Testissä Hevostiimi -sivusto

maanantai 24. maaliskuuta 2014

  
kuva on vain postauksen kuvituksena, ei liity aiheeseen.

Näin täällä omassa blogissani pari viikkoa sitten Googlen laittaman mainoksen sivustosta nimeltä Hevostiimi. Klikkasin itseni heti sivustolle ja selailin hetken, että mikäs ihme sivusto tämä on? Kuulin sivustosta kehuja ja perehdyin siihen myöhemmin uudemman kerran. Sivuston idea on kyllä aivan loistava! Sivusto tarjoaa maksua vastaan artikkeleita ja etenkin videoita hevosalan ammattilaisilta. Itselle tuli mieleen heti laadukas hevoslehti, mutta vain paljon nykyaikaisemmassa muodossa

Aloin sitten seuraamaan sivustoa Facebookissa ja näin, että ovat kuvaustiimi on käynyt  myös meitä valmentavan Sanna Backlundin tallilla kuvaamassa videoita. Se sai sitten lopulta ostamaan jäsenyyden sivustolle. Sivustolla on kolme erihintaista jäsenyyttä; pronssi, hopea ja kulta. Pronssi maksaa n.5e/kk, hopea n. 10e/kk ja kulta n.20e/kk. Mun  mielipide on se, että pronssijäsenyys on turha ainakin mulle. Sivuston parasta antia ovat laadukkaat treenivideot valmennuksista, joita ei näe kun hopea tai kultatsaolla.

Suurin ero minkä minä huomaan kultajäsenyyden ja hopeajäsenyyden välillä on se, että kultajäsen voi katsoa "haastatteluja", joista jotkut olivat äärimmäisen mielenkiintoisia ja lisäksi kultajäsenille on live-tv lähetyksiä, joista uusin oli Oripäiviltä. Itse tapahtumana Oripäivät ei mua niin kiinostaneet, mutta hetken sitä katseltuani todella hienosti toteutettu ja kuvattu. Täällä toivotaan siis lisää live-tv:tä varsinkin kisoista! 

Katsotaan mihin tulokseen tulen kuukauden jälkeen, vaihdanko jäsenyyden hopeaan, jatkanko kullalla vai perunko koko tilauksen. Sen näkee sitten ja voin vaikka teillekkin infota. Jos jotakin mietityttää minkä jäsenyyden tilaisi, kannattaa käydä kurkkaamassa sivuille. Siellä näkyy kaikkien artikkeleiden ja videoiden otsikot ja lyhyt katkelma tekstistä. Jutussa ilmoitetaan myös minkä tason ostaneet sen näkevät. Kaikki sisältö on siis nähtävillä osittain vaikkei olisi edes ostanut jäsenyyttä.

Sivuston videot ovat todella hyvin kuvattuja ja laadukkaita. Kameroita on useammassa eri kuvakulmassa ja mikit äänittävät hyvin sekä valmentajan, että ratsastajan puhetta. Kuten sanoin, nämä videot ovat aivan ehdottomasti sivuston parasta antia ja näiden takia innostuin koko palvelusta. Pientä esimakua teillekkin treenivideoista:Kokosin loppuun vielä pienen listan hyvistä ja huonoista puolista, jos näistä olisi vaikka  tilausta harkitsevalle apua.

RUUSUT
- Todella laadukasta videomateriaalia.
- Hyviä vinkkejä ja tehtäviä, myös taitaville ratsastajille haastavampia tehtäviä.
- Hyvin selitettyjä harjoituksia, joissa ratsastaja tai valmentaja selittää mitä parhaillaan tehdään. 
- Käsitellään ajankohtaisia asioita ja haastattelut tapahtumista tulevat lähes heti tapahtuman jälkeen.
- Valmentajat ja ratsastajat ovat ammattilaisia.
- Uutta materiaalia tulee lähes joka päivä.
- Toimii hyvin myös puhelimella

RISUT
-Sivuston ulkoasu/yleisilme on mun silmään hieman sekava.
-Olisi hyvä, jos videot jotka on jo katsonut erottuisivat niistä joita ei ole katsonut. Lisäksi jos jonkin videon katsominen jää kesken olisi kätevää jos se jatkuisi samasta kohdasta mihin jäi.
- Videot pätkitään välillä vähän häiritsevän lyhyiksi ja jaetaan moneen osaan.. Jatko-osa tulee kyllä muutaman päivän sisällä, mutta voisi olla kivempaa katsoa koko video kerralla yhteen menoon,
-Painottunut estepuoleen (, joka ei mua kyllä haittaa yhtään!)

Tämä ei sitten ollut (maksettu) yhteistyöpostaus, vaikka siltä saattoi välillä kuulostaa ;)  Halusin vinkata hyvästä sivustosta ja kertoa oman mielipiteeni, jos se jonkun tilauspäätökseen vaikuttaa. Itsekkin ennen tilausta kyselin tutuilta mielipiteitä. Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia sivusta? Onko kellään vinkata muita hyviä hevos/ratsastusaiheisia sivustoja?

Huomenna (,jos vaan Sinin oksennustauti ei tartu meihin muihin) on vuorossa estevalmennus. Voiton kuulumisia luvassa heti kun vaan saan materiaalia. Eilen oltiin jo kentällä kuvaamassa, mutta sade pääsi yllättämään eikä viitsitty sitten riskeerata kuvaamalla sateessa. Yksi kamera jo rikottu sateessa, vaikka oli muovipussit ja kaikki päällä..
                                                                    

42 kommenttia

 1. Eka! Sori oli ihan pa eihän haittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin osoitteeseen pokaali on lähetettävä?

   Poista
 2. millon sulla on seuraavat kisat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna olisi tarkoitus mennä! ;) ei vais en tiiä kun Retiisi on nyt saikulla, shettis kun on, niin jalat rasittavat! ;))

   Poista
  2. En tiedä vielä. kisakalenteri -välilehdessä muutama kisa ylhäällä, mutta pitää katsoa miten nyt tauon jälkeen lähtee menemään:)

   Poista
 3. Kiiiiva postaus,mainio,paras blogi!! :))

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä kivalta sivulta:)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tosi kiinnostavalle kyllä! Vaikuttaa kivemmalta vaihtoehdolta hevoslehdille

  VastaaPoista
 6. Ei ole kokemusta, en päässyt linkistä sisälle, mitä teen jos nään sinut ja Pinjan messuilla mutta kävelette ohi ja haluaisin yhteiskuvan? Kiitos jos vastaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin toimi tuo linkki? No huikkaset sitten vaan, et saatko ottaa kuvan :D

   Poista
  2. Ok mulla se linkki vaan hävisi

   Poista
  3. http://hevostiimi.fi/ no tuossa uudestaan:)

   Poista
  4. Kiitos, oot mun fani ja oot nätti ja tuun lauantaina messuille ;) ja saan sinne uuden hienon kepparin

   Poista
  5. "oot mun fani" :D joo tiia on saletisti sun fani

   Poista
  6. Eiku siis oon tiian fani anteeks

   Poista
 7. kuulostaa hyvältä! Pitää käydä tutustumassa! :)
  -Ellu

  VastaaPoista
 8. Tiia help me! Niin siis tuosta bannerista :D Yritän yhtä kuvaa laittaa bannepohjaksi, mutta siitä tulee ihan sairaan sekava sellanen mössö kasa :D Millä jutulla mun täytyy käsitellä se kuva että saan banneri pohjaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä kyllä yhtään mitä tarkotat? Onko se liian iso, vai miksi se menee mössökasaksi:D?

   Poista
  2. siis katos se on niinkun eka normi koossa silleen pienessä sitten kun rupeen isontaa sitä kuvaa niin siitä tulee epäselvä eli menee mössöks tajusitko? :D Mitä mä teen että siitä tulis selvä :D ?

   Poista
  3. Sun pitää ladata siihen isompi kuva. Minkä kokonen kuva ja minkä kokonen banneri?

   Poista
  4. kuvan koosta en yhtään tiiä mut bannerin koko 1000x400...

   Poista
 9. Ite tutustuin hieman syvemmin ja mietinkin tässä ostoa. Sitten voisikin perua tuon villivarsan, kun ei siitäkään yleensä löydy mitään hirvee kiinnostavaa ja ei ne jututkaan mitään erikoisia ole. Tehty juttu esim suomen suurimmasta tinkeristä eikä säkäkorkeutta mainita jutussa ;D

  VastaaPoista
 10. Olen myös huomannut kyseisen sivuston ja vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Itsellä ei ikävä kyllä ole varaa harrastaa hevostelua, joten en viitsi tuosta maksaakkaan :). Youtuben kautta olen seurannut kahta valmentajaa, jotka ratsuttavat muiden hevosia. Heillä on hyvä, selkeä step by step ohjeistus ja helposti ymmärrettävää. Löytyy opettavia videoita ja humoristisia :D Käy ihmeessä kurkkaan, jos löytyis jotain hyödyllistä :).

  https://www.youtube.com/user/EventionTv/featured

  VastaaPoista
 11. Itse kävin kans jonkun blogin mainoksen kautta kyseisellä ja sivulla. En kyllä ensin yhtään tajunnut mikä juttu tämä on, mutta jotain sain selville niistä paketeista (en kyllä kauheasti aikaa käyttänyt sivun tutkimiseen..). Tää postaus valaisi myös mulle tätä asiaa ja sain enemmän irti sivusta. Täytyy katsoa ostanko mä sinne tilin (tai mikä onkaan) kun multa se katsominen voi vähän unohtua.. :D

  ida-adalmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Ihan jännältä sivustolta tuo vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
 13. Moi!
  Kyselisin vähän Voiton karsinasta. Mitkä sen mitat on ja onko reilu vai ihan normaalin kokoinen Voiton kokoiselle hevoselle? :) Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on normaalin karsinan kokoinen eli 3x3. Ihan hyvä, tietysti eihän siitä mitään haittaa ole, vaikka isompikin olisi, muttei ainakaan yhtään pienempi!

   Poista
 14. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!:) Pitää käydä kurkkaan!

  VastaaPoista
 15. Kiva postaus! Meidän talli pääse Tampereen hevosmessuille. http://www.ratsutilalinjamaki.com/ Meillä on päällä takit missä lukee selässä ratsutila linjamäki. :)

  VastaaPoista
 16. Hei! Sun ja Pinjan blogit on mun suosikkeja!:) Tää nyt ei liity mitenkää aiheeseen, mut onko Pinjan suosikki kypärä se Transformer Lami-Cell? Jos on ni käyttääkö Pinja sitä kisoissa? Tiedän et Pinja ei enää kovin aktiivisesti Lillillä kisaa, mutta kysyin vaan:D (kysyin sinun blogista sillä Pinjan blogissa ei tullut vastausta:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja käyttää nykyään lähes aina sitä mun GPA:ta :)

   Poista
 17. Moi Tiia!
  Kun olet postaillut täällä Tuomaksen tallista. Niin jotenkin olette Pinjan kanssa tutun näköisiä ihmisiä ihan kun oltaisiin joskus oltu (vuosia taakseppäin) samaan aikaan tallilla:D ja muistan kun hoiditte heppoja ja jopa vähän keskusteltiinkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kun muistan vieläkin sen että kun leikittii Pinjan kanssa (siis minun pikkusiskoni) ehkä teidän niin Pinja sanoi silloin että ''minunkin nimi on Pinja!'' :D

   Poista
 18. moi minkä tasoinen ratsataja oli noin 11-12 v miten korkeita hyppäsit

  VastaaPoista
 19. Ihana postaus! :) Harmi etten ole itse tuollaista pitänyt.

  VastaaPoista
 20. Kuin paljon tuolla sivustolla sitten on sitä koulumatskua? Onko esim. kymmenestä videosta 3 kouluun liittyviä? Vai vähemmän? Nimittäin itse tahdon joskus ruveta kisaamaan koulua ja lähes kaikki kouluvideot on tullu YouTubesta jo selailtua.. Niin tämä ois kiva, sieltä sais paljon vinkkejä mutta jos sielä ei kauheesti niitä kouluvideoita ole niin ois kyllä vähän turha.. :)

  VastaaPoista
 21. Kuin paljon tuolla sitten on sitä koulumatskua? Onko esim. kymmenestä videosta 3 kouluvideoita? Vai vähemmän? Nimittäin itse haluan joskus ruveta kisaamaan koulua ja lähes kaikki kouluvideot on jo tultu selailtua YouTubesta... :) Niin toi ois kiva, sieltä sais paljon vinkkejä. Paitsi jos siellä ei sitten oo kauheesti sitä koulumatskua niin sitten se ois vähän turha.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä näät kaiken materiaalin kun meet tonne sivulle, niistä otsikoistahan voi katsoa onko mikä laji kysessää:)

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.