Kuinka muokkaan blogini kuvia?

tiistai 16. heinäkuuta 2013


Kannattaa tsekata muuten tämä vanha kuvanmuokkaus vinkkini, miten muokata pimeästä kuvasta valoisa?

Kuka tunnustaa, ettei muokkaa bloginsa kuvia ollenkaan? 
Oletteko yllättyneitä miten paljon/vähän muokkaan kuvia?

201 kommenttia

 1. Muokkaat yllätävän vähän noita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yleensä peruskuvia en juuri muokkaile vaankun vähän kontrastia, rajausta yms :)

   Poista
  2. Joissakin ehkä kontrastia tai "valoitusta" liikaa :---) mutta muuten erittäin hyvin muokattuja kuvia!

   Poista
  3. ei mun mielestä ainakaan ole liikaa :DD se näyttää tyhmältä jos se kuva on sellanen ihan harmaa ku joku valopää (en tarkoita tiiaa) ei oo säätäny yhtää kontrastia tai mitään :)

   Poista
  4. Tiian meikkaus kuvassa esim. naama on liian valosa..:) mutta tekee kuvasta kyllä ihan kivan.

   Poista
 2. vähän osaat muokata hyvin. ja tunnustan etten muokkaa mun blogin kuvia yhtään :))

  VastaaPoista
 3. En muokkaa yhtään kuvia ainakaan vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vaan opetella, näyttää paljo kivemmille kuvat ainakin mun mielestä:)

   Poista
 4. Voin tunnustaa että muokkaan kuvia blogiini aivan liian harvoin... ja kyllä, yllättävän vähän muokkaat kuvia, osaat vääntää kameran asetukset niin, ettei niitä kamalasti tarvitsekkaan muokata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en ennen muokannut yhtäkään kuvaa täällä blogissa, mutta nykyään en voisi kuvitellakkaan julkaisevani yhtäkään kuvaa ilman muokkausta. Kuvat ovat ilman muokkausta sen verran tylsiä ja latteita, ainakin mitä itse otan, että tarvitsevat ainakin kontrastia:)

   Poista
  2. Samaa mielt kuvien tylsyydestä! Kuinka kauan sulla menee aikaa kuvien muokkaamiseen? :)

   Poista
 5. voin tunnustaa, etten muokkaa v´blogini kuvia juuri ollenkaan, vaikka olisi syytä :D tosi hyvin muokattuja noi kuvat :)!! ja muutenkin tosi hyviä kuvia

  VastaaPoista
 6. Vau, noi on tosi hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. mä en muokkaa kuvia ollenkaan :D muokkaisin vamrmaanki jos ois photoshop mutta ku ei oo, ja gimpillä ei saa oikein hyvin... :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä gimpillä saa ihan kaiken saman mitä photarillakin;)

   Poista
  2. ja picasa3 on perusmuokkaukseen hyvä.

   Poista
 8. itse muokkaan blogini kuvat aina! :-) Tosi ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Joskus pic monkeylla muokkaan :) hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. miksi pitäisi jos ei yksinkertaisesti vaan halua?

   Poista
  2. katja sä tosi usein kommentoit toisten blogii negatiivisesti :D ja tiia kysy tuolta hempsulta eikä sulta. musta on ainaki kivempi et kuvat muokataa ja on paljon kivemman näkösiä ja tietää että panostaa blogiin eikä vaan lisää jotain esim. ihan heilahtaneita kuvia mitä varmaan sinun blogisassi ilmeisesti on ! + oli tosi kiva postaus Tiia ja ei uskoisi samaksi kuvaksi noita jotain,ihan kuin eri valotuksella otettu tai silleen :D

   Poista
  3. itekki oon huomannu että katja kommentoi moneen blogiin aika töykeesti :DD

   Poista
  4. Varsinkin Tiian blogiin! Aina, kun Katja kommentoi Tiian blogiin, ni se kommentoi negatiivisesti ja haukkuu. Ja väitää blogissaan, et antaa rakentavaa kriittiä, se ei siltä vaikuta...

   Poista
  5. niinpä! katsoin myös samaa,tohon uusimpaan tiian postaukseen se oli sentään kertonut että tekee samanlailla kun tiia :-D

   Poista
  6. Katja leiju sillä, että oli päässyt bloggaajan rankka elämä- postauksen kommentteihin.. tais olla näistä se toinen osa. Tämä on pistäny ainaki mun silmään ku kommentteja oon lukenu.

   Poista
 11. musta muokkaaminen on hauskaa! tossa ekassa kuvassa oli aika paljon eroa mut muuten et ees muokkaa paljoo, ainakaa mun mielestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mustakin! Varsinkin jos on ottanu jotain muuta kun ihan perusperus ratsikuvia, niin niitä on kiva muokkailla ihan kunnolla:)

   Poista
 12. itse en muokkaa omaan blogiini ollenkaan kuvia ja minusta muokkaat ihan liikaa! :D ja sen takii anonyyminä koska oon puhelimella :)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus, vähän erilainen:)

  VastaaPoista
 14. Mä muokkaisin jos olisi muokkausohjelma, ja jos laitan joku 15 kuvaa niin jaksan muokata niistä yhden xD enkä edes osaa 👎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lataat vaan jonkun helpon esim PhotoFiltre ja alat opettelee:)

   Poista
 15. mä muokkailen aina blogiin laitettavat kuvat :)

  VastaaPoista
 16. En yleensä muokkaa yhtään blogiin meneviä kuvia, paitsi tietysti rajausta. Pitäis ottaa itteänsä niskasta kiinni ja alkaa muokkailla vähän värejä, koska yleensä kuvaa ottaessa lakkojen väri muuttuu vähän liikaakin :D

  Sä kyllä muokkaat noita kuvia hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sun on helppo alkaa muokkaileen niitä kuvia, kun avaat ne joka tapauksessa rajattavaksi;)

   Poista
 17. Aika harvoin muokkailen.. Pitäisi kyllä vähän useammin, sillä pienellä muokkauksella kuvat näyttävät jo ihan eriltä! Tosin kohtuus kaikessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta, että ihan vähän kun muokkaa niin näyttää jo ihan erille:)

   Poista
 18. Kiva postaus ja varsinkin toi eka kuva on ihana ja semmonen luonnollisen näköinen!:) Itse muokkaan kuvia joskus, jos on tarvetta:) Mutta vaikka en itse niin paljoa muokkaile, niin musta se on arvostettava merkki bloggaajassa!:)

  VastaaPoista
 19. En kyllä useesti muokkaa blogini kuvia, vaikka välillä pitäisikin xd voitko tehdä jonkun perus kuvanmuokkaus-tutorialin photarilla? (:

  VastaaPoista
 20. Tosi laiskasti muokkaan blogin kuvia, vaikka syytä olisi.. Täytyy vaan tsempata ja muokata niitä, enemmän iloa silmälle!
  Muokkaat kuvia hyvin! :)

  VastaaPoista
 21. Muokkaan yleensä, mutta joskus vähän jää... Hehee, mutta hienosti oot muokkaillu, ja ittekkin yleensä tollein vähäsen, etten paljoo:)

  VastaaPoista
 22. Tunnustan en muokkaa niitä olenkaan :D! täytyy tsempata. hienoja kuvia!!

  VastaaPoista
 23. En muokkaa kuvia, koska siinä kestäisi aina ikuisuus enkä vaan halua. Jos ei muokkaamattomat kuvat kelpaa niin se on sitten voi voi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei jaksa panostaa blogiinsa niin voi voi

   Poista
  2. Pitäisikö jaksaa panostaa blogiinsa? Jos oma blogi on ns. päiväkirja ja omaa höpöttelyä, niin pakkoko se on panostaa ja muokata kuvia :D "Voi voi" kun tuntuu, että Tiialle on tärkeintä, että lukijat viihtyy, eikä omien muistojen ylöskirjoittaminen :P

   Poista
  3. jos on näinki suosittu blogi ku tiialla ni se on ihan luonnollista et lukijoiden viihtyvyyteenki panostetaan :D
   ja katja sun blogin kuvat vois kaivata muokkausta... :D

   Poista
  4. Eihän niitä kuvia pakko ole muokata, mutta jos haluaa lukijoita pitää blogiinkin panostaa ja harva jaksaa katsoa kuvia jotka ovat latteita. Ja ainahan on mukavampi (ainakin omasta mielestäni) kirjoittaa jos joku niitä tekstejä ehkä lukeekin.

   Poista
  5. Mulle on tärkeintä että lukijat viihtyy ja se on näköjään lukijoillekkin tärkeintä, kun niitä on täällä mun blogissa hevosblogeista eniten.

   Poista
  6. Mikä katjan blogin osote on?

   Poista
  7. Tässä sitä nähdään, miten kilpailukeskeiseksi bloggaaminenkin on mennyt. Tiiakin hehkuttaa, miten hänellään eniten hevosblogeistaan eniten lukijoita, huoh :) Itse kirjoittelen blogia lähinnä omaksi huvikseni, se on yksi harrastus, mutta en lähde kyllä haalimaan lukijoita :----D Tiiana miettisin omaa yksityisyydensuojaa kun on näin paljon lukijoita. :)

   Poista
  8. Hehkutan, onko tuo sinun mielestä hehkuttamista kun mainitsen siitä lauseessa ensimmäistä kertaa ikinä? ei mulle oo tärkeintä, että mulla on lukijoita eniten vaan se että teitä edes ylipäätänsä on täällä:)

   Poista
  9. Voi luoja. Tottakai tässä vaiheessa Tiian on ajateltava lukijoitakin. Varmasti ne omat muistot muodostuvat tänne lukijoiden toiveidenkin kautta. En ymmärrä mikä tää juttu nykyään on? Ensin halutaan kirjoittaa omia ajatuksia ja jo pian kysellään miten saisi lukijoita blogilleen ja kun Tiia niitä nyt on huomattavan suuren määrän saanut haalittua, niin usein kysymykset tulevat tänne hänen kommenttiboksiinsa. Nyt kun Tiia tekee juttuja tyyliin "kuinka saada lukijoita/kuinka parantaa omaa blogia" hän kirjoitteleekin ainoastaan lukijoiden takia? :D en itsekäään ymmärrä. Mun mielestä on hienoa, että Tiia on huomaavainen lukijoitaan kohtaan, huomioi heidän toiveitaan ja on kohtelias. Millainen sitä sitten tulisi olla?

   Poista
  10. En vain ymmärrä, miksi Tiian pitää moralisoida ("niin voi voi") muiden omia päätöksiä ("en muokkaa kuvia"), kai ihmisillä saa olla omat blogit ja omanlaiset kuvat :) Blogiin voi panostaa huomattavasti enemmän kuin pelkästään muokkaamalla kuvia :)

   Poista
 24. En muokaa mun blogin kuvia koska en jaksa/osaa:D ja tää oli tosi kiva postaus!!:)

  VastaaPoista
 25. Pakko tunnustaa, etten voi julkaista blogiini hyvällä omallatunnolla kuvia jos en ole niitä muokannut :D Eli jokainen kuva menee muokattuna blogiin.

  VastaaPoista
 26. Tosi upeita kuvia ;) muokkaat hyvin :)) määkin muokkaan yleensä kuvat koska se näyttää hiennommalta :D

  VastaaPoista
 27. Tosi kiva postaus, varsinki tosi ihanasti muokattu toi sadekuva&toi sun joku meikkikuva:D Haluaisin alkaa muokkailemaan enemmän, mutta harvoin sitä tulee muokattua kun ei aina jaksa&aika riitä :( Ja kun muokkaan kuvat pickmonkeylla (siis silloin harvoin ku muokkaan) niin saako sillä sun mielestä ihan hyvin muokattua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) En tiedä koko ohjelmaa, mutta sillä kai saa ihan hyvin kun melko moni bloggaaja käyttää sitä!

   Poista
 28. Eikä Tiia sä innostutit mut taas uusiin juttuihin! :D Nyt sain kauheen innostuksen muokata blogin kuvia.. Siis kuvathan on melko suuri osa blogia, kuvatonta blogia on aikas ankea lukea, mutta blogi jossa on paljon yksinkertaisesti mutta hyvin muokattuja kuvia, on kivempi lukea! :)

  VastaaPoista
 29. eikö järkkärillä saa manuaaliasetuksia, nii et kuvia ei tartteis muokata? :s vai onko mulla väärä käsitys järkkäreistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa tietysti, mutta einiistä silti tule sellaisia että voisin ne suoraan julkaista blogiin:D

   Poista
  2. Joka ikinen ammattilainenkin muokkaa kuvansa ja suomen parhaimmiston edustajan suusta kuultuna: digikuva ei ole valmis ilman jälkikäsittelyä

   Mielestäni hän oli oikeassa:)

   Poista
  3. tuopas oli viisaasti sanottu!

   Poista
 30. Laitoin joskus bloggailun alkuajoista kuvat ilman rajausta tai mitään muutakaan muokkaamista, nykyään käsittelen kyllä kaikki kuvat paitsi ne jotka on puhelimella otettuja.

  Ja oon samaamieltä just sen kanssa että kuvat on jotenkin latteita ilman muokkaamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin laitoin ennen kaikki kuvat ilman muokkaamista:D

   Poista
 31. Mä en muokkaa mun blogin kuvii ollenkaan:( ja sun blogi on hieno!:)
  http://www.tinttijanella.blogspot.com

  VastaaPoista
 32. ite muokkaan tosi tosi harvoin, mut tahtoisin tietää, miten toi ensimmäinen kuva on muokattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on muistaakseni säädetty vaan värejä melko voimakkaasti:)

   Poista
 33. mäkin tunnustan, en muokkaile kuviani, ellei ne ole sit ihan hämäriä yms :) sä muokkaat kyl tosi hyvin !

  VastaaPoista
 34. Tunnustan, että harvemmin tulee muokattua, yleensä valitsen ne kuvat blogiin, joita ei myöskään omasta mielestä tarvii muokata, en tavoittele täydellisyyttä. Siinä mielessä yllätyin, että muokkaat blogis kuvia, ku oon aina kahtonu kateellisena, että voi ku minäki saisin otettua nui hyviä kuvia.. mutta joo, nyt selvisi tämäkin asia :D

  VastaaPoista
 35. millon lataat sen meikkivideon ? :) kaveriporukan kanssa ollaan odotettu hurjan kauan ja innoissaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on jo tubessa, mutta ennoo vaan vielä ehtiny julkasemaan. Koitan laittaa tässä lähipäivinä:)

   Poista
 36. Tunnustan, en juurikaan muokkaile blogiini laittamia kuvia :D
  Vois kyllä... :D

  VastaaPoista
 37. ougaaad mikä möllöanni tos kuvas XD ollaampas edustavia

  VastaaPoista
 38. Ei liity mitenkään kyllä postaukseen mutta voisitko joskus esitellä sun iphone kuoret ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen esitellyt kahdetsikkin, etsihän vaika haulla tai erikoispostauksista.

   Poista
  2. Aa hups, kiitos kuitenkin:)

   Poista
 39. Miten saat muokattua esim. aitauksien langat pois hevosten edestä?

  VastaaPoista
 40. mää en muokkaa koskaan:)

  maxinmaailma.blogspot.com

  VastaaPoista
 41. Oho, mä jostain syystä oletin et muokkaat näitä paljon vähemmän :D Mut hienoja muokkauksia, mä en jaksa muokkailla mun kuvia kuin liian harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kannattaa ottaa kohteliaisuuta, muokkaus on hyvä kun ei näy:)

   Poista
  2. Juu en ottanutkaan sitä negatiivisesti millään tavalla:)

   Poista
 42. En mäkään muokkaile meilkeimpä ollenkaan kuvia, paitsi jos teen puhelimella kollaaseja :) ja et säkään kovin paljoa muokkaile. Oon joutunut tekemään nyt pari viime postausta puhelimella, koska kone ei lataa kuvia. Mikä sulla on muuten puhelimen soittoäänenä??

  http://noora-amanda.blogspot.fi

  VastaaPoista
 43. Mä muokkaan aina :) Aina laitan kehykset ja kontrastia/syvennän. Välillä muokkaan myös jotkut "sotkut" pois. Sää muokkaat tosi hyvin! Varsinkin toi eka kuva on tosi hieno =D harmi vaan et mulla ei oo varaa muokata niin paljon kuvia kun kuvien laatu tällä mun kameralla ei oo niin hyvä ja laatu huononis voimakkalla muokkauksella liikaa.

  Mun mielestä ei tarvi mitään photoshoppia että kuvista saa vähän siistinpiä :)

  T Riina (elaimellistaelamaa.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että photoshoppia ei tarvita jos haluaa saada kuvista vähän siistimpiä. Melkein paintillakin voi tehdä sen, okei ei ihan mutta melkeen:D

   Poista
 44. Millä muokkaat kuvat??

  VastaaPoista
 45. Mä en muokkaa kuvia mitenkää.En jaksa. :)

  VastaaPoista
 46. Ite en muokkaa ottamiani kuvia mitenkään.

  Ite en osaa tai jaksa ja mun mielestä mun ottamat kuvat on ihan ok, vaikka en niitä muokkaa.

  Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa: heppahoperojenelamaa.blogspot.fi ja sieltä Nyt riittää Ompun pelkät tekstipostaukset! Muissa postauksissa ei ole ottamiani kuvia.
  Kannattaisiko minunkin muokata kuviani?

  Ja Tiia, oot tosi hyvä kuvaamaan! Oot myös tosi hyvä muokkaamaan noita kuvia. Ja tää blogi on tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä sinuna muokkaisin niitä, tulee heti paljon paremman oloisia kuvia :) Kiitos!!

   Poista
 47. Ite vain rajaan ja lisäilen kontrastia tai/ja valostusta. :-)

  VastaaPoista
 48. Minä en muokkaa siskoni kanssa ollenkaan blogimme kuvia ;)
  Yllätyin tosi paljon tuota ensimmäistä vesi kuvan muokkauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sul on kyllä tosi laadukkaita ja upeita kuvia! :) Tosi kiva aina kattoo sun kuvia kun ei oo tärähtäneit yms. :D

   Poista
 49. vielävielä.. :) must on kiva, et saa ite otettuu julkasukelposii kuvii asetuksii säätämäl, mikä tuottaa päänvaivaa! onneks tajusin, et säkin muokkaat (tää postaus) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko lainata erään anonyymin kommenttia:

   Anonyymi16. heinäkuuta 2013 12.18

   Joka ikinen ammattilainenkin muokkaa kuvansa ja suomen parhaimmiston edustajan suusta kuultuna: digikuva ei ole valmis ilman jälkikäsittelyä

   Mielestäni hän oli oikeassa:)

   Poista
 50. Millä ohjelmilla muokkaat? Minä en niin kauheesti kuvia muokkaa mutt joskus:)

  VastaaPoista
 51. Ei yllättänyt ja muokkaan itsekin :) Oikaisen, säädän valotukset ja rajaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tollaset kannattaaki tehdä niin näyttää heti paremmalle kuvat:)

   Poista
 52. Olen näitä ketkä muokkailee TODELLA harvoin kuvia... :D voisin alkaa muokkailemaan niin postauksistakin tulee kivemman näköisiä :)


  http://pohkeen-ja-ohjan-valissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 53. mä voin tunnustaa että mun blogissa ei taida olla yhtään muokkaamatonta kuvaa.. :D oon ihan riippuvainen photoshopista, my best friend ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sulla onkin niin hienosti muokattuja, tee joskus tällänen postaus haluun nähä mimmosii ne on oikeesti ;D

   Poista
 54. En ois noita ensimmäisiä kuvia uskonut samaksi kuvaksi! Hienosti osaat muokata, etkä mun mielestä muokkaa ollenkaan liikaa :) Joihinkin kuviin sopii selannen pieni "ylimuokkaus" koska ne jää vähän tylsän näköisiksi jos muokkaa vaan ihan vähän ja mun mielestä oot tossakin sellaset kuvat onnistunu "ylimuokkaamaan" esim tuo meikkauskuva :)

  VastaaPoista
 55. muokkaan kun pystyn, aina ei mahdollisuutta :(

  VastaaPoista
 56. Musta tossa yhessä maneesi kuvassa lilli hohtaa vähän liikaa, mutta muuten hyvin muokattuja. :) Itekki muokkaan yleensä vaan kontrastia ja rajaan, koska tämä alkeellinen muokkausohjelma ei enempään pysty. Onneksi saan nyt uuden koneen niin se ehkä jaksasi pyörittää parempiakin ohjelimia.. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep munkin makuun ehkä vähän liian hohtava :)

   Poista
 57. Moi! En muokkaa kuviani ollenkaan! Muokkaat kuvia hyvi (: khttuuli-harjat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 58. Nätisti muokkaat!:) harmi että ei ole itsellä photoshoppia koska se on erittäin hyvä, tai aianakin niin olen kuullut. Muuten oletteko tulossa Voiton kanssa Sea Horse Weekiin ja jos olette niin minä päivinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Myös gimpillä ja photoflitrellä voi muokata oikein hyvin. En ole tulossa sinne.

   Poista
 59. TIIA! Pinja vastasi yhden anonyymin kommenttiin viime kisapostauksessa että seuraavat kisat ovat savonlinnassa. Minä asun savonlinnassa ja tulen varmasti katsomaan ja moikkaamaan jos nään teidät! Se olisi niin siistiä:3 Suostuttehan yhteiskuvaan jos nään teitä? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan tulossa sinne näillä näkymin. Suostutaan jos kisakiireiltä ehditään :)

   Poista
 60. Minusta muokkaat ihan suhteellisesti kuvia! :)
  Ja kysymys, vastaa totuuden nimissä: Oletko KOSKAAN muokannut kuvaa laihduttavalla efektillä? Siis selllaista, missä esim. olet itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) En ole, tai joskus kun olen testaillut muokkausjuttuja, niin olen tehnyt sellaisia kokeiluja, mutta en koe tarpeelliseksi muokata itseäni laihemmaksi:)

   Poista
 61. tee meikki postaus ja sano pinjallekki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tehnyt jo, vielä pitäisi julkaista se blogissa:)

   Poista
 62. Muokkaan kyllä itse kuviani jonkin verran. Etenkin kontrastia tykkään lisätä, tuo lisää syvyyttä ja kohde erottuu paremmin taustasta. Maneesikuvat muokkaan aina. Tää postaus oli kiva. Tykästyin tohon ekaan ja tokaan! C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep varsinkin maneesikuvat tarvii muokkausta! kiitos:)

   Poista
 63. voitko laittaa joka postaukseen linkin josta pääsee jokaisern videoon mitä oot laittany blokiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki videot löytyy tuolta sivupalkista -> tunnisteet -> videot :)

   Poista
 64. Millä vois muokata kuvia? Ku en muokkaa mun blogin kuvia ikinä, vaikka sitä ne välillä kaipais.. :) hyvä postaus. Näin teijät siellä kisoissa sunnuntaina, mutta en tienny mitä sanoo.. Seuraavan kerran ku tuun sanoo moi, nii sua ei saa haitata että se jää siihen. :D

  aikavieeteenpain.blogspot.com (käytkö kurkkaa, jos et oo jo käyny :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picmonkey joka on netissä, Photoflitre tai gimp. Juu ei tarvitse muuta sanoakkaan, itsekkään en aina tiedä mitä lukijoille pitäi jutella:)

   Poista
 65. moi miten saat laitettuu a)gimpiin muita fontteja kuin ne mitä siel on jo, b) uusia sivellin kuvioita ja c) videoitten ´´alkuun´´ sellatteen kuvan kysyin sitä eka pinjalta ja se sano et sil on sellanen googlen mainos juttu mut miten sen saa?? oisko susta jelppiin!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a) Googlaa b) googlaa c) Pinja vastasi ihan oikein, eli pitää anoa youtube partnership ennen kuin voi laitata omia kuvia videon alkuun :)

   Poista
  2. voisitko neuvoa vähän ku oon vähän amatöri!
   mut kaks ekaa ymmärsin ja kiitos !! (: ja kiitti et jaksat vastata tollon kysymyksii 8)

   Poista
  3. tekstit sain mut en löytänyt niiku kuvia siis niitä siveltimiä

   Poista
  4. Ne on nimeltään brusheja:)

   Poista
  5. kiiz :) sult saa aian aupuja xD

   Poista
 66. Heheh minä en muokkaa...:D laiska mikä laiska!

  VastaaPoista
 67. Mistä ne sun puhelimen kuoret on saatu??
  Tarkotan niitä sinisiä missä on Voiton kuva:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaa tiian puolesta :) Tiia muistaakseni sanoi siinä what's on my iphone videossa, että ne on tilattu designskinssistä :)

   Poista
  2. http://lillivoitto.blogspot.fi/2012/10/391-yhteistyo-desingskinsin-kanssa.html

   Poista
 68. Itse en ikinä muokkaa kuviani. :)

  VastaaPoista
 69. Hienosti muokkaat noi kuvat! :) Meinaatko muuten isona hevosalalle? Vai jätätkö hevoset ja ratsastuksen enemmänki harrastukseksi ja teet jotain muuta työkses? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) En paitsi ainoa mahdollisuus eläinlääkäri, mutta haluan pitää hevoset harrastuksena!

   Poista
 70. Hyvin muokattuja :) Mäki muokkaan kaikki kuvat mitä nettiin julkasen, eikä siihen ees yleensä vaadita kauheesti et saa kuvan jo näyttämään paljon raakakuvaa paremmalta ! Mahdollisimman paljon pyrin kyllä säätämään jo kuvaustilanteessa, mutta harvoinpa saa semmosia kuvia etteikö yhtään vaatis muokkaamista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sun kuvat onkin upeita, mietin aina miten saat niistä noin kivoja:D

   Poista
 71. laitat aivan liikaa kontrastia. oon siihen kiinnittäynyt aina huomiota..

  VastaaPoista
 72. Mä en oikeastaan muokkaa koskaaan mun blogin kuvia siis laadultaan ja kontrastia :)

  VastaaPoista
 73. Muokkaat kyllä tosipaljon! Mutta kuvat on hienoja! Ite en muokkaa ollenkaan

  VastaaPoista
 74. En oo yllättyny kuvien muokkausmäärästä sillä itsekkin muokkaan samanverran:) Ja oon todennu et niistä tulee paljon hienonpia silloin:)

  VastaaPoista
 75. Itse en muokkaa kuvia lähes ollenkaan :DD olen laiska sen asian kanssa, enkä kunnolla edes osaakkaan muokata kuvaa sillä tavalla paremmaksi

  VastaaPoista
 76. Muokkaatko ikinä ilmasilla ohjelmilla ?

  Tai osaatko suositella jotain ilmaista ? ^^

  Käytän kyllä jotain picmonkey: tä ja Pizappia ym. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muokkaa, mutta voin suositella gimppiä ja photoflitreä:)

   Poista
  2. Okei ! Täytyyki kokeilla noita ;)

   Poista
 77. Tosi hyvin osaat muokata! Osaispa itekkin! :)

  VastaaPoista
 78. Vau, muokkaat kyllä todella hyvin! Ihanan värinen tuo ekan kuvan muokattu versio <3 ! (:

  Itse muokkaan myös nykyään koska siten kuvista tulee parempia ja jotenkin siistimpiä ja raikkaampia. Lukijoillekkin kivempaa katseltavaa :) !  VastaaPoista
 79. Ihan kivasti oot saanu tummista kuvista vaaleita, mutta minua häiritsee kyllä nuissa vaaleimmissakohdissa puhkipalaneet kohdat.

  :)!

  VastaaPoista
 80. Mun mielestä se on välillä ihan hienon näköstä kun on vähän ylivalotettu :) esim. tuo meikkauskuva :) ite en oikein osaa kunnolla mitään muokkauksia tehdä, välillä teen tuon ihan pimeisiin kuviin miten neuvoitkin tuolla Gimpillä ja siitä oli tosi paljon hyötyä! kiitos paljon (:

  VastaaPoista
 81. itse en ole koskaan muokannut yhtäkään kuvaa blogissani :D en edes kuvapostauksia varten..tämä ei suinkaan johdu siitä etten osaisi vaan yksinkertaisesti siitä että olen liian laiska :D

  VastaaPoista
 82. Harmi vaan että yästä ei ollut ollenkaan hyötyä kun poistin koneeltani gimpin kun kukaan ei sitä käyttänyt.. Joten voisitko tehdä tuollaisen mutta videon photoshopille?

  VastaaPoista
 83. Muokkailet kuvia sopivasti, ainaki mun mielest(:

  VastaaPoista
 84. Muokkailet mun mielestä tosi kivasti noita kuvia!:-) Siis tarkotan justiisa ettet ala liikaa niitte kaa pelleilee vaa justiisa iha perus kontrastit, valoisuus yms... Ja mun silmää ainaki pistää blogissa se jos kuvia ei oo muokattu ja tulee jotenki semmone olo että bloggaaja vasta alottelee... Ja muutenki ku aattelee nii kui moni suosittu bloggaaja ei muka muokkaa kuviaa?

  VastaaPoista
 85. muokkailet tosi kivasti! Yleensä en itse muokkaa kuviani.. en ole siinä kovin taitava

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.