Kisavideopostaus Suonenjoki

torstai 31. lokakuuta 2013

Varsinaiseen postaukseen tästä linkistä

72 kommenttia

 1. kiva video!!:) ja jeeeeeeee kerranki eka XD joo sori oli pakko

  VastaaPoista
 2. tosi kiva videopostaus!:) ja oliko noi joitain sun lukijoita jotka otti susta ja voitosta kuvia tos?:)

  VastaaPoista
 3. Miks teet jo kaikki tallihommat valkeissa kisahousuissa? etkö pelkää niiden menevän likaan? eikö olisi helpompi tehä tallihommat, joissain huonoissa housuissa, et vois ite puhistaa ne kaviotki? :D Kiva postaus, ja hienolta näyttää tuo teidän meno tuolla radalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahan itse valita miten pukeutuu ;)

   Poista
  2. Kaiken muun voin tehdä kun mutaisten kavioiden puhdistuksen, oisin senkin voinut tehdä mutta kun oli innokas tallityttö hommissa niin miksi ei pyytää sitä :) Kiitos!

   Poista
 4. ihana video! tykkään näistä videopostauksista eniten, ja sellanen 'mitä pakkaat kisoihin' video ois kiva:-)

  VastaaPoista
 5. Lopussa sulla oli hauskasti nuo hiukset :D Miksi klippaatte Voiton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä pv - klipataan ei pakko mutta talvella esim hikoilee niin kovasti:)Valmennuksissa oma pv hikoili siihen tyyliin että klippaus oli oiva ratkaisu;)

   Poista
  2. Hah:D Klipataan, jos siis klipataan niin sen takia että hikoilee jo nyt aivan kauheasti normaalitreenissäkin.

   Poista
 6. milloin arvontojen voittajat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoitettu jo voittajille henkilökohtaisesti ja facebookissa:)

   Poista
 7. "äiti toi on se tiia" XDD

  VastaaPoista
 8. Suosittelen kevyitä ja ohkasia tuulipuvun housuja kisahousujen päälle niin ei likaannu. Ne on helppo vaan sujauttaa päälle ja ottaa pois :) Mukava postaus, teidän videopostauksia on kyllä aina niin kiva katsoa ilman että tylsistyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Kuka sut arvosteli noissa kisoissa :)? En saanut oikeen nimmarista selvää :D

   Poista
  2. En osaa sanoa kuka arvosteli, en muista/tiedä :D

   Poista
 9. Ihania ootte? Rupes yht'äkkiä mietityttää mikä toi sun turvaliivi on:) ?

  VastaaPoista
 10. Aawww ku tuol vaa joku "äiti toi on tiia suomalainen" :3

  VastaaPoista
 11. Ihana postaus/video!!! Kerrankin ekan 30 joukossa xD

  VastaaPoista
 12. Oon kattellu muutaman kerran et pistät geelikylmä pussit (?) jalkoihin. Mulla kans sama kylmäys systeemi. Mut miten saatte ne kisoihi mukaa onko teillä joku kylmälaukku vai miten pysyy kylnänä?:)

  VastaaPoista
 13. Eikö hevonen pitäs lastaa aina kuskin puolelle, jos matkustaa yksin kopissa? Ja kahdesta hevosesta aina painavampi kuskin puolelle? Voin olla ihan väärässäkin, mutta aina vaan miettin ku katton teiän videoita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just tulossa kommentoimaan ihan samaa, sillä juuri näinhän se menee että painavampi hevonen kuskin puolelle ja yksin matkustaessa hevonen kuskin puolelle. Tämä on ihan turvallisuus syistä sillä silloin hevonen on pois ojan puolelta ja näin ollen traileri ei haukkaa niin helposti ojaan tai jopa kaadu sinne.

   Poista
  2. Tästä saa aina kuulla täällä kommenttiboksin puolella :D Iskä sanoi ettei asia ole ihan näin vaarallinen, mitä täällä ihmiset antavat ymmärtää. Mielestäni on parempi laitata hevonen puolelle jossa se normaalisti matkustaa, koska silloin se on varmasti rauhallinen. Ja jos molemmat hepat on mukana ei niiden lastaus onnistu ns. väärin päin.

   Poista
 14. "Äiti toi on se Tiia suo... sshh" XDXD niin paha haha :D

  VastaaPoista
 15. Sun hiukset on aika kivat tossa lopussa! :D

  VastaaPoista
 16. videossa lukee videoposaus XD

  VastaaPoista
 17. eikö olisi helpompi, että et kävisi seuraavissa kisoissa 100cm rataa, kun se ei mene lähes koskaan hyvin? mikset käy vaikka 80cm ja 90cm, jos ne menee hyvin niin sitten kokeilisit taas metriä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas typerä kommentti. Kisaaminen on mukavuusalueelta poistumista, ei junnaamista niissä luokissa missä varmasti sijoittuu. 90cm.sujuu jo hyvin ja tämä ratsukkohan hyppää metriä isompaakin rataa ihan sujuvasti. Ja Tiiahan sanoi, että kyse oli hänen mokistaan joita kaikille sattuu, varmasti selviävät helpostikkin metristä. On typerää jos joku kisaa varmanpäälle niissä luokissa missä sijoittuu, ei VaB tasoinen ratsukkokaan kisaa HeA siksi, että menisi hyvin.

   Poista
  2. 90cm on jo helpon tuntuinen, joten miksi laskea vielä alemmaksi. Eihän koskaan pääse isompiin luokkiin. Eri asia jos ongelma olisi jossain muualla kun kuskissa niin korkeuden laskeminen voisikin olla ok.

   Poista
 18. kiva videopostaus! Katoinki aluks että mitä ihmettä ku ihmiset vaan seisoo rivissä ja tuijottaa voittoo, mutta sitten tajusin :D tuleeko nykyään enemmän ihmisiä moikkamaan kuin esim. vuosi sitten?

  VastaaPoista
 19. ku sull on se luokkaretki my day ku te ootte lintsill nii mä näin sutt mutt en uskaltanu tulla moikkaa:)

  VastaaPoista
 20. Teijän on pakko tehä "Bloggaajan rankka elämä osa 3". Katoin ekaa kertaa tänään molemmat osat ja sain totaalisen naurukuoleman :D

  VastaaPoista
 21. Ooon kauvan jo aikonu kysyy tätä ja ku nyt muistin nii kysyn? onko sua koskaan hävettäny sanoo kaikillle et harrastat ratsastusta ja teillä on hevosii.? mun on ainaki joskus toosi vaikee sanoo se et meillä on hevosia ja harrastan ratsastusta. yleensä yritän välttää sitä et mun pitäis sanoo. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä oo koskaan ollu, miks susta on?:D Ratsastus on ihan normaaliharrastus ja hienompaahan se on jos on omia heppoja, mitä että käy vaan tunneilla. Reippaasti vaan sanomaan mitä harrastat:)

   Poista
 22. Ajattelin jo miljoona vuotta sitten (tai ehkä sitten vain pari kuukautta...?) kysyä tätä, mutta sain kysyttyä vasta nyt=) Eli (joojoo, tiedän että tää on kisoista tää video...) mistä olette ostaneet puominne? Oletteko maalanneet ne itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan ostettu ne Hallahuhdalta ja he maalasivat:)

   Poista
 23. Mitä teitte siellä Heldingissä?:)

  VastaaPoista
 24. Tuli tässä mieleen, että eikö sua yhtään häirinny kun tota porukkaa hillu tossa ympärillä ym? ajattelin itseäni et kun oon kisoissa niin en todellakaan halua yhtään ylimäärästä ihmistä siihen hillumaan ja kyselemään vaan haluun keskittyä suoritukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitinkin siitä varsinaisessa kisapostauksessa, että oikeastaan häiritsi noissa tilanteissa kun valmistauduin suoritukseen. Välillä kuulutettiinkiin ettei hevosalueelle saa mennä, mutta silti sinne mentiiin.

   Poista
  2. no mutta toivottavasti sun lukijat ymmärtää tästä lähtein pysyy poissa "tieltä" sun kisa päivinä :) koska ei se oo kivaa, että sun suoritus voi mennä persiilleen sen takia et keskityt johkin muuhun kun ratsastukseen!

   Poista
 25. Eikö hevoset voi saada hiekkaähkyn jos ne syö heinänsä hiekalta? Vai syökö ne teillä usein hiekalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu kuinka herkkä hevonen on, eihän ne hevoset sitä hiekkaa syö tuosta päältä vain heinää. Syövät joka päivä kolme kertaa hiekalta heinää :)

   Poista
 26. Mitä teitte siellä Heldingissä?:) Ja tosi kiva video! :)
  http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Tuijotetaankp sya esim kaypoussa tms pitkää tai jtn et tuol on se tiia!?xd miten iot jos joku tuöee vaa et moi sul on siisti heppa ja ratsit hyvon?:d

  VastaaPoista
 28. Kiva video ! ! :) normi tallipäivä videopostauksia onks tulossa !?? :)


  Blogini. http://manta-eve.blogspot.fi/ käy kurkkaan jos kiinnostaa :))!!

  VastaaPoista
 29. Voisitko tehä postauksen, jossa kuvaat videona tai kuvina miten valmistaudut kisoihon tai valmennukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.youtube.com/watch?v=gdurXjmOsSs tuossa esim yksi video jossa on lähdössä valmennukseen jossa näkyy mitä ekevät ennen valnneuusta ja tiian kanavlta leytyy paljon muitakin videoita joten katso sieltä ja http://www.youtube.com/watch?v=ODt4z9XpD_4 tuossa näkyyy hyvin kisoja ennen :)

   Poista
 30. ootko sinä tossa? http://www.sheinside.com/Light-Blue-photo-12729.html ainaki muistutat kovast :)

  VastaaPoista
 31. Oii, Tiia. Taas kerran superkiva postaus! Onko sulla muuten IPhone 4, vai 4s?

  VastaaPoista
 32. Tiiätkö ton mustan ponin nimee? ku se näyttää iha mun entiseltä kesäponilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan Tiian puolesta: Lempinimi on ainakin Osku :)

   Poista
  2. ok, ku sitte se on se :) Oikealta nimeltää Åkerman, mutta sanotaan Oskuks ja nuori poni, (mietitäänkö me samaa ponia?) :D

   Poista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.