Yhteinen kouluvalmennus videopostaus

tiistai 15. lokakuuta 2013Myöhemmin, videon jo koottuani, selvisi että äiti olikin kuvannut puhelimellaan meistä videota. Kokosin nyt lyhyen koostevideon vastalaukasta ja loppuraveisa erilliseksi videoksi.


109 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Hyvin ennakoitu, mutta olitki eka :D

   Poista
  2. iha eka taisit olla urpo, haluukko keksin?

   Poista
  3. NO ET VITUSSA OLLUT

   Poista
  4. Mistäs sää sitä tiiät

   Poista
  5. onks järkee kinastella et kuka anoista oli eka ei sil oo merkitystä ku jompi kumpi kuitenki oli xD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. vitun nolo, et ollu hanki elämä

   Poista
  2. Toinen anonyymi, ei tarvitse olla noin törkeä. Onhan se ihan huvittavaa olla eka, toka kolmas jne, kun kommentteja tulee niin nopeasti. Ei tarvitse niistä välittää, kommentoikoon itse mitä haluaa ja jos ei kiinnosta, niin voi jättää kommentoimattakin. Et edes tunne kyseistä anonyymiä, joka tämän '' toka'' sanoi. Taidat itse olla vähän nolo kun pinna palaa pienestä asiasta :)?

   Poista
  3. Miksi pitää aina sanoa niin törkeästi? Eikö asian voi vain antaa olla.. Jos joku saa jotain mieli hyvää siitä että sanoo eka, toka ja kolmas niin mitä sitten? Antakaa ihmisten elää rauhassa omaa elämää! Miten voi edes olla mahdollista että joku ärsyyntyy tuommoisesta asiasta joka on aivan varmasti niin pieni asia sinun arjessa... Jos jonkun kommentti ei miellytä niin asian voi ihan hyvin kommentoida omalla nimellä ja nätisti! Turha edes kenenkään tulla sanomaan että se oli vain "rakentavaa kritiikkiä" ja että negatiivistä kommenttiakin on pakko kuunnella! Mitä noloa on kommentoida eka? Sinulla taitaa olla niin huono itsetunto että kuvittelet tuommoisen jo todella nolona.. Älkää ottako kaikkea niin turhan vakavasti. Miettikää nyt hyvät ihmiset että tuommoinen haukkuminen loukkaa todella paljon! Ette tuollaisella asenteella pääse pitkälle teidän elämässä! Toivon että vielä ymmärrätte joku päivä millaiselta tuo tuntuu!

   Poista
 3. 1 min sit julkastu :D Nyt katsomaa videoo uskon että hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mut ei siinä mitää ku ite katsoin jo youtubesta, youtube on keksitty :)

   Poista
  2. Lol ylempi, ei tiettykkää youtubesta?

   Poista
 4. Oi taas kiva postaus! Sun elämääs on niiiin kiva seurata!:)

  VastaaPoista
 5. Kivoja videoita ja muutenki kiva postaus ja ihan paras hevosblogi! (:

  VastaaPoista
 6. En halua olla mikään asiaton haukkuja, mutta videopostauksesi ovat menneet huonompaan suuntaan. Ne ovat hirveän pitkiä, itse en ainakaan jaksa katsoa huolimattomasti editoitua videota 10 minuuttia. Tämähän on vähän mielipide kysymys, mutta henkilökohtaisesti en pidä siitä. Nyt ihmettelet varmaan miksi katson näitä- olen halunnut seurata mihin suuntaan ylipäänsä blogisi on menossa. Myös kirjoitetut postaukset ovat melko laaduttomia, kirjoitusvirheitä kaikkialla, ja vaikka niitä sattuukin kaikille, voisi tekstin käydä kirjoittamisen jälkeen lukien läpi?

  En ole täällä pakottamassa sinua tekemään mitään- sinun blogi, sinun päätöksesi. Mutta halusin kertoa mitä minä, sekä todella moni muu on mieltä. Olette upea pari Voiton kanssa, onnea ja menestystä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. loollololool oot vaa kateellinen kun sinulla ei ole hienooooo blogii lololololooll !!!

   Poista
  2. Anteeksi mitä? Nyt minulla meni vähän ohi.

   t. ensimmäinen ano

   Poista
  3. Kukaan ei ole vielä tähän päivään mennessä toivonut lyhyempiä videopostauksia, halutaan aina vain pidempi siksi melko löysällä kädellä laitan näihin klippejä. Aina ei ole aikaa kuvata täydellistä videopostausta, varsinkaan jossei ole kuvaajaa mukana vaan pitää samalla kun hoitaa hevosta yrittää kuvata, silloin ei tule ehkä sitä kaikista parasta videota. Haluan kuitenkin postailla jotain, joten mielestäni parempi tämä kun ei mitään. Voin jatkossa editoida videot lyhyemmiksi ja ytimekkäimmiksi ,mutta kun sellaisia toiveita ei tule. Päinvastoin. Postauksia en koskaan aikaisemmin oikolukenut, nyt olen alkanut sitä tekemään. Olisi kiva jos huomaittaisit kirjotusvirheistä, olen oikolukenut postauksen eli mun taidoissa tai huolimattomuudessa on vikaa jos virheitä sieltä vielä löytyy. Kiitos asiallisesti kritiikistä:)!

   Poista
  4. Ainiin ja olisi vielä kiva kuulla, mikä tekisi tästä tai muista videopostauksista paremmin edioitoituja. Kun tämä oli huolimattomasti editoitu:)?

   Poista
  5. Että esimerkiksi nopeuttaisit joitakin pätkiä, vaikkapa joitakin ratsastuspätkiä? Ja vaikkapa joitakin siirtymisiä? Nämä asiat selkeyttäisivät videopostausta ainakin :)

   Poista
  6. Mun mielestä videopostauksien ei tarvitte olla hyvin editoituja,, mutta tämähän onkin mun mielipide! (: ja minä ainakin tykkään pitkistä videopostauksista ! (:

   Poista
  7. No sehän onkin mielipide kysymys, mutta itse pidän "lyhyistä ja ytimekkäistä" videopostauksista :)

   Poista
  8. Täytyy myöntää, että myös minun mielestäni videopostauksenne ovat aivan liian pitkiä, samanlaisia kun kaikki edelliset ja sisältävät paljon turhaa asiaa. Mutta eihän minun niitä tarvitse katsoa jos en tahdo kun niin moni kuitenkin tykkää :) ja on huonompiakin.

   Poista
  9. Voin jatkossa koittaa tehdä vähän ytimekkäämpiä ja tiukemmin editoituja postauksia, olen vain aina olettanut toiveiden perusteella että videot ovat näin hyviä. Kiitos jatkossakin saa esittää mielipiteitä ja toiveita asiallisesti, mielelläni teen videoita jotka miellyttävät katsojia. Tottahan on sekin, että videopostaukset käyvät kerta kerralta tylsemmiksi kun olette ns. nähneet jo kaiken.

   Poista
  10. oikeesti! ku joku tyyppg niinku toi eka ano sano vaa oman mielipiteensä! ni pitääkö sellasta alkaa hirveenä lol lol lol! ja kaikkee tällästä! lol itelles!!

   Poista
  11. Minä taas tykkään niistä pitkistä ja ei niin paljon editoiduista videoista :D

   Poista
  12. Toka ano; eka anonyymihän kertoi vaan mielipiteensä asiallisesti?? Ei siinä ole mitään lollottelemista.. :D

   Poista
  13. Tiia: voisitko tehä molempia välillä semmosia lyhyitä ja ytimekkäutä ja välillä pitkiä ja semmosia et ei haittaa vaikka kamera kädessä heiluu yms.. ? :)) mä tykkään enemmän ehkä pitkistä mutta lyhyemmätkin on tosi kivoja :)

   Poista
  14. Pitkät on mun mielestä paremimpia. Eikä sillä editoimisella ole niin väliä, kunhan vain sisältö on kiinnostava!
   Ja muiuten kiva postaus ;)

   Poista
  15. Älä vain tee näistä lyhyempiä!! Blogisi on juuri hyvä näin:)

   Poista
 7. 4min sitten julkastu :D tiia voitko tehä videon ihan normi tallipäistä? :) että ei ois mitään erityistä, heppojen hoitoo ja jotai pientä ratsasteluu .. ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tallipäistä ok :DDD

   Poista
  2. Viime videopostaus oli juuri sellainen: http://lillivoitto.blogspot.fi/2013/10/pinjan-ja-minun-yhteinen-videopostaus.html

   Poista
  3. Oon kattonu ja se oli tosi kiva ja haluisin niitä lisää:D

   Poista
 8. Postaus tullut 1 min sit :DD mut hyvin osaat tehä videoita<3

  VastaaPoista
 9. valmentaako siiri kyrö teitä? nimittäin sillä on MUN mielestä hirveä ometustyyli (hokee kokoajan joo,joo,aaa,ooo,aa,aa,joo) Ei millään pahalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valmenna Siiri Kyrö meitä, en ole koskaan kuullutkaan hänestä.

   Poista
 10. taas niin kiva video! mutta ois ollu kiva jos oisit kuvannu vielä vähän, esim. sitä tallin siivousta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Olisin halunnu nähä loppuun asti :D

   Poista
 11. Hirmu kiva video taas kerran !! :)

  VastaaPoista
 12. Kiva videopostaus! En ite tykkää noista valmennus videoista joten parempi et oli eriksee nii ei tarvinnu sit kelata tota videopostausta eteenpäin :)

  VastaaPoista
 13. Tosi kivat videot ja tosi hyvin meette! :)

  VastaaPoista
 14. tätä on kysytty varmaan sata kertaa mut pliis vastaa et miks pinja meni woodylla eikä lillillä?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilli on kevyemmällä juuri nyt ja Pinja saa upeen mahdollisuuden mennä valmentajan hienolla hevosella, joten miksipä ei menisi Woodyllä. Minäkin voisin vaikka mennä;)

   Poista
 15. Yksi kysymys miks Pinja ratsastaa tolla Woodylla eikä Lillillä? Ihana videopostaus näitä lisää ja voitto on vaan niin ihana. Blogiasi on niin kiva ja ihana lukea, koska en noita kirjoitus virheitä edes huomaa ja ihmettelen aina ku niistä joku valittaa kun niitä itse en ees huomaa kun itsellekin niitä tulee :D. Ihana blogi ja tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilli on nyt vähän kevyemällä, mutta kyllä Pinja sillä kouluvalmennuksissa vielä varmasti käy tai ainakin Sini käy ja lisää voit lukea ylemmästä kommentista:)

   Poista
 16. hirmu kiva postaus :)! pukittiko tuo jolla Pinja meni niin kerran tuossa videossa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja se oli kyllä Voitto joka tossa videolla pukittu ku vaihto laukkaa..:D

   Poista
 17. ihana postaus :3 mitä Lilli teki sillä aikaa ku sulla ja Pinjalla oli valmennus? ja samaa kysyn ku tuo yksi ano, pukittiko tuo hevonen yhdessä vaiheessa jolla Pinja meni? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nyt kun ei ollut karsinaa niin äiti piti sitä tossa samalla kun kuvasi valmennuksen ajan. Ja se oli Voitto joa pukitti tossa videolla.

   Poista
 18. Oottkeo ajatellu mennä enää yksiäkään koulukisoja esim heC:tä ? Ootte nimittäin kehittyny nii paljo että vois mennä ihan hyvinki ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos tulee jotkut kivat pienet kisat tässä niin ehkä. Masentaa kyllä vaan ne aikaisemmat tulokset, että en halua käydä samanlaisia papereita taas keräämässä, koska itse kuitenkin tiedän että ollaan kehitytty. Katsotaan;)

   Poista
 19. Miksi te ette jätä sitä lilliä kotiin jos on mennyt hyvin kun olette kerran ennen tehnyt niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eise osaa olla yksin kotona, se hakkaa ihan oikrasti päätä sen 2-3h seinään mitä me tuolla ollaan. Joskus kun lilli on jäönyt kotiin on Pinja hoitanut ja ratsastanut sitä sen ajan, silloin se ei stressaa niin paljoo. Nyt sellaiseen ei ollut mahdollisuutta.

   Poista
  2. Anteeksi kirjoitusvirheet, pistetään puhelimen pienten näppäinten syyksi:D

   Poista
 20. Minustakin videot ovat hieman liian pitkiä ja ns. Tylsiä. Pidän eniten pohdiskelevista postauksista, mielipidepostauksista ja vinkkejä antavista

  VastaaPoista
 21. Tuolla yllä oleva keskustelu, jossa anonyymi kertoi että videopostaukset ovat liian pitkiä. Niin itse olen täysin eri mieltä. Tosi kivaa katsoa näitä mielestäni ihan normaalin pituisia videopostauksia. Tuossa ei ollut yhtään ridakohtia, mutta ainakaan ratsastuskohtia älä mene nopeuttamaan, nehän ovat valmennusvideopostauksien aihe. Joitain, mielestäni sopivia kohtia oletkin jo nopeuttanut. Ja lisäksi mielestäni emme ole "nähneet kaikkea", jokainen päivä on erilainen.

  Eli siis suomennettuna, älä mene muuttamaan videopostauksia pituuden osalta eikä muutenkaan. Blogillasi on lähemmän 6000 lukijaa ja uskon että vähintäänkin suurin osa tykkää juuri tälläisistä videoista! (: Muutama jotka eivät tykkää voivat skipata videon katsomisen kokonaan tai pomppia mielestänsä jo "aiemmin nähtyjä" kohtia.

  Ugh olen puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täysin samaa mieltä!!:)

   Poista
  2. Ratsastusta ei todellakaan saa nopeuttaa! :O Sehän meitä ratsastajia juuri kiinnostaa :)

   Poista
 22. Sovit tosi hyvin voiton kanssa yhteen, hienosti sujuu nuo vastalaukat! :) Sanoisin vielä tuohon yhen anon kommenttin: musta tuntuu että useimmat haluaa tällasia pitempiä videopostauksia ja Tiia sitten tietenkin tekee näitä lukioiden pyynnöstä. En usko että Tiia vaivautuisi (ei mitenkään että olisit laiska:D) yhden anon pyynnöstä tekemään vaivalla editoitua lyhyttä ja ytimekästä videopostausta.... mutta tää oli siis mun mielipide :D

  VastaaPoista
 23. tää ei ole painostuskommentti, ei kiirettä tai mitään. ymmärrän että sul on elämä ja koulu yms. mutta onko sitä koeviikko + hepat postausta tulossa? (: itseäni niin kiinnostaisi kun ensi vuonna alkaa se lukio ja alan myös kulkemaan joka päivä aika pitkää matkaa bussilla, lisäksi oman hepankin pitäisi tallista löytyä jo ens keväänä, niin that's way I am very interesdet et miten laitat kokeet ja hepat yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä tulee kunhan saan inspiraation aloittaa kirjoittamisen, ei millään onnistu kun yritän!

   Poista
 24. Musta on ihana kun nyt on ollu näin paljon videoita! Mua ei ainakaan haittais parit yhteistyöpostaukset tähän välikköön c;
  Aika hienolta näytti myös tuo Pinjan meno Woodyllä!

  VastaaPoista
 25. Tos ekas videos repesin tolle teijän koiralle kun se lähti seuraa!:D Ei pahalla:)

  VastaaPoista
 26. Toi teijän valmentajan ääni on tooosi ärsyttävä :D Otan aina äänet pois kun sen ääni kuuluu xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisi joskus miettiä vähän että mitä kommentoi... jos valmentaja vaikka sattuu lukemaan blogia. ps. tuskin oma äänesi on sen kauniimpi ;)

   Poista
 27. Milloin tämä kouluvalmennus oli? Miksi lilli ei ole kouluvalmennuksissa vaan Woody?

  VastaaPoista
 28. kun sillä gimpillä tekee bannerin ja joku meneekin pieleen, niin pystyykö siinä meneen taaksepäin tai jotain ettei koko banneria tartte alottaa alusta?? ja miten sä saat noin hienon fontin tohon tekstiin? esim. mikä sulla nyt on bannerissasi toi fontti.???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy jostakin niistä alkupään ylävalikoista voi mennä :) Olen ladannut sen dafontista.

   Poista
 29. mun mielestä nää videopostaukset on sopivan pituisia :) Kaikki tehty rauhassa ja onhan tuossa noita yhden anonyymin toivomia nopeutuksia ja siirtymisiä:D. Kivoja ja erilaisia musiikkeja näissä :)! Harmi tosin kun videopostaukseen ei tullut ratsastusta, mutta selostit sentään tehtävät piirrosten avulla. Pointsit siitä :)!

  VastaaPoista
 30. Muuten maksaako se bannerin teko kokonaisuudessaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jos minä teen? Maksaa 5euroa jos minä teen, itse tehtynä ei tietty mitään:D

   Poista
 31. Tosi kiva postaus! Voitto on ihana. :)

  VastaaPoista
 32. Tosi ihania videoita! Rakastan teidän videopostauksia ♥

  VastaaPoista
 33. Tää ei liity tähän, mutta tiedätkö syytä miksi en pysty muokkaamaan html koodia ? Kun painan f ja ctrl ja laitan hakuun sen minkä haluan löytyvän että saa ym blogille otsikoihin varjastuksen ym. Se kenttä mihin kirjoitin muuttuu punaiseksi ja hokee "ei osumia". Osaakko auttaa tässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää painaa siitä jostain sivupalkin kohdasta 13 tai 14 painaa sellaista nuolta niin se aukee:D

   Poista
 34. En tiedä onko mulla mennyt jotain ohi, mutta miksi pinja ei ratsasta lillillä kouluvalmennuksissa?
  Eikä tietääkseni oikei ole este valkuissakaan käytnyt (?). Olisi kiva saada vastaus. En siis tarkoita mitään loukkaavaa, mutta kunhan kyselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luetko vähä ylempää kun vastasin jo pariin kertaan:)

   Poista
 35. tää on ihan sika hyvä blogi verrattuna mun blogiin. se mun on vähän kärsiny

  VastaaPoista
 36. Sä ja Voitto ootte parhaita! Onneks sä omistat Voiton eikä kukaan muu! :)

  VastaaPoista
 37. Tuli vaa mielee tässä että olikos teijjän valmentaja Sanna Tallinnan horseshowssa tänä vuonna?
  Ku siellä hyppäs Sanna Backlund mutta en oo varma että oliko se sama ku teijjän valmentaja :)

  VastaaPoista
 38. toi videopostaus oli tosi kiva!:) Ja sää ja Voitto ootte niin mahtavia!<3

  VastaaPoista
 39. Miks Pinja ei menny Lillillä? Mut hyvin menitte (: ja meilki on Woody niminen ruuna :D Woodoo Man '' Woody '' :DDd oli kiva postaus c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukee tuolla ylempänä kommenttien vastauksissa useampaan kertaan:)

   Poista
 40. Kiva postaus! Klippaatteko te Voiton tänä syksynä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisitteko sitten tehä vaikka videopostauksen siitä päivästä jos klippaatte? :D

   Poista
 41. Tietääkö joku miten saadaan semmoisen napin blogiin esim. tietoa minusta ja sitten, kun siitä klikkaa niin avautuu uusi sivu. Help me!!

  VastaaPoista
 42. Olen kaverini kanssa tulossa silloin perjantaina "hihssiin" ja "esityksemme" alkaa: 19:00 ja ovet avataan meille puolituntia ennen esityksen alkua eli noin 18:30 niin haluaisimme kummiskin nähdä sinut niin monelta lähdette sieltä, tai siis voisimmeko nähdä teidät silloin ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te ehditte tulla moikkaamaan ollaan siinä varmaan tasaan asti, riippuu vähän:)

   Poista
 43. ette enää höpise videoilla :( teiän höpinöitä oli nii kiva kuunnella :D

  VastaaPoista
 44. mui :33
  mullaon ongelmia ton gimpin kanssa, nii mite teen sen et se tulee sellaseks läpinäkyväks se kumitus ? mulla on muuten samat asetukset kun sulla mutten löydä mistää miten sen sais häivytetyks siihe toisee kuvaa :/

  VastaaPoista
 45. Tosi kivat videot! Oon huomannut että oot kehittyny tosi paljon bloggaajana ja panostat jotenkin nyt tosi paljon tähän blogiin. Teet kivoja ja erilaisia postauksia ja huomioit lukijoiden toiveet ja jaksat ottaa sekä positiiviset että negatiiviset palautteet huomioon asiallisesti. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.