Olipa ihanaa!

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Niin muuten oli, oikeasti kivaa pitkästä aikaa heppailla kunnolla! Viime aikoina ratsastus ja hevosten hoito on tuntunut pakkopullalta. On pimeetä, kuraista ja huonot kelit, kenttä on jäässä tai tulee jäätäviä tilsoja joten kunnon treenaaminenkaan ei onnistu... Perjantaina lähdin äidin kanssa talliin ja tarkoitus oli ratsastaa ihan kunnolla, olihan edellisenä päivänä ollut vapaapäivä. Kentälle päästyä oli jaloissa isot ja niin kovaksi pakkautuneet tilsat, ettei niitä meinnanut saada pois. Lillin pieniin kavioihin, joissa on vielä rengaskenkä tuli oikeasti niin isot ja korkat tilsat että pelättiin sen jalkojen pyörähtvän paikoiltaan (voikohan niin edes käydä..:D). Lumet olivat onneksi sulaneet yön aikana pois ja oli mitä mainioin sää viettää kunnon heppapäivää.


Oltiin tallilla kahden kameran voimin, joten kuvia tuli tällä kertaa runsaasti. Sininkin sain vielä suostuteltua kuvaajaksi ja kattokaa miten hyviä kuvia Sini osaa nykyään ottaa! Kaikki tän postauksen kuvat on sen ottamia (patsi se missä se ite on), ratsastuskuvatkin onnistui jo tosi hyvin. Neuvoin vähän sille miten suljinaikaakin saa säädettyä, jos kuvat ei kamean ruudulla näytäkkään hyville.


Voitto oli yhtenä päivänä kuopionut tollasen valtavan kuopan tarhaan. En ymmärrä eikö se ollut tajunnut lopettaa siinä vaiheessa kun hiekan ja ton kankaan alta alkoi iso sepeli lentämän.. Ei ilmeisesti. Paikkailin kuopan sitten heti ensitöikseni. Pinja oli antanut hevosille päiväheinät, joten puuhasteltiin ekana tallihommia. Näin hevoset ehtivät syödä rauhassa ja muutenkin tykkään enemmän tehdä tallityöt ennen ratsastusta, että ratsastuksen jälkeen voi laittaa vain hepan karsinaan/tarhaan.

Pinja lähti ekana maastoon ja laittoi Lillin ulkona valmiiksi. Pitelin sitä siinä sitten sen aikaa, kun Pinja kävi laittamassa omat varusteet. Sini sanoi, että näytän tossa ylemmässä kuvassa ihan auringolle :D!

Käveltiin Pinjan ja Lillin matkassa hetki, jotta Pinjakin saisi pari kuvaa maastosta. Kumpikaan meistä ei sitten jaksanut lähteä koko reissun ajaksi kuvaamaan, joten käveltiin takaisin tallille laittamaan Votea kuntoon.


Voitto söi aluksi ihan rauhassa heiniä, luuli varmaan että Lilli oli vain lyhyillä alkukäynneillä. Sitten kun sitä ei kuulunut hetken päästä takaisin huolestui Voittokin, ensin se hölkötteli ja hirnui portille jossa Sini oli ottamassa kuvia. Seuraavaksi se päättikin vähän villikoida, olin juuri aikeissa ottaa sen sisälle mutta saipa nyt riehua hetken. Tarhan pohja oli hyvässä kunnossa niin välillä tollanen riehuminen tekee vain hyvää. Joku on joskus ihmetellyt miksi meillä otetaan hevoset sisälle jos ne riehuu, siksi ettei käy vahinkoa. Usein ne on riehuneet jo pitkään, eivätkä ole tajunneet itse lopettaa tai sitten esim. laidun on liukas tai tarha kovaksi jäätynyt.


Laitettiin Voitto sisällä Sinin kanssa kuntoon. Sini harjaili suojia ja mä laittelin Voittoa valmiiksi. Voitollahan oli aikoja sitten se iso haava takajalassa, se on melko hyvin parantunut mutta siinä on edelleen rupi. Suojat hinkaavat sen ruven aina pois, jolloin tilalle tulee uusi ja näin ollaan kierteessä. Nyt olen laittanut sille ratsastuksen ajaksi pintelit.


Pinja tuli juuri maastosta kun olin menossa kentälle, joten Lilli pääsi uusintakierrokselle. Käytiin kävelemässä maastossa alkukäynnit. Ja Voitto oli ihan innoissan, harmitti oikein kun oli oikeastaan pakko mennä kunnolla kentällä eikä voitu lähteä maastoon.

Voitto on inhottavan epäsiistin näköinen tuon karvansa kanssa. Klippaajan piti tulla huomenna, mutta joutui perumaan sairastumisen takia. Toivottavasti saadaan joku klippaamaan tai jostakin kone, että yritetään itse sitten tuhertaa.. Mutta nyt takaisin ratsastukseen. Olin varma, ettei Voittoa kiinosta mennä kunnolla ja se katselee vaan mitä kaikkea siellä naapurissa ja meidän pihassa tapahtuu. Olin kuitenkin väärässä. Voitto keskittyi poikkeuksellisen hyvin siihen mitä siltä pyysin. Ravissa kesti hetki ennenkuin sain sen pehmeeksi edestä, mutta sen jälkeen se ravasikin kivasti tosin vähän hätäisesti. Mutta kiva kun sillä on omaa virtaa liikkua, eikä tarvitse patistaa eteen. Sini lähti sitten ravien jälkeen sisälle ja kuvaajaksi vaihtui Pinja. Laukasta on vaikea saada onnistunutta kuvaa, nytkin niitä tuli tasan yksi. Pinja sanoikin heti kentälle tullessaan, että eihän tollasesta laahalaukasta voi edes saada hyviä kuvia. Kerran sitten käskin eteen ja vitsi se laukka tuntu hyvälle sen jälkeen! Enregistä ja isoa, pitää aina pyrkiä tollaseen. Tein muutamat vaihdot ja voltit molempiin suuntiin, jonka jälkeen ravailin hetken. Kävin loppukävelemässä maastossa, otin hepan sisälle riisuin varusteet, heitin loimen selkään ja vein sen takaisin tarhaan.

Nyt lähdetään talliin Pinjan kanssa ja kuvataan teille videopostaus, kun hypätään itsenäisesti!
ps. muistakaa vastata tähän lukijakyselyyn

144 kommenttia

 1. jeeiii eka kai :D mun oli pakko ilmottaa:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lopettakaa jo nää, siinä ei oo MITÄÄN hienoo olla eka kommentoija jossai blogissa... for real, miettikää nyt näitä bloggaajiaki, varmasti alkaa ärsyttää ku tulee näin turhia kommentteja. eiks tää oo jo aika kulunu juttu?

   Poista
  2. Noloo veera moii

   Poista
  3. joo ja parasta on se että monesti joka kommentoi "EKA" nii ei edes välttämättä ole eka :D no tässä tapauksessa nyt oli, mutta monesti näkyny niitä jotka ei ole ollu :) ärsyttävää ku 10 ensimmäistä kommenttia on ekaekatokakolmasneljäs jne

   Poista
  4. noloja ovat vaan nää jotka alkaa rageemaan jos joku laittaa eka... Taitaa ottaa päähän kun ite ei kerkee :P

   Poista
  5. No hei toka anonyymi vielä nolompi XD! Arvaa onko Tiian mielestä noi kummentit turhempia?:D Järki käteen anot!!

   Poista
  6. 1 eka- kommentti! hui kauheeta! + 5000 ragekommenttii "joolol ei ketäää kiinnostaaa d4444 oon 11v ja kaikkii muita parempi" :D ihan oikeesti oppikaa elään sen kanssa, mun mielestä tää on hauskaa kun ihmiset kilpailee

   Poista
  7. Hei toka vika ano :D mua ei todellakaa ottas päähän se että en oo jossain blogissa eka kommentoimassa :D pliis lopettakaa jo tää eka toka kolmas juttu, ainaku alkaa selaamaan näitä kommentteja ni usein ensimmäisenä tääl on tämmönen sota juuri tästä samasta aiheesta :D

   Poista
  8. Älkää valittako tosi NOLOA! Valittaa koko ajan!!!

   Poista
  9. On toosi tyhmää Anonyyminä tulla haukkumaan et paljasta nimees ja niin.

   Poista
  10. AI ON VAITYHMÄÄ TULLA ANONA MUKAMAS HAUKKUMAAN!! JA EI OO PAHA JOS SANOO ET ON TYHMMÄÄ KUN JOTKU TULEE SANOON ET ON EKA NI MITÄ HAITTAA ON SIITÄ JOS ME MUUT TULLAAN SANOON ET OOT ÄRSYTTÄVÄ JATYHMÄ KUN SANOT EKA......SENKI VAMMANEN ..(SAARA IKÄHEIMONEN)!!!

   Poista
  11. ja myös ne jotka on niiden EKA tyyppien puolella....te just ootte niitä noloja..........!!!;-)hahaa jäädyit saara ikäheimonen ja sul on sairaan tyhmä sukunimi ..........näytät iha paska läntiltä muutenki:-D:-D:-D

   Poista
  12. samaa mieltä kylläki ku aiempi ano

   Poista
  13. heii calm down ihmiset ei tarvi heti alkaa sotimaan se ei tod oo mittää kivaa....ja hieman noloakin

   Poista
  14. ette oo tosissanne :D lukekaa teijän kommentit iha jokanen, ei tarvii puuttuu toisten kommentteihin, eikä varsinkaa haukkuu ketää. mut pakko sanoo, et kyl mä olisin ainaki aika otettu siitä jos joku oikee haluis olla eka kommentoija mun blogissa, kun ei niit kommentteja edes tuu :D

   Poista
 2. Kiva postaus! Ja kuvat :) ja kerrankin ekojen joukossa :D

  VastaaPoista
 3. Hyvin meette :)! Nauroin niin tolle yhelle kuvalle susta xdd!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Eiku hupsista!:D

   Poista
  2. tiia älä ota ittees mut mun mielestä sun hampaat on ihan sika keltaset ei pahal koska en haluu et kaikki on sillee (vähä itsekästä oot ilkee) ja sitä paitsi sehän on vaan mun mielipide ei siitä tarvii suuttuu....

   Poista
  3. haha et ihan ollu:-D:-D

   Poista
 5. Hienosti meet ja vähä voitto näyttää kivalle noissa kuvissa :) innolla oottelen videopostausta :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 7. tää postaus oli tosi kiva, tee näitä useemmin!

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus! :) ja kiva kun teette videopostauksen! :D :)

  VastaaPoista
 9. vootko tehä vähän ajan päästäMy Day ?:) :D

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus :) voitko tehdä minun viikonloppu postauksen?
  käy kattoo veeranhepat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ehkä mä joulukalenteriin vaikka teen!

   Poista
 11. Kiva postaus! Sini osaa kuvata tosi hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. :) varsinkin toi pinja & tiia -ratsastuskuva on ihana!

   Poista
 12. Tosi kiva postaus taas kerran! :)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus ja ihana talli teillä!!

  VastaaPoista
 14. Voi just tällasta postaustyyliä olenkin odottanu! Lämminhenkistä ja kuvia vähän muustakin, kuin pelkistä sun ja Voiton ratsastuksista:)!! Tämmösen tekeminen voi kyllä viedä aikaa, mut jatkossakin ois kiva nähdä tällasta:))

  VastaaPoista
 15. hyvä postaus, ei ollut liikaa tekstiä vaan juuri sopivasti:)
  millon teet vaikka mielipide postauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan keksin aiheen mistä kirjoittaa, ideoita?

   Poista
  2. Hevosen loimittaminen, klippaus, tarhaus ym. Kiva postaus! :) Koska meet Voitolla kisoihin?

   Poista
 16. Jäätäviä pilkkuvirheitä ja muitakin virheitä. Sitten vielä ihmeellisistä ajatuskatkoja, esim tuossa alemmassa kuvassa näytän auringolta. Vaikka alemmassa kuvassa jalat ja ylemmässä kuvassa sun irvistys... Ai niin. Menetit eilen yhden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiaa varmasti haittaa tosi paljon jos yks lukija melkein 7000 lähtee XD

   Poista
  2. Miksä oot täällä viellä jos lopetit eilen jo lukemisen?

   Poista
  3. tiia tuskin haittaa vittuakaan jos yks lukija lähtee koska sillä tulee koko ajan lisää lukijoita ja sillä on niin paljon lukijoita tarvii tollasen tulla pätemään tollasista asioista saakelin ano oot kyllä pilkun nussija ja tiialle yks lukija lisäää!:)

   Poista
  4. Jos Tiia menettää yhen lukian nii vi*tuako se sitä kiinnostaa mut voin alkaa lukee sen puolest :)

   Poista
  5. nii tiia ylpeilee ku siltä tullaa aina kysyy nimmareita ja yhteiskuvaa ja sillä on "maailman paras blogi" jolla kärpäsen paskan verran lukijoita.
   kerran en oikeen tiedä miks ku avasin tän blogin ni näin et sulla ei ollu yhtään lukijoita :D hah vittu nauroin oiski menettäny kaikki lukijat ...
   ja muaki ärsyttää noi kirjotusvirheet kumma ku aika moni lukee tätä vielä ku on niin paljo virheitä. ja viel (tätä ei pahalla, vaikkei kyllä mitäänkään pahalla :)) tuntuis et sun bannerit on aina mitä käytät blogissas on samantyyppisii et aina joku rajattu estekuva vasemmalla puolella ja sitten takana muutama kuva hiukan läpinäkyvänä

   Poista
  6. Viimeinen anonyymi, muihin juttuihin en edes jaksa ottaa kantaa paitsi tuohon banneri juttuun. Keksin tälläisen tavan tehdä bannereita ihan hetki sitten ja näitä on tainut olla täällä nyt öö kaksi tai kolme? Sitä ennen on ollut KYMMENIÄ erilaisia bannereita.

   Poista
  7. Ketä vittu kiinnostaa jotku vitun pilkkuvirheet jos tekstiä ymmärtää muutenki?? Kaataako sun elämän jos pilkut ei oo oikeissa kohissa joka lauseessa....idiootit :Dd

   Poista
 17. Sinihän osaa ottaa tosi hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 18. Tossa yhessä kohtaa lukee että 'Sini sanoi että näytän a l e m m a s s a kuvassa auringolta', tarkoitit varmaan ylempää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin tarkoitti kahdesta ylemmästä kuvasta alempaa kuvaa

   Poista
  2. Ihana postaus!!!!! Mä en ymmärrä miks jotkut noobit tulee tänne valittaa jostai pilkkuvirheistä!???! Tuhlaatteko elämänne jonkun "ylimielisen" bloggaajan dissaamiseen...??? Tiia on ihana ja mun mielestä se ei ylpeile mitään... Antakaa tytön elää rauhassa! Ja tiia sait yhen uuden lukijan eli muttt <33

   Poista
 19. tää oli superkiva postaus ku oli näin paljon kuvia ! hieno voitto ja oot nätti:)

  VastaaPoista
 20. Ihana toi sun irvistyskuva :''D Kiva postaus!

  VastaaPoista
 21. ihana postaus! (: lisää näitä!

  VastaaPoista
 22. Tää oli tosi kiva! :) jeee videopostaus :))

  VastaaPoista
 23. Kiva postaus!:) Sulla on myöskin paras blogi, älä koskaan lopeta!:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xd onko se sanonu lopettavansaXD

   Poista
  2. xd ei ooXD mut toi halus vaa sanoo sen jote painu vittuu

   Poista
  3. ei tiia varmaan enää 80 veenä kirjota blogia, hehehe :DDDDDDDDDDDDD

   Poista
  4. toi oli paras toi vika:Djoo ei varmaa kirjotaXD80veenä:D

   Poista
 24. Tosi kiva postaus! Sini on osannu ottaa tosi hyviä kuvia! Mistä saat noita musiikkeja noihin sun videoiden taustoille?

  VastaaPoista
 25. onpa Sini kehittyny kuvaajana :D mut tää oli kiva postaus, ja tykkään niin paljo tästä sun blogista! oon seurannukki tätä jo yli vuoden ... Voitto ja Lilli on nii söpöjä ja ootan aina ihan innolla uusia videopostauksia :) ei silti yhtään pahalla, mut oot ruvennu nojaamaan pikkusen eteenpäin, tarkotuksella vai vahingos?

  VastaaPoista
 26. Vähän hyviä kuvia :) ja kiva postaus !

  VastaaPoista
 27. tuli mieleen, että kuinka paljon te yleensä riitelette sisarukset keskenänne? Ja mistä aiheista yleensä? :D
  Ja kiva kuva susta tuo voiton riehumiskuvien jälkeen! :)

  http://hemulin-hevostelut.blogspot.fi/ ylimmässä postauksessa kiittelen sua bannerinteko vinkeistä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini ja Pinja riitelee eniten.Mutta mä ja Pinja yleensö jostain tallivuoroista:) Kiva jos oli mun ohjeista apua!

   Poista
 28. eiks teil oo tilsakumeja? :D

  VastaaPoista
 29. Ihana, kun välillä tavallisia heppastelupostauksia kotoa! :)

  VastaaPoista
 30. Kiva postaus ja sini osaa jo ottaa kyllä hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 31. Kiva postaus! Sini otti kyllä tosi hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 32. Kiva postaus tämäkin. (:

  VastaaPoista
 33. kiva postaus! siniki osaa ottaa jo tosi hienoja kuvia! kiva kun pitkästä aikaa tuli tavallinen ratsastuspostaus teiltä kotoa:) oottelen innolla videopostausta!!.)

  VastaaPoista
 34. Kiva postaus:) Milloin tulee seuraava?

  VastaaPoista
 35. Kui pinjan kone lähti?

  VastaaPoista
 36. kiva postaus! Muutenkin tykkään sun blogista niiin hirmu paljon! Aina ensimmäisenä aamulla mietin ootko kirjottanu postausta ja ensimmäisenä ku meen koneelle katon sun blogin! Oon kattonu youtubessa sun videot ainaki 300 kertaa ja ne on aina yhtä hyviä. Jotenki aina sun blogin lukeminen ja videoiden katsominen youtubessa piristää päivää kummasti! Haluisin joskus olla edes puolet niin hyvä kun sä! terkkuja voitolle! <3

  VastaaPoista
 37. Miksi käytät Voitolla aina kannuksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän niitä max 3 kertaa viikossa silloin kun käytän saappaita, en siis aina.

   Poista
  2. No miksi käytät niitä max 3 kertaa viikossa etkä aina tai vaikka milloinkaan?

   Poista
  3. Käytän niitä sillon kun menen kunnolla ja laitan saappaat jalkaan. Käytän niitä siksi koska saan silloin paljon paremmin pohkeen läpi ja koska valmentaja on niin kehoittanut. En viitsi käyttää aina jos vaan köpöttelen, ei sitten turru kyljet turhaa:)

   Poista
 38. Kiva postaus! Ja minusta oli kiva kun oli näin paljon kuvia :) Sini osaa kuvata jo hyvin!

  VastaaPoista
 39. Heippa! Tossa kyselyssä on kohta "Missä näistä paikoista seuraat blogia (voit valita useita) ". En seuraa missään noista, mutta siihen on pakko silti vastata jotain.. Voisko siihen lisätä vaihtoehdon "en missään" tai sitten ottaa sen kysymyksen pakollisuus -ominaisuuden pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, empä tajunnutkaan muutan sen!

   Poista
  2. Itsellä sama juttu, jouduin vastaamaan siihen vaikken oikeasti seuraa muualla kun täällä

   Poista
  3. Muutin sen nyt ettei ole pakollinen

   Poista
 40. Miten sää nojaat noi paljon eteempäi ku ratsastat?
  En tarkota millään tavalla pahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen oo mitää syytä, istun vaan väärin siellä :D

   Poista
 41. Tiiaa! Oot niin kaunis ja oot ihan paras ratsastaa! Kiva postaus:)

  VastaaPoista
 42. Mistä toi ihana sininen kaulahuivi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.oasap.com/scarves/32300-warm-whole-color-scarf.html

   Poista
 43. Moikka Tiia! Miten saat laitettuu noihin videoitten alkuun ton "alotuskuvan" tai mykä toi ny onkaan. viittisitkö neuvoo?(ja jos oot laittanu semmosen postauksen jo johonkin nii vittisitkö linkkaa?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla youtube partnership, googlaa miten sen voi hakea :)

   Poista
  2. ok. kiitti avusta :)

   Poista
 44. Jee olen 76 kommentoija !

  VastaaPoista
 45. Jättäkää klippauksessa voiton toiselle lautaselle joku kuvio esim. Tähti,sydän tai salama;)?

  VastaaPoista
 46. hyviä kuvia on sini ottanu ja hienostihan tuo voitto meni!:) odotan innolla sitä videopostausta hyppäämisestä ☺♥ !

  VastaaPoista
 47. Tosi hyvin ratsastat! Millon oot menossa taas kisoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kunhan nyt tulee, ei oikein ollu kalenterissa.

   Poista
 48. Tässä vinkki noitten lyömien rupien kanssa: Laita neonpren patja (ruven kohdalle bacibactia ja vanulappa päälle) ja käärri siihen sellainen perus ohut puvilla pinteli ja näin voit laittaa vaikka hivarin sen päälle.

  VastaaPoista
 49. Mukava postaus, ja Sini ottaa tosi hyvin kuvia! Mikä takki sulla on noissa kuvissa ton toppaliivin alla? (Siis toppa- vai tuulitakki?) Ihan normaaleja Myday:ta vois olla enemmän! :)

  VastaaPoista
 50. Tosi kiva postaus, ja upeat kuvat!:)) Sinistä tulee kyllä vielä ammattivalokuvaaja;) Ja odotan innolla videopostausta!(:

  VastaaPoista
 51. Tosi kiva postaus ja Sini ossa ottaa tosi hyvii kuv. Kuinks vanha Sisni oikein on ????:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä montako vuotta mut se on 3-luokalla:)

   Poista
  2. Et tiedä oman siskosi ikää?:D Sini on 9 ellei sitten ole marras tai joulukuussa syntynyt.

   Poista
  3. Waht???!!! 3-luokalla??!! Eiks se oo 4-luokalla... Mustakun se oli viimevuonnakii 3 luokalla.... O.o

   Poista
  4. Hups, en tiedä näköjään luokkaakaan. Se on 4-luokalla..:DDD

   Poista
 52. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 53. Ouuuyeah eka!!!!!
  Mun elämän paras päivä!!!! Oon niin onnellinen!! :')

  VastaaPoista
 54. ollaan yhessä etunojavammasii <3<3

  + mulla rannevamma eli voitin

  VastaaPoista
 55. Onko mun silmissä vikaa vai näyttääkö että oot kumarassa joissakin noista ridakuvista? En tarkoita pahalla muyta kysympähän vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miltä susta näytti, tuskin sun silmä valehtelee ;D Eli olin.

   Poista
 56. Voitto saattaisi muuten näyttää söpöltä mutta toi sen karva tekee siitä oudon näkösen.

  VastaaPoista
 57. Voi ett mää niin tykkään tästä sun blogista <3<3:) innolla ootan sun videopostauksia. :) Tee joskus Tässä life style -viikko :). lotttta.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 58. Tiia, ku tuol banneripajas lukee et "Pyydän korvausta, koska saan pyyntöjä todella paljon eikä minulla ole aikaa väsätä päivittäin useita bannereita" ni miks vittu teet ollenkaa kukaan ei oo pakottanu ois parempi josset tekis ku et ite ehdi eikä ihmisien tarvii maksaa turhasta 5e on monia jotka osaa tehä yhtä säälittäviä ku sun ja paaaaljon hienompiakin :D mut se banneri missä oli voiton turpa keskell' ni se oli kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen bannereita koska tykkään niiden tekemisestä.

   Poista
 59. Tätä on kysyttty varmaa monen monta kertaa, mutta en löytänyt eli mistä sä oot ottanu tän blogin taustan? ja yleensäkkin nää taustat ?:)

  VastaaPoista
 60. mitä sun vanhemmat on ammateiltaan? haluatko itse samaan ammattiin kun jompikumpi heistä? vai mikä on toivo ammattisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua samaan ammattiin, tarkemmin en kerro mutta ovat yrittäjiä. En vielä tiedä tarkkaan toiveammattia:)

   Poista
 61. Eka, toka, toisiksvika, vika sika. Joo xD Tee joku videopostaus!!!!! Muuten, voisit korjata tuolta alhaalta missä lukee esim : voitto ja lilli ovat meidän omia hevosia yms, nii siinä yhessä kohassa lukee: molemat ovat maksullisia. Voisit korjata sen molemat sanan. Ei pahalla. Kiva postaus!!

  VastaaPoista
 62. oot joka kuvassa hirveen etukaarella :)

  VastaaPoista
 63. Miten sait ton sun tekstin otsikon tollain liikkumaan/ tommoseks kivaks? :)

  VastaaPoista
 64. Sähän ostit sillon ne uggit...? Mikä sun moraali ja arvot oikein on?!http://smallbusiness.yahoo.com/advisor/uggs-uggly-reputation-214515845.html

  VastaaPoista
 65. Muute minkä kokone teijän talli on noin pinta-alaltaan?:) Tosi hyvä postaus taas kerran.:D

  VastaaPoista
 66. Yritin tehdä sen sun youtube opetusviedeon pohjalta banerin gimpillä, mutta kun aloin "kumittaa" se "kumittaa" sen sillee, et sielt takaa näkyy se tausta. Mitä teen?

  VastaaPoista
 67. Voitko tsekata mun kaveron blogin?:)

  http://onnellistako.blogspot.fi/

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.