Kesäkuun kootut

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Syyskuussa aloitin postaussarjan nimeltä kuukauden kootut. Olin hetkeksi aivan unohtanut koko jutun, mutta nyt innostuin taas tekemään tälläisen. Silloin ainakin kerroitte pitävänne ideasta, mitäs tuumaatte nyt?

KESÄKUUN KOHU
Koulukilpailupostauksessa ihmettelin näin: "Ihmeteltiin myös paljon, miten ne kouluratsastajat voi unohtaa radan, kun ne saa opetella sitä kotona niin paljon kun jaksaa. Tosi moni nimittäin unohti!" ja tuo lausahdus sai monet raivostumaan. Pitkästä aikaa kommenttiboksissa käytiin välillä melko kiivastakin keskustelua. Monet esittivät asiallisesti mielipiteitään ja kertoivat hyviä syitä, mitä minulle eivät mieleeni edes tulleet. Toisilla meni sitten hiukan liikaa tunteisiin tuo, vaikken tosiaankaan tarkoittanut pahaa. Omasta mielestäni en mitenkään syyttänyt tai pilkannut ketään, kerroin vain kuinka Pinjan kanssa ihmeteltiin ja pohdittiin miten se on noin yleistä.

KESÄKUUN BLOGILEMPPARIT

 Viime kuussa tykästyin naapurimaan hevosblogeihin ja pari niistä päätyi ihan lukulistalle saakka. On mielenkiintoista huomata miten erilainen blogikulttuuri Ruotsissa vallitsee. Postauksia tulee usein, ne ovat lyhyitä ja niissä saatta olla esim. vain yksi puhelimella napattu kuva. Kommenttejakaan ei tule läheskään niin paljon kun meillä täällä Suomessa.  Toivon minun kielitaidonkin parantuvat pikkuhiljaa näitä kahta ihanaa blogia säännöllisesti seuratessani: Tyras Häster ja Ztreliin

KESÄKUUN IHANA UUTUUS

Cristina Sportin ihana huopa oli varmaan kesäkuun ainoa uusi heppatarvike, mutta se olisi kyllä muutenkin päätynyt tähän paikalle. Tästä itse suunittelemastani käsintehdystä ihanuudesta voi lukea lisää täältä.

KESÄKUUN VANHA HYVÄ

Kaapin perukoilta löysin kesäkuussa myös jo varmaan neljä vuotta vanhat lempparihousuni. Vaikkei farkku ole nyt ehkä se must have juttu ratsastushousuissa, niin nämä tulevat kyllä taas käyttöön. Gersemin housut todella hyvä kuntoiset, vaikka olen käyttänyt näitä paljon ja kaiken huipuksi nämä mahtuvat vieläkin hyvin mun päälle. Tosin ennen olivat vähän löysät, nyt vähän kireät.

KESÄKUUN SUOSITUIN VIDEO


KESÄKUUN SUOSITUIN POSTAUS
 
Voiton päivä nousi yllättäen kesäkuun suosikiksi, eikä siinä vielä kaikki. Postauksesta tuli myös blogini koko historian toiseksi luetuin postaus. Postaus erosikin melko paljon normaaleista erikois- ja kuulumispostauksista, joten varmaan siksi siitä tulikin näin suosittu. Toteutan varmasti jatkossakin samanlaisia postauksia, ehkä jo seuravasta vähän erikoisemmasta päivästä. Voiton päivät on kuitenkin melko samanlaisia, joten en viitsi ihan samanlaista tehdä.

38 kommenttia

 1. Nää postaukset on kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Tyras Hästar ja muut ruotsalaisblogit on nousseet munkin lemppareiksi viime aikoina :) Muita seuraamiani ruotsalaisia hevosblogeja ovat mm.
  nattstad.se/kajsatobiasson
  stockholmsjenna.se
  linnolsson.se
  nellieberntsson.se
  kristinawarg.se
  Suosittelen kurkkaamaan :) Ja saa linkkailla lisää kiinnostavia ruotsalais- tai norjalaisblogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä muutama mitä minä selailen välillä noiden postauksessa kertomieni lisäksi: http://carlssonpataket.se/
   http://johannagrant.se/
   http://dressyrmupparna.se/

   Poista
 3. Hei tee voten päivästä uus postaus, kunhan meette kisoihin :)

  VastaaPoista
 4. Tälläset postaukset onkin kivoja! :) Ihan kiva idea :)

  ida-adalmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mikä on tän blogin luetuin postaus?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupalkista ne näkee, mutta se rikosilmoituksesta kertova :)

   Poista
 6. Kun sähän meet sinne estekisoihin niin se vois olla kiva et kerrot sen Voiton päivänä.

  VastaaPoista
 7. Mustakin olisi hyvä idea että kun meette kisoihin niin siitä tulisi Voiton päivä postaus!

  VastaaPoista
 8. Tee kisapäivästä sellainen että Vote kertoo ja sitten sä kerrot toisessa postauksessa. Eli ihan normi kisapostaukset mitä aina teette, mutta lisäksi tulisi tollainen vielä että Voittokin kertoo päivästä. Tee vaikkapa Sorsasolan kisoista sellainen!;)

  VastaaPoista
 9. Liikutatteko Fleuria sen lomailun aikana? Jos liikutatte, kukka liikuttaa sen ja voitko tehdä siitä postauksen? :)
  Mitä esittelet seuraavaksi varusteissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei liikuteta, omistaja hoitaa sen. En vielä tiedä, varmaan suojat :)

   Poista
 10. Kyllä mulle vielä farkku on ainakin se yksi must have -tuote :D Tälläkin hetkellä oon ostamassa housuja ja farkkuhousuja olen pääasiassa katellut. Siistit, tyylikkäät ja hyvä valinta esimerkiksi treeneihin, pikkukisoihin ja on niillä nyt ihan kaupassakin ravattu ilman että kukaan on tajunnutkaan että ollaan ratsastuskamoissa :)

  VastaaPoista
 11. Tää on kiva postaus! Tykkään! :)
  Lisää tämmöisiä! :)

  VastaaPoista
 12. Ruotsalaistytön Nellie Berntssonin pitämä blogi on ainakin ollut joskus mun blogilistalla. Hän kisaa menestyneesti ja hän on Ponnyakuten ohjelmassa ollut. Ponnyakutenia kannattaa seurata kun niitä jaksoja tulee, siitä oppii aika paljonkin. Itse sain vietyä hankalan hevoseni kärryyn kun se kammoksui sinne menoa ja nyt vuoden traikkukammon jälkeen ei hikoile kopissa ja menee sinne joka kerta paremmin.

  Tosi kiva postaus ja olisi kiva saada joku postaus jossa kerrotte esteratoja tai koulutehtäviä mitä menette. Esim lumiukkoa aion käyttää omalla hevosellani koska kuulostaa juuri sellaiselta jota ei ikinä tämän hevosen kanssa voi tehdä liikaa :D

  VastaaPoista
 13. Oon muuttamassa Kuopioon syksyllä opiskelujen perässä, onko siellä missään hyvää ratsastuskoulua, jota voisit suositella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja kävi nyt kevään Keskimäellä. Pääsee kisaamaankin jos on innostusta:)

   Poista
 14. Tosi kiva postaus!
  Mun puhelimel ei näy sivupalkki niin saisko sen jotenkin näkyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. rullaa sivun loppuun ja paina siitä näytä interrnet versiona, pitäs näkyy :)

   Poista
 15. Mäkin aloin lukemaan ruotsin kielisiä blogeja, ihan viime päivinä eksyi muutamakin ruotsinkielinen blogi lukulistalle ! :)

  Ihmettelen kyllä tosiaan tota että toi rataunohdus menee jollekkin noin tunteisiin ! :D

  VastaaPoista
 16. Mahtavaa että jaksoit taas tehdä tällaisen postauksen! I'll love ite:) mitäs Voitolle kuuluu? Haluaisitko joskus tehdä postauksen vaarallisimmat tilanteet tallilla, jossa kertoisit pahimmat kömmähdykset.

  http://tarkennettu na hevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitolle kuuluu hyvää, paarmat vähän kiusaa :/

   Poista
 17. Tosi kiva postaus, aivan niin kuin aina :) Oot Paras bloggaaja maailmassa!<3

  VastaaPoista
 18. Yks ehdotus: Tee kisavideopostaus Voiton selostamana :D

  VastaaPoista
 19. Missä ja koska on sun seuraavat kisat?:) Oisin innokas tuleen katsomaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupalkista näkee, mutta ens vklp sorsasalos :)

   Poista
 20. Joo samaa oon huomannu että ruotsin isot blogit on ihan erilaisia kun täällä suomessa... nellieberntsson.metromode.se on myös yksi ruotsin isoista hevosblogeista.

  VastaaPoista
 21. Tee Sellanen oma rutiinipostaus, siis vähän niinku toi voten,mut vaa itest?:)

  VastaaPoista
 22. Sry jos kyselen,mutta mun on pakko:) 1.Mikä malli sulla on täs blogis nyt? 2. Miten oot saanu ton kuvauksen tonne kuvan viereen ylös? 3.Mistä sä saat laitettua noi reunat tohon kuvaukseen ja blogiarkistoon ym. 4. Mä en tajuu miten saa noi toset sivut toho ylös eli noi mikkä sul on noi tiia,voitto banneripaja,yhteistyö...Oon ite kokeillu laitaa ne siitä sivut osiosta,mutta ei tapahdu mitää. Ja jos kirjotan siihe jotai nii se tulee siihen sillai miten sulla tle noi postauset. Toivottavasti pystyt auttamaan ja vastaamaan...Mä oon kyl ihan pihalla tästä blogi hommast ku sitä yritä tehdä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Mieletön malli
   2. Html-koodeilla
   3. Html-koodeilla
   4. sun pitää siirtää se sivut gadgetti tuohon bannerin alle ulkaosu kohdassa.

   Miksi muuten kyselet anonyymina, kun sulla on ihan selvästi blogi. Yleensä nämä kaikki avun kyselijät on jostain syystä anonyymejä?:D

   Poista
  2. Kiitos paljon:) mä en oo jaksanu kirjautuu nii siks sanoin anonyymina:D Pitääks nämä koodit keksiä ite vai pitääkö niitä siirrellä niitä muita ja jos niin niin mitä koodeja?

   Poista
  3. Niitä löytyy netistä, mutta itse oon soveltanu ihan vaan aikaisemmin oppimaani, jonka olen oppinut siis koulussa ja tekemällä + kokeilemalla :)

   Poista
 23. Kiva kiva :) Näitä lisää ! Oonki kattonut, ku tuo Voiton Päivä- postaus kiri koko ajan luetuimmissa ylöspäin ;)

  VastaaPoista
 24. Tiia, tiedätkö että tuolla Janitan blogissa (jaxenelamaa.blogspot.fi) on se postaus kun Elämäni kuurona, niin siellä kun kommentteja selaa alaspäin on www.lillivoitto.blogspot.com niminen henkilö on kommentoinut jotakin. Oletko se sä kun se kuitenkin tuo tänne blogiin, mutta sunhan nimi on täällä Tiia? Se on kyllä tullut jo vuonna 2011 ja voi olla jo vanha juttu, mutta jäi vaan ihmetyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kommentoinu, mun google tunnus ei joskus antanu kommentoida kirjautuneena nimittäi :)

   Poista
 25. Nyt löysin taas ihanan uuden blogin :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.