Vierailevat kirjoittajat: Talvion siskokset

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Moi! Nyt on vuorossa vähän erilaista postausta. Pyysin nimittäin kahta esteratsastajaa joiden molempien ratsastustaitoja ihailen kirjoittamaan teille postauksen heidän normaalista kisaviikonlopusta... Postauksen kuvat eivät liity kyseisiin kisoihin, vaan ovat Hevoset 2013 -messuilta joilla tytöt myös ratsastivat.


Johanna esittelee itsensä:
Olen syntynyt 7.11.1996 eli täytin juuri 17. Saimme ensimmäisen oman ponin kun olin 2-vuotias ja Eveliina oli juuri syntynyt ja siitä asti olen ratsastanut. Hevosia meidän perheessä on aina ollut. Tällä hetkellä meillä on 10 omaa hevosta ja minä kilpailen niistä kolmella. Kahdella hevosellani kilpailen tällä hetkellä 130-140 tasolla suomessa ja ulkomailla. Kansainvälisen kilpailemisen aloitin ensin poneilla ja vuonna 2012 olimme molemmat ponien EM-kisoissa. Ensi kaudella päätavoitteena meillä molemmilla on junioreiden EM-kilpailut. 

Eveliina esittelee itsensä:
Olen syntynyt 17.6.1998 eli täyttänyt siis 15-vuotta tänä kesänä. Olen ratsastanut koko ikäni, nimittäin ensimmäisen oman ponin saimme Johannan kanssa yhteiseksi silloin kun minä synnyin. Äiti ja isä ovat molemmat ratsastaneet nuoresta pitäen, eli hevosia meillä on ollut jo kauan ennen minua ja Johannaa. Aloitin kilpailemisen siis ponilla, mutta jo pienestä pitäen olen ratsastanut myös hevosilla. Tällä hetkellä kilpailen meidän kymmenestä hevosesta neljällä. Parhaalla hevosellani Sol Y Sombralla 140-150cm tasolla kotimaassa ja ulkomailla. Viime vuonna olimme molemmat ponien EM-kisoissa kilpailemassa, ja ensi vuonna molempien päätavoite on junioreiden EM-kilpailut.


Perjantai 8.11.

Tänään lähdimme kuudella hevosella kisoihin Ypäjälle, missä kilpaillaan useiden eri sarjakilpailujen voitosta, sekä ponien hallimestaruudesta. Mukana meillä on kaksi 4-vuotiasta: Clearwater ja Sonyador T, poni Adalmina's Rusty, sekä kolme kokeneempaa hevosta: Spirit T, Cydonia ja Sol Y Sombra. 

Emme menneet kouluun tänään ollenkaan, koska oli paljon pakattavaa ja molemmat ratsastimme pari hevosta, joilla ei ollut luokkia vielä tänään. Kisoja edeltävänä päivänä emme koskaan tee hevosten kanssa mitään turhan raskasta, vaan keskitymme enemmän siihen miten hevoset ovat avuilla tai tiettyjen hevosten kohdalla rentouteen. Pyrimme aina hyppäämään alkuviikosta jos viikonloppuna on kisat, mutta kun on useammat kisat peräkkäisinä viikonloppuna, emme välttämättä hyppää väliviikolla ollenkaan.

Eveliina ja Adalmina's Rusty (myytävänä) Stadikalla  
kuva: Aada Lätti

 Pakkaamisesta voisi sanoa sen verran, että otamme mukaan vain kaiken tarpeellisen kuten ruuat, varusteet ja loimet. Kisakaapissa ja hevosautossa kulkee vakiovarusteina monia juttuja, joita tarvitsemme kisamatkoilla. Meidän on melkeimpä joka kisoihin pakko ottaa peräkärry vielä lisäksi, jos on paljon hevosia mukana, koska siinä on hyvä kuljettaa heinää ja muita irtotavaroita. Kesäisin sinne saa myös skootterit joilla on sitten helpompi kisapaikoilla kulkea paikasta toiseen... 
 
No, mutta nyt sitten takaisin tähän päivään! Kisat alkoivat klo. 16 ja Eveliina hyppäsi puoli kuudelta 120cm warm up luokassa Sol Y Sombralla muutaman esteen rauhottaakseen sitä huomista varten. Rusty hyppäsi Eveliinan kanssa isojen ponien hallimestaruudesta 115cm korkeudella ja sai valitettavan yhden pudotuksen. Johanna ei hypännyt hevosillaan tänään.


Lauantai 9.11.

Tänään meillä soi herätys seitsemältä. Kahdeksalta Eveliina oli jo aamuratsastamassa Sol Y Sombraa. Se on mukana olevista hevosista ainoa sellainen, jolle aamuratsastus on melkeimpä välttämätön, koska muuten se saattaa olla liian villi radalla. Muut hevoset otimme talutukseen aamupäivällä.

 Klo. 9.30 alkoi Staffansberg Ponisarja-finaaliluokka, missä Eveliina hyppäsi Adalmina's Rustylla. He saivat harmittavan pudotuksen kolmanneksi viimeisellä esteellä. Eveliina hyppäsi seuraavassakin luokassa, tällä kertaa hevosella Spirit T. Luokka oli Criollo Juniorisarjan finaali, joka hypättiin 125cm tasolla. Eveliina sai siinä kaksi pudotusta. 

Päivän pääluokka, 135cm korkuinen Kristiina Cruises Trophy- finaali, alkoi klo. 14.45 ja Johanna lähti numerolla 6 Cydonialla ja Eveliina numerolla 11 Sol Y Sombralla. Johanna meni jo ennen radankävelyä lämmittelemään Cydoniaa, koska tarpeeksi pitkä verryttely on aina ehdottoman tärkeää. Eveliinan hevonen toimi radalla oikein hyvin ja Eveliina sijottui viidenneksi! Johannan hevonen ei toiminut ihan toivotulla tavalla vaan oli aika vahva ja sai muutaman puomin. Yksi syy saattoi myös olla tamman vahva kiima.


Päivän viimeinen luokka oli ikäluokittain Kingsland Tulevat Tähdet-sarjakilpailu nuorille hevosille. Eveliina hyppäsi luokassa Sonyador T:llä ja Johanna Clearwaterilla. Tänä viikonloppuna ei onnettomuuksilta säästytty, sillä  isä Timo sai potkun vasempaan kylkeensä Sonyadorilta ollessamme matkalla kisa-areenalle. Noh, pienestä äksidentistä huolimatta kummatkin hevoset hyppäsivät ihan hyvin. Sonyador pysähtyi kerran yhdelle erikoisesteelle, ja Clearwater otti yhden pudotuksen. Kun olimme  hypänneet, isi meni käymään ambulanssissa. Me olimme  tietysti huolissamme, mutta menimme heti loppuverryttelemään hevosia. Se on äärimmäisen tärkeää hevosen lihasten ja palautumisen kannalta. Me veimme hevoset talliin, ja hetken päästä isi saapui sinne äidin ja kengittäjä Petrin kanssa. Muutama kylkiluu oli murtunut. Eihän siitä voinut oikein hevosta syyttää, koska ei se sitä kuitenkaan tahallaan tehnyt ja nuoret hevoset ovat erittäin herkkiä erityisesti takaa tuleville äänille. 

 Hevosauto, jossa Eveliina ja Johanna yöpyivät

Kello oli jo paljon, joten hevosille laitettiin savet jalkoihin, annettiin iltaheinät ja sitten lähdettiin itsekkin nukkumaan. Me asuimme viikonlopun hevosautossa, ja äiti ja isi härkätalli-nimisessä asunnossa, missä kaikki toimihenkilöt majoittuvat. Jo aikaisemmin päivällä meidät palkittiin Sportti-palkinnolla, jonka kriteerinä oli mm. hyvä asenne kilpaurheiluun ja lisäksi Eveliina palkittiin parhaiten pärjänneenä juniorina Team Eurohorsen järjestämissä kisoissa.

Sunnuntai 10.11.

Tänään starttasi sitten kisojen viimeinen päivä ja meillä oli jo heti aamu kahdeksalta 4-vuotiaiden kanssa 100cm luokka ja siitä suoriutui molemmat "vauvat" oikein hienosti menemällä puhtaat radat. Meidän molempien seuraava luokka alkoi klo 11.15, joten tauon aikana kävimme syömässä aamupalaa. Aamupalan jälkeen kävimme taluttamassa hevosia joiden luokat ovat vasta myöhemmin tänään. On tosi tärkeää ottaa hevosia kilpailupaikalla jaloittelemaan, etteivät ne joudu vain seisomaan koko päivää karsinassa. Käveltyämme hevosten kanssa kello olikin jo sen verran, että oli aika mennä kävelemään rata. 

Luokka oli korkeudeltaan 130cm ja aikaratsastusluokka. Johanna sai Cydonialla kaksi pudotusta alkuradasta, mutta loppuradasta hevonen hyppäsi hyvin. Eveliina hyppäsi Spiritillä saaden viimeisen esteen alas. 
Eveliina ja "Sally" voittivat Stadikalla Future Challenge U25-sarjan finaalin ja samalla koko sarjan. Mukana kuvassa sisko Johanna ja hevosenhoitaja Vilma 
kuva: Aada Lätti

Kilpailuiden pääluokka Polaris Grand Prix oli korkeudeltaan 140cm ja Eveliina ratsasti siinä Sol Y Sombralla. "Sally" tuntui verryttelyssä aika villiltä ja radalle päästyyän se heitti Sallylle tavanomaiset pukit. Rata meni kuitenkin hyvin paitsi, että loppuradasta tuli kaksi pudotusta kaksoissarjalla. Loppuverryttelyn jälkeen Sallylle laitettiin kylmäsuojat niin kuin laitamme kaikille hevosillemme hyppäyksen jälkeen. 

Aloitimme pakkaamisen ja siihen meni normaaliin tapaan pari tuntia. Kotimatkalla pysähdyimme Forssassa huoltoasemalle tankkaamaan ja ostamaan ruokatarvikkeita. Taas vaihteeksi polvisukat ja ratsastushousut olivat monen huoltoasemalla olevan mielestä mielenkiintoinen näky:D Kotona laitoimme hepoille savet takajalkoihin ja annoimme iltaruuat.

Mitä piditte? Haluatteko jatkossakin silloin tällöin vierailevia bloggaajia vai pysytäänkö jatkossa ihan minun ja Voiton kuulumisissa? Minkälaisia postauksia haluaisitte vierailevilta bloggaajilta ja keneltä?

kuva: Aada Lätti

167 kommenttia

  1. eka kiva postaus kerranki eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kova jos Jenni Kammonen kirjottaisi tänne postauksen

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. tuntuuko vaikealle olla lukiossa ja kun on myös oma hevonen?koska minulla on oma shettis mutt äitini yleensä hoitaa hänet.oon ite 6 luokalla.ja kiva postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selaappa pari postausta taaksepäin, tein aiheesta kokonaisen postauksen.

      Poista
    2. haluun vain sun ja voten kuulumisiä

      Poista
  4. Kiva tää postaus, kun oli jotain uutta! (: Sinikin vois tulla välillä tänne taas kirjottelemaan

    VastaaPoista
  5. Mahtava postaus! (: kivoja olis välillä tälläset postaukset muttei liian usein kuitenkaan ! (;

    VastaaPoista
  6. kiva postaus ja tälläisiä lisää

    VastaaPoista
  7. tosi kiva postaus !! itse ihailen myös suuresti tyttöjen ratsastusta :) vielä kun olisi ollut pari kuva niin olisi ollut kivempi lukea, mutta jos on monta hevosta starttavana ,niin ei siinä paljoo kuvailla :D ihana postaus :'3

    VastaaPoista
  8. Ihan sika kiva postaus ja toi layout mikä lie on suomeks on kiva

    VastaaPoista
  9. Oli todella kiva postaus! :)

    Tunnetko Johannan ja Eveliinan jostain vai miten sait heidät tähän mukaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) En tunne, kysyin heiltä vain ja molemmat oli heti innolla mukana!

      Poista
  10. Kiva postaus! Mut sun ja Voiton kuulumisia ei voita mikää!:)

    VastaaPoista
  11. Joo! Tämmösiä ehottomasti lisää!! Harmi se Timo ;(

    VastaaPoista
  12. Hah, hassu oli lukee tää ku tunnen nää jotenkuten ku käy samaa koulua mun kanssa !:)

    VastaaPoista
  13. Jes, lisää tämmösiä!! :) Paras blogi sulla <3

    everything-is-gonna-be-right.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Lisää tällässii! :) Mieluusti joltain poniratsastajalta :)

    VastaaPoista
  15. uu, mahtavaa, että sait tilaisuuden tähän postaukseen! Talvion tytöt on kyllä hirmu taitavia, kun Ypäjällä olen pari kertaa heidän ratojaan seuraillut. :)

    VastaaPoista
  16. ihan äly kiva postaus!! onks nuilla tytöillä omia blogeja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika harhaan johdattava "vierailevat bloggaajat" ja noilla ei ole blogeja....

      Poista
    2. Tavallaanhan ne nyt kuitenki bloggas Tiian blogiin :)

      Poista
    3. Mutta nehän bloggas mun blogiin:D en ymmärrä miksi kaikki käsittää tämän näin..

      Poista
  17. Onko kummallakaan tytöistä omaa blogia? kadehdittavaa tuommoinen taito jo noin nuorena! Näistä tytöistä saahaan kyllä olla vielä todella ylpeitä joskus kun edustavat suomea jossakin maailmalla! :)

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. ihan mahtava ja mielenkiintoinen postaus. Olin kuvitellut ihan eri ihmisiä tähän mutta positiivisesti yllätyin :) Johanna ja Eveliina on ihan huippuja :) lisää tälläsiä :)

    VastaaPoista
  20. mikä heidän blogin osoite on?

    VastaaPoista
  21. Tosi ihana tämmönen! Onko noilla omaa blogia?

    VastaaPoista
  22. Ehdottomasti lisää näitä, tosi kivaa vaihtelua välillä :) Itsekin suuresti ihailen Johannaa ja Eveliinaa, upeaa ratsastusta heillä! :)

    VastaaPoista
  23. Mahtava postaus! Seuraavaksi voisi vierailevina tähtinä olla Miisa ja Saana Pulkkanen ?;)

    VastaaPoista
  24. Tää oli hyvä! Tälläisiä lukisin enemmän kuin mielelläni jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  25. Aivan mahtava postaus! Lisää tälläisiä :)!

    VastaaPoista
  26. Hauska idea ja saa tälläisia postauksia olla enemmänkin jatkossa! :)

    VastaaPoista
  27. Vastaukset
    1. Aaa sä teet tälläsen samanlaisen steve guertadista vai?

      Poista
    2. Mitä sitten jos tekisi:D Camoon!

      Poista
    3. Sellane ois just kiva! Aattelin vaa sanoo tollai ku oli ";)"
      -ylempi ano

      Poista
  28. Tosi kiva postaus. (: Johanna ja Eveliina on kyl tosi taitavia.

    VastaaPoista
  29. tää on kivaa vaihtelua! :) paljo useammin tämmösiä!
    miks tossa otsikossa lukee Vierailevat "bloggaajat" kun nää tytöt ei bloggaa...? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit! Koska mielestäni he ovat tämän hetken bloggaajia kun tekevät tänne postauksen, muutin nyt kuitenkin otsikon.

      Poista
  30. Enemmän tämmösiä vaikka on sun ja Voitonki kuulumiset tosi kivoja mutta tää on kivaa vaihtelua :)

    VastaaPoista
  31. hmh, miks oot otsikoinu tän että vierailevat BLOGGAAJAT, jos Johannalla ja Eveliinalla ei ees ole blogia/blogeja, eli he eivät BLOGGAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska mielestäni he ovat tämän hetken bloggaajia kun tekevät tänne postauksen, muutin nyt kuitenkin otsikon.

      Poista
  32. Kummatki tytöt on on tosi nättejä <3

    VastaaPoista
  33. Kiva tämä postaus, olisi kiva jos tälläisiä tulisi joskus, muttei liian usein ;)

    VastaaPoista
  34. Tosi kiva postaus, tälläsii lisää! Mut mä tykkäisin jos olis vähän enemmän kuvia! ;)

    VastaaPoista
  35. Tää oli ihan huippu!! Todellakin joskus näitä lisää!! Onko näillä blogia, jos on niin pakko alkaa lukemaan! :)

    VastaaPoista
  36. Tää oli just hyvä! Itse ihailen myös Talvion tyttöjen ratsastustaitoja ja ovat hienoja esimerkkejä nuorille ratsastajille :) kuvia olisi kiva nähdä enemmän mutta tiedän ettei aina löydy ;)

    VastaaPoista
  37. Tosi kiva oli lukea tänmöinen! :)

    VastaaPoista
  38. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus! :) Tuolla Eveliinalla on ihan täydelliset hiukset <3

    VastaaPoista
  39. Minkä kokoinen sol y sombra on? Haluaisin tietää kun hevoset stadikalla juontaja sanoi että se on pieni :) ja paljonko tuo poni maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa varmaan kysellä ihan talvioilta eikä tiialta xd tota sallyn kokoo voit varmaan kysyä vaikka eviksen askissa (ask.fm/eveliinatalvio) hintaa eivät kyllä kerro siellä

      Poista
    2. ''Sally'' on 160cm korkea eli isojen luokkien hyppääjäksi todella pieni mutta todella kapasiteekikas. Sally on myös pieni kokoinen muuten. Mutta aivan ihana tamma vaikkakin kovin luonteikas. :)

      Poista
  40. Kiva postaus millo teet elokuvan❓

    VastaaPoista
  41. Mun mielestä esimerkiksi voisi olla "Kuukauden bloggaaja" eli joka kuukausi joku muu bloggaa. Ja siniki vois :D olis myös hienoa että joku hyvä valokuvaaja kirjoittais työstään ja sellasta? :)

    VastaaPoista
  42. Tosiaan hieman harhaanjohtava otsikointi kun ei tytöillä ole edes blogia/blogeja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nokun mä en ajatellut tota otsikkoa noin, ajattelin että he postaavat eli ovat bloggaajia kun kirjoittavat postauksen tänne:D

      Poista
  43. miks vitussa otsikko on vierailevat bloggaajat, kun noilla ei oo blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. bloggaaja on mielestäni se joka kirjoittaa postauksen blogiin eli tässä tapauksessa he.

      Poista
  44. Ihan jees sinänsä, ajoittain ehkä vähän tylsä postaus. Tätä kun vähän kehittelette, niin tosi kiva postausidea! :)

    VastaaPoista
  45. eveliina ja johanna asuu samalla paikkakunnala kun mä ja oon menny niitten tallin ohi :)

    VastaaPoista
  46. voitteko tehä postauksen missä hyppäät lillillä ??
    ja ihan kiva tää .

    VastaaPoista
  47. Ihan mahtavaa että tännekin kirjoittaa välillä myös ihan tuon tason ratsastajat ja kertoo oman näkemyksensä! Itsekkin ihailen paljon Johannan ja Eveliinan ratsastus tyyliä!

    VastaaPoista
  48. kiva postaus ja kiva välillä tommostaki mut ei liian usein muita bloggaajia koska tee ootteeee myyyyööööös niiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn P A R H A I T A !!!!!!!!!!!::::) ja voisitko tehä joskus sellasen postauksen/ootko tehny mis kuvaat talvella samaan videoon aamu tallin ja ilta tallin ja niin päivän ratsastuksen ja kaikkee muutaki heppailua:)

    VastaaPoista
  49. Ihan jeeskiva :) mutta ei tämmöisiä liikaa

    VastaaPoista
  50. Kiva postaus. Onko näillä kertojilla kenties blogi?..

    VastaaPoista
  51. Jep, pulkkasista seuraavaks jos suostuu! :)

    VastaaPoista
  52. Äääää, tämä minun kysymys ei kyllä liity mitenkään tähän postaukseen, mutta: Miten saan tuohon bannerin taaksekin taustaa? Tein siis blogiini taustan (http://amazingracewithvaldo.blogspot.fi/), mutta tuo tausta ei jostain syystä mene tuohon bannerin "alle". Miten saan sen sinne alle? Bannerini on siis läpinäkyvä!

    Kiitos jos vastaat, ja kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihda malliksi picture window, niin toimii jos banneri on läpinäkyvä:)

      Poista
  53. jes! näitä todellaki lisää ja kato mitä löytyi http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=1221116&t=1221116

    VastaaPoista
  54. wow tiia! huikeeta, tää oli tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  55. Oikein kiva postaus:) Hei miten sä sait idean? Entä miten sait heihin yhteyttä? Tiesivätkö he jo aikaisemmin tästä blogista? Kirjoittivatko he tän sulle miten? Eivät varmaan ihan Sun koneelle tulleet kirjottaa.. xDddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan tää oli mun äitin idea:) Ja ihan facebookilla olin yhteydessä, en tiedä tiesivätkö ja he kirjoittivat tämän mulle sähköpostiin.

      Poista
  56. Laitoin sinulle sähköpostia kuvista :)

    VastaaPoista
  57. Tämä oli tosi kiva postaus! Lisää tämmösiä, jos on mahdollista. En tiedä onko tätä kysytty jo aikaisemmin, mutta miten sait/otit heihin yhteyttä? Oli lisäksi kiva että nuo oli nuoria, mutta toki vanhemmatkon voi tulla bloggaan tänne! ;)

    VastaaPoista
  58. pulkkasista seuraavaksi! tää oli kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää Pulkkas-faneja? :D Itse fanitan suurella sydämellä Miisa Pulkkasta! Ja kun Miisalla on allaan Dj. Keep On, on mulla kova fanitus päällä, rakastan tota ihanaa kimoa tammaa! Eikös Saana Pulkkanen omistakin sen?

      Poista
  59. Vau! Tämmöset on ihan parhaita! :D :D Hyvä Tiia(ja äiti)!!

    VastaaPoista
  60. olen pahoillani mutta mä en ite tästä tykännyt, joten jätin lukematta. kummiskin tää on sun blogi, eikä kenenkään muun. niimpä haluan tietää vain teiän kuulumiset ja jätän noi lukematta. tottakai tämä on hieno idea, ja jos muut tykkää niin tottakai voit tehdä tälläisiä jatkossakin :) mutta mun mielipidettä ei kannata kuunnella jos muut tykkää!
    T:Minä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä mut tiiahan päättää sitte kyitenki oman bloginsa jutut...: ) jos en tykkää ni en lue sitte :)

      Poista
  61. Tää oli kiva!! "Meidän" talli on heidän naapurissa, joten monesti tulee oltua yhteyksissä ja käyn myös samaa koulua kuin he ;))

    VastaaPoista
  62. Yritin tehdä sen sun youtube opetusviedeon pohjalta banerin gimpillä, mutta kun aloin "kumittaa" se "kumittaa" sen sillee, et sielt takaa näkyy se tausta. Mitä teen?

    VastaaPoista
  63. hehee mäkin päässyt tonne ekaan estekuvaan :p mut tää oli tosi kivaa vaihtelua ja tosi kiva postaus :)!

    VastaaPoista
  64. Tosi kiva postaus, tykkäsin! :)
    Lisää näitä!

    VastaaPoista
  65. Tää oli super kiva postaus :) Jos esim. kerran kuussa tekisit tälläsen? :) Ja jos pystyt tekee Pulkkasista ni ois kiva :) Ja jos jotai poni ratsastajii saat :)

    VastaaPoista
  66. Tää oli mun mielestä todella kiva postaus, sillä itse ihailen myös Talvion siskoksia. Mielestäni tälläisiä voisi tehdä joskus toistekkin :)

    VastaaPoista
  67. Ehdottomastipysytään sun ja voiton kuulumisissa ja jutuissa

    VastaaPoista
  68. tosi kiva postaus, ite oon kans ihaillen seurannut näiden tyttöjen menoa!
    tälläsiä on tosi mielenkiintosta lukea, olisi jännä kuulla joskus näiden tämän tasoisten ratsastajien tarkemmat ajatukset radoilla, ihan yksityiskohtainen kuvailu radasta, mihin he kiinnittivät huomiota, mistä virheet johtuivat, mikä onnistui, yms! :)

    VastaaPoista
  69. Tosi kiva postaus, ihanaa kun on jotain erilaista ja muista blogeista erottuvaa! Ehdottomasti jatkossa näitä lisää :)

    VastaaPoista
  70. Tosi kiva postaus ja mitä käytätte talvisin ratsastushousujen alla ta käytättekö toppahousuja ratsastaessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkien housujen alle ei mahdu lämpöhousuja, mutta jos mahtuu niin niitä tai sitten kotona ihan toppiksia:)

      Poista
  71. Tää oli tosi kiva mutta ei tämmösiä kuitenkaan useammin ku kerran kuukaudessa :) menis sitte jo vähän liiaksi

    VastaaPoista
  72. Tosi kiva postaus! Ja jatkossa voi tulla lisääkin! Mutta mikä malli sulla on, kun saat blogin ulomman taustan valkoiseksi, ja silti banneri on läpinäkyvä? Vai ootko tehny sen HTML koodeilla? Siis tarkoitan sitä että kaikki tausta missä on tekstiä ja kuvia yms, on valkoinen, mutta bannerin voi silti laittaa läpinäkyväksi, kun itellä ei Picture Window mallin kanssa tahdo onnistua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli on simple ja oon muuttanu marginia/paddingia jolloin sai nuo reunat pois:)

      Poista
    2. Kiva, kiitti! Se toimi! Mutta ongelmaksi jää se etten saa taustaa läpinäkyväksi.. Osaisitkohan auttaa?:)

      Poista
    3. En josset linkitä blogiasi tähän..

      Poista
    4. Vai oletko tehnyt bannerista läpinäkyvän, vaikea sanoa kun ei näe blogia..

      Poista
    5. Banneri on läpinäkyvä, testiblogi on tuolla-> 1234testiblogi.blogspot.fi

      Poista
    6. Jos haluat tuollaisen läpinäkyvän bannerin, pitää sun laittaa teemaksi se picture window :) Ei munkaan banneri ole läpinäkyvä..;)

      Poista
    7. aa okei, kiitti vinkeistä!:)

      Poista
  73. Tosi mielenkiintoinen postaus, tällaisia mielellään lisää! :)

    VastaaPoista
  74. Mä tykkäsin tästä tosi paljon ja oli tosi mielenkiintoista lukea tällästä postausta miten niillä päin hoituu noi kisavalmistelut yms. lisää tämmösiä! :)

    VastaaPoista
  75. Tää oli tosi kiva postaus. PS: Sun blogi on mun lemppari!:)

    VastaaPoista
  76. kiva postaus ja tää ei liity mitenkää mihinkää oikeestaa mut halusin kertoo :D
    näin edellis yönä unta et koulu oli loppumassa ja sä seisoit pihal ja teit jotain puhelimellas ja ketää ei mitenkä kiinnittäny suhun huomioo mut mä kysyin voiksmä ottaa susta kuvan (ihan ilman et mä olisin mukana) ja sä sanoit joo tietty ja nii :)

    ps. oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja halusin koko ajan jutellu sulle mut käännyit eri suuntaan ku mää :(

      Poista
  77. Tosi kiva postaus! Voisitteko tehdä Pinjan kanssa bloggaajan rankka elämä 3? Ja voisitko tehdä lisää kuvapostauksia/postauksen? :)

    VastaaPoista
  78. Sori ku vaihan puheen aihetta, mutta missä koulussa Sini on?:) Tosi hyvä postaus taas kerran:D

    VastaaPoista
  79. tää oli kyl huippu postaus!!!<33

    VastaaPoista
  80. Ihana postaus ! :3 Rakastan tätä sun kumpaaki blogia ja toivon että omakin blogi olisi joskus näin suosittu! :)

    VastaaPoista
  81. Minäki oon samas koulus Eveliinan kanssa, mut ei kyl juuri tunneta :)

    VastaaPoista
  82. Kilpailettako talvella? :) Minkälaisia hanskoja käytät talvella ratsastaessasi? :) Ja oli kiva postauus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu onko kisoja, aina kun ei jaksaisi viikonloppusin lähteä kauaksi kisoihin. Ja menen talvella normi tai toppahanskoilla:)

      Poista
  83. aaaa kiitos tiia!!
    PS. Ihana blogi!!!

    Sinä, joka kysyit Adalmina's Rystyn hintaa, löysin sen hevosten ja ponien myyntisivustolta. Hinta oli 20 000-25 000

    VastaaPoista
  84. hieno postaus pidin paljon! :) onko Johannalla ja Eveliinalla blogia? jon on ja tiedät ne niin voisitko laittaa tähän kommenttiin :)

    VastaaPoista
  85. SUT ON HAASTETTU !! http://lillukanheppaelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  86. Tää oli kiva:)! Lisää vaan tälläsia:))

    VastaaPoista
  87. Joo tälläsiä ehdottomasti lisää! (miisa ja saana pulkkanen, jenna yrjövuori, erica mäkilä, jenni kammonen, elena hietanen..)

    VastaaPoista
  88. no voi luoja, ennen nää kaikki postaukset on ollut ihan siedettävällä tasolla, mut nyt jotenkin menee yli tää bloggaus juttu. Vierailiat ratsastajat blogissa joilla ei ole edes omaa blogiaansa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos sun mielestä menee yli, moni on tästä pitänyt ja itse ainakin olen pitänyt vastaavista esim. muotiblogeissa :) Mitä iloa siinä olisi, jos joku blogin omaava kirjoittaisi mun blogiin miten hänen kisat menivät. Voihan hän kirjoittaa sen omaankin blogiin.

      Poista
  89. Ofc tälläsiä lisää!:) Aivan mahtava postaus!

    VastaaPoista
  90. hehe eveliina on mun äitin kummityttö 8)

    VastaaPoista
  91. Nää vierailevat blogaajat on tosi kivoi koska saa vähän vaihteeluu ja eri kirojottelu tyylejä/malleja. :DD

    VastaaPoista
  92. joku kouluratsastajan juttu olis kiva!:)

    VastaaPoista
  93. Tosi kiva posraus!Sulla ja Pinjalla on maailman parhaat blogit!Ja tämmösiä postauksia lisää!Tsemppiä sulle ja Voitolle;))P.S meillä on Voiton näkönen hevonen, mutta se on Belgian PV:)

    VastaaPoista
  94. Olisi kivaa jos sanna tai stella tulisivat kirjoittamaan. :)

    VastaaPoista
  95. Tosi kiva postaus! Kyra Kyrklundista oisi kiva lukea. :)

    VastaaPoista
  96. Ihan btw, ratsastelen ja kisailen pikkuluokkia tuolla Sol Y Sombran emällä... :) <3

    VastaaPoista
  97. luin tän postauksen samana päivänä kun julkaisit sen ja nyt uudelleen eksyttyäni tänne huomasin että vaihdoit postauksen kuvat toisiin. onko tähän joku syy? :)

    VastaaPoista
  98. Mä tykkäsin ku välillä kuuli vähän muistakin ja oisko joku sun valmentaja/kaveri/tuttu joka postais?

    VastaaPoista
  99. Nää on tosi kivoja;) LISÄÄ TÄLLÄSII!!!

    VastaaPoista
  100. tää oli hauska ja näit vois tehdä useammin(:!!

    VastaaPoista
  101. Pulkkasista seuraavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Miisa Pulkkanen on miun suurin idolini, jos Miisa kisaa on pakko mennä katsomaan. Olen ollut muutaman kerran katsomassa, ja aina fanitan häntä. Kaverini eivät edes tiedä kuka hän on, joten olisi ihanaa, jos Miisa ja Saana Pulkkasta haastateltaisiin!

      Poista
  102. Ihana postitus ihan kuvat

    VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by Tiia Suomalainen. Design by FCD.