Horse's evening feeding vlog / Iltatalli videopostaus

lauantai 3. toukokuuta 2014

Moi! Tämä postaus on ajastettu, sillä olen lomamatkalla Espanjassa. Jos pääsen nettiin ja minulla on sopivasti aikaa koitan käydä hyväksymässä kommentit ja mahdollisesti vastailemassakin. Palaan lomalta maanantaina, joten sitten blogi alkaa taas pyöriä kunnolla..:) Lomakuulumisia voitte seurata mm. Instagramista @tiiavoitto ja blogien facebookeista!

 Hi! Last week I recorder my first video in English! I hope you like it and understand what I'm try to say...

Paljon toivottu iltatallivideo ois nyt täällä ja jopa kahdella kielellä! Tiiän jo nytten että mokasin varmaan ton otsikonki, mutta mä en vaan osaa tota kieltä :( Koitan nyt kuitenkin harjoitella mahd. paljon täällä blogin puolella oman tekstin tuottamista enkuksi, viimeksi enkun kokeen huonoin osio oli juuri se esse..

37 kommenttia

 1. Tosi hyvä tuo iltatalli video! :)
  Onkin pitänyt katsoa joku vanha iltatalli-videopostaus, mutta en oo saanut sitä sitten aikaiseksi :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulee postauksia vaikka oot lomalla ;))

  VastaaPoista
 3. oli tosi kiva kun oli kahdella kielellä (:

  VastaaPoista
 4. sai tuosta englannin kielisestäkin selvää:)

  VastaaPoista
 5. kivat videot katoin molemmat :)

  VastaaPoista
 6. hyi hittto etteks ikinä pese noit kuppei!?

  VastaaPoista
 7. Miksi ette pese hevosten ruokakuppeja en tiedä onko tuo ihan kannataavaa pitää noin likaisina , bakteerit lisääntyy. yleensä ne pestään melkein joka käytön jälkeen

  VastaaPoista
 8. Mä kommentoin tooooosi harvoin mitään negatiivistä mut nyt on kyl pakko huomauttaa noista ruokakupeista! Se ei olis kuitenkaan kun minuutin vaiva/per kuppi/per ilta :) Mä en niinkään niistä bakteereista tiedä, mut onhan se kaikille mukavampaa kun on kupit siistinä +, että mun mielestä tämmönen kuuluu ihan perushevosen hoitoon ja niihin ''itsestäänselvyyksiin''. Muuten video oli tosi kiva kun kerrankin eksyin tänne blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle tuli ihan sama mieleen että toi mössö kippo ja ruokakupit vois kyllä pestä useemmin... toi on ihan perus "hygieniaan" kuuluvaa samoin kuin juomakupin pesut pisti heti silmään noi hirveä lika...

   Poista
 9. Hyvä video. Itseäni jäi vähän kaivertamaan pari asiaa:
  -Nuo ruokakipot näyttävät aika kaameilta. Tietenkin tuollaisessa mössöruuassa ne menevät heti likaiseksi, mutta ennen kuin ne mössöt ehtivät kuivahtaa kippoon kiinni, niin ne voi nopeasti huuhtaista. Niin ei tarvitse sitä kuivunutta puuroa kynsin ja hampain raapia kupista pois.
  -Suosittelen edelleen, että hankkisitte sitä johtajuutta hevosiinne. Tiedän ettei se ole kivaa kun on tottunut aina ratsastamaan, mutta jos joka toinen viikko (sitten kun alkaa olla johtajuus kunnossa niin vaikka kerran kuussa) rajaisitte kentästä pienen osan eli pyöröaitaustyyppisen ratkaisun ja siinä sitten opettelisitte kunnioitusta ja ihmisen omaa tilaa. Tuollaisena ummikkona varmaan kannattaa ottaa pari maastakäsittelytuntia. Ajattelet varmaan että se on tylsää ja ihan helppoa, mutta sitten kun oppii hallitsemaan hevosen vauhtia ja suuntaa pienellä sormen liikahduksella sekä pääsee maastakäsittelyn idean sisään, on ihan mahtavaa kun oppii lukemaan hevosta ja hallitsemaan sitä vaikka se on vapaana.

  VastaaPoista
 10. Joo meilläki pestää ruokakupit päivittäin mutta ei oo mun juttu tulla siitä valittaa. Ja mietin et kaadoitko tossa 0:45 kohassa siitä kupista ne mössöt altaasee? :D eikö se mee tukkoo? No mutta kiva blogi, ja kiva et oli kahella kielellä! Ja hieno banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä altaassa oli se punainen kippo jos et huomannut.

   Poista
  2. Siinä lavuaarissa on semmonen reikä, jost ne vesi menee ämpäriin ilman viemäriä

   Poista
 11. Ihanan rentoa hevosten pitoa :) Ja kiitos vielä viimeisimmästä, toivottavasti sinulla on ihanan rentouttava loma!

  VastaaPoista
 12. tuskin se teidän elämää haittaa vaikkei tiia pesekkään ruokakuppeja. :D

  VastaaPoista
 13. Vote näytti söpölle ku se oli niin innoissaan lähössä talliin syömään :DD

  VastaaPoista
 14. PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EIHÄN SIITÄ VOI MUUTA SANOA

  VastaaPoista
 15. Suosittelen pesemään ruokakupit.. Niihin kertyy vaikka mitä pöpöjä.. Pisti pahasti silmään

  VastaaPoista
 16. Meneekö Lilli ite talliin? Tai ilmeisesti menee, kun ei se varmaan mihinkään karannutkaan :D

  VastaaPoista
 17. Tuo oli ihan älyttömän kiva, että teit tuon videon enkuksi! Nimittäin olen itse aika huono englannissa, niin täällä on motivaatiota koittaa lukea nuo enkuksikin, ja en katsonut tuota suomenkielistä videota ollenkaan koska ymmärsin kaiken tuosta toisestakin Tiedän että on oma työnsä tehdä näitä toisella kielellä, mutta tee ehdottomasti jatkossakin videoita enkuksi! :)

  Minna

  VastaaPoista
 18. Kuinka paljon hevosten ruokiin kuluu suunnilleen rahaa? Olen miettinyt paljonko omassa pihassa pitäminen kustantaa rahallisesti, aikaa ja vaivaa se ainakin vie. :)

  VastaaPoista
 19. nice to see a video in english for a change :)

  VastaaPoista
 20. Tiesitkö että toi on tosi epähygieensta kun ette pese ruokakuppeja?? Johan siitä hepatkin kärsii kun sinne kertyy bakteereja ja sehän maistuu jo pahaltakin ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ette tunne Tiian perhettä henk.kohtaisesti, älkää valittako! Taas on päässyt helvetti irti Tiian blogissa! =|
   Ei ole teidän asia miten he hevoset hoitaa, mutta tyhmäkin näkee että Lillero ja Vote voi hyvin! P.s. Tallin siivous - videossa näkyy kuinka he pesevät ruokakulhoja, joten....!

   Poista
 21. Tosi jännä et tyypit tulee valittaa tosta ruokakupin likaisiudesta, vaikka paljon suurempi "virhe" on että annatte ensin väkirehut. Se heinä lisää syljen eritystä ja valmistelee hevosta vastaanottamaan väkirehun. Toisin päin tekeminen lisää esim. ruokatorven tukoksen tai ähkyn riskiä. Vaikka tää nyt oli näin nega kommentti, niin älä loukkaannu. Sulla on tosi kiva blogi! (:

  VastaaPoista
 22. Kyllä minä ainakin sain todella hyvin enkunkielisestä selvää! Kerroit asiat siinä lyhyesti, ytimekkäästi ja selvästi! Videota oli mukava katsoa ja taustalla oleva musiikki oli sopiva! :)

  VastaaPoista
 23. Oletko osallistunut voitolla kouluratsastus kisoihin? :)

  VastaaPoista
 24. Todella kivoja nää videot! Tiia sulla on tosi hieno blogi! :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.