Kisavideopostaus

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

kuvan on ottanut Riikka
Moi! Kiitos hirmuisesti eiliseen kisapostaukseen tulleista tsempeistä. Tänään nimittäin meni rata ihan nappiin! Jos et ole vielä ehtinyt lukea tarkempaa selitystä eilisestä kisapäivästä kannattaa kurkata se tästä. Videopostauksessa nimittäin pääsette kurkistamaan ekan kisapäivän tunnelmiin, jolloin eilinen kisapostaus toimii hyvänä alustuksena ja infona videopostaukselle. Tänään ei kuvattu videopostausta, sillä siitä olisi tullut lähes samanlainen kun tästä.

Hevostalli.netissä oli muuten erittäin mielenkiintoinen keskustelu otsikolla Blogit, jotka ovat menneet huonompaan suuntaan. Siellä joku mainitsi, että meidän videot on nykyään huonoja ja huitaistuja. Koitettiin nyt sitten panostaa kuvaamiseen, kertokaa toki mielipiteenne videosta. Luen muuten mielelläni rakentavia parannusehdotuksia, joten niitä saa tänne blogiinkin jättää oikeen mielellään. Kivempaa ne on täältä lukea mitä tuolta keskustelupalstalta.


linkki videoon

96 kommenttia

 1. Mikä on suurin hyppäämäsi este Voitolla?
  Entä suurin hyppäämäsi este ikinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 125cm on suurin hyppäämäni este ja sen menin siis Voitolla :)

   Poista
 2. Kuinka monissa kisoissa olet käynyt elämäsi aikana? Jos et tiedä, niin arvioi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä en osaa edes arvioida :D Paljonkohan niitä olisi 20? 50?

   Poista
 3. Luulen, että nuo kommentit videoihin liittyen johtuu siitä, että videoiden leikkaukset on usein vähän hutaistun oloisia. Eli puhe saattaa mennä päällekäin leikkauksen kohdalla ja videot usein loppuvat töksähdellen. Sen lisäksi puhut ehkä hieman epäselvästi ja nopeasti. :) Mutta minä oon kyllä siitä huolimatta tykännyt teidän videoista, ja blogeista muutenkin. Mielipidekysymyksiähän nämä on. :) Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä koitta panostaa jatkossa leikkauksiin!

   Poista
 4. eikös hevonen lastata aina vasemmalle puolelle kun se matkustaa yksin ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin blogin lukijat on mulle kertoneet, kukaan muu ei ole koskaan huomauttanut asiasta. Laitetaan Voitto yleensä tuohon omalle puolelle, vaikka olisikin yksin matkassa.

   Poista
  2. Yleensä lastataan tien puolelle painavampi tai jos matkustetaan yksin ihan vaan, jotta traileri ois tasapainoisempi tielle päin. Ojan puolella oleva heppa vetää trailerin nopsasti kumoon ojaan jos tien reuna on vino tai pettää, kun taas vasemmalla oleva hevonen tasapainottaa samassa tilanteessa traileria pysymään tiellä.

   Poista
  3. Jos traileri on telitraileri on se ihan sama millä puolella hevonen matkustaa ja yleensä böckmannit ovat telejä. Eikö teillä olekkin böckmann?

   Poista
 5. Mun mielestä teijän videot on kyll ihan hyviä, ett ei oo menny mitenkään huonompaan suuntaa tms... Joskus ärsyttää ku videot heiluu nii hirveesti joss esim kävelee/juoksee mutt oon itekki huomannu et sille ei vaan oikeesti voi mitää.. :D

  VastaaPoista
 6. Minkä kokoista Voitolla on menty kisoissa ja millä tuloksilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkomailla se on mennyt 120cm saaden muistaakseni 15 winning pointsia eli pisteitä saa puhtaista radoista ja sijoituksista ja vastaavasti menettä kielloista, hylyistä yms.

   Poista
 7. Tuleeko tän päivän radasta jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee tavallinen postaus videon ja kuvien kera :)

   Poista
 8. Onko teillä joku syy sille, että Voitto on kopissa oikealla puolella? :) Yleensä ihan turvallisuussyistä pidetään heppa vasemmalla jos se matkustaa yksin, koska tiet on kaltevia reunoille päin ja näin koppi voi kaatua helpommin sinne. Ja hepalla on mukavampi tietysti matkustaa kun ei tarvitse seisoa vinossa ja tasapainotella niin paljoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevosia ei voi lastata toiste päin niiden molempien matkustaessa, joten tuo on Voiton puoli. Se on testatusti nätimmin tuolla omalla puolellaan, joten siksi se tuonne aina lastataan :)

   Poista
  2. Nykyajan tieverkostossa varmaan useimmissa teissä on semmoset urat että koppi ei oo kallistumassa mihinkään suuntaan : D

   Poista
 9. Tää oli tosi kiva postaus ja video. harmi ku tuli hylky ;( mutt musta ainaki sun videot on tosi hyviä ja niistä näkee että oot tehny niiden eteen paljon :)

  VastaaPoista
 10. Tää video oli mun mielestä hyvä. Tarpeeksi puhetta, kun ainakin itse tykkään, että puhetta on paljon ja kerrotaan mitä aikoo tehdä ja minne menee ja sillee. Sitten ainakin ymmärtää missä mennään. :)

  VastaaPoista
 11. Luin Pinjan blogista että olet tulossa tänne Kouvolaan ensi viikolla. Mitä tulet tänne tekemään? :) Mielenkiinnosta kysyn kun asun siis itse täällä!

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva kuulla, että tänään meni hyvin! Onnistumiset tuovat aina lisää itsevarmuutta siihen omaan tekemiseen. Taisit eilen vähän sisuuntua niistä muutamista negatiiviseen sävyyn kirjoitetusta kommenteista ja halusit näyttää, että kyllä teistä ratsukkona on tähän! :)

  VastaaPoista
 13. Hienoa työtä tänään, Tiia! Harmittavasti vaan olit ensimmäinen ei-sijoittunut :(
  Mutta sinun ratsastus näyttää todella hienolle ja tuut pääsemään vielä pitkälle ❤
  Ja nyt näytit niille eilisille anonyymeille, mihin sinusta on :)

  VastaaPoista
 14. Minun mielestäni sinulla meni eiliset kisat tosi hyvin vaikka suoritus hylättiin ja mukava kuulla, että tänään meni sitten nappiin :) 👍

  VastaaPoista
 15. Lueskelin myös tuota hevostalli.netin keskustelua, enkä ainakaan sinun blogin osalta allekirjoita ihan kaikkea mitä siellä sanottiin. Mielestäni panostat blogiisi enemmän kuin monet ehkä tajuavatkaan. Olet nähnyt ulkoasun eteen paljon vaivaa ja monet pienetkin ulkonäölliset muutokset vaativat taitoa muokata koodeja, yrität jatkuvasti keksiä uusia postausaiheita ja postauksesi ovat oikeasti todella monipuolisia ja vaihtelevia, jaksat vastailla kommentteihin ja samoihin kysymyksiin yhä uudestaan ja uudestaan, olet bloggaajista edelläkävijä sosiaalisen median suhteen; käytät paljon twitteriä ja instagramia, annat vinkkejä muille bloggaajille, etkä pidä kaikkea tietoasi ja osaamistasi itsekkäästi vain itselläsi... Lista on loputtoman pitkä. Tsemppiä Tiia, ei blogisi ole mihinkään lässähtänyt!

  VastaaPoista
 16. Oon ihan samaa mieltä et teiän videot on menny vähä huonompaan suuntaan. Mut tää video on tosi hyvä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa voisi olla hyvä kertoa mikä niistä on tehnyt huonompia :D

   Poista
  2. Olen eri ano kuin edellinen, mutta videopostaukset alkaa aika lailla toistaa itseään, koska niissä on aina samat tallihommat ja -rutiinit, ja sillehän te tietty ette voi mitään. Valmennusmatkatkin on aina samantyyppisiä. Mielestäni videopostauksia voisi tulla vain silloin, kun tapahtuu jotain erityistä, eikä aina niitä samoja "tänään lähdetään valmennukseen, tavarat on tässä pakattuna, nyt lastataan voitto". Esimerkiksi hevosmessuilta oli kiva videopostaus, ja myöskin tää kisavideopostaus oli kiva, kun teillä ei ole kisoja niin paljon nyt ollut.

   Tän on tarkoitus olla ihan positiivinen ja rakentava kommentti, toivon tosiaan, että et saanut väärää vaikutelmaa! Mielestäni tämä blogi on mennyt parempaan suuntaan, jos videopostauksia ei lasketa, ja varsinkin kuvat on ihan loistavia uuden kaluston myötä! Todella laadukas blogi tämä edelleen. :)

   Poista
  3. Eri ano kuin kumpikaan aikaisemmista. tohon äskeiseen liittäisin että esim. olisitte voineet videopostausta vaikka sinä päivänä kun Fleur tuli teille, ja vaikka nyt kun Fleur lähtee, jos se poikkeaa vähääkään normaaleista videopostauksista. Itse olen kyllä tykännyt kaikista, tietenkin erikoisemmat päivät mielenkiintosempia :)

   Poista
 17. Mielestäni teidän videot on edelleen laadukkaita mutta mun mielestä videopostauksen pituus on n. 8-15min, ja muittenki videoiden:) niinkuin yleensä teillä onkin:)

  VastaaPoista
 18. äsh, tuo on niin ärsyttävää kun jotkut kommentoivat että "juu on muuttunu paljo huonommaks" ja eivät voi perustella minkä takia :D Ainut mikä minua jäi hieman ärsyttämään, kun tässä alkukesästä lähetin sinulle suht pitkään kommentin ja en ollut kommentoinut aikoihin jotn kerrankin panostin kommentointiin, jostain sinua silloin "pilkattiin" tai kiusattiin/valitettiin täällä blogissa jolloin "kannustin" ym. mutta en saanut sinulta vastausta. En ole sellainen että aina nyt tartteis vastata mutta harmitti vähän kun kerrankii olin panostanut kommntointiin sen takia että toinen saisi hyvän mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella pahoillani, kommenttisi on aivan varmasti saanut mut hyvälle mielelle, vaikkei vastausta ole tullutkaan :)

   Poista
  2. Hyvä juttu! Ja onnea hyvästä radasta :) postausta odotellessa!

   Poista
 19. Moikka!
  Ei minustakaan ole tärkeää kilpailuissa se voittaminen, tai edes sijoittuminen vaan se jännitys. En tietenkään sano ettenkö ratsastaisi niin hyvin kuin osaan, mutta... no tajusit varmaan mitä tarkoitin. Hylkäämiset tekevät usein parempaa ihmiselle kuin voittaminen. Jos voittaa haluaa aina vain enemmän ja vaikeampia ratoja. Silloin ihmisestä voi tulla liian ns ahne yrittämään enemmän ja enemmän, vaikka perusasioissakin on parannettavaa. Ja jos hylätään niin silloin mietitään mitä meni vikaan ja sitä korjataan. Myöskään täysin automaattisen estehevosen omistaminen on vähän huono asia, okei myönnän että omistan itsekin aika automaatti ponin, mutta koulussa jota ratsastankin kunnolla, esteitä vain huvinvuoksi se ei anna oikeastaan mitään ilmaiseksi. Sitä pitää vain ratsastaa ja ratsastaa. Voitto on siis juuri täydellinen estehevonen. Jos sitä ei ratsasta se ei hyppää, mutta sitten kun sitä ratsastaa niin silloin se myös hyppää. Ja et maininnut muuten blogitekstissä kuinka hyvin teillä meni.

  hevoshullunblog.blogspot.fi

  (Anteeksi kirjoitus virheet, olen puhelimella)

  VastaaPoista
 20. Miksi kisaat voitolla kun monesti valmennuksissa kieltelee ja näyttää ettei sillä riitä eteenpäin pyrkimys radoilla kun pitää tuollaisia kannuksia käyttää ja eikös valmentajakin sanonut ettei hevosella ole kapasiteettia juurikaan.. Enkä sano mitenkään pahaa tarkoittaen vaan sulle kyllä sopisi jonkun toisenlainen hevonen käyttöön ja näyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksen kisaisi nyt kun menee paremmin? Silloin kun meni huonosti en kisannut. "Tuollaisia kannuksia", mitä sillä tarkoitat? Valmentaja, joka oli nähnyt meidät kerran sanoi niin. Hän ei tarkoittanut varmastikkaan sitä, että se ei pääsisi 90cm esteistä yli. Voitto on hypännyt 120cm ratoja kisoissa, joten ei todellakaan ole mun käytössä kapasiteetti loppumassa. Miksi Voitto ei sovi minulle?

   Poista
  2. Nyt ei kyllä ano ole perehtynyt aisoihin yhtään! Impuls-kannus on nimenomaan hyvin pehmeä hevoselle, samoin kuin rissa vaikka se varsinkin näyttää kovalta.
   Ja Tiia, teillä menee todella hienosti. Tsemppiä!

   Poista
 21. Hyvältä näytti kielloista huolimatta ja tiedätkö että miten käytössä tuollaiset kannukset eroavat "normaaleista" pallokannuksista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeastaan tiedä, valmentaja mulle vaan näitä suositteli vuosia sitten ja hyväksi olen todennut. Nämä on ainakin mun käytön ja mainospuheiden perusteella vielä hellemmät kun tavalliset pyöreät kannukset :)

   Poista
 22. Voitko linkittää sen Hevostalli.net keskustelun koska en löydä sitä googlesta/ht.netistä/mistään:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4465712&t=4465712

   Poista
 23. Kiva video ja postaus! Sijoitutteko ollenkaan näissä kisoissa? :)
  Ja tuli vaa mieleen, että miksi fleurilla on suojat jalassa tarhassa/laitumella? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei sijoituttu. En tiedä syytä, omistaja pyytänyt laittamaan.

   Poista
 24. Mie nauroin niin pahasti tuolle topalle kun katoin sen melkein heti kun oli tullut ja repesin pahasti sille. Teillä on kivoja videoita, joissakin on kohtia jossa tekee mieli lopettaa videon katsomisen mutta on niitäkin jota katson mielelläni loppuun asti. Tälläkin kertaa kiva video. :)

  VastaaPoista
 25. Mielestäni tämä video oli taas pitkästä aikaa sellainen, että jaksoi katsoa loppuun :) Eli hyvä hyvä!

  Teidän suoritus eilen Sorsiksessa näytti myös omaan silmään hyvältä kielloista huolimatta ja hienoa, kun itse tiedostat ongelmakohdat. Itse kiinnitin huomiota noihin samaan asioihin eilistä rataa katsoessa :)

  Hauska huomata, miten sinusta on tullut ns. paikallinen julkkis. Viereen pukkasi heti lauma pikkutyttöjä kännyköillä kuvaamaan, kun tuli teidän vuoro :D

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 26. Hyvä Tiia ja Voitto!!! Niin tasainen ja kaunis rata. Kisoja vaan lisää alle, kun noin hyvin teillä tällä hetkellä menee :)

  Ja tuohon koppi juttuun voit aina todeta, että teli-kopeissa voi kuljettaa kummalla puolella vaan! ;)

  VastaaPoista
 27. ei musiikkia ja puhetta yhtäaikaan!:)

  VastaaPoista
 28. Ihan hyvä petusvideo tuo on. :) Musa taustalla oli hyvä, sopivalla kovuudella ettei häirinny ja sopi tunnelmaan. Hitusen pitkä tuo video oli mun makuun. Jotakin "turhimpia" juttuja olis voinu karsia. Lisäksi kannattaa käyttää tämäntyylisissä videoissa mahdollisimman paljon suoria leikkauksia. Ristarit on hiukan kun laastereita laittais kuvien väliin jos ne ei muuten sovi yhteen. Tai sitten kertoo isosta aikahyppäyksestä. Kyllähän niitä käyttää sopii mutta hiukan harkitummin. :) Mutta joo. Kiva tunnelma videossa.

  VastaaPoista
 29. Teillähän meni tänään hyvin kun olitte ekat ei sijoittuneet :) Ois ollu kiva olla kattoo kisoja, mut harmillisesti en ollu kotona vaan mökillä. Onnea! :)

  VastaaPoista
 30. Eikö tullut edes radasta videota? :( Vaikea uskoa, että meni ihan nappiin jos te ette sijoittuneet muttamutta.. Mun mielestä teidän videot on hyviä, mutta on varmaankin totta, että ennen ne olivat vielä parempia ja pidempiä. Nykyään laitatte usein musan videoon, mutta uskon, että minä ja useammat muut haluaisivat nimen omaan kuulla teidän säätämistä (:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulee videota kunhan tees edes koko postauksen ja oltiin ekoja ei-sijottuneita :)

   Poista
 31. Tosi kiva postaus :D Ja mun mielestä te ette ole menneet videoiden teossa YHTÄÄN huonompaan suuntaan, vaan mitä minä teitä olen seurannut, olet kehittyneet videoiden ja postauksien teossa.

  VastaaPoista
 32. Ja Tiia älä ihmeessä lopeta "tavallisista" päivistä videopostausten tekoa, ei mikään ole saman lainen kuitenkaan loppujen lopuksi ja teidän videot ja höpöttelyt saa aina iloseksi, siksi tulee niin usein katsottua myös vanhempia videoita.

  VastaaPoista
 33. onks fleur hieman pienempi ku voitto?

  VastaaPoista
 34. Blogi eikä videotkaan ole menneet huonompaan suuntaan. Harvat hevosblogit ovat niin hyviä, että niitä jaksaa lukea. Monissa on vain sitä "ratsastin tänään, tehtiin eka tota ja tota" siis joka postauksessa. Sulla on vaihtelevat bloggausaiheet, panostat blogiin jne. Blogia on ilo lukea, ja blogi on mieleinen minullekkin joka en voi ratsastaa = en tiedä ratsastusliikkeitä yms. Osaat kertoa aloittelijallekin hyvin tekemisistänne ja sulla on itsea miellytyävä tapa kirjoittaa.
  en ymmärrä kun jokaista vloggaajaa pitää arvostelka, kun tekin käytätte niihin videoihin oikeesti aikaa. Ei mitään haukuttavaa täältä!
  Muutenkin ärsyttää ne anot yms. Jotka kuvittelevat olevansa paljon parempia kuin sinä ja tietävänsä kaikki keinot ongelmiin. Tästä ja edellisestä postauksesta bongasin kommentteja "miks kisaatte kun ette pärjää" . En ymmärrä tämmöistä. Ei aina voi voittaa. Joskus joku on parempi, jokaisella on ongelmakohtia jne. On vain hyvä, että jaksaa kisata jos kiinnostaa, joskus se treeni ja panostus palkitaan. :)

  VastaaPoista
 35. Kiva kisavideopostaus!:) Sinä, Pinja, Lilli ja Voitto ootte niiin PARHAITA!<33

  VastaaPoista
 36. Oon seuraillut tätä sun blogia jo kauan aikaan. Oot kehittynyt ihan todella paljon ratsastuksessa. Niin esteratsastuksessa kuin kouluratsastuksessa. Sun ratsastus on ihan todella siistin näköistä ja rauhallista menoa !. Teidän talli on todella siisti ja tosi kivan näkönen ! Ajattelette aina hevosen parasta. Niitäkin ihmisiä näkee ketkä kaltoin kohtelee hevosia,hyyygh. Mulla on hevonen ja oon sun blogista löytänyt todella kivoja vinkkejä ja ratsastus tehtäviä. Jatka samaan malliin Tiis ja tsemppiä tulevaisuuteen !! :)

  VastaaPoista
 37. Mahtavaa ratsastusta, voit olla ylpeä että et tuupannut ja tuolle yhdelle okserille Voitto vähän pällyili, mutta hienosti ratsastis päättävääisesti sen yli kerralla! Korkeus näyttää minustakin oikein hyvälle:) Yläkropan voisit säilyttää hieman pystymmässä, jotta myötäys ei olisi niin suuri ja et hyökkäisi kaulalle, mutta sen sinä jo varmasti tiesit ja sitäkin on sitten hyvä korjailla, kun nämä isommat ongelmat ratkeavat:)! Mahtavaa kuitenkin!

  VastaaPoista
 38. Superkiva video! Teidän meno on parantunut huimasti ja ootte tehnyt hyvää työtä yhdessä:) paljon tsemppiä tuleviin koitoksiin!

  VastaaPoista
 39. Eikö tuo sinun kisapaita ole ahdistava , koska siinä on toi valkoinen kaulus noin korkea ??????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, en ole edes ajatellut, että se erityisen korkea olisi :D

   Poista
 40. Ennen sun videot oli tosi hauskoja ja niitä pysty kattomaan jopa monia kertoja! Nyt ne on vähän hutaisten tehty ja joku päätä särkevä rallatus soimassa. Ois kiva jos et laittais aina niitä ärsyttäviä rallatuksia koko videokso taustalle! :)

  VastaaPoista
 41. Mulla ei oo mitään moitittavaa teiän videoista! Mä rakastan teiän videopostauksia oli ne millaisia vaan.

  VastaaPoista
 42. EN TIENNYT ETTÄ VOITOLLA ON PIENI SUKKA XDXD Järkytyin kun huomasin :D

  VastaaPoista
 43. Mun mielestä teijän videopostaukset on aina tosi kivaa katsottavaa ja taustamusiikki ei omaa korvaa häiritse, vaan tuo ns. "tunnelmaa" :-)

  VastaaPoista
 44. Ei paha, ei paha! Kiva postaus ja mukavia ovat olleet myös v-postaukset. Ainut mikä on niin en toivoisi musaa ja puhetta päällekkäin! Vote ja sinä olette kivasti kehittynyt! Kisoja vain enemmän alle!

  http://tarkennettunahevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 45. minusta videot on paraantuneet koska mä en jaksa kattoo sun vanhoja videoita ku ne on niin tylsiä! :))

  VastaaPoista
 46. Kiva postaus! Käyhän kattoon munkin blogia: www.munrakasbella.blogspot.fi
  ♥;)

  VastaaPoista
 47. Hei muuten ootteko koskaan kokeillu laittaa melassia veden sekaan jos heppa ei pelkkää vettä oikeen taho juoda? Meillä hevoset juo paljon paremmin ku laittaa sangolliseen vettä vähän melassia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tiiän tosta ja tallin hepat juo vesi/melassi sekotusta:)

   Poista
  2. Siksi annetaan omenmehua. Mellasia pitää ostaa niin paljon kerrallaan, että menee meillä aina pilalle kun seisoo vuoden. Omenamehu maistuu yhtä hyvin ja sitä on helppo ostaa ja kantaa mukana :)

   Poista
  3. EläinläärKärit eivät nykyään enää suosittele melassia, sillä muistaakseni siinä oli niinpaljon jotain, että se on haitaksi. Meidän eläinlääkäriltä kun kysyttiin omenamehusta niin sitäkään ei suositellut runsaan sokerin ja muiden aineiden vuoksi.

   Poista
  4. Luulenpa että suurempi haitta on siitä että hevonen ei juo ollenkaan kuumana päivänä esim. kisapaikalla, kuin siitä että veden seassa on omenamehua jonka ansiosta hevonen juo.

   Poista
 48. Opetetaanko nuorille enää argumentointia äidinkielen tunneilla? Osa ei osaa perustella mielipidettään ollenkaan ja osan perustelut on taas sitten aivan järkyttävän huonoja. Se että sinä et jaksa katsoa jotain videota ei tee siitä tylsää tai huonoa, Myöskään se että ne videot ovat tylsiä sen vuoksi että "toistavat itseään" ei ole pätevä perustelu. Eikö Tiian blogin ole tarkoitus kertoa Tiian elämästä ja tässä blogissa nimenomaan Voiton kanssa tapahtuvista asioista? Ja mitä olen aikaisempien postauksien kommentteja lukenut, siellä on toivottu juuri postauksia niistä normaaleista tallipuuhailuista. Tietenkin koskaan ei voi kaikkia miellyttää, mutta ajatteletteko että Tiian pitäisi tehdä joku tietty juttu vain että hän voisi tehdä siitä videota? Tiia todennäköisesti tekee niitä videoita suureksi osaksi myös siksi että lukijat pitävät niistä ja pyytävät niitä.

  Ymmärrättekö sen, että mitä enemmän te pyydätte ja pyydätte ja sitten kun Tiia niitä tekee, valitatte niistä, niin Tiia saattaa jossain vaiheessa lopettaa niiden tekemisen ja kenties koko bloggaamisen? Varsinkin kun mikään ei kelpaa. Jos Tiia ei tee videoita vähän aikaan, kommenttiboksista lähes 80 % pyytää (sekä asiallisesti että vähemmän asiallisesti) Tiiaa tekemään videopostauksen ja kun hän niitä tekee niin valitetaan siitä että ne nyt eivät olleet juuri sellaisia kun se Jani-Petteri Pielavedeltä halusi.

  Toivottavasti Tiia ymmärrät että sun ei tarvitse yrittää miellyttää kaikkia (: Oot tehnyt ihan älyttömän työn tämän blogin kanssa ja mua ainakin välillä harmittaa se, että osa ei ymmärrä arvostaa sitä vaan pyytää jatkuvasti vain enemmän ja enemmän. Tää ei ole kuitenkaan sun mikään päivätyö mitä voit tehdä tyyliin 8 h vuorokaudessa, vaan sulla on ja täytyykin olla muutakin elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja ihan totta on tuo, että pyytäminen ja sitten pyydetystä jutusta valittaminen syö inspiraatiota, mutta kuten sanoitkin kaikkia on mahdoton miellyttää :)

   Poista
 49. mun mielestä videot on pysyny aika tasasesti samanlaisina. Perus tallivideot yms. Kivoja on videot! :)

  VastaaPoista
 50. Saatteko aina nuo nro.laput, kun ilmoittaudutte kilpailuihin? Vai ostatteko ne itse? Mihin niitä tarvitsee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pitää ostaa ja auttavat hevosten tunnistuksessa :)

   Poista
 51. Kiva postaus :) Nois videopostauksis mua ärsyttää noi musiikit XD mielummi ei mitää musiikkii taustal kuin jotai tollast rasittavaa musiikkii.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkö että ihan mitä tahansa musiikkia sinne ei saa laittaa tekijänoikeuksien vuoksi?

   Poista
 52. Tiedätkö ketään kuka olisi ollut kuvaamassa sunnuntaina kisoja? Olin nimittäin itse hyppäämässä ja haluaisin muutaman kuvan. :)

  VastaaPoista
 53. Miksei viime viikolla tullut viikon blogihaastetta? Siinä on aina ollut niin kivoja postauksia, että itse olen tainnut kaikki noista viikon blogihaasteista toteuttaa ja odotin jo innoissani viime viikon blogihaastetta :)

  VastaaPoista
 54. Hyvä video ja sulla ja Votella meni TOOSSII hyvin!

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.