Uusi asukas, uusia tuulia tulossa ja päivän ratsastelut

maanantai 8. heinäkuuta 2013Tänään mulla onkin monta asiaa teille. Aloitetaan ensin monen hermoja kiristäneellä asialla, jotkut eivät kuulemma olleet pystyneet nukkumaan koko yönä pohdittuaan Pinjan blogin postausta ja blogini facebook seinällä ollutta kuvaa. On veikattu, että Pinja saa uuden hevosen ja Lilli siirtyy Sinille tai että Sini saa uuden ponin. Lisäksi on arvailtu että meille tulee aasi tai shettis ratsastuskoulua varten. Moni uskoi että Silver tulee takaisin ja Pinja oli kuulemma kertonut parhaalle ystävälleenkin, että saa uuden hevosen. Pakko myöntää, että naurettiin Pinjan kanssa joillekkin arvauksille...:D Meille ei suinkaan tullut pysyvää asukasta talliin vaan Fleur tuli meille kesälaitumille. Fleur on siis Silverin omistajien toinen hevonen. Jos joku ei muista kuka Silver on niin täältä voi lukea. Fleur on siis meidän kolmannella tallipaikalla täyshoidossa. Me ruokitaan, viedään se ulos ja siivoillaan karsina. Omistajat hoitavat ratsastukset ja muut hoitotoimenpiteet.

Sitten toisen asian pariin. Sain kutsun Indiedays Inspiration blogiyhteisöön. Jos tähän ryhdyn niin se ei tarkoittaisi blogin suhteen moniakaan muutoksia. Sisältö ei tule muuttumaan, eikä blogi muuta mihinkää. Ainoa ja minua kauhistuttavin uudistus on mainosbanneri, joka sijoitetaan BANNERIN YLÄPUOLELLE! Se siis pongahtaa heti ensimmäisenä lukijoiden silmiin, kun se saapuu blogiini. Banneri ei ole sielä aina, vain mainoskampanjoiden ajan. Tämän innoittamana, poistin kaikki turhat mainokset blogin sivupalkista ja loputkin varmaan poistuvat jos tämä iso mainos tulee blogiini. Mielestäni olisi kumminkin hienoa päästä mukaan melko arvostettuun juttuun blogimaailmassa. Mitä te tuumitte?

Ja lopultakin päivän varsinaisiin kuulumisiin. Kun Fleur oli kotoutunut laittelin Voiton valmiiksi ja lähdin ratsastamaan. Tehtiin ihan kuvien takia niin, että Pinja kuvasi minua ja sitten kun Voitto olisi ratsastettu vaihdettaisi rooleja.


Pinja sai kentän laidalta huudella mun istunnastakin vähän. Ja ehkä se on taas hieman parempaan päin menossa, kun joku on kentän laidalla muistuttamassa. Sää oli melko tuulinen ja Voitto kyttäsi vähän toista päätyä. Laiskuuttani pyörin sitten vain toisessa päädyssä, jotta saisin nopeammin ratsastettua Voiton rennoksi ja kivaksi. Laukassa käskin Pinjan suunitella minulle tehtävän, ettei mene samanlaiseksi haahuiluksi kun ravissa. Tein toisessa päädyssä ison ympyrän reippaassa laukassa, pitkä sivu normaalisti, toiseen päätyyn pieni ympyrä kootusti ja seuraavalle pitkälle sivulle pysähdys-peruutus-laukannosto. Kokoaminen onnistui oikeastaan melko hyvin. Pysähdykset on meille laukasta olleet aina vaikeita ja niin olivat nytkin. Pinja meille nauroi, että Voitolla on kymmenen metrin jarrutusmatka kun Lilli pysähty kun seinään. Laukannostot peruutuksen jälkeen onnistuivat hyvin. Ekalla kerralla nousi väärä laukka, mutte muuten laukka nousi tosi ponnekaasti. Eteenpäin ratsastaminen ei aluksi kuulemma näyttänyt millekkään, sanoi Pinja. Lopulta pienen pohkeiden käyttämisen jälkeen sain hyvää ja isoa laukkaa aikaan.

188 kommenttia

 1. Toi on kyl tosi söpö ♥ Ja hyvin ratsastat !

  VastaaPoista
 2. Jaahas sinne meni sunki blogi, indiedays pilaa kaikki blogit mainoksilla ja turhalla paskalla huoh ajatelkaa lukijoitannekin joskus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä, en kumminkaan siirry Indiedaysille vaan kuulunvaan Inspiration ryhmään:)

   Poista
  2. Tiia ajatteli lukijoitaan, ja kysyi asiaa FB sivulla, mutta monet suosittelivat indiedaysiä.

   Poista
  3. Ja loppujen lopuksi lukijoiden mielipiteet eivät ratkaise, teen päätöksen ihan itse. Onhan tämä minun blogini. Jos jotkut haluavt sen takia lähteä, lähtekööt.Kun ei Indiedays tule blogini sisältöön vaikuttamaan, en näe suurta ongelmaa jos blogistani vain pitää :)

   Poista
  4. Just näin, onhan se ihanaa ajatella lukioitaan mutta onhan tämä kummiskin Tiian blogi :/

   Mutta söpöt :3

   Meni kyllä kaikki arvaukseni ihan metsään :D

   Poista
 3. Kiva postaus ja söpö Fleur :)

  VastaaPoista
 4. Oisin halunnu jonkun uuden konin teille, ihan omaksi :( ihan tylsä juttu nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti et varmaan voi vaikuttaa, tähän juttuun ? "oisin halunnut" ? :S

   Poista
  2. aina ei voi saa kaikkea :(

   Poista
  3. kaikkea ei voi valitettavasti saada

   Poista
  4. Eka anonyymi jos niin kovasti haluat tiialle ja pinjalle ponin niin ostappa ihan omilla rahoilla ittelles poni..:D

   Poista
 5. Fleur on ihanan näköinen. Onko kivaa kun on kolmas hevonen omassa tallissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) No lisää työtä..:D

   Poista
  2. Nii mutta onhan se ihan kivaa varmaan kun saa hoitaa noin kaunista hevosta

   Poista
 6. Arvasin ettei mitään pysyvää hevosta tule ;D Mutta lähteekös tämä Fleur joskus elokuussa tai syyskuussa vai milloin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista millon lähtee, mutta niihin aikoihin:)

   Poista
 7. Mun mielestä se on tosi hieno juttu. Kannattaa! Ite ainakin menisin, jos tollanen tarjoituis.

  VastaaPoista
 8. Huhhuh kylläpäs jännitti, mutta ihanaa että jännitys on ohi ja ihana heppa! :) En jaksanu kirjautuu bloggeriin, joten tulee nyt sitten anonyyminä... :D

  VastaaPoista
 9. ehottomasti meet tuohon indiedaysiin, mun mielestä se mainosbanneri ei haittaa mittään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ettei haittaa:)

   Poista
  2. haluisitko selittää tietämättömälle, että mikä toi siis on? tai miten se hyödyttää sua tms? (:

   Poista
  3. Pääsen mukaan mainoskampanjoihin, saan lisää näkyvyyttä ja hyödyn rahallisesti:)

   Poista
  4. lueppa alempia kommenntteja:)

   Poista
 10. Kyllä hyväksyt ton mainos jutun! Hyvä tilaisuus. Eikä haittaa mitään! Aika hyvin pystyitte ton yllärin pitämään. Nätti neiti on. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana Fleur ♥ Ja luulin jo et oikeesti teille tulee pysyvä uus hevonen :3 IHANA postaus Tiia ! ♥

  VastaaPoista
 12. minkäs rotuinen tuo hevonen on? :)

  VastaaPoista
 13. Tuo laidunkaveri oli mun mielestä "mahdollisin" idea minkä keksi. Mutta suloinen Fleur ♥
  Ei se mainos ainakaan minua haittaa, kyllä sitä ensiksi saattaa katsoa et mikä toi on/miks se tossa on, mutta siinä on sun suuri tilaisuus ;) Eli suostu vaan ihmeessä!!
  Ja kivoja kuvia, mielestäni sun istunta on just kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei meille nyt ihan noin yllättäen uutta heppaa tule:)

   Poista
 14. Arvasin että joku Silverin tapanen on taas tulossa :). Onse kyllä ihan syötävän suloinen :) kyllä rupes toi sun istunta jo vähän paremmalta näyttää :)

  VastaaPoista
 15. kokeile voitolle korvahuppuu jos se tuulesta häiriintyy?

  VastaaPoista
 16. Ihana Fleur! Oli kyllä huvittavaa lukea Pinjan blogista niitä kommentteja! "Kerro tai tuun ampuun teidät kaikki!" Ne meni jo vähän liian pitkälle... Mut tosi kiva postaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah joo, toi oli yks kommentti mille naurettiin..:DDD

   Poista
 17. Minkä rotunen Fleur on,se on kyl ihan hiveen söpö :D Tää oli kiva postaus ja mua ei ainakaan haittaa se mainos hommeli :D pääasia et saan lukee tätä blogia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori nyt, mutta lukisit kommentteja !!!! TIIA EI TIEDÄ FLEURIN ROTUA!

   Poista
  2. Sillonku tää kommentti oli tässä en ollu vielä vastannu yllä oleviin:)

   Poista
 18. Mite sää oot saanu näi paljo lukioita?:D Ootsää mainostanu josaki ku alotit kirjottaa blogii?:)

  VastaaPoista
 19. en tiiä mitää ärsyttävämpää ku ne mainokset mitkä tulee heti siihen yläreunaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ne saa onneks pois sen ohjelman avulla, jos päädyn siihen niin voin laittaa teille tähän sen ohjelman jolla niistä pääsee eroon :)

   Poista
 20. Hui kauhea, missä sun pää on tosta yhdestä kuvasta? :D

  VastaaPoista
 21. meijän blogi pyyettii siihen kans ja suostuttii koska se tuo kuitenki paljon lisää näkyvyyttä meijän blogillle ja monia muit hyviä juttuja =)

  VastaaPoista
 22. Mitä kaikkea tohon indiedays juttuun kuuluu jos nyt sitte suostuisit? :) en oo meinaa kuullu tosta, tiiän vaan niitä kenen blogi on muuttanu tonne indiedaysiin, osote ym vaihtunu. Jos ei kerran muita muutoksia tuu ku se mainosbanneri ni se tuskin häiritsee ku oot noi muut mainokset poistanu. Sul on iha huippu blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuta sinne oikeelle Indiedaysin puolelle, osoite ei siis vaihdu. Blogiin tulee tosiaan se mainos aina välilä, lisäksi saatan päästä mukaan kampanjoihin ja hyödyn siitä itse rahallisesti, lisäksi saan uutta yleisö blogille :)

   Poista
 23. Ehdottomasti lähet indiedaysiin niin kauan ku SULLE ei oo siitä mitään haittaa! Saat vähän enempi rahaa ja kun saat rahaa ni varmaan tuntuu järkevämmältä kaikki se vaiva mitä pistät postauksiin :) mut oo tarkka oikeuksistas ettei sulla rahasteta, kysy vaikka vanhemmilta apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan tietysti luettu kaikki vanhenpien kanssa läpi ja vaikuttaa oikein reilulle systeemille, paremmalle mitä muiden mainospaikkojen ;)

   Poista
 24. mitä hyötyy siit indiedaysistä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan lisää lukijoita ja blogini pääse eri tavalla esille, saan rahallista korvausta sekä pääsen mukaan kampanjoihin :)

   Poista
 25. Tiedän tuon hevosen ainakin ulkonäön perustella se on meidän tallilla jolla ratsastan:D toi fleur ainakin näyttää ihan siltä ja se silverkin..:))

  VastaaPoista
 26. siis vaikka sää menisit toho indiedaysin inspiration juttuun, nii ei se mainosbanneri näy sillo vaan ku tulee indiedaysin kautta blogiin. Eli sillo ei näy ku kirjottaa sun blogin osotteen tonne osotekenttään :) näin ainakin ymmärsin kun tutkin asiaa. Toivottavasti en ny kertonu väärää tietoo... (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis se Indiedaysin mainosbanneri ei näy vaankuin kuten kerroit, mutta sitten sellanen ihan mainosbanneri (jossa mainostetaan esim. meikkejä) tulee näkyviin :)

   Poista
 27. Eiiii indiedaysiin:( aina bloggaajat sanovat päästessään indiedays-blogiksi tai edes indiedays inspirationiin, ettei blogi tule muuttumaan miksikään mutta kyllä aina kaikki blogit jotka tavalla tai toisella indiedaysiin liittyvät, menevät huonompaan suuntaan :( tämä on yksi mun jäljellejääneistä lempiblogeista joita indiedays ei vielä ole riistänyt ja aina oon miettinyt, että edes yksi lempiblogeistani on säilynyt turvassa, ehkäpä juuri sen takia kun on heppablogi eikä heppablogit oo ennen indiedays inspirationiin päässeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miten indiedays voisi muuttaa mun blogia? Minä pidän blogini sellaisena kun haluan piste. Jos tuntuu sille, että multa vaaditaan jotain mikä ei oo mun blogin tyylistä niin sitten en suostu ja vaikka jättäydyn koko hömpän ulkopuolelle :) Tää on kumminkin mulle mielestäni mahtava mahdollisuus, jota ei tekisi mieli jättää väliin!

   Poista
 28. ihana toi uus asukas joka tuli tonne teijän tallii ! rakastan noita sun punasia ratsastushousuja <3 mikä satulahuopa toi muuten oli joka oli noissa kuvissa Voten päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se huopa on Lillin vanha Equilinen flättäri:)

   Poista
 29. Olen suoraan sanottuna inhonu ratsatustyyliäsi ja istuntaasi ja olemustasi miten luulet että saat voiton kulkemaan hyvin. Nykyään nostaun hattua sille että se kulkee kanssasi kauniisti pyörewänä, eikä virkkuukoukussa. Todella kivalta teidän meno nykyään vaikuttaa, olet itse myös aikuistunut paljon! Tsemppiä jatkoon, vielä tuo estepuoli kunnolla kuosiin, niin kyllä te valloitatte ne esteradat!
  Ja kirjoittaisisin nimelläni jos googletili löytysi mutta sellaista en ole..
  ps. en ole mikään nolo ihminen joka tulee haukkumaan vaan itse hyppään alue- kansallista tasoa omalla hevoselölani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo ollut haukkumista, kivempi kuulla, että ennen inhosit ja nykyään pidät. Mitä että ennen osasin ja nykyään en. Mukava, että edistystä on tapahtunut:)

   Poista
  2. Oho tekstissäkin pikkuisen kirjoitusvirheitä! :D mut joo, ota joskus ihmeessä videoo kun menet sileellä! :)

   Poista
 30. kerrotko vähä tosta ihme blogi jutusta? mitä sä siinä hyödyt? :D

  VastaaPoista
 31. tee joskus sellanen videopostaus, missä sä ja Pinja hyppäätte ilman satulaa tai jos joskus pääsette oikeen kunnolla uittamaan hevosia :) ratsastatteko te ollenkaa tolla uudella hvosella?

  VastaaPoista
 32. huh, onneksi ei tarvi enää jännittää :) hieno hevonen ! :)

  VastaaPoista
 33. sulla on aina niin ihanii postauksii :) ♥

  VastaaPoista
 34. Mä kyllä oikeasti miettisin tota indiedaysjuttuu. Sä meet lukioon, joka vie oikeasti lähes kaiken ajan. Siellä niitä läksyjä ei voi vaan tehä ennen tuntia vaan ne tehää kotona. Lisäksi meinaatko lukea esim. Pitkää matikkaa yms? Niihin menee illassa helposti yli 2h aikaa. Meinaan vaan sitä, että postauksia voi alkaa tulemaan vähemmän kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eise indiedays sido mua ollenkaan, jos en ehdi postailla niin en ehdi. Ja totta onse, että aikaa blogille ei tule jäämään enään talvella. Nykyisen päivä/postaus tahti muuttuu varmaan viikko/postaus tahdiksi..:)

   Poista
  2. Taas joku on väittämässä lukiota äärimmäisen raskaaksi koko elämän vieväksi kouluksi. NOT!! Äärimmäisen harva tekee läksyjä lukiossa, ainakaan kaikista aineista, fiksut toki tekevät. Lukio on melko samallaista kuin yläasteella, edetään vaan nopeammin ja aikaa se ei minulta vie juurikaan yläastetta enempää. Esseitä sun muita on vain enemmän. Aikaa menee koeviikolla ja eri aineiden esitelmien jne kerääntyessä. Lukio on mielestäni todella rentoa. Ylppärit teettävät vasta niitä oikeita töitä, yleensä vaan lukiolaiset on ylpeilemässä miten ahkeria ja viisaita ovat ja käyvät mukamas niin rankkaa koulua. Riippuu varmasti lukiosta, mutta käyn varsin arvostetussa sellaisessa, eikä koulu ole rankkaa kuin joskus harvoin.

   Nimim. KA lähes 9, läksyjä jaksoin tehdä junnuvuoden ensimmäisen kuukauden.

   Poista
  3. Onhan se lukio rankempaa kuin yläaste, mut ei kannata myöskään liiotella. Ehkä pari kertaa kuussa menee läksyihin yli 2h, kyllä niistä yleensä selviää noin tunnissa. Lukio on kuitenki vaa koulu eikä mikää 24/7 työleiri :)

   Poista
  4. Siskoni juuri valmistui lukiosta todella kiitettävällä todistuksella, ja ne viimeiset kolme vuotta eivät ole olleet lainkaan liian raskaat tai voimiavieviä. Tiia vaikuttaa reippaalta ihmiseltä, eiköhän hän selviä lukiosta+omasta elämästä+blogin ylläpitämisestä ihan kunniakkaasti.

   Poista
  5. kiitti kaikille, kiva kuulla minkälaista siellä oikeesti on :)

   Poista
 35. Säilyisikö sinulla kuitenkin Suitsisopin kanssa yhteistyö? Jos siis liittyisit tohon indiejuttuun.

  VastaaPoista
 36. jee mainitsit mut sun blogissa!iki onnellinen!! :D ja miein samaa ton ylemmän kanssa,miten on? :)

  VastaaPoista
 37. kuinka kauan toi heppa on teillä se on ihana ♥

  VastaaPoista
 38. Kiva postaus. Koska tulee videopostaus?:)

  VastaaPoista
 39. oikeasti kannattaa liittyä mukaan, koska kuitenkin tosi hieno mahollisuus jota ei tule monelle eteen! mutta jos sinua vaan joku mainosbanneri ärsyttää niin on se kyllä vähän outoa ettet sen takia liity siihen mukaan :D:D

  VastaaPoista
 40. Hienosti meni Voitto! Ota joku päivä videoa, kun meet sileellä? :) Ja hei, etkö joskus kertonnu, että selailet paljon blogeja, ja jos ulkoasu ja banneri miellyttää, jatkat lukemista. Jos taas ei, et lue lainkaan. Mieti tätä sen mainoksen kanssa, miellyttääkö ulkoasu silloin? Jos se on sulle tärkein, ni on se varmaan monelle muullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja voin ottaa. Itseäni ei mainokset blogeissa haittaa, jos ne on saatu laitettua sinne siististi.

   Poista
 41. Piti hirvee haloo nostaa jostain kesähevosesta joka ei ole teidän.

  VastaaPoista
 42. Mistä oot ostanu turvaliivis ja saako siitä tarkempaa tietoa

  VastaaPoista
 43. Söpö toi heppa :) ♥ ilkeetä kiusata meitä ku ette kertonu aikasemmi :DD !

  VastaaPoista
 44. Mooi! :D Me etitää mun isosiskon kaa jotai kisoi mitä voitais tulla kattoon. Se sano et voitais jotai niihamaan kisoi mennä kattoo, siis iha muuten vaa. :D Niin mulle tuli heti mieleen et jos te kisaisitte vielä tänä vuonna jossain. Katoin tota kisakalenterii mut sielä oli menneitä kisoi vaa. Sori kun en oo seuraillu enkä siks tarkemmin tiiä et ootteks menossa viel kisoihin vai ette. No ois kiva saada tietoo sillä ois tosi hienoo nähä teijät!!!!!!! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihama on aika kaukana meistä, Lilli on menossa ensi vklp Siilinjärvelle :)

   Poista
  2. Niihama on tosi kaukana meistä, mut Pinja menee seuraavaks Siilinjärvelle:)

   Poista
  3. Sori ku kysyn mut millon ne pinjan kisat on ku attelin et pääsenks kattoo!:D

   Poista
  4. Meneekö pinja siis powercuppiin? Ku me ollaan tulossa ja pakko kyl tulla moikkaa teitä jos tuutte!!:)

   Poista
 45. Kivan näköinen tuo Fleur!:) Liity vaan siihen Indiedaysiin, kun jotkut ovat sanoneet että "uudet" katsovat ulkoasun perusteella alkavatko jotkut lukea vai ei nii ei se varmaan haittaisi,koska sulla on ihan valtavasti lukijoita!+ toihan on tosi hieno mahdollisuus:) Meitä jotka ovat sun blogia kauan lukeneet ja pitäneet niin tuskin haittaa joku mainos,vaikka olisi kuinka iso;)

  VastaaPoista
 46. Ihana hepo ja ei kantsi välittää noista kommaajista mä sanon et liity vaa siihe nii voit ostaa meille tikkareita no ei sun tarvii ostaa tikkareita.

  VastaaPoista
 47. Ihana hepo ja ei kantsi välittää noista kommaajista mä sanon et liity vaa siihe nii voit ostaa meille tikkareita no ei sun tarvii ostaa tikkareita.

  VastaaPoista
 48. Ihana hepo ja ei kantsi välittää noista kommaajista mä sanon et liity vaa siihe nii voit ostaa meille tikkareita no ei sun tarvii ostaa tikkareita.

  VastaaPoista
 49. toivoisin että vastaisit! mitä tarkottaa peräänannossa meneminen? p.s sulla on ihan paras blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://fi.wikipedia.org/wiki/Per%C3%A4%C3%A4nanto

   Poista
  2. http://fi.wikipedia.org/wiki/Per%C3%A4%C3%A4nanto

   Poista
 50. Mäkin tosiaan vähän jännitin tota uutta heppasta, mutta jotkut meni kyllä selvästi yli rajojen :D Sulla on ihana blogi, liity ihmeessä tuohon blogijuttuun! Kaikki ei saa tuollaisia mahdollisuuksia. :)

  VastaaPoista
 51. Tietenkin menet mukaan tohon indiedays inspiration juttuun! Ei sellasta mahollisuutta kannata jättää käyttämättä. :) Ja en tajuu miten pystyitte pitämään ton hepan edes noin kauan "salassa"? :D Ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :) Ihan helppoa se oli, oman hevosen pitäminen salassa ois voinu olla vähän vaikeempaa:D

   Poista
 52. Moikka! Kysyin jo yhdessä aiemmassa postauksessa yömaastosta, mutta en saanut vastausta. Voisitko linkata kartalta paikan, jossa kävitte yömaastoilemassa? Haluaisin itse viedä hevoset myös sinne, kun omalla tallilla ei ole maastoja täällä kuopiossa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita mulle sähköpostia niin neuvon sen sulle:)

   Poista
 53. Minkä rotuinen fleur on kun et kertonut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea aiempia kommentteja ! Tiia ei tiedä sitä rotua !

   Poista
 54. Tosi kaunis Fleur:) Söpöt(:! Ja hei voitko kysyy siltä sun kaverilta sen instan nimee minkä saa lumiaan? Se siis joka on samanlainen ku muissakin puhelimissa:)

  VastaaPoista
 55. Söpö toi Fleur♥ Kiva postaus!

  VastaaPoista
 56. Hihii tänään lähti 2lk postimerkillä kirje sulle!;)

  VastaaPoista
 57. Ei, sanon minä. Älä liity Indiedays Inspirationiin. Se voi kuulostaa kivalta, mutta minä tiedän yhden asian, joka on lukijoiden harmiksi! Nimittäin kommentointi, siihen täytyy laittaa oma sähköpostiosoite, ja sitten bloggaaja vastaa säpöön! Maailman kurjinta! Tässäpä http://naag.indiedays.com/ blogi, joka on Indiedaysissa, enkä esimerkiksi minäkään todellakaan jaksa kommentoida mitään juuri sen takia! Laitoit asiasta äänestyksen pystyyn, ja monet, jotka äänestävät niin, että sinun olisi liityttävä paikkaan, eivät ole tienneet vaikeaa kommentointitapaa, ja _tiedän_, että jos he olisivat tienneet, eivät heistä jokainen todellakaan olisi tehnyt tuota valintaa.
  Älä siis pilaa nyt niin upeaa, hienoa ja mielenkiintoista blogiasi! Indiedaysissa on varmasti hyviä puolia, mutta jaksaako kukaan enää lähettää positiivisia, mukavia ja hauskoja kommentteja? Ei ainakaan paljon. Joten ÄLÄ siis pilaa suotta blogiasi, kiitos! Toivon, että olet järkevä, sillä Indiedays ei tee blogistasi oikeastikaan parempaa. Tee fiksu päätös, Tiia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisenä suosittelensinun ottavan faktat haltuun, blogistani ei tule tuollainen kuten Naagilla, vaan esim tälläinen: http://mylifebyelina.blogspot.fi/

   Eli ihan normaali bloggerin blogi, minut on kutsuttu Inspirationiin ei itse Indiedays juttuun. Joten kommentointi ja KAIKKI MUU pysyy ihan samana (lukuun ottamatta sitä yhtä mainosta..)

   Tuo oli kuitenkin hyvä huomio, jos olisin tuolle puolelle siirtynyt :)

   Poista
 58. Yritin laittaa mun blogiin sitä ylä "linkkiä" mutta siinä lukee vaan että lisätty aiemmin. En ymmärrä sitä enkä löydä mistään mitään paikkaa johon olisin sen laittanut... ? Ja toisena yritin laittaa sitä kuvalinkkiä. Tein alun niinku kerroit siinä yhessä postauksessa. Sitten sanoit että kannattaa laittaa sieltä sivut osiosta se piilotettujen puolelle mut mull ei oo mitään semmosta :o Olisi tosi kiva jos pystyisit auttamaan :)

  Ja käy tsekkaamassa mun blogi jos kiinnostaa: muuminmaailma.blogspot.fi

  Ps.sun blogi on PARAS! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa :/ Ja en muista enään miten toi piilotettu juttu on tehty, kun moni sitä on kyselly. Sori kun en osaa auttaa:(

   Poista
 59. Oii ihana Fleur :) Kun lopetat poste restanten, niin voiku sulle lähettä Pinjan kanssa yhteisen postin?

  VastaaPoista
 60. Ihana Fleur!♥ Ratsastat tosi hyvin. Kirjotin sulle mut en saanu sitä viel postiin..:)

  VastaaPoista
 61. Aivan ihana!!:):) Ja tälläisen blogin löytänyt, hieman alkutekijöissä, mutta tsekatkaa;-)

  VastaaPoista
 62. Kivoja kuvia ja voitto menee hyvin:)
  Sen huomasin et voitto menee melkeen kokoajan luotiviivan alapuolella. Eiksen pitäs mennä vähän luotiviivan yläpuolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti, juu pitäis mennä just luotiviivalla mutta Voitto painuu aina noin alas :)

   Poista
  2. Kiitti:) Pitäisi mennä oikeastaan tarkalleen luotiviivalla, Voitolla on kumminkin tapana painua sen alle

   Poista
 63. Oot hyvä ratsastaja, katon sun kaikki videot, tee vaikka kuinka pitkä mä katon sen ihan loppuun saakka:), jos siis teet pitkän videon, pitemmän kuin se "pitkä videopostaus"????!!!

  VastaaPoista
 64. mikä on sun ekan esteen korkeus voiton kans?

  VastaaPoista
 65. tosi kiva postaus:)vein sulle eilen kirjeen postiin vissii jotaki 2-3 arkipäivää nii se on siellä:)

  VastaaPoista
 66. Hei! Löysin tuollaisen kisan: http://www.horze.fi/Horzesummer/horzesummer,fi_FI,sc.html
  En ole varma, kiinnostutko asiasta, mutta mitä mieltä oletkaan, näytä tuo kisa Pinjallekin, jos hän kiinnostuisi. Kiva jos hyödyitte jutusta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tainu laittaa tonne jo kuvani:)

   Poista
  2. Vai niin. Onnea kisaan, toivon mukaan voitat tuonkin, edellisissä äänestettävissä kisoissa kun voittosi on aina varma, koska sinulla on niin paljon lukijoita :D

   Poista
 67. Mee siihe juttuu, ei ainakaa mun mielestä oo välii jos siihen mainos tulee :D luen tätä blogii tekstien takii, en ulkonäön ;)

  VastaaPoista
 68. Kirjotatteko täölä myös Fleurista vai pelkästään voitosta ja lillistä :)
  Ja tehkää videopostaus ! Ja tehkää lisää irmeli- postauksia ne on nii parhaita!! Ja tääki oli nii kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fleurista tuskin tulee paljoo juttua, kun eihän me sitä liikutella yms. :)

   Poista
 69. Saako sulle vielä jutella kikissä ?

  VastaaPoista
 70. Haitaako sua jos teen sellaisen kuvapostausksen? Sellasen et lukijat antaa aiheita :)

  VastaaPoista
 71. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=983194&t=983194

  Kateelliset siellä taas..

  VastaaPoista
 72. Tykkääkö Sinikin ratsastaa? :)

  VastaaPoista
 73. http://millarokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 74. Hirveen hyvin meette,ja söpö poni

  VastaaPoista
 75. Lukaisepa tämä ennen päätöstäsi...
  http://www.lily.fi/blogit/white-trash-disease/tuhat-ja-yksi-syyta-blogimuuttoon

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.