Voita liput Hippolan klinikkaan!

keskiviikko 27. marraskuuta 2013


kuva: Bob Haarmans - creative commons(link). kuvaa on muokattu 
 
Arvonta on järjestetty yhteistyössä Hippolan kanssa. Jos jollakin on mennyt mun tai muiden bloggaajien infot klikinasta ohi, niin tässä vielä kerran: Klinikka järjestetään Helsingin Ruskeasuolla sunnuntaina 8.12. klo 15–18. Ratsastajina toimivat Hippolan bloggaajat Aada, Susanna, Sophia , Oona, Senni, Liisa ja Heidi. Itse olen tulossa katsomaan klinikkaa ja moikkaamaan halukkaita. En siis ratsasta tällä kertaa. Klinikan pitävät kansainvälisen tason kouluratsastajat Karolina Liuksiala ja Eeva-Maria Porthan-Broddell. Liuksiala ja Porthan-Broddell demonstroivat harjoituksia myös ratsain.

Palkintona on kolme kahden hengen lippupakettia. Arvonta päättyy 29.marraskuuta klo 21. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti sähköpostiin, tarkistakaahan silloin sähköpostianne ahkerasti!

NÄIN OSALLISTUT:

1.Osallistu kilpailuun kertomalla kommenttiboksissa, kenen bloggajaan näkemistä odotat eniten ja miksi?
2. Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

ps. Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa. Lippuja voi ostaa Erika Hanhisuannolta osoitteesta erika.hanhisuanto@hippola.net. Ilmoita viestissä haluamasi lippumäärä. Jos ostat useampia lippuja, ilmoitathan kaikkien tapahtumaan tulevien nimet viestissä. Yhden lipun hinta on 13 €. Maksu suoritetaan pankkitilille, jonka numeron saa lippujen tilauksen yhteydessä.

187 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus, voisin osallistua mit en asu lähellä. Ja kyytii ei välttämättä saa järjestettyy. Toi kuva on hienosti muokattu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kannattaa ensin varmistaa kyydit ennen kuin osallistuu:)

   Poista
 2. Odotan eniten sinun näkemistä, sillä oot mun lempibloggaaja, bloggaat hyvin, ja otan sulta paljon mallia omaan blogiin, sulla on ihana hevonen, haluaisin kehittyä ratsastajana samalle tasolle kuin sä!:)

  eerika.bonken@outlook.fi

  VastaaPoista
 3. Jos voittaisin liput niin odottaisin eniten Oona ja ponit- blogin Oonan näkemistä. Hän on niin taitava ratsastajana ja bloggaajana. Oona on myös tosi hauska ja vilpitön ihminen. Blogi on erittäin monipuolinen ja se tekeekin siintä niin mielenkiintoisen.
  Toki odottaisin myös sun näkemistä, mutta se olisi ehkä ykkössijalla jos voitto olisi mukana :)
  anninkuumalinja@gmail.com :D

  VastaaPoista
 4. 1. Odotan Aadaa ja champia mutta myös sua!
  2. tiainen.hilma@gmail.com

  VastaaPoista
 5. 1. Ootan sun ja Oonan näkemistä, vaikka et ratsastakkaan. Olis myös ite kiva tulla sinne katsomaaman "livenä" mmiten kaikki ihanat bloggaajat ratsastaa ja ehkä saada sieltä vinkkiä omaan ratsastukseen.
  2. liinu.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. 1. Odotan Aadaa ja Champia :)
  2. siiritoiviainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. → Missä päin Ruskeasuota tarkasti, osoite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan maneesin vieressä olevat tallit taitavat olla Ratsastie 10 :)

   Poista
 8. 1. Odotan heidin näkemistä :) olen jo seurannut pitkään hänen ja deen menoja ja olen myös kerran ollut itse heidin tunnilla = ) oisi kiva nähdä dee livenä!
  aino.helmiorvokki@gmail.com

  VastaaPoista
 9. 1. Odotan Oonaa ja ponia jolla se ratsastaa, koska luen sen blogia joka on tosi hyvä niin olisi kiva nähdä sekin livenä ja ehkä itsekkin saisi sieltä jotain vinkkiä :)
  2. noora.rautiainen98@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. 1. Ootan sua ja Aadaa :) Olis kiva taas vaihdella kuulumiset ja muutenkin nähdä heidät kaikki! Ja odotan tietysti näkeväni miten te ratsastatte :)

  2. bettina.jawada@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. 1. Aadan ja Oonan
  2. eevi.prittinen@gmail.com :)

  VastaaPoista
 12. 1. Odotan eniten sinun näkemistäsi. Tuleeko muuten Pinjakin mukaan?

  2. lasmo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. 1.Oona,Sophia ja Aada
  2.hymy.outski@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. 1. Odotan kaikkien näkemistä, mutta jos on pakko valita yksi ratsukoista, niin Aada ja Champ, koska voisin saada heidän näkemisestään vinkkejä omaan työskentelyyn.
  2. h.liikutusapu@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Eniten odotan sun ja Aadan näkemistä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska olette molemmat hyviä bloggaajia, ja on kiva tavata livenä

   Poista
 16. 1. Sun ja kaikkien muiden bloggaajien!:)
  2. veeraalisavideot@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Odotan eniten sun ja Oonan näkemistä, sillä olen teidän molempien blogeja seuraillut jo pitkään ja ne olivatkin ainoita, joiden blogit tiesin entuudestaan. Muut hippolan blogit oli vieraita minulle.

  hecent@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Oon aina halunnu nähä teijät livenä niin siks:D

  VastaaPoista
 19. Ois tosi kivaa päästä tapaan sut ja muutkin yllämainitut bloggaajat, sillä heidänkin blogit ovat ihan superkivoja! :)

  melluska110@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. 1. Tottakai sinut ja Aadan ehdottomasti. Aada on niin positiivinen aina, myös tuntemattomallekkin! Se on tosi hyvä ratsastaja ja Champ on huippu heppa! En oo ikinä nähny Aadaa ja Champpia livenä yhdessä, ois mukava joskus tehdä sekin... Ja muutkin hippola bloggaajat olisi kiva nähdä livenä ratsastamassa, kaikki on tosi hyviä ja niin luotu bloggaajiksi!
  2. s.kastari@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. teettekö joulukalenteriin jonkun elokuvan/sarjan? P.S. toivottavasti vastaat koska en ole ikinä saanut vastaausta mun kommentteihin. :)

  VastaaPoista
 22. Kaikki yllämainitut, mutta Aada olisi kiva nähdä!
  jeni.keinanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Ootteko ite rakentanut teidän tallin? Mistä löytäisi piirustukset siihen. Kivan näköinen talli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen ei ole mitään piirustuksia. Tuohon tilaan lisäättiin jälkeen päin varustehuone ja karsinaelementit :)

   Poista
 24. En odota kenenkään bloggaajan näkemistä, odotan hyviä tehtäviä ja korjauksia perusratsastukseen :)
  lehtimaki.terhi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Minusta olisi mielenkiintoista nähdä Susannan ratsastusta, hänen blogiaan seuraan noista aktiivisimmin :)
  oonakinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Haluisin nähdä eniten ehkä Aadan, koska tykkään hänen blogista ja ratsastustyylistä jotenka olis huippua nähä livenä ! :)

  alaspaaveera@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minä odotan eniten Susannan näkemistä ratsailla - tai ehkä enemmän sitä, että millä hevosella hän osallistuu :) Muuten odotan kaikkia aikalailla tasavertaisesti, tulee olemaan mielenkiintoinen klinikka!
  kiarantalaÄTgmail.com

  VastaaPoista
 28. Haluaisin eniten nähdä sinut, Aadan ja Susannan, Heidän blogit ovat ihan parhaat! Nyt olisi oiva tilaisuus nähdä heidät! :)

  petsku00@hotmail.fi

  VastaaPoista
 29. Haluaisin nähdä eniten kaikki yllämainitut bloggaajat, mutta eniten ehkä Aadan, sillä seuraan hänen blogiaan eniten ja Champ olisi todella ihana nähdä. Myöskin haluaisin itselleni kivoja ratsastus vinkkejä

  venla@vettenranta.net

  VastaaPoista
 30. 1. Odotan kaikkien näkemistä mutta jos pitää valita niin eniten ehkä odotan Aadan ja Oonan näkemistä koska kumpikin heistä ovat todella taitavia bloggaajia ja ratsastajia. Heidän blogit ovat myös inspiroivia ja mukavaa ja selkeää luettavaa.
  2. elviira.s@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään noihin perusteluihin vielä sen että olisi ihan mahtavaa nähdä lempi blogaajien ratsastavan livenä ja nähdä nekin ketkä eivät ratsasta. :)

   Poista
 31. Eniten odotan varmasti sinun, Susannan sekä Aadan näkemistä! (ne mun lempparibloggaajat ;)) Olisi tosi hienoa nähdä lempparibloggaajat ratsailla :)

  soniponi1@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mie haluisin nähä Aada ja sinua :) Aadaa sen tekia kun miusta hänen blogi on tosi hyvä. Ja sinua samasta syystä! :)

  emilia.turunen@telemail.fi

  VastaaPoista
 33. Haluaisin nähdä eniten Sennin, koska hänellä on hienoja hevosia ja hän vaikuttaa ihmisenä kaikista kiinnostavimmalta.
  enninblogi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 34. Odotan eniten Sennin näkemistä, sillä ihailen sitä, kuinka hän jaksaa kolmen hevosen kanssa kenttäratsastajana. Myös omassa istunnassani on parannettavaa, haluaisin saada hyödyllisiä vinkkejä. Olen vähän arka ratsastaja, joten täällä saisin varmasti hyödyllisiä vinkkejä senkin suhteen. (:

  aino.iituli@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Haluisin nähä oonan ja sophian. :)
  nea.kiuru@jenio.fi

  VastaaPoista
 36. 1. Odotan eniten Sophian näkemistä, sillä hän on todella hyvä kouluratsastaja ja hänellä on hienot hevoset. Sophian ratsastusta olisi mahtava päästä seuraamaan livenä ja saada vinkkejä omaa ratsastusta varten. Haavenani olisikin joku päivä olla vielä yhtä hyvä ratsastaja kuin Sophia :)
  2. anskuli1998@gmail.com

  VastaaPoista
 37. 1. Haluaisin nähdä eniten oonat ja sut, koska ootte ainoot bloggaajat, jotka tiedän hippola bloggaajista. Oon ihaillu oonan ratsastusta jo pitkään ja oon saanu sun blogista hyviä vinkkejä omaan blogiini.
  2. lottarahikkala@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Sophia olisi mukava nähdä. Olen seurannut hänen blogiaan jo jonkun aikaa ja hänen sekä hevosen yhteistyö on niin kaunista katsottavaa! (:
  mira-95@suomi24.fi

  VastaaPoista
 39. 1. Oona! Se on niin taitava ratsastamaan.ja olen aina ihaillut hänen ratsastustaan. Olisi mahtava päästä katsomaan livenä!
  2. kartsakoukka99@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Olisi aivan mahtavaa ja erittäin kivaa nähdä KAIKKI livenä, kun taaspa vain lueskella heidän blogejaan. En tosin osaa päättää kenet haluisin nähdä eniten mutta kaikkia olisi ihana nähdä! :)

  sähköposti on: karo.hyrkas@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Odotan eniten Oonan ja sinun näkemistä. Kummatkin olette tosi taitavia ratsastajia ja vaikutatte tosi mukavilta! :) Kummallakin on myös hyvä blogi!

  saara.latti@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Haluisin eniten nähdä aadan kun lempi bloggaajien joukossa :)
  Annni.laaksonen@gmail.com

  VastaaPoista
 43. 1. Aada ja Heidi sekä tietysti sinä, koska teidän Blogeja olen ahkerimmiten seuraillut
  2. lipsapipsa2@gmail.com

  - Pinja :)

  VastaaPoista
 44. Sut olisi tottakai mukavaa tavata, sillä olethan sä tosi taitava bloggaaja ja ratsastaja! Sä oot myös sellainen erilainen persoona, hauska ja nätti :) Sulla on hyvä ja taitava tapa käsitellä hevosia ja ratsastaa niitä. Olen seurannut blogiasi pitkään ja tykkään paljon!

  mea.manninen@wippies.fi

  VastaaPoista
 45. Odotan eniten Aadan ja sun näkemistä :) Molemmat ootte tosi taitavia ratsastamaan ja teillä on hienot hevoset :)
  Sähköposti texi98love@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Sinut olisi kiva pongata mutta sinänsä ei ole ketä siellä näkee vaan kaikki ne hienot hevoset olis mahtavaa nähdä.

  toiveen@luukku.com

  VastaaPoista
 47. 1. Odotan kaikkien näkemistä, mutta Sophian erityisesti!
  2. millamlan@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Ehdottomasti Oona. Oon seurannut Oonan blogia jo kuinka kauan, sekä hänen videoitaan. Kaikki ne ponit ja muut ketä esiintyy videoissa ja postauksissa on niin ihania ja ittekkin olen ponityttöjä ;) Oona on taitava ratsastaja, ja oon aina halunnu nähdä Oonan! Tietenkin muutkin bloggaajat ovat taitavia ratsastajia ja seurailen myös heidän blogejaan, mutta Oona on yksi lemppareista!

  iirisida@hotmail.fi

  Nähdään ehkä siellä (;

  VastaaPoista
 49. 1. Odotan eniten Oonan näkemistä, koska hän on todella hyvä ratsastaja! :)
  2. reetafagerholm@hotmail.fi

  VastaaPoista
 50. Odotan eniten Sophien ja Aadan näkemistä jaa tietty Tiian ;D
  raaska.iida@gmail.com

  VastaaPoista
 51. 1. Odotan eniten Susannan näkemistä, sillä olen lukenut hänen blogiaan jo pitkään ja hän vaikuttaa todella mukavalta. Myös Nuudeli on vaan niin symppis ja, että olisi hienoa nähdä tämä parivaljakko oikein livenä. Myös sinun näkemistäsi Tiia odotan innolla, sillä vaikutat todella mukavalta ja olisi todella kiva päästä juttelemaan kanssasi. Olisi vaan niin paljon kysyttävää! :D
  2. anni.jauhiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Odotan eniten Oonan näkemistä. Koska Oona on niin taitava ja sillä on ihana blogi! :)
  kata.riina.k@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Liisa, koska se on toosi hyvä bloggaaja
  kassu97@windowslive.com

  VastaaPoista
 54. 1. Odottaisin eniten Susannan ja Aadan näkemistä, koska he ratsastavat molemmat kohtalaisen siististi ja eleettömästi. Lisäksi olen seurannut heidän blogejaan kaikista pisinpään!

  2. jenna.koskinen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 55. odotan eniten aadan ja oonan näkemistä(tietenkin sinunkin!). Oonan ratsastusta katson yleensä suu auki ja ihmetellen miten hän osaa?! kun katson Aadan istuntaa niin sielu lepää.
  ilevanoja@gmail.com

  VastaaPoista
 56. odotan sophiaa, koska itse pidän paljon kouluratsastuksesta. voisin kysyä myös vinkkejä omaan ratsastukseen. ja odotan myös tietenkin sinua.

  imppu1992@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Jos voittaisin liput odottaisin eniten sinun tai oonan näkemistä (: Olen seurannut pitkään hänen blogiaan ja ihaillut hänen ratsastustaitojaan :)
  jonna1997@msn.com

  VastaaPoista
 58. 1. Odotan eniten näkeväni sut, koska tykkään tosi paljon sun blogia ja ois kiva nähdä ihan livenä. Sit haluisin nähdä myös Aadan, koska hänelläkin on tosi kiva blogi! Lisäksi olisi kiva nähdä ne kaikki hevoset.
  2. johran@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Sun ja Aadan!:) Voitto ja Champ ovat niin hienoja ja olen seurannut teitä jo kauan:)
  mirkku.hakomaki@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Sun ja Aadan! Ootte parhaita ja Voitto ja Champ on NIIIIN ihani hevosia! voisin vaikka syödä V ja C:pin! <3

  roosa.hirsimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Eniten odotan Aadan näkemistä, kun olen hänen blogiaan jo kauan aikaa lueskellut ja olisi todella mielenkiintoista nähdä hänet livenä!

  jennan@tuulilakki.org

  VastaaPoista
 62. Varmaan sophia, sun ja aadan näkemistä :)

  polle.shettis@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Odotan eniten sun näkemistä, koska oot paras heppabloggaaja jonka tiiän.


  alisa.virpi@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Odotan ehkä Aadan näkemistä eniten :)

  anna.ikaheimonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 65. Eniten odotan Aadan näkemistä.
  suvi-99@hotmail.fi

  VastaaPoista
 66. Eniten Aadan näkemmistä, pitkään lukenu hänen blogiian ni ois kiva nähä livenä :D
  ada.karvinen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 67. Odotan eniten Susannan näkemistä, koska hänen blogiaan on tullut seurattua jo pidemmän aikaa.
  sanni.virtuaali@gmail.com

  VastaaPoista
 68. 1. Odottaisin Oonan ratsastusta eniten! Oonalla on hyvä istunta ja muutenkin hän ratsastaa todella kauniisti ja elettömästi!
  2. pikkusisko98@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 70. Odottaisin Aadan ja Champin näkemistä eniten, koska Aadan on yksi lempibloggaajastani ja Champ on hurjan kaunis hevonen! Olisi siis kiva nähdä sekä Aada ja Champ livenä. :)
  ronja.pihkala@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tilasto postaukseen liittyen, siellä ensin kommentini hukkasin, sitten olikin kahtena, joista toisen poistin ja sitten enää näkynyt sitä yhtäkään. Jos se sinulle näkyy niin ignooraa se, tähän kommentiin itseasiassa tarkensin mietteitäni.
  Mutta asiaan, en kommentoi juuri koskaan, mutta tämän koen olevan sellainen jonka haluan sinun lukevan.
  Itse parinkympin päälle ja ihan hevosalalle koulutettu ja työskentelevä.. Joten joku "ihana blogi ja heppa", ei istu enään omaan suuhun.
  Rakentavasti osaan kommentoida, haukkumaan en lähde. Mutta kuten aiemmin joku sanoi rakentavien kommentien vain hukkuvan sinne "ihana heppa ja blogi" kommentien massaan. Ja vaikka sinä lukisit kommentin ja olisikin juuri sinulle osoitettu, niin ei siitä juuri kukaan muu sieltä lue, eikä näin ollen herätä ajatuksia tai mietteitä. Eli kommenti jää hieman tarpeettomaksi tai turhaksi.En osaa selittää ihan, mutta ehkä ymmärrät pointin.
  - Mitä kommentien saamisella haetaan? Olisiko parempi 20 laadukasta kommentia kuin 1000 minkälaista kommentia vain? 20hyvää vastausta vai 500 ilman vastausta kyräilemässä vastauksen perään, toinen 500 saa jonkun nopean vastauksen? Laatua vaiko vain mahdollisimman paljon?

  Ja itse kiinnitän paljon huomiota turvallisuuteen ja hevosten oloihin. Kuten tätä vanhemmassa postauksessa Voitto hyppää ojan yli, turvallisuus/riskit?. Jossain oli siivous postaus; pölyn määrästä palohälytin reagoi -> onko talli ilma liian kuiva, puru karsinoissa liian kuivaa, jos palohälykin reagoi niin mites hevosten keuhkot pidemmän päälle? Monissa kuvissakin olen miettinyt tätä purua asiaa kun karsinat näyttävät niin vaaleilta. Mutta jonkun verran kuvakin tietysti saattaa valehdella vaaleammaksi.

  Itselle herää tälläisiä ajatuksia, ja ne on helposti sellasia asioita joista kommentoidulle tulee huono fiilis, arkoja paikkoja kommentoida. Ja toisaalta eihän se ehkä minun asiani ole, mitä mieltä Tiia olet?
  Viimeseen asti aina vältän toisen ratsastuksen kommentointia. Kuvista ja videoista ei koko totuutta näe, ja esim. teillä on valmentajia. Kuten monesti vastaatkin, tietysti asiattomiin kommentteihin näin tulee vastatakkin.

  Ja varsinkin tässä on niin paljon kommenteja, ettei millään pysty jokaista lähteä edes lukemaan. Joten jos sait vastauksia kun kysyit ilkeästä ja loukkaavasta kommentoinnin syistä, niin heitä ihmeessä tilasto postauksen jatkeeksi vastatut syyt pääpiirteittäin lyhkäsesti.
  Nettikiusaaminen ihan ylipäänsä on ollut nyt paljon tapetilla. Mutta esillä ollut lähinnä se miltä se kommentoidusta/kiusatusta tuntuu. Ihan auki on jäänyt se että MIKSI, ihmiset tekevät niin. Veikkauksiahan aina voi heittää oman itsetunnon pönkittämisesti alkaen, mutta josko vastausta saisi ihan näiden ilkeilijöiden omasta suusta!
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) Mukava kun purit ajatuksiasi asiallisesti. Olet aivan oikeilla teillä tuon kommenttien määrän ja laadun suhteen, nämä ajatukset heräsivät itselle vasta postauksen kirjoitettuani ja kommentteja lukiessani. Ehkä kirjoitan aiheeta myöhemmin uudestaan ;)

   Meillä on melko kuiva talli, kun karsinat siivotaan (varsinkin Pinja siivoaa) todella puhtaaksi, jolloin purun seassa ei paljoo kosteutta ole. Palohälytys tuli siis siksi, että anturan päällä oli paljon pölyä. Se on kertynyt sinne ajan saatossa, se ei siis ottanut hälytystä ilmassa olevasta pölystä, jos olen oikein käsittänyt. Pinjan karsina on oikeastaan ihan vaalea, mun vähän tummempi ja siitä saan kyllä kuulla kun en osaa kuulemma siivota. Liekö hyvä vai huono juttu, en tiedä.

   Tuo ratsastuksen kommentointi on kyllä aivan totta. Voisin jopa ymmärtää kritiikin, jos en kävisi valvovan silmän alla ratsastamassa. Mutta nyt se on ihan turhaa.

   Tälläisiä mielipiteitä ihmeessä lisää :)

   Poista
  2. Vastaan nyt tähän sekä tuonne uuten, mutta hieman eri asiaa:)

   Ymmärrän kerääntyvän pölyn. Palohälytin yleensä on katossa, joten jos pölyä kerääntyy kato tuntumaankin, niin varmastihan sitä on myös ilmassa jonkun verran. Tosin teillä taitaa hepat suurimmalti osalta olla ulkona kun karsinoita siivotaan ja käytävää lakaistaan jolloin pölyävyys on pahimmillaan. :)
   Kerro Pinjalle terveiset että hivenen tumma on parempi:), puun pöly on todella paha allergisoija/ärsyke hevosen hengitysteille. Liian tummakaan ei tietenkään saa olla, etenkin kun purun kanssa talli ilma sitten kärsii helposti ammoniakista, vaikka muuten olisi hyvä. :)
   Todellisuutta en tietenkään täysin voi tietää kun en ole tallissanne käynyt, mutta tälläisiin itse alalla olevana kiinnittää huomiota:)

   Ratsimisen kommentointi varsinkin on herkkää aluetta. Esim. kuivikkeista on paljon helpompi keskutella kun kaikille kuivikkeilla on tietyt tyyppifaktansa. Ratsastuksessa on niin monta eri palikkaa, toisen hevosta ei netin välityksellä voi tuntea läpikotaisi.
   Vaikka ylipäänsä kommentoisi blogiin jossa ratsastuksessa todella olisi kommentoitavaa ihan oikeasta asiasta aivan paikkansa pitävällä neuvolla, niin aika moni saa asiallisen nätin rakentavasti kommentoida saman asian ennenkuin kommentista tulee hyödyllinen.
   Eli yhden kommentti harvemmin auttaa yhtään vaikka olisi asiaa oikeassa paikassa, tässä yksi syy miksi en etenkään ratsastukseen kommentoi. Yhdellä kommentilla en koe voivani auttaa etenkään ratsastusjutuissa. :)

   Poista
 72. 1. sinänsä en odota kenenkään näkemistä, mutta jos joku pitää sanoosiin ehdottomasti Oonan sekä Susannaan niillä molemmilla on hyvä istunta yms.
  2.elsiii.01@gmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tottakai odotan sun näkemistä ! <- en sitä muistanu laittaa ! :)

   Poista
 73. 1. Odotan eniten sinun näkemistä! Koska en oo ikinä nähny sua livenä, ja oon seurannu sun blogia jo TOSI pitkään!!
  2. pikkuponifani@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Sophiaa kun on itse henkeen ja vereen kouluratsastaja niin toki kiinnostaa ratsastustyyliltäänkin mun makuun oleva Sophia eniten :D
  julia@62752.net

  VastaaPoista
 75. 1. odotan eniten oonan näkemistä, sillä oona on mun idoli, ja olen seurannut alusta alkaen hänen blogiaan, ja sitä ennen hänen videoitaan youtubessa. Oona on mun ihanne ratsastaja koska hän on niin hyvä ratsastamaan, hänellä on aina hienoja ideiota ja hän istuu hienosti selässä :) olisi kiva päästä näkemään hänen ratsastustaan livenä ja ottamaan oppia hänestä, ja teistä muistakin mallia :)
  2. miia-seppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. 1. Eniten odotan sun näkemistä, koska ois mahtavaa nähä sut livenä, ku oon sun blogia seurannu jo pari vuotta.

  niina.puurunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 77. 1. Sinä ja Susanna, sinut no, mitä turhaan selittelemään haluun vaan nähä sut! Ja Susannan samasta syystä, mutta hänet näin HIHS'issä kentällä ja käveli aivan edestäni, joten nyt haluaisin jutellakkin! : D
  2. horse-jumppi@wippies.fi/

  VastaaPoista
 78. 1. sinä, Liisa tai Susanna. Kaikkien blogeja oon seuraillu ja ois kiva nähdä livenä kaikki ketä on tottunut seurailemaan vain blogin kautta. :)
  2. niinaawr@gmail.com

  VastaaPoista
 79. 1. Kaikkia, mutta eniten sinä ja Oona, koska oon lukenut teidän blogeja pitempään kuin muiden. Olette mun lempibloggaajia eli olis ihanaa nähdä teidät (:
  2. anniina.ruotsalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Haluaisin nähdä teidät kaikki siellä, sinut etenkin. Muita en ole hirveästi seuraillut joten olisi kiva tietää minkälaisesta joukosta olisi kyse :) !

  VastaaPoista
 81. 1. Ehkä Susannan, koska oon seurannut hänen blogiaan ihan alkuajoista asti :)
  2. veera.maattanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. 1 eniten haluaisin nähdä Oonan, Aadan, Sophian ja sinut. Haluaisn nähdä heidät siksi koska kaikki ovat niin taitavia ratsastajia ja nuo ovat minun lempi bloggaajia :) lisäksi haluan nähdä ammattilaisten pitämiä koulutunteja sillä katsomallakin oppii todella paljon? :)
  2.Nekku.prinsessa@hotmail.com
  Ja sitten vielä semmonen kysymys, että mikä Pinjan blogin osoite on? :-)

  VastaaPoista
 83. 1. Odottaisin eniten sun näkemistä. Olet ollut jo kauan sellainen bloggaaja josta olen yrittänyt ottaa mallia ja saada vinkkejä. Yritän pyrkiä yhtä huolella/vaivalla tehtyihin postauksiin kuin sinäkin. En ole vielä nähnyt sinua, mutta olisi ihan sairaan kiva tavata ja saada nimmari!
  2. zara.airas@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Haluisin nähdä sut, ja aadan ja ehkä myös olisi kiva nähdä oona livenä. Susannaa näenkin kun samalla tallilla ratsastelen, mutta tietenkin myös hän ratsastaa hienosti :-)


  ritala.tiia@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Odotan eniten Aadaa ja Champia:)

  laura.niskanen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Kaikkia! Eniten sinua, Aadaa, Susannaa, Sophiaa ja Oonaa (:

  ananas-an@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. haluisin nähdä sinut ja aadan, koska olette molemmat hyviä ratsastajia ja muutenkin olen seuraillut (tiiaa) jo pitemmän aikaa niin olisi hauska 'tavata'! :)

  roksuuli@luukku.com

  VastaaPoista
 88. Susanna tietenkin kun samalta tallilta ollaan!:)) En oo kuitenkaa Nuuttia nähny liikkeessä ja olisi kiva käydä moikkaamassa:)
  siljaaleksandra@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Ehkä eniten odotan Oonan näkemistä ja Oonan ratsastusta, sillä Oona kertoo blogissaan poneista ja pääasiassa ratsastaa poneilla! Olen siis itsekin poniratsastaja. Oona muutenkin ratsastaa ihan älyttömän siististi :)

  sipp.weeraratne@gmail.com

  VastaaPoista
 90. sinut ja aadan!

  riinaheikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Odotan Sophian ja Aadan näkemistä. Sophian näkemistä siksi, että hänen ratsastus on jo niin edistyksellistä, että siitä saa eniten irti katsojana. Aadan siksi, että minua kiinnostaa estehevosen sileän työskentely omien opintojen vuoksi. :)

  kaskinen.siiri@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Odottaisin eniten sinun tapaamista, koska tämä blogi on paras ja sinä vaikutat muutenkin positiiviselta ja hauskalta ihmiseltä ni ois kiva nähdä sut!!! Oon melkein vuoden lukenu sun blogia ja koko sen ajan halunnu nähä sut. Ois se kyllä aika kivaa!! Sähköpostini: viiviamalia.suominen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 93. Arvontaan! :--)

  1. Odotan ehdottomasti eniten Sophian näkemistä! Hänellä on kaksi upeaa hevosta, joiden kehittymisen kanssa on tehnyt paljon töitä. Sophia on ikäisekseen lahjakas ratsastaja, ja se näkyy myös tuloksissa. Olen itsekin koulupainotteinen ratsastaja, ja olisi hieno juttu nähdä Sophia ja Zebbe/Hilton livenä :--)
  2. Säpöni on siis 98.ansu@gmail.com

  Onnea kaikille arvontaan minunkin puolesta! :)

  VastaaPoista
 94. 1. Haluan nähdä eniten sinut ja tulla juttelemaan, koska sää vaikutat ihanalta persoonalta!:) ja myös kaikki muut bloggaajat haluan nähdä!!
  2. sähköpostini on elliheikkila@hotmail.fi

  Onnea kaikille arvontaan!:)

  VastaaPoista
 95. Odotan eniten Oonan ja Aadan näkemistä, molemmat sen verran taitavia ratsastajia!

  elinasofia2000@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Aadan ja Susannan näkemistä ehkä eniten, koska olen blogeja seuraillut ihan alusta asti (:
  laura.lustila@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 97. ehdottomasti sophian näkemistä! :)
  sani.soderlund@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Odotan eniten Sophia Backlundin ratsastamista on aina mahtavaa nähdä joku niin taitava ratsastaja! Itsekkin olen kiinnostunut kouluratsastamisesta niin katselu on aina mahtavaa! Oonan ratsastamista odotan myös paljon,hän on oikein näppärä ja hyvä ratsastaja ,vaikka en blogia kauhean kauaa ole vielä seuraillut :) Sinutkin olisi kiva nähdä sillä HIHS:ssä se meni sivu suun :(
  Ylikoskioona@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Odotan eniten Oonan ja Liisan näkemistä ja tottakai myös sinun näkemistä! Tykkään tosi paljon teidän blogeista ja olette minulle esikuva ratsastuksessa!
  mette.maaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. Haluaisin nähdä oikeastaan kaikkia näitä ihmisiä. Varsinkin ehkä sinua kun en siellä Hevoset messuilla nähnyt... (:
  essi.hakkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 101. odotan eniten oonan ja aadan ratsastuksen näkemistä, koska he molemmat ovat mielestäni todella hyviä ratsastamaan! :)

  kingilellu@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Tahtoisin kovasti nähdä Sennin ja Sophian näkemistä, olen kuullut ja lukenut heistä niin paljon hyvää, olisi mukava nähdä se kaikki omilla silmillä :) En ole muutenkaan käynyt heppatapahtumissa pitkään aikaan, joten olisi korkea aika pitkästä aikaa! :D Ja olisi myös siistiä päästä moikkaamaan sinua kasvotusten. :)
  Morshojasandra@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoisin kovasti nähdä Sennin ja Sophian näkemistä... Siis tarkoitan, että tahtoisin kovasti nähdä Sennin ja Sophian. :D

   Poista
 103. Odotan eniten oonan näkemistä. Olen seurannut hänen blogiaan jo tosi kauvan ja hän ratsastaa tosi hyvin kaikilla poneilla :3Ne on ylisöpöjä ja hän tulee jollakin poneista jos oikein ymmärsin niin olisi tosi siistiä ja mielenkiintoista nähdä ihan livenä oonaa ja jonkun hänen ratsuista (: Saattaisi itsekkin oppia jotain :D
  essi.kapiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Odotan eniten Oonan näkemista ja Sophian!
  taikaspringare@windowslive.com

  VastaaPoista
 105. Odotan eniten sinun näkemistäsi, koska olet suosikki bloggaajani ! :)
  olkku01@gmail.com

  VastaaPoista
 106. 1. Odottaisin eniten Aadan näkemistä, koska hänellä on todella monipuolinen ja kiva blogi ja todella hyvin panostetut tekstit/kuvat. (:
  2. veera.tanner@dnainternet.net

  VastaaPoista
 107. Odotan eniten Susannan näkemistä, koska hänen blogiaan olen noista eniten seurannut ja olen tykännyt niin paljon että olis mahtavaa nähdä ihan livenä heidän ratsastustaan!
  a.kakela@hotmail.com

  VastaaPoista
 108. 1. Odotan eniten näkeväni Aadan ja Sophian. Aadan, siksi koska hän ratsastaa todella siististi ja Champ on todella hieno hevonen. Sodhian haluan nähdä, koska hän ratsastaa juuri niin kuin haluaisin itse osta ratsastaa. Todella eleettömästi ja tehokkaasti!

  iida.ks@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 109. Apua, kamalaa sanoa vain yksi kenen näkemistä odottaa eniten! :D Mutta jos nyt on ihan pakko, niin varmaan Aadaa ja Sophiaa. Odotin myös, että pääsisin näkemään sun ratsastusta livenä, mutta ihan mahtavaa että tulet edes paikanpäälle! :)

  ada.littman@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Haluaisin nähdä Oonan, mutta kaikkein eniten sinut! Vaikka et ratsastakkaan siellä, olet mun lempi bloggaaja ja Oona kuuluu myös mun suosikkeihin! :)
  piitu.mattila@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Odotan eniten Oonan ja Aadan näkemistä, sillä molemmat ovat superhyviä ratsastajia jajaja... mitä tähän oikeastaan voi sanoa. Toki odotan kaikkien ratsastajien näkemistä, harmi että sä et oo siellä ridaamassa.

  natalie.keltto@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Eniten kiinnostaa nähdä Sophia ja hänen upeat hevosensa. :)

  rosse.harju[a]gmail.com

  VastaaPoista
 113. Odotan eniten varmaan Oonan näkemistä, koska oon aina tykänny paljon sen ratsastustyylistä ja olis tosi kiva nähä se siellä! Tykkään muutenkin käydä seurailemassa tollasia valmennuksia, niistä oppii itekin tosi paljon! :)
  ronski.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 114. 1. Varmaan sun koska pidän tosi paljon tästä blogista! Kyllä muutkin kiinnostaa:)

  2. Elsaidalinnea@gmail.com

  VastaaPoista
 115. 1. Kaikkien ratsastajien ratsastusta kiinnostaa nähdä.. :)
  2. alisaaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Ootan eniten Susannan & Aadan näkemistä. Susanna vaikuttaa niin hienolta ja tosi mukavalta ihmiseltä, että ois tosi kivaa nähdä hänet ihan oikeasti ja Aada taas ratsastaa mun silmään tosi nätisti ja olis huippua nähdä Champ myös ihan livenä! :)

  aino.huupponen@hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Ootan varmaan eniten Aadan näkemistä :) Oon lukenu Aadan blogia jo aika pitkään ja oon halunnu nähä ihan livenä Aadaa ja Champia :) essionnela02@gmail.com

  VastaaPoista
 118. ootan kaikkien näkemistä mutta ehkä eniten aadan sophian oonan ja sun näkemistä. kaikki on hyviä ratsastajia ja bloggaajia ja välillä tulee otettua mallia esim. jos joku sattuu kertoa vähän jotain tehtävää mitä teki
  hevosen kanssa ja se vaikuttaa kivalta ja
  sopivalta, saatan itsekin kokeilla sitä.

  jessika.k@suomi24.fi

  VastaaPoista
 119. 1. sinun näkemistä odotan eniten, en juuri seuraa noita muista blogeja ja olet tosi hyvä esimerkki ja sun blogi on mun lempiblogi koska sulla on vaihtelevia postauskisa jne. :D ja myös Aadan näkemistä, koska ihailen hänen ratsastustyyliä ja teillä molemmilla on tosi kauniit hepat, harmi kun vote ei tuu mukaan :( ja tietty odotan kaikkien näkemistä c:

  2. essi99@live.se

  VastaaPoista
 120. Kaikista eniten odotan sinun ja Sophian näkemistä, sillä Sophia on hieno kouluratsastaja jolla on paljon kokemusta Ym. Sinä olet ehkä eniten odottamani henkilö. Nähtiin viime vuonna Horse Showssa ja oli tosi kiva nähdä. Sinä muutenkin olet niin kiva ja heität hyvää läppää joille nauran videopostauksissa. Sitten ratsastustaitoai ovat mielestäni tosi hyvät. Olisin halunnut nähdä Voiton ja tulla rapsuttelemaan mutta se ei toteudu. Mutta olen siis tulossa. 😉😊😊😊😊😊😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘😘

  liisa.hamalainen@luukku.com

  VastaaPoista
 121. En odota kenenkään bloggaajan näkemistä, vaan lähinnä hyvää opetusta ja hyödyllisiä tehtäviä ja vinkkejä.

  emmi.salm@gmail.com

  VastaaPoista
 122. 1.Ootan eniten aadaa ja champia sekä oonaa ja poneja, myös odotan että näkisin sinut.. Tuleeko pinjakin sinne?
  2. lauriina.matilainen@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Ja haluaisin nähdä siksi koska he ovat hyvää esimerkkiä meille nuoremmille sekä olisi tosi mahtava kokemus :)

  VastaaPoista
 124. Odotan ihan kaikkien näkemistä, mun mielestä olis huippumielenkiintosta nähdä sellaisten ihmisten ratsastusta livenä, keitä on ruudun toiselta puolelta seurannut jo pitkän aikaa! Antaa varmasti ihan omanlaisen kokemuksen, kun pohjalla on jo ennakkokäsiys kunkin ratsastajan menosta, ja pääsee sitten kuulemaan kuinka juuri heitä opastetaan ja neuvotaan. :) Kovasti herätti kiinnostusta tämä ainakin omalla kohdalla, tosi hieno juttu että tällainen järkätään! :)
  nea.janss@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Kaikkien näkeminen olisi mahtavaa, ihan vain sen opettavaisuuden takia :) !

  inksuu99@gmail.com

  VastaaPoista
 126. ootan innolla kaikkia :) ! livenä ois mielenkiintosta
  loginpaula@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Eniten ehkä odotan Sophian näkemistä, toki odotan kaikkien näkemistä :) Olen jo pitkään lukenut Sophian blogia ja saan melkein joka postauksesta jotain ''vinkkejä'', joita voisin kokeilla myös minun heponi kanssa, mm. 25.11. näitä venytys ja ympyrä juttuja. :) Ja myös kaverini lukee Sophian blogia ja on myös ''fani'' :D Olisi kiva yllätys jos saisi liput sinne, olisi myös varmasti mukava ja opettava kokemus :)

  sposti:
  settis.hullu@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Sophian näkemistä odottaisin ehkä eniten, sillä hänen hevosensa ovat aivan superhienoja kouluputteja.
  laura.palonen@outlook.com

  VastaaPoista
 129. 1.Aadaa odotan :)
  2.jinttu.h@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Oonan haluisin nähä, koska oon seurannu Oonan blogia pitkään. Tykkään Oonan tavasta olla kriittinen itselleen ja siitä miten Oona on saavuttanu niin paljon noin nuorena.
  janeli@hotmail.fi

  VastaaPoista
 131. Odotan kaikkien näkemistä innolla :)

  Josmahorsma@gmail.com

  VastaaPoista
 132. odotan eniten sopihania kun sillä on niin hienot kouluhevoset , minä menen pelkästään suurimmaksi osaksi koulua niin eli olisi kiva oppia jotain uutta itsekkin sieltä . karpkata@gmail.com
  (en ole koskaan ollut tommoisissa hevostapahtumissa , haluisin myös nähdä sinut .)

  VastaaPoista
 133. Odotan eniten sun näkemistä, ja Erika Hanhisuon. :) Oon jo kerran nähny sut hevoset stadikalla tapahtumassa, ja se oli kyllä hieno kokemus! :D

  VastaaPoista
 134. Eniten odotan Susannan näkemistä, koska hänen ja Nuutin blogi oli ensimmäinen blogi jota aloin seuraamaan. :)

  susanne.mathlin@gmail.com

  VastaaPoista
 135. 1. Ootan Oonan ja sun näkemistä eniten. Ja muutenkin, olisi kiva nähdä bloggaajia! :)

  VastaaPoista
 136. Odottaisin Sophiaa sekä muita sillä ei ole mitään 'super' lempparia, kun itse ett ratsasta siellä.Olisi ihan mukavaa nähdä sut livenä.
  fahlertia@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Oonan, koska Oona vuokraa Palleroa. Pallero oli vanhalla tallilla missä kävin Pallero oli lempi ponini harkittiin äitin kanssa ylläpitoa, mutta sitten Palleron nykyinen ylläpitäjä joka oli silloin kyseisellä tallilla töissä niin otti ylläpitoon Copperi (minun ponini siskon) ja palleron ylläpittoon. Vähän ajan päästä kuulin Palleron ja Copperin ylläpitäjältä että Oona vuokraa Palleroa. Haluaisin kysellä Oonalta kuulumisia Pallerosta ja Copperista ja minkä laisia ne on Oonan mielstä jne. late.rakas@gmail.com

  VastaaPoista
 138. Odotan eniten aadan näkemistä, koska ihailen hänen ratsastustaan ja pidän paljon aadan blogista

  Janina.oksanen@netti.fi

  VastaaPoista
 139. Odotan eniten sun ja Susannan näkemistä :)

  jenni.anko@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Kaikkien bloggaajien näkemistä odotan suuresti, mutta erityisesti odotan kumminkin Aadan näkemistä. Siitä on pitkä aika, kun olemme Aadan kanssa viimeksi nähneet. Kumminkin tasapuolisuuden nimissä, jos vain on mahdollista yritän nähdä mahdollisimman monen bloggaajan tapahtumassa :)

  tiia97@windowslive.com

  VastaaPoista
 141. odotan eniten oonan näkemistä, koska luen hänen blogiaan ja pidän hänen ratsastustyylistään

  emilia.nystrom@vantaalainen.com

  VastaaPoista
 142. Odotan eniten että näkisin sut olisin halunnu tulla sillon stadikalle tai horseshow:iin mutta en päässy sinne.. Oon lukenu sun blogia tosi kauan oon aina toivonu näkeväni sut oot yks parhaimmista bloggaajista♥ olisi kyllä todella hienoa nähdä sut siellä ♥

  Siljaaxd@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Sophian, hänen yhteistyö hevostensa kanssa on aina niin kaunista katsottavaa!
  plviita@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. 1. sun näkemistä, koska oot paras hevosbloggaaja :) (vaikka oonkin sut jo nähny ;D)¨
  2. venlukka@gmail.com

  VastaaPoista
 145. 1. Odotan Sennin näkemistä, koska hänellä on kiinnostavn oloisia heppoja ja mukava blogi.
  2. bestillemu@gmail.com

  VastaaPoista
 146. 1 Odotan sinun näkemistä
  2 milja.haapamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 147. 1.Oonan, koska tykkään ratsastustyylistä ja kouluratsastuksesta.:)
  2.omppu-punainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. 1. Oonan ja Aadan, koska heitä en ole koskaan nähnyt livenä ratsastamassa. Molemmat ratsastaa niin siististi! Sennin olenkin jo nähnyt ja hmm, muiden touhuja en olekaan seurannut sen enempää. :)
  2. elli-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. Aadan koska aada on niin ihana ja pirteä tapaus ja ei voi olla ihastumatta siihen : )
  hannahorse47@gmail.com

  VastaaPoista
 150. heidi.heikku@hotmail.fi

  Odotan ehkä eniten Aadan ja Susannan näkemistä, koska olen lukenut heidän blogejaan jo tosi pitkään ja he myös ratsastavat klinikassa :)

  VastaaPoista
 151. Eniten odotan Susannan näkemistä. Susannan ratsastustyyli on kiva ja hän on muutenkin blogin kautta todella mukava ihminen. Susannan blogia olen lukenut jo vaikka kuinka kauan ja seikkaullut samoilla sivustoilla. Susanna on mulle myös jonkinmoinen hevosenomistaja-esikuva. :)

  ida.kuivasniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 152. Haluaisin ihaaaan hirveästi nähdä Sophia Backlundin, sillä hän on erittäin taitava ratsastajaa ja mielestäni osaa kertoa blogissaan ratsastuksesta niin hyvänä ja välillä ehkä raskaana lajina! Hän silti jaksaa aina palata huonosti menneiden kisojen jälkeen pian takaisin kilpailuihin! Mielestäni hänellä on erinomainen asenne lajiin ja hevosiin ja sen vuoksi myös ratsastuksesta näkee, että hän haluaa kehittyä ja kehittyy! Tässä oli nyt sitten se "pää" syy miksi haluaisin voittaa ne liput ;D
  equestrian.dreamzx@gmail.com

  VastaaPoista
 153. Haluaisin ehkä eniten nähdä mm. juuri sinut. Vaikutat blogistasi luettuna erittäin mukavalta :) Tampereen Hevosmessuilla olin sun kans samaan aikaan, mut en nähny :( Mut olis kiva tulla moikkaan ! :)

  Maisu2009@luukku.com

  VastaaPoista
 154. Aada

  ssenni98@hotmail.com

  VastaaPoista
 155. Haluaisin nähdä sinut :)

  joppemexi3@gmail.com

  VastaaPoista
 156. haluaisin osallistua mutta ei ole kyytiä asun aika kaukana kusymysmerkki aaika paljon osallistujia miten arvot ne tai valitset ne

  VastaaPoista
 157. 1. eniten haluaisin nähdä oonan, koska olen jo pitkään ihaillut hänen ratsastusta, ja oonalla on myös mahtava blogi! olisi tosi hienoa nähdä livenä hänen ratsastavan :)
  2. merirahikkala@gmail.com

  VastaaPoista
 158. 1. Haluaisin nähdä ratstastajista eniten Aadan, Sennin ja Oonan. Toki odotan muitakin, mutta he ovat tutuimmat. Oon seuraillu niitten blogeja jo kaksi tai kolme vuotta, siks haluun nähä ne. Ja tottakai sua, nyt päätin et tuun moikkaa sua, enkä lähe karkuu. :D Olisin tosi onnellinen jos pääsisin katsomaan bloggaaja idoleita, se ois tooosi upeeta!!♥

  2. thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 159. 1. Odotan eniten sinun ja Aadan näkemistä tietenkin ! Teillä kummallakin on ihanat blogit ei melkein mitää pahaa sanottavaa blogestanne :D Ihailen ja olen ihaillut ratsastustanne jo kauan ihanaa olisi nähdä ihan livenä !
  2. neea.anette@gmail.com

  VastaaPoista
 160. Ootan eniten Oonan ja Aadan näkemistä, koska oon lukenu niitten molempien blogeja jo pitkään ja ois kiva seuraa ratsastusta ihan livenä:)

  eveliina.kailari@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Eniten ehdottomasti odotan Sophian ja Aadan näkemistä! :)

  essii@welho.com

  VastaaPoista
 162. Aadan ja sun näkemistä :3

  jepa__98@hotmail.com

  VastaaPoista
 163. 1. Aada, Sophia ja sinä. Olisi niin mahtava nähä teidän oikeasti hommissa sillä eihän tälläisiä tilaisuuksia ihan joka hetki eteen tupsahda ;)

  2. idaelvina@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. 1. Odotan eniten Sophian ja Aadan näkemistä! Sophian blogia olen seurannut pidemmän aikaa ja olis tosi hienoa nähdä hänet livenä ratsastamassa :) ja Aadan hevonen asustelee samalla tallilla kun mun ja välillä olen Aadan menoa seurannut mutta kiva olis nähdä heidät huippu opetuksessa!

  saaramaria@windowslive.com

  VastaaPoista
 165. 1. Odotan tottakai sun näkemistä ja Aadan, koska tykkään teidän molempien blogeista ja olisi hienoa nähdä teidät livenä. Ihailen teitä molempia myös ja haluaisin olla yhtä taitava. :)

  2. hilzu.kettunen@gmail.com

  VastaaPoista
 166. 1. Odotan eniten Oonan näkemistä, koska tykkään hänen blogistaan ja hänen ratsastustaan olisi todella mahtava nähdä livenä, koska hän ratsastaa siististi.

  2. neeamariaa@gmail.com

  VastaaPoista
 167. 1. Odotan ehkä eniten Oonan näkemistä. Rakastan Oonaa bloggaajana, hän on taitava ratsastaja ja yksinkertaisesti vain niin ihana ihminen. Haaveissa onkin joskus nähdä hänet livenä ja vaihtaa ehkä pari sanaakin!
  2. jasmin.leino@gmail.com

  Toivottavasti ei tullut liian myöhään...

  VastaaPoista
 168. Heips! Luin tämän postauksen ja haluaisin nähdä kaikista eniten sinut ja Voiton. Teidät haluan nähdä koska olen katsonut tätä blogia jo jonkun aikaa. En myös sano ettet olisi huono ratsastaja ja haluan siis nähdä sinut livenä ratsastamassa. Haluan myös nähdä Voiton omista syistään. Nimittäin ihailen Hollanninpuoliverisiä. Voitto on myös ihanan värinen ja kuvissa ja kaikkialla niin ihastuttava. Sydämmeni sulaa aina kun nään Voiton kuvia tässä blogissa. Haluan myös käydä joskus Helsingissä kun en siellä sen kummemmin oikeastaan ole käynyt.

  Sähköpostini: marsu03@luukku.com

  VastaaPoista
 169. 1. Haluaisin nähdä Heidin ja hänen hevosensa, hän on tehnyt mahtavan työn nuorensa kanssa, ja hän kirjoittaa blogia erittäin hyvin. Odotan myös Susannan, Sennin ja sinun näkemistä, koska olen teidän blogeja lukenut pisimpään.
  2. Sähköpostiosoitteeni: kiiatakala@gmail.com

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.