmin Votelle. Kiva, kun PS of Sweden on ajatellut sellaiset suitset hevosille, että hevosella on hyvä olla. Olen kerran itsekkin kokeillut PS of Swedenin suitsia ja tullut siihen tulokseen, että suitset on hyvät että hevosilla kuin ihmisilläkin. Ohjatkin ovat ihan mielettömän paremmat kuin entiset.

  VastaaPoista
 90. En ulkonäön perusteella ostaisi näitä suitsia omalle hevoselleni. Käytettävyydestä en toki osaa kuvan perusteella sanoa mitään, mutta luulen että jos en ilmaiseksi saisi kokeiluun, niin en tällaisia itsekään ostaisi. Otsapanta tosin on kyllä todella kaunis!

  VastaaPoista
 91. Yhtä tämän postauksen kuvaa näin käyttettävän fbssa yhessä myydään ostetaan vaihdetaan hevostarvikkeita ryhmässä

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.