Inspiroiko blogini sinua?

keskiviikko 30. lokakuuta 2013Joku siellä ruudun toisella puolella oli vinkannut blogistani varmaan tuohon kilpailuun, olenkin mukana ihan suuressa kategoriassa johon kuuluu paljon mun lemppariblogeja, jotka kuuluvat samalla ihan Suomen parhaisiin bloggaajiin. Lukijat saavat nyt käydä äänestämässä omaa lemppariaan eri kategorioissa täälläVoiko tämä mun kilpakumppaneisiin verrttuna pikkuinen blogi olla Suomen inspiroivin blogi? Sen päätätte te! Jos pidät blogistani ja haluat antaa äänesi minun blogille löytyy se ihan lifestyle-kategorian loppupuolelta. Yli 18-vuotiaiden on äänestäessä mahdollista voittaa lippupaketti Inspiration Blog Awards -juhlaan 16.11.


Samalla olisi mukava kuulla vastauksia otsikon kysymykseen liittyen:

mikä on se juttu miksi tätä blogia luet?

115 kommenttia

 1. tykkään sun blogista hirmu paljon! :) postaukset ovat monipuolisia ym

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoiset, joka kerta erilaiset postaukset :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja postauksia aina, on kivaa ettei aina oo tekstipostauksii vain ratsastuksesta vaan teet just esim viedopostauksii ja kaikkee muuta kivaa ;)

  VastaaPoista
 4. sulla on kiva blogi:) monta lukijaa sulla on?

  VastaaPoista
 5. äänestin jo!Mutta eikö tuolla oo myös sun lifestyle-blogi? Ainakin siellä on blogi nimeltä TIIAS.
  Lifestyle-osiossa.

  Mutta en tiiä että onko se sitten sun blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä en mä edes huomannut :ooo! Onse varmasti, vähän kiva kiitos kun sanoit:)

   Poista
  2. Ja.Täällä on tosi kivat tekstit joihin sä kulutat tosissas aikaa jota sulla ei ylimääräistä kuitenkaan hirveästi ole,koulun ja hevosten lisäksi!
   Oot etukäteen suunnitellut tekstit.Ne on tosi kivoja lukea,sillä niissä ei hoeta samaa kokoajan.Blogissa kiertää paljon eri juttuja mutta kuitenkin samalla pystyyy muistelemaan sun vanhempia tekstejä!

   Kuvat on hyvä laatuisia ja mietittyjä.Osaat miettiä mitä et julkaise ja mitä julkaiset.

   Lisäät tarpeeksi säännöllisesti videoita ja tekstejä.

   Tekstit ja videot ovat monipuolisia.On heppa,-lifestyle,-koulu aiheisia postauksia.
   Osaat ottaa kritiikkiä vastamaan!

   Ja muutenkin tää blogi on tosi hyvä ja oot mahtava bloggaaja!Oot ansainnu kaiken(paitsi negatiiviset jutut)

   --Kiitos ja kumarrus!

   Ps.Jatka samaan malliin! :)h

   Poista
 6. Tätä blogia päivitetään tarpeeksi usein :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat, selkeät ja kivasti kirjotetut tekstit, joihin on selvästi käytetty aikaa :)

  VastaaPoista
 8. Teillä on oma talli, koppi, hepat molemmilla, kenttä, kisaatte, videopostaukset, suurimmat ideat lähtee tästä blogista liikkeelle, mutta suurin osa lukee blogianne massan mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinä tiedät miksi suurin osa lukee blogiani, eipä tarvitse muiden sitten vaivautua edes vastaamaan :D!

   Poista
  2. Miten niin massan mukana?:O
   Luulen, että ihmiset ovat niin laiskoja etteivät jaksa lukea massan mukana. Sillä kuka lukee semmosta, joka ei oikeasti kiinnosta? :D
   Blogiasi luetaan sen vuoksi, että olet hyvä ratsastaja, bloggaaja ja teet mielenkiintoisia postauksia. Ja kaikki muut pikku seikat vaikuttavat siihen:)

   Poista
  3. Silloin alkuaikoina kun aloitin teidän blogin seuraamisen, niin tottakai päädyin tänne tuttujen kautta :) Mutta samaa mieltä ylemmän anon kanssa! ^ :)

   Poista
  4. Ehkä aluksi monet on ajautuneet tänne "massan mukana" mutta kuka lukisi pitempään ellei se olisi hyvä blogi? :))

   Poista
  5. blogi on hyvä. siksi sitä luetaan.

   Poista
 9. Joka päivä erilaisia tekstejä, suuret kuvat, videot on hyviä, blogisi on muutenkin hyvä kirjoitat selkeää tekstiä:))

  VastaaPoista
 10. Hyvät kuvat mukavat videiot omat hevoset usein postaat noi on sitä mistä pidän ja ulkkaa ja banneri kans!:)

  VastaaPoista
 11. Parasta hevostelussa!?esim hevosen antama rakkaus tyhteisymmärts tms?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se miten yleensä aina tulee parempi olo kun menee puuhastelemaan heppojen kanssa:)

   Poista
 12. Blogia päivitetään useasti,hieno talli ja teillä on kaikkea hienoakin (mikä varmasti vaikuttaa lukioiden määrässä),hienot hevoset,useasti postauksia,selkeää tekstiä,on varmasti hienoa olla suomen luetuimman hevosblogin kirjoittaja!! ((: Onnea

  VastaaPoista
 13. Luen tätä blogii koska Voitto on ihana, hienoja postauksii ja oot upee!

  VastaaPoista
 14. missähän kategoriassa tää blogi on?

  VastaaPoista
 15. Äänestän ehdottomasti tätä blogia! Luen blogia, koska niin kivoja kuvia, kokenut bloggaaja ja postaat usein :)

  VastaaPoista
 16. Aloin ainakin itse seurailemaan joskus kun kattelin tylsänä iltana videoita youtubessa, ja päädyin katsomaan sen ISINTYTTÖ videon. Sitten menin sun kanavaan ja löysin Pinjan blogin. Aloin sitä seuraamaan ensiksi, ja säteilin kuin yksi pieni tähti blogiin päästyäni. Oma talli, kenttä yms.... Loistavaa! Ihailin vain teitä. Ihanat upeat kuvat sekä videot. Ulkoasut mitä parhaimmat ja tietenkin tekstit postauksissa. Luulen että aika moni on ajatellut joskus samoin :D

  VastaaPoista
 17. Rakastan hevosia,minua kiinnostaa miten käsittelette omia hevosianne,On kiva lukea ihmisen blogia joka asuu lähellä(isompi mahdollisuus tavata),Olen haaveillut hevosesta,joten tätä kautta saan nähdä mitä te teette hevostenne kanssa ja miten hoidatte niitä:)

  VastaaPoista
 18. Se miksi luen tätä blogia niin tykkään tosi paljon hevosista ja postaat niin usein ja teet monipuolisesti postauksia ja vidot on niiiiiin kivoja ja saan joitakin vinkkejä hevosen hoitoon itelleni :) <3 Ehdottomasti mun suosikki <33

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. Hah joo huomasin, mut en jaksanu enää tehä tota kuvaa uuestaa:D

   Poista
 20. Luen blogiasi, koska minusta on kiva seurata kuinka teidän elämä kulkee ja, koska olen haaveillut omasta hevosesta. Teidän arjen kautta oppii kaikkea hyödyllistä!♥ Ja kaikkein ihaninta on sinun ja Voiton luottamus ym. ♥ Ja teidän postaukset on ihan parhaita!!<3

  VastaaPoista
 21. Aiempi ano oli ainakin mun suhteen oikeessa, massan mukana luen minäkin... :D Ihan vaan, koska on kiva tietää mistä muut puhuu kun sun blogista keskustellaan ht.netissä, tallilla ja niin edelleen. :)
  Tykkään sun huolitellusta ulkoasusta. :)

  VastaaPoista
 22. Luen blogiasi koska olet tosi mahtava bloggaaja !! Ja tykkään seurailla sinua ja voittoa joka päiwä :) !! Ja postailet aika useasti niin se on myös plussaa ;)) mutta on tää vaan mahtava blogi !!!

  VastaaPoista
 23. Ootko lukihäiriöinen kun tossa on kirjotusvirhe se on käynnissä eikä käynissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo lukihäiriöö (tai ainakaa koulusta ei ilmotettu mitää ku tein sen testin:D) vaan liian kiire, tossahan on oikeastaan kaksi virhettä ;)

   Poista
  2. mä luin näitä kommentteja ja lähdin etsimään toisen virheen! "inspiroiNko blogini sinua?"

   Poista
 24. Monipuoliset postaukset, paljon spesiaali juttuja kuten videopostauksii jne. Selkeät tekstit, laadukkaita hyviä kuvia ja on vaan mukava seurailla minkälaista on oikea hevosen omistajan arki<3

  VastaaPoista
 25. monipuoliset, hyvin kirjoitetut postaukset, sekä isot, selkeät ja hyvälaatuiset kuvat:)

  VastaaPoista
 26. Tykkään sun blogista sen takia koska saa kuunnella estehevosen elämää ja hevosen omistajan elämää eli mun unelma elämää (:

  VastaaPoista
 27. Tämä blogi kiehtoo kaikella tavalla. Jäin heti koukkuun kun leysin tämän blogin, aloin vain selata ja selata vanhempiakin postauksia ja katsoin kaikki videot läpi. Erityisesti hyvää tässä blogissa on:
  - Isot ja tosi laadukkaat kuvat.
  - Oikein, hyvin ja selvästi kirjoitetut postaukset joita on todella mukava lukea.
  - Joskus on arvontoja tai lifestyle postauksia tai muuta erinlaista.
  - Videopostauset mukavan pitkiä ja aivan parhaita!

  VastaaPoista
 28. Miten saat Tiia niin, että tuo blogin otsikko ei näy ylägrafiikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsen sen keskimmäisen pallukan siitä valikosta, en muista vaan mitä siinä lukee:D

   Poista
 29. Luen blogiasi monestakin syystä, tässä ehkä suurimmat: Sun blogi on äärimmäisen laadukas, jaksat panostaa tähän tosi paljon ja se näkyy loistavasti toimivissa ulkoasuissa, mahtavissa kuvissa (joita on mun makuun just sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän) ja laadukkaassa tekstissä, jota on miellyttävä lukea. Postaukset ovat ihanan vaihtelevia. Ja ennen kaikkea tunnut kommentoivan suorituksianne Voiton kanssa realistisesti, kerrot myös ongelmakohdista silloin kuin niitä ilmenee, vaikka sitten saisitkin ilkeää (ja typerää) palautetta. Aion kyllä äänestää blogiasi, sillä vaikka olen kouluratsastaja itse, olen silti saanut hurjasti inspiraatiota blogistasi omiin hevostouhuihini. Menetin hevoseni viime vuonna, jolloin sun ja Voiton touhujen lukeminen oli tavallaan hyvin terapeuttista. Kiitokset paljon panostuksestasi tähän blogiin! (:

  VastaaPoista
 30. Sinun ja Pinjan blogissa on se kaikki! Siinä on tarpeeksi hevosia joista pidän, ja te olette Pinjan kanssa hyviä blogin pitäjiä. Huomioitte kaikki ja täällä on monipuolsita tarjontaa! Esim, arvontoja, videoita, valmennuksia...!! Kaikkea! Mun mieleipide :)

  VastaaPoista
 31. Lähinnä kuvat aina katson,tekstiä en usein lue sillä liian pitkää ja pitkästyttävää. Postauksista katson aina vain kuvat. Varsinaista syytä en tiedä, miksiköhän? No, jos ei syytä ole niin mitä turhia roikkua lukijana kun ei tämä mikään erityisen hyvä blogi ole.

  VastaaPoista
 32. Tykkään eniten niistä postauksista joissa on paljon kuvia ja video. Mutta tykkään myös niistä joissa on vaan tekstiä.

  VastaaPoista
 33. Luen sun blogia koska rakastan tätä :) Sä oot ihan mahtava ja ihana ja kaunis :) Harrastan ite ratsastusta joten hevosetkin on mieleen :) Joka postauksessa on jotain uutta ja inspiroivaa :)

  VastaaPoista
 34. Mun mielestä Tiia sun blogissa on paljon hyvänlaatusia kuvia, ja postaukset on elävästi kirjoitettu ja ne on mielenkiintoisia lukea. Kirjoitat ahkerasti, ja monesti odotan aina, milloin seuraava postaus tulee! :) Samaistun monissa tilanteissa ja kuulumisianne on kiva lukea! Hoidatte hevosenne hyvin, ja mun mielestä tää blogi on vaan paras!

  VastaaPoista
 35. Tuli tästä mieleenki että tein omaan blogiin Lempiblogit-postauksen, niin siellä on sunki blogi. Siellä omaa mielipidettä ja selitystä kans miksi tykkään yms, jos haluat kattoa niin http://morttiandmylife.blogspot.fi/ ;) Uusin postaus on että pitäis heti löytyä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://morttiandmylife.blogspot.fi/2013/10/erikoispostaus-nro-4-lempiblogini.html

   Poista
 36. Luen blogiasi koska:

  - Oot ihana ja symppis ihminen, suhun on helppo samaistua

  - On mahtavaa miten paljon panostat ja käytät aikaa tähän blogiin

  - Oot taitava bloggaaja, sulla on bloggaamisesta paljon kokemusta

  - Teet paljon erilaisia mielenkiintoisia postauksia, jokaiselle jotakin!

  - Sinulla on kiinnostava elämä (nauroin tälle, mutta totta se on, ei tylsästä elämästä kertovaa blogia jaksa lukea! :D)

  Siinä muutama syy, hyvä blogi sulla, jatka samaan malliin Tiia! Kaikkea hyvää teille! :)

  VastaaPoista
 37. ärsyttäviä virheitä tossa kuvassa -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös:D Huomasin vasta kuvan tehtyäni ja sitten en ehtinyt tehdä enää uutta

   Poista
  2. Oletko muuten saanut multa kirjeen

   Poista
 38. Luen kai siksi että on tosi hienoja kuvia, kivat postaukset, hyvä ulkoasu jne. :D

  VastaaPoista
 39. Ihan aluksi ihastuin tähän blogiin persoonallisen nimen ansiosta :D Sitten aloinkin seurailemaan tätä ja nykyään luen tätä hyvien kuvien, kiinnostavan tekstin ja aktiivisen postaustahdin takia :DD

  VastaaPoista
 40. Kaveri suositteli tätä mut en viälä sillo tajunnu alkaa lukemaan. Myöhemmin löysin tubesta videon teijän valkusta. Oot tosi hyvä ratsastaja ja Voitto on söpö nii aloin tilaamaa. Sit jostai hokasin teijän blogin ja nyt olen sitä jo vuoden lukenut. Täytyy kyllä sanoa että tää on AIVAN MAHTAVA ja paras blogi jonka tiiän :)) Tykkään tästä koska ootte Voten kaa hyvä pari, oot kaunis ja Voitto on ylisöpö, oot hyvä ratsastaja ja postaukset on monipuolisii, tykkään sun tavata tehä postauksii ja videoita! Mydayt on parhaita c: kaikin puolin ihana blogi <33

  VastaaPoista
 41. Sun blogissas on jtn. 5000 lukijaa :O Mulla vaan 11. Mutta se että susta on tullu suosittu, on syynä se, että jaksat joka päivä siirtää kuvat koneelle, odottaa aamusta iltaan että video lataisi tubeen, ja muokkailla ne. Näet niin paljon vaivaa meidän lukijoiden takia :)

  VastaaPoista
 42. Millon arvot uusimman arvonnan?

  VastaaPoista
 43. Sun blogi tais olla eka jota luin tällai niinkin aktiivisesti, että selasin kaikki postaukset ekasta vikaan. Täällä on niin kivoja kuvia, ja sun blogi inspiroi mut alottamaan omankin :) Kiitos inspiraatiosta neiti Tiia Suomalainen :)

  VastaaPoista
 44. Miks et vastaa jos sulta kysyy jotain?!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vastaan:) joskus saattaa joku kysymys jäädä välistä, kun luen nää puhelimella heti ku kommentti tulee tänne ja sit vasta menen myöhemmin pelkästään vastaamaan koneelle:)

   Poista
 45. mä päädyin tänne varmaan siten että sun blogin facebook sivu pyöri etusviulla joka kerta, katoin sitten sun blogia ja luin anosti muutamia kertoja kunnes liityin :) ! hmjaa vaikee sanoo mikä inspiroi, varmaan hyvät kuvat, videopostaukset ja ihan muuten vaan laadukkaat postaukset :D

  VastaaPoista
 46. Postauksia tulee tosi usein, kuvat ovat hyvälaatuisia, ja teksti on aina hyvää. Sen läpi paistaa Voiton ja sinun personallisuus ja tuntuu siltä että tunnen teidät molemmat! Postausideat ovat myös hyviä, ja selität hyvin myös perus ratsastuspostauksissa.

  VastaaPoista
 47. Tää on ensimmäinen blogi jota koskaan aloin lukaan, hevosaiheisia postauksia on kiva lukea, mielenkiintoisia aiheita, Lilli ja Voitto on ihania ja videot on parhaita :)

  VastaaPoista
 48. Tää on ensimmäinen blogi jota koskaan aloin lukaan, hevosaiheisia postauksia on kiva lukea, mielenkiintoisia aiheita, Lilli ja Voitto on ihania ja videot on parhaita :)

  VastaaPoista
 49. Luen sun molempia blogeja, koska jaksat päivittää niitä ahkerasti, postaukset on laadukkaita ja mielenkiintoisia.:) On myös kiva seurata teidän arkea. Kumpa mullakin olis pihassa talli ja oma hevonen!:-)

  VastaaPoista
 50. No lukemaan olen aloittanut löytämieni YouTube videoiden kautta. Ennemmin en oo lukenu muita blogeja, mutta tässä on jotain ihan erityistä. Olen myös erikois postauksia selailemalla kuullut ensimmäisen kerran vrtuaali- ja vihkotalleista. Molemmat ovat kovaa vauhtia nousemassa pystyyn ja sivut ovat pian valmiit! :) kiitos sinulle =)

  VastaaPoista
 51. No lukemaan olen aloittanut löytämieni YouTube videoiden kautta. Ennemmin en oo lukenu muita blogeja, mutta tässä on jotain ihan erityistä. Olen myös erikois postauksia selailemalla kuullut ensimmäisen kerran vrtuaali- ja vihkotalleista. Molemmat ovat kovaa vauhtia nousemassa pystyyn ja sivut ovat pian valmiit! :) kiitos sinulle =)

  VastaaPoista
 52. Heippa! Meillä oli jo aijemmin puhetta siitä mmun bannerista kun se ei toimi... Yritin tehdä sun videon avulla j sainkin hienon tehtyä... No sitkun yritin liittää sitä nii siihen tuli teksti et kuuvaa ei voida liittäää joko se on vioittunut tai sen muoto ei tunnisteta? Helpppppppp!!! Ja anteeks kun tää ei vastaa tän postauksen juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen pitää olla jpg tai pmg muodossa, sulla ei ilmeisesti ole:)

   Poista
  2. Itellä oli sama ongelma, kuva pitää "viedä" jotta sen muodon saa Gimpissä muokattua, joten painat sitä "vie" nappia ja siellä voit muuttaa muodon :)

   Poista
  3. Kiitos ihanat kyyn neuvoa tässä kommentiissa jos tartten!!!:*

   Poista
  4. Hei pitääkse siellä gimpissä viedä vai bloggerissa?!

   Poista
  5. ja voitteko selittää sen vähä tarkemmin ?

   Poista
  6. Eli kun olet tehnyt bannerin ja se pitäisi tallentaa siellä gimpissä niin et ota kohtaa tallenna vaan VIE, sitten ainakin minulla siellä ylhäällä lukee kun saat nimetä sen kuvan, niin Nimetön.png valmiina.. :)

   Poista
 53. Aloitin tämän blogin lukemisen jo jonkun aikaa sitten ja ihastuin heti kaikkeen positiivisuuten, siistiin ulkoasuun ja kaikin puolin mukaviin ihmisiin! Ihania ja monipuolisia postauksia! 😊

  VastaaPoista
 54. Siis onko sun heppablogi tuolla jossain vai se lifestyleblogi? : )

  VastaaPoista
 55. Äänestin sun lifestyle blogia, sillä minusta se on inspiroivampi, kuin tämä blogi. Tämä blogi kertoo enemmän henkilökohtaisesti ja toisessa blogissa on sellaistakin materiaalia josta myös hevosettomat voivat inspiroitua :)

  VastaaPoista
 56. Pitkät ja mielenkiintoset postaukset, joita vieläpä tulee tosi usein:-) Ja tietysti rakkaus ja kiintymys suhun ja voittoon<3

  VastaaPoista
 57. Luen tätä ihan sen takia että pidät blogin ajan tasalla, kuvaatte paljon ihan perus arkea eikä vain kisoja,valmennuksia jne ja esiinnytte usein Pinjan kanssa videoissa :) kirjoitat paljon, mutta asiaa etkä provosoidu. Kysyt neuvoa jos sitä tarvitset mutta et loukkaannu jos joku "pätee" anonyyminä. Otat blogin huomioon niin arjessa kuin juhlassa. Hatun nosto teille! T. 25v Helsingistä

  VastaaPoista
 58. Voiko alle 18 vuotias äänestää? :) Sori oon tyhmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi äänestää! Mutta vain yli 18 vuotiaat voivat osallistua siihen lippupaketti arvontaan :)

   Poista
 59. Paras blogi ja jee sain teijän kalenterin lauantaina kun kuuulin et ne on viel siellä ja ryntäsin heti xD :)) Mut tää blogi kirjotat niin selvästi ja itekki voi kuvitella tilanteen. Voitto ja lilli tiia ja pinja aww parhaat :D sinillekki terkkuja yms. ja teijän videopostaukset rentoja ja hauskoja ei liian hienostuneita xDD okei mut paras blogi. <33

  VastaaPoista
 60. äänestin tätä blogia, paras blogi ikinä!;)

  VastaaPoista
 61. tykkään blogistasi, koska postaukset ovat monipuolisia, ja itsekin voin oppia asioita ratsastuksesta ja varsinkin hevosen hoitoon liittyen olen saanut paljon hyviä vinkkejä sinulta! :)

  VastaaPoista
 62. Paljon kuvia ja videoita,selkeä teksti ja monipuoliset postaukset.
  Muute en itte ees huomannu kuvassa virhettä ennen ku jotku oli valittanu iitä :D
  Mun mielestä se ei oo paha juttu jos nyt pari kirjainta pois välistä :) !

  VastaaPoista
 63. Teijän blogi yks parhaista mitä luen! Oon seurannu teitä jo monta vuotta<333 Äänestän ehottomasti teijän blogia<333!!!!

  VastaaPoista
 64. Tuntuu et kaikki pikku likat yrittää vaan päästä sun ja Pinjan suosioon kehumalla teitä ihan hirveesti esim. "voi tiia oot niin kaunis ja oon tosi kateellinen kun teillä on omat hepat" ym. Ja sitten ihan kaikille yleisesti: huomasin postauksessa jossa Tiia kerto Voiton jalassa olevan haavan että jotkut tietämättömät tuli sinne inisemään. Että ei kannata tulla tänne blogin puolelle huutelemaan jos ei itekkään osaa/oo varma jostain ;D Ja nyt tätä kommentista ei tarvii kenenkään tulla valittamaan..

  VastaaPoista
 65. te osaatte kuvata niin hyvin ja ette esitä ja teillä on kivoja postauksia!:)sen takia luen teijän(siis pinjan ja tiian)blogeja

  VastaaPoista
 66. Luen blogejasi, koska niissä on aina ihania kuvia ja aiheita. Myös itse hevosista kiinnostuneena ja hoitohevosen omaavana tämä blogi tuntuu todella kivalta :)♥

  VastaaPoista
 67. Olet ihanan aito eikä sinulle ole noussut päähän vaikka blogillasi on paljon lukijoita. Lisäksi olet normaali ihminen. Kai sekin vaikuttaa että sinulla on oma hevonen, mutta uskon että blogiasi luettaisiin muutenkin:) Sinulla on monipuolisia postauksia ja kuvia! Pidän molemmista blogeistasi, mutta äänestän tätä koska pidän silti hevosaiheisista postauksista:) Ainiin ja ulkoasusi ovat aina todella mielenkiintoisia ja erilaisia. Ja vielä kirjoitat todella kypsästi!! Tuli pitkä kommentti ja jotain asiota jäi varmaan vielä ylistämättä, mutta blogistasi on niin helpppo keksiä kaikkea positiivista!!!

  VastaaPoista
 68. Yritin muistella mistä löysin blogisi mutta ei kyllä muistu mieleen, mutta olettaisin että eksyin vain tänne jotenkin:D Mutta pari vuotta seuraillut jo teidän menoa! Panostat blogiisi todella paljon, postauksia tulee tiheään tahtiin ja teksti mielenkiintoista ja kuvat hyvä laatuisia. Kiva kun teit myös lifestile blogin niin tämä pysyy pelkkänä heppablogina, mutta kiva kun päivittelet suht usein myös toiseen blogiisi. Annat itsestäsi hyvän kuvan blogin kautta et esitä mitään. Ulkoasu on siististi ja huolellisesti tehty, mutta iso mainos kyllä häiritsee silmää.. Blogisi on kyllä muuttunut kaupallisemmaksi vuosien aikana, en itse hirveämmin välitä sponsori postauksista. Mutta vaikka näistä en pidäkkään, luen silti blogiasi mielenkiinnolla jätän vain ne lukematta. Oli blogi parempi kun ei ollut niin kaupallinen, mutta ei se tästä huonoa tee vaikka kaupallinen onkin. Tässä nyt tuli risut ja ruusut sanottua:) Kiitos siitä kun jaksat päivitellä lukioillesi niin usein, vaikka sinulla on lukio, heppailut ja kaikki muu tekeminen myös!:) Sitten vielä tuli mieleen videonkuvaukset! Yleensä videoissa on sama idea siivotaan karsinaa, laitetaan hepat kuntoon ratsastetaan jne. niin kuvatkaa eri kuvakulmista samoja asioita esim. se heppojen laitto niin antaa lisää mielenkiintoa huomasin kun pinja oli kuvannut eri kuva kulmasta lillin laittoa video näytti eriltä ja mielenkiintoiselta vaikka siinä oli se sama ponin kuntoon laitto. En siis hauku videoitanne, huomasin vain että video näyttää heti erinaiselle! anteeksi sekava selostus en osaa esittää asiaa selvästi!:D (kerro jos tajusit.) tästä tuli pitkä teksti, kun kauan halunnut kommentoida jo blogiisi, mutta puhelin ollut vain käytössä niin en ole sillä jaksanut kirjoittaa..:D mutta hyvää alkutelvea ja tsemppiä lukioon!:) ja vielä unohtui sanoa! iso plussa siitä kun jaksat tehdä paljon videoita niistä tykkäään!!

  VastaaPoista
 69. Kävisitkö katsomassa ja kommentoimassa: www.khtvehoniemi.suntuubi.com
  Kiitos jos ehdit käydä! Äänestin sua tossa blogijutussa!
  Tää on paras blogi! ♥♥♥

  VastaaPoista
 70. Äänestin ehdottomasti :)! Oon lukenu aktiivisesti blogiasi tosi kauan en ees jaksaa muistaa kuinka kauan...ja ihan ykkös blogi kyllä :) kivat postaukset koska aina on hyvät kuvat ja mielenkiintoinen helposti luettava teksti! Jatka samaa mallii tiia :)

  VastaaPoista
 71. blogisi on erittäin selkeä. kuvat ovat laadukkaita ja niin pois päin. kun teet videota niistä saa selvää mitä niissä tapahtuu<333

  VastaaPoista
 72. "mikä on se juttu miksi luet blogiani?" siihen on helppo vastata! Sun blogi on tosi ihana, aivan mahtava!!! Kirjoitat siististi ja mielenkiintoisesti. En löydä yhtään vähänkään huonoa asiaa blogistasi. Sulla on mahtavia ja hienoja kuvia!! Videot yms ovat mahtavia! Ja postaat usein. Blogisi on niin hyvä ettei sitä voi sanoin kuvailla. :) <3
  T. Amy-pony

  VastaaPoista
 73. Monipuolisia postauksia ja kuvat on laadukkaita :) Hienot ulkoasut on plussaa!

  VastaaPoista
 74. Pääsetkö sä tonne ku oot alaikänen o_O mietin vaa jos blogis sattuis voittaa nii eiks ois aika perseestä ku et ite pääse paikalle? :D

  VastaaPoista
 75. se on vain niin hyvä ja inspiroiva, eikä tässä pelkästään oo vaan kisapostauksia, vaan kunnon heppa elämää. :D

  VastaaPoista
 76. Sun blogi on aivan paras täällä on kivaa ja viihdyttävää luettavaa videoita arvontoja ja muutenkin kivoja henkiloitä, teet parhaat postaukset ♥ :D

  VastaaPoista
 77. Tämä on todella ihana blogi! Ihanat hepat ja nätit omistajat. On kivaa seurailla kun asuttekin ihan eri paikassa kun itse niin on hauska seurata vähän teidänkin elämää! Niinku hevosomistajan elämää :D ja itse olen ratsastaja joten sopiva blogi mulle ja teillä on hieno talli ja tosi hauskaa varmasti kun omat hepat! Itekki haluun oman ponin!! :))
  Tosi kiva blogi! Jatka samaa mallii ! :D Tää on jotenkin inspiroiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä tosi hyvät kuvat! Kuvien laatu on tosi hyvä! :)

   Poista
 78. Rupesin seuraamaan sun blogia sen jälkeen kun näin youtubesta bloggaajan rankka elämä videot :D

  VastaaPoista
 79. Hei!!sun blogis on aivan mahtava!!!!(: (: Tykkään todella paljon!!!

  VastaaPoista
 80. Sun videot on nii parhaita!:) Saa kyllä välillä nauraakki!:D Ootte ihana pari Voten kanssa!<3<3 :-)

  VastaaPoista
 81. Mä luen tätä blogia ainaki sen takia että oot mukava, kirjotat selvää tekstiä, sulla on hauskoja juttuja,kuvia ja videoita... :D Voitto on ihana <3 Ja tää blogi on aivan mahtava! Joillekki sun jutuille nauran oikeesti ääneen.... sit kaikki on sellai et mikäs tollekki tuli mut sille ei vaa voi mitää ja oot nii kiva et mulla on pakkomielle sun blogiin :D

  VastaaPoista
 82. Paljon hyvälaatuisia kuvia/mielenkiintoinen aihe, hieno ulkoasu :)

  VastaaPoista
 83. Voi että Voitto on ihuna ku se haukottelee! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 84. luen tätä blogia siksi koska tämä on niiiiiin ihana!!!!! tämä myös inspiroi minua!!!

  VastaaPoista
 85. Luen tätä blogia siksi, koska tää on jotenki nii aito ja omalaatuinen blogi :) En ihmettele että tää on saavuttanu näin suuren suosion!:) Sun postaukset on aina jotenkin vaan nii mielenkiintosia otsikosta alkaen, että tekee heti mieli lukea ja kommentoidakkin. Kuvat ovat todella hyvälaatuisia yleensä ja sun videopostauksissa käytät monipuolisesti erilaisia kuvakulmia yms. että saat tehtyä niistä mielenkiintoisia, jotta ne jaksaa katsoa innokkaasti loppuun asti:) Sulla vaan on sellanen erityinen taito, että oot saanu tehtyä tästä blogista ihan upean! ♥ En lopeta lukemista ikinä :*

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.