Treenattiin treeneihin

torstai 17. lokakuuta 2013


Sannan valmennus on jo ensi viikon tiistaina, joten sitä varten otettiin yhdet hypyt tälle viikolle. Pitää vähän treenata treeneihin, kuulostaa vähän hassulle. Varsinkin kun Voitolla ja mulla olisi ilman näitä keskiviikon hyppelyitä ollut vain yksi kevyt hyppykerta alla saikun jälkeen. Tuntuu että hyppyjä on tullut ja tulee nyt paljon, mutta kun katsoo kalenteria, kertoo se ihan jotain muuta: yksi hyppy kerta / viikko. Voitolla on muutenkin ollut vähän raskempi viikko syyslomalla kun on ehtinyt treenata ihan eri tavalla mitä normaali arkena. Ensi viikolla koulujen alkaessa kevenee sitten.

Kenttä oli ekaa kertaa jäässä tietysti juuri sinä päivänä kun oli tarkoitus hypätä. Tarkkailtiin sitten koko päivä mihin suuntaan se menee, jäätyykö vai sulaako. Päätettiin lopulta hypätä. Aurinko oli sulattanut kentän oikeastaan kokonaan lukuunottamatta parin metrin kaistaletta toisella sivulla. Sekin ongelma oli helposti ratkaistu, ei rakennettu sille sivulle yhtään estettä. Nämä taisivat siis olla viimeiset hypyt kotona. Sitten alkaakin se joka viikkoinen maneesille raahautuminen, ei jaksa!


Mulla tulee nykyään aina ihan hirveä kiire ennen estevalmennuksia, joka kerta oon saanut juosta talliin ja laittaa hepan kuntoon vartissa. Silti valmentaja on ehtinyt kentälle ennen mua.. Nyt pitää koittaa jatkossa olla ajoissa. Verkkailin ravissa ja laukassa normaalisti. Voitto oli oikeastaan tosi hyvä ratsastaa. Varmaan edellisen kouluvalmennuksen oikeasti kunnolla tehdyn läpiratsastuksen ja taivuttelun tulos näkyi ja tuntui vielä seuraavana päivänäkin. Verkkatehtävänä mentiin pienellä ympyrällä kavalettiä molempiin suuntiin, lopussa olevalla videolla näkyykin osa hypyistä. Mun on todella vaikea saada ratsastettua Voitto hyvään paikkaan kaarevalla uralla, varsinkaan pienellä ympyrällä joten monet paikat tulivat liian pohjaan. Onneksi este oli pikkuinen, joten mitään haittaa siitä ei ollut. Pienillä esteillä ja verkassa voi mielummin tulla vähän lähelle, mitä hypyttää hirmu kaukaa.


Lopputunti mentiin melkein samaa tehtävää. Aloitettiin videollakin näkyvällä kaarevalla linjalla, molempiin väleihin piti saada neljä laukkaa. Sen jälkeen pääty-ympyrä ja lähestyminen kolmoissarjalle, jonka molempiin väleihin tuli yksi askel. Tehtävät sujuivat ihan hyvin, pientä epävarmuutta oli parissa lähestymisessä, mutta sain huonon hypyn aiheuttaman epätasaisuuden kuitenkin korjattua ennen seuraavaa estettä. Voitto oli taas poikkeuksellisen reipas ratsastaa, joka tuottaa mulle vähän haastetta. Olen tottunut yleensä vain ratsastamaan eteen, joten nyt kun pitäisi olla heti esteen jälkeen pystyssä ja pidättää tarpeeksi tulee usein reaktio vasta viimeisillä askelilla ennen estettä, jolloin päädytään kuitenkin sitten melko lähelle. Pari kertaa Voitto ei ehtinyt kerätä jalkojaan vaan tiputti, mutta pointsit sille kun hyppäsi silti. Lopussa tultiin vielä käännöstehtävää, joka näkyykin videolta. Hieman oli erimielisyyksiä suunnan kanssa, mutta loppujen lopuksi käännös meni ihan hyvin.


Yhtään kieltoa ei tullut ja hepalla oli tsemppi päällä, silti valmennus meni mielestäni vähän epätasaisesti. Mun pitää nyt oikeasti keskittyä noihin laukkoihin, näyttää sitten vaikka kunnolla johtavaa ohjaa kun sen kanssa Voitto laskeutuu oikeassa laukassa. Lisäksi ohjat pitää sekä sileällä, että esteillä muistaa pitää kädessä. Laukan pitää olla tarpeeksi "pontevaa", eli vaikka ei kaahoteta pitää takajalkojen työskennellä. Myös ulkoavut kuski voisi koittaa saada paremmin läpi. Ja tästä se lista vasta alkoi.. Nyt on kuitenkin hyvä jatkaa ja jännityksellä odotan mitä ohjeita ja kotiläksyjä Sannan valkusta tulee..:D


128 kommenttia

 1. miten oot saanu tekstin otsikon? ja noi linkit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (en oo koskaan olla 2. kommentoijja ) xD kinosti!

   Poista
  2. niimpä miten teet ne ? voisitko tehä erillisen postauksen siitä et miten teet ton otsikon ja ne linkit? ku jos jtn. muitakin kiinnostaa ne? pliiiis....?

   Poista
  3. Eniten mua tässä blogi yhteisössä vituttaa ihmiset jotka kommentoi omaan kommenttiin anonyyminä -.- tajuatteko että ajat näkyvät näissä kommenteissa!?!?!?

   Poista
  4. Miksi kommentoit itsekkin anona ?

   Poista
  5. Miksi haluaisin paskaa niskaani juuri tuollaisilta ihmisiltä kuin sinä? Se nyt vain on aivan älytöntä omaan kommenttiin kommentoida samaa mieltä mutta vain anonyyminä!!!

   Poista
  6. miks kommentoisin omiin kommentteihin anona jos kertta mulla on google+ tili, daa??

   Poista
  7. löytyy ohjeet bannerin alta kohdasta erikoispostakset

   Poista
 2. Ihana postau ja vote on söpö

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja kiva video! Meette kyllä Voiton kanssa hienosti :)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus :) pidät jalkoja aika eessä ku hyppäät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks ku vastaan Tiian puolesta, mutta itse sanoisin, että mielummin eteen kuin taakse. Se jalkojen takana oleminen on sittei hankalampi homma saads pois, mitä nyt olen kuullut :)

   Poista
  2. Estesatulat ohjaavat jalan eteen.

   Poista
  3. Juu, en sanonutkaan pahalla :)

   Poista
  4. mutta katso kuinka hyvin Tiian jalat pysyyy paikoillaan ;)!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja hienosti meette!

  VastaaPoista
 6. Hienosti meette :) Ja ihan sairaan kiva postaus ;) www.maranhevostelua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Sanotaanko niin, että kun katselin teidän meno videolta niin Voitto otti aika jänniä hyppyjä. Myös tuo yksi tolpaa tuli hauskasti puomin kanssa alas. Kiva postaus ja aika erikoista menoa. Oli oikein kiva kun laitoit musiikkiakin. :)

  VastaaPoista
 8. Hienosti menette ja kiva postaus :)

  VastaaPoista
 9. Oliko tehtävänä mennä tuollaista hidasta ja pientä, mutta silti sellaista ponneikasta laukkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu verkassa aina, mutta radalla nyt tuli sellaista vahingossakin kun jouduin väleissä odottamaan niin paljon:)

   Poista
  2. Hyvin se onnistukin! :)

   Poista
 10. Itse en ole mikää sinua arvostelemaan, mutta mun silmään näytti vähän että pidätät joissain kohdassa voittoa hieman liikaakin ennen esteitä, jonka johdosta istuit vähän jäykän oloisesti ja tuli välillä hassuja hyppyjä :D En tarkoita pahalla, omaan silmään vaan näytti siltä.

  Tää oli just hyvä postaus, ei liikaa kuvia tai tekstiä vaan molempia tasapainoisesti ja just tarpeeks, videokin plussana. Tykkään tästä blogista, ja olen jo vähän pidempään seurannut mutta nyt vasta kommentoin ekan kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuten sanoin meno oli melko epätasaista, Voitto on pakko noissa väleissä pitääkkin paljon kun neljän laukan välejä ovat. Lisäksi koitan välttää tuuppaamista joten odotan mielummine sen yhden askeleen väliin:)

   Poista
 11. minkämerkkinen panssari voitol on?paljo makso?voitto näyttää hyppäävän vähä hassusti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista enää kun siitä on niin kauan aikaa:)

   Poista
 12. Nyt näytti aika huonolta... Ei tullu oikestaan koskaan paikkoja.... pidät jossain vaiheessa liikkaa edessä,etkä ole kunnolla hypyssä mukana. Sukellat ja jalka liikkuu. Tämä on vain oma mielipiteeni enkä halua olla ilkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne paikat nyt noin huonosti osunu mitä annat ymmärtää, vähän lähelke osa mutten saanut otettua tarpeeksi väleissä kiinni. Harmillisesti mun ongelmana on, että kun joudun odottamaan paljon ennen estettä jää jarruttaminen vähän päälle. Tosta sukeltamisesta en kyllä sano juuta enkä jaata, omaan makuun olen enneminkin liian usein tässä valkussa suussa kiinni..:D Ihan asiallisesti sanoit nuo asiat.

   Poista
  2. samaa mieltä anonyumin kanssa , että jotenkin teijän meno näytti aika tahmealta ja et oikein osanut mukautua sen vuoksi hyppyihin.. ): mutta lissää treeniä ni hyvä tulee ! :)

   Poista
  3. Meni vähän huonosti verrattuna muihin kertoihin

   Poista
 13. Onko voitto koskaan pukittanut xd?

  VastaaPoista
 14. Kiva postaus ja onnee 6000 lukijasta, tuleeko taas erikoisviikko :)?

  VastaaPoista
 15. Hui! Nyt se on sitten täynnä wouu! Jotain arvontaa tulee ja toivepostaustakin ehkä, muttei erikoisviikko sitten jos tulee 10000 täyteen niin sitte:)

  VastaaPoista
 16. En tiedä, millä näyttökoolla muokkailet ulkoasuas ( niinku esim 70-100%)...ja yleisinhän on se sata..
  Silti kaikki tekstit menee päällekkäin kuvien kanssa tuolla sivupalkissa luetuimmat postauksissa ja tunnisteet pomppii, eli se tarkoittaa että linkkisi laajenee liikaa. Kannattaisi varmaan pistää omassa blogissa nämä jutut kuntoon ennenkun arvostelet muiden kamalasti..tai mitä nyt luin kun olit arvostellut juuri erään blogin uutta ulkoasua (jossa ei ole oikeastaan mitään virheitä) ja omassasi silti on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta silti onnea 6000! :-)
   Olet kyllä ansainnut ne silti vaikka ulkoasun perusjututkin välillä hakusessa ;-D

   Poista
  2. Oiskohan sun koneessa vikaa kun eik ellään oo tällästä ongelmaa ollu, eikäm mullakaan vaikka testasin eri kokoisilla näytöillä ja zoomauksilla. Onko muilla vastaavaa ongelmaa?

   Poista
  3. anteeksi kirjotusvirheet, liian isot sormet puhelimen näppikselle..

   Poista
  4. http://oi40.tinypic.com/263c0mt.jpg

   Mulla näkyy jotenkin noin niitä ja moni linkeistä rupee myös pomppimaan. En ole ennen kiinnittäny huomiota paitsi nyt :D Mut eipä ne mua noin paljoon haittaa kun ekaa anoo.

   Poista
  5. Koitan korjata noita, mutta ku mun koneella ne eioo tollaset nii en oikee tiiä miten korjata noita..:D

   Poista
  6. ei mulla ainakaa tollasta ongelmaa ole.... eikä visssii muillakaa paitsi sulla ku ei muut oo valittanu :D

   Poista
  7. ei mullakaan mee tollei päällekkäi? ekalla anolla vaaa nii paska kone.

   Poista
  8. mulla itseasiassa kun nyt katson niin menee myöskin

   Poista
  9. mullakaan ei mitään ongelmaa, riippuu varmaan näytöstä?

   kiva postaus Tiia, hyvältä näyttää teiän meno vaikkei ehkä tälläkertaa mennytkään ihan putkeen. :)

   Poista
 17. Niinku sanoit meno näyttää jotenki epätasaselta ja välillä vähän jännittyneeltä mun silmään...

  VastaaPoista
 18. Kuvaatteko te sieltä Helsingistä jotain videopostausta? Ois kiva saada videoo, koska pidin viime vuotisesta hihs videopostauksesta paljon. Ja tiia sun blogi on paras :) www.maranhevostelua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvataan varmaan ainakin perjantailta videopostaus, mutta tunnelmaan voitte jo virittäytyä viime vuoden HIHS-videopostauksilla. Viime vuonnahan meidän kamera oli rikki, joten tänä vuonna tulee toivottavasti hiukan laadukkaampaa videota. lue postauksia ennen kun kysyt! ;)

   Poista
 19. Voiku ootte hyvii ! :) ku kattoo teijän menoo ni tulee ittellekki semmonen tunne et pakko päästä hyppäämään. :D Harmi ku ei oo ittellä semmosta heposta jolla pääsis hyppäämään noin ! :( ja vähänkö on hienoo et pääsette sannan valmennukseen !! :) onnee !!! :)

  VastaaPoista
 20. No kyllähän toi vähän tokkuraiselta näytti, mut jokaisella on joskus huonoi päivii :) Muuten meette Voten kaa tosi hienosti!

  VastaaPoista
 21. hienosti voitto hyppää! :) mutta vähän sellaselta hankalalta näytti..? onko voitolla sellanen töksähtävä hyppy, vai oliko tää vaan sellanen päivä, kun hirveesti heilahit alastulossa kun hevosen jalat osuu maahan? toivottavasti backlundin valmennus menee paremmin! ootte hieno pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kun tulee hypyt noin pohjaan ne on teräviä ja sillon alastulotkin vaikeempia:D

   Poista
 22. Onnee yli 6000 lukijasta!!!!!:)

  VastaaPoista
 23. raskempi = raskaampi, kuulostaa mun korvaan paremmalta ! :)

  VastaaPoista
 24. kiva postaus! mulla varmaan menny jotain ohi, tai sit et vaan oo kertonu blogissa, mutta miks laitat videoihin (tarkoitan nyt esimerkiksi just tämmösiä lyhkäsiä hyppyvideoita) musiikin? jopa vähän tylsän sellaisen. itse tykkään kun kuulee laukan tahdin ja hypyt.
  tsemppiä valmennukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika harvoin näissä musiikkia on :D Ja kaikki valmentajat eivät halua että heidän kommentit kuuluu, luonnollisesti silloin laitetaan äänet pois ja yleensä sitten laitetaan musiikkia :)

   Poista
  2. Laitan joskus riippuu ihan mielentilasta:D Yleensähän mulla ei ole musiikkia

   Poista
 25. Tosi kiva postaus! Mutta harmi jos ei nyt menny niin hyvin, ens kerralla sitten. :)

  VastaaPoista
 26. tosi hyvin teillä näyttää menevän!(: tsemppiä jatkossakin!

  VastaaPoista
 27. voitko tehdä videopostauksen tiistain valmenuksesta?:)

  VastaaPoista
 28. Ku blogissa on tuolla välilehdessä tuo nimi (esim: Voitto kotiin: Treenattiin treeneihin) Niin, kuinka sen saa pois näkymästä bannerin päältä? (Voisitko tehdä muuten bloggerin simppeleiden juttujen laitto/käyttö videon?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ymmärrä, linkkaa blogisi niin tajuan ongelmasi:)

   Poista
  2. Siis kun blogin nimen laittaa ja se näkyy tuolla ylävälilehdessä, niin miten sen saa pois näkymästä bannerin päältä? :0

   Poista
  3. Löysin vahingossa miten sen sai piiloon :DD taidokasta.. Ja unohin tuosta blogin linkin http://lotanjahevostenelamaa.blogspot.fi/

   Poista
 29. Kiva postaus :) Miksi ette muuten hyppää talvella kotona vai hyppäätekö kun postauksesta sai sellaisen käsityksen "Nämä taisivat siis olla viimeiset hypyt kotona. Sitten alkaakin se joka viikkoinen maneesille raahautuminen, ei jaksa"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He eivät hyppää talvella koti kentällä vaan maneesissa koska kenttä on liian liukas hyppäämiseen ;) Sori kun vastasin Tiian puolesta

   Poista
  2. He eivät hyppää talvella koti kentällä vaan maneesissa koska kenttä on liian liukas hyppäämiseen ;) Sori kun vastasin Tiian puolesta

   Poista
  3. No kai hokit on keksitty...

   Poista
  4. En minäkään talvella hyppää kentällä, kun on mahdollisuus maneesiin. Kenttä on liukas, itse olen kaatuntu ihan koulua mennessä talvella vaikka hokit on ollut alla. Sitten kun vaihtelee plussan puolelta pakkaselle, tulee kentästä kuhmurainen ja kova. Se ei tee hyvää hevosten jaloille.

   Poista
  5. Ulkona ei voi ainakaan mitään isoa talvella mennä, ehkä kavalettejä:)

   Poista
 30. haha itellä on just samat "ongelmat" tai mitä pitää korjata, mitä lopus selitit! :D

  VastaaPoista
 31. Tosi kiva postaus! Ei yhtään likaa tekstiä vaan just hyvin :) Voitto meni hyvin, säikähin kun Voitto kaato se esteen, kun hyppästte :D Tässä pari erikoispostaus ehotusta: mielipiteeni varusteratsastajista ja videopostaus lempiratsastusvaatteet :) Olisi kiva jos tekisit jos vain ehdit/jaksat niin sellasen postauksen missä selität järkkäreistä omat mielipiteet mm. eos 1100d 600d ym :)

  VastaaPoista
 32. Nin kannattaako voitolle ottaa se hieroja ton kaatumisen ja pihalla juoksun jälkeen + kun ilmat on kylmentynyt ja hokit on alla, saattas olla jumissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän Voitto oo missään kaatunu... :) Jos tarkotat sitä kouluvalmennusta niin se ei kuitenkaan kaatunu. :) Siis ei millään pahalla.

   Poista
  2. Huom! Eri ano... :)

   Poista
  3. Vote kaatui pihalla juostessaan pyllylleen :)

   (olen ihan uusi ano tässä viestittelyssä:D)

   Poista
 33. emmä nyt nää mitään niin isoja ongelmia videolla, kun vertas teidän siihen perusmenoon on ihan ok, ettei aina mene hyvin. Lähinnä laukka ei pyörinyt ja niinku iteki sanoit, jäit liikaa kiinni. Tajuat kuitenkin itse omat virheesi, joten eikö se ole jo yksi askel ylöspäin?
  sitä paitsi on ihan ok tuoda välillä vähän lähelle niin, että hevonen joutuu oikeesti nostamaan niitä kinttujaan. :) Tsemppiä jatkoon, treenillähän ne ongelmat korjaantuu. :)

  VastaaPoista
 34. Ajoit aika paljon selälläsi Voittoa nopeampaan laukkaan . Auttaako se jotain ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan silmääni ei näyttänyt millekkään ajamiselle. Joidenkin, innokkaiden, hevosten laukka on niin pompottavaa ettei siinä pysty istua. Sitten tulee helposti ''nylkytettyä'', eli ajettua. Tuskin Tiia tahallaan niin tekee. Tai sitten sillä on jokin tarkoitus.

   Poista
  2. En sitä tiedostetusti tee

   Poista
 35. Ihan kiinnostuksesta kysyn että maksoitteko votesta yli 15 tai 20t kun en näiden estehevosten hinnoista paljoa tiedä. ja minkä tasoinen se on? Ei ole pakko kertoa mutta kysyimpähän vain!:) ihana blogi ja ihana voitto!:) ps.sori en jaksanut kirjautua puhelimella sisään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vote on hypännyt 120cm ratana, mutta Tiialla mennyt vain 100cm. Mutta yhtään en epäile, etteikö Voitto vielä nousisi ainakin 110cm luokkiin! Ainakin jos jalat kestää.

   Tiia ja Vote olisivat upea ratsukko jossain 120- luokassa!♥

   Poista
 36. Kiva postaus ja voitto on söpö.:)

  VastaaPoista
 37. Voitto näytti alussa vähän jäykältä noissa hypyissä, mutta loppua kohden ne eivät näyttäneet enää niin jäykiltä. En tarkoittanut pahalla!!!

  VastaaPoista
 38. Voitolla on ehkä maailman söötein toi esteellelähestymis -tapa. Tai kun se näyttää siltä et se menis jotenkin kasaan :-D

  VastaaPoista
 39. oot varmasti onnekkain ikinä ku omistat nuin hienon hevosen, ja teillä on OMA talli! :)
  jospa mäki sitten 50 vuoden päästä pääsen jopa hevosen selkään...

  VastaaPoista
 40. (Tää ei niinkään liity tähän postaukseen, sry)
  Toivoisin, että vastaisit. Jos tahtoisi liittyä esim. sheinsiden yhteistyökumppaniksi, niin täytyykö olla yli 1000 lukijaa? :) ps. Voitto on upea heppa!

  VastaaPoista
 41. Mikkä suojat votella on ku näyttää niin hyvän tukevilta ja vois olla hyvät omallekkin hepolle kun tarvis uudet .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Veredus Garbon gel merkkiset suojat ja Tiialla on kahdet noita, toiset jo menneet vähän rikki kun olleet 3 vuotta käytössä ja nyt osti uudet sieltä hevoset stadikalta vai ostiko se ne nyt sieltä hööksistä en tarkalleen muista. Tiia on anakin kehunut noita suojia paljon ja minustakin ne näyttävät hyvältä :)

   http://www.youtube.com/watch?v=OFPFh8ehV6g siinä vielä video missä Tiia ne esitteli kun oli ostanut :)

   Poista
 42. Hyvältä näyttää teidän meno:)

  VastaaPoista
 43. Hyvältä näyttää :))

  Onko olemassa muita hyviä, ilmaisia bannerinteko-ohjelmia kuin gimp?

  VastaaPoista
 44. hei niin mistä saat noita ulko asuja

  VastaaPoista
 45. Kiva postaus, ja mukavan näköstä menoa tiputuksista huolimatta ! (:
  Anteeksi, kun ei liity postaukseen millään tavalla, ja tätä on varmasti kysytty sinulta jo 100000 kertaa,
  siis onko Lilli jäänyt Pinjalla lopullisesti kevyempään käyttöön, ettei Pinja käy ollenkaan enään sillä este-valmennuksissa/kilpailuissa (isommissa luokissa(80 90 jne))? Anteeks, en vaan löytänyt mistään tähän vastausta, en edes Pinjan blogista (ehkä olenkin vaan niin huolimaton, enkä huomannut?) ! (ei ole tosiaankaan pakko vastata näin "turhaan" kysymykseen sinun blogissasi, voin sitä kyllä kysyä Pinjankin blogista. Ymmärrän, että näitä kommentteja tulee nyt jo näin paljjon, ja kaikkiin pitäisi vastata, mutta tähän ei tarvitse, jos näitä "Lillikysymyksiä" tulee jo ihan tarpeeksi!!!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selvästi Pinjan blogissa lukee siinä esittelypalkissa meneppäs lukemaan!

   Poista
 46. miten sun ratsastus on nykyään noin tönkköä? otit liikaa kiinni etkä antanu hevoselle lainkaan tilaa hypyissä etkä lähestymisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään, musta tää oli eka kerta pitkään aikaan kun meno oli tällästä.

   Poista
 47. Tiia vastaisit joskus kommentteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuule Helsingissä ja mulla on muutakin tekemistä kun vastailla kommentgeihin, vastauksia tulee kunhan huomrnna istahdan kotona koneen ääreen:)

   Poista
 48. Hei suunnitelkaa joskus bloggerimeetti! :)

  VastaaPoista
 49. Aina ei voi onnistua. Nyt meno ei kyllä miellyttänyt omaa silmää, mutta yleensä katosn ratsastustasi ihastellen!!:)

  Erikoispostaus ideoita jos kaipaat, niin tässäpä muutama:
  ♥ Kerro millaista on kun oma talli.
  ♥ Mielipide kirjoituksia, esim. kuolaimien tai apuohjien käytöstä.
  ♥ Blogin muokkaus ohjeita. Kaikista näistä koodeista ym. ym. ym. mit' blogissasi käytätä. Tai jos edes osan paljastaisit!:)
  ♥ Vaikean bannerin teko ohje. Helppojen ohejita sulla on ollut, mutta mitenkäs vaikeiden?:) Esim. tollaisen mitä sulla nyt on.

  Tossa edellisessä postauksessa valitettiin videopostauksien pituudesta ja tylsyydestä, niin olen ehdottomasti eri mieltä!!! Videopostaukset ova LIIAN lyhyitä! Joku 15-20min olis IHANA!!:)

  Tuli puskista mieleen tämmöinen, mutta kysympähän kumminkin. Jos ottaisitte talliinne yksärin niin paljonko pyytäisitte siitä? (ei huolta, en ole kinuamassa hevotani sinne, en omista hevosta ja asun kaukana teistä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ohjeista:) Ja en kerro/tiedä tuollaisia, ne on vanhempien asioita.

   Poista
 50. Kiva postaus, tosi hyvin meet! Sulla noi jalat pysyy tosi hyvin oikeella paikalla ton esteen jälkeen, jossa mulla on vielä harjotteluu... :D

  VastaaPoista
 51. onko voiton niissä molemmissa ulkoloimissa kiinni se kaulakappele vai sit irrallinen?toivottavasti siis tajusit mitä tarkotin:D

  VastaaPoista
 52. miten teet noi ruskeet laatikot, jossa lukee noi "INFO" yms. oon aina miettiny, et miten teet ne?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tehty html-koodeilla, pohjaväri ruskee, pyöristetyt kulmat jne:)

   Poista
 53. Ottakaamme siis ensi kauden tavoitteeksi Amateur Tourin ysikymppi ...! :)

  VastaaPoista
 54. meette niin hienosti! tuli vaan jostain mieleen, et millanen laukkapohje teijän tallilla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tarkoitti milla avuilla laukka nostetaan. Esim. pelkällä sisä pohkeella vai jotenkin sisä pohje eteeen, ulkopohje taakse.

   Tiia oot ihana<3

   Poista
  2. joo, just tota mä tarkotin :D

   Poista
 55. miksette käytä hypätessä rintaremmiä enää

  VastaaPoista
 56. Miten sait instagramin ipadille?? Olen yrittänyt 10000 kertaa enkä ole löytänyt! Vai oletko edes ladanut sitä? Jos olet niin miten? P.S kiva postaus;)

  VastaaPoista
 57. Te ootte tosi hieno pari ja mä en huomannut mitään tönkköyttä noissa hypyissä, ratsastat kyllä tosi nätisti! Olen alkanut lukea teidän blogeja vasta nyt syksyllä, mutta tosi kivoja blogeja on, kun paljon postauksia ja noi videopostaukset on tosi kivoja, niitä on kiva katsoa ja näkee vähän enemmän teidän ratsastusta ja tekemisiä, kuin pelkistä kuvista. Noista videopostauksistakin välittyy kiva fiilis, ettette mitenkään "leuhki" sillä, kun teillä on omat hevoset, vaikka aikamoisia onnentyttöjä olette :D No, ei muuta, en ole aikaisemmin mitään kommentoinut, niin ajattelin nyt tulla kertomaan mielipiteeni :) Löysin blogin tosiaan Facebookin kautta, kun kaverini olivat tykkäilleet kuvistasi :D P.s Kävin hakemassa kalenterin Vudekan pisteeltä silloin sunnuntaina, hieno on!

  VastaaPoista
 58. Te ootte kyllä Voiton kanssa hyvä pari. Mäkin haluaisin kokeilla.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.