Kouluratsastusta, ratsastuskoulua ja shoppailua

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Ratsastuskoulu pyörähti jälleen käyntiin. Hepat olivat laitumella, joten karsinan siivouksen ja muiden tallitöiden jälkeen lähdettiin hakemaan niitä sieltä.
Minun päivän asu:
paita: äidin vanha
housut: Euro-Star (saatu)
sukat: saatu lukijalta, kiitti
saappaat: Hai


"Älkää jättäkö"
Laitettiin porukalla hepat valmiiksi. Voitto on muuten ainakin vyöstä päätellen laihtunut tosi kivasti, sai vetää vyön keposasti viimeisiin reikiin! Nerea ja Einar odottelivat malttamattomina kentän laidalla, milloin olisi heidän vuoro ratsastaa. Minulla ja Voitolla oli vähän hidasta käynnistyä, molemmat oltaisi vaan haluttu seisoskella jossain nurkassa.
 Eräs lukija toivoi tarkempaa selostusta millainen Voitto on ratsastaa. Aloin miettimään asiaa ja mun on tosi vaikea kertoa mitään. Voitto on nimittäin se "normaali", vertaan muita hevosia siihen. Tää on paljon herkempi kun Voitto, tällä on isommat liikkeet kun Voitolla jne. Voiton ratsastaminen tulee nykyään ihan itsestään, osaan tehdä ne jutut mitä se vaatii ollakseen hyvä ja se tulee ihan itsestään. En osaa sanoa onko Voitto reipas vai laiska, koska jos joku on reippaampi kun Voitto niin se on reipas ja taas päinvastoin. Nyt kumminkin koitan kiinnittää vähän huomiota, millainen se oikeasti on, jotta voisin kirjottaa kunnon potauksen aiheesta.

Takaisin asiaan. Voitto oli tosi miellyttävä ratsastaa, kuten se on nykyään usein. Kun maastoillaan, hypätään ja pidetään vapaata tarpeeksi on kentälläkin työskentely paljon mielekkäämpää - molemmille. Ennen tyydyin siihen, että hevonen kulki peräänannossa ja oli ihan kiva. Sitten se sai pitkät ohjat ja homma loppui. Yhtenä päivänä Pinjan kanssa sitten pohdittiin, ettei se homma voi enään niin mennä kun heppa kulkee koko ajan ihan kivasti. Mun täytyy vaatia sekä itseltäni, että hevoseltani sitä täydellistä ravia. Ja kun se on saatu aikaiseksi, pitää mennä sitä vielä hetki eikä lopettaa heti.

Mun oma istunta on myös mennyt sileällä huononpaan suuntaan. Pitäisi joku päivä jaksaa raahautua koulutunnillekkin. Mun enkelinsiivet ovat palanneet. Jos joku ei tiedä mitä enkelinsiivillä tarkoitan, niin sanotaan enkelinsiiviksi sellaisia käsiä jotka ovat ns. siipenä eivätkä kiinni kropassa. Huomasin viime postauksen kuvista asian ja nyt kun äiti oli kentän laidalla katsomassa, niin yritin kiinnittää asiaan huomiota. Ois niin helppoa kun ois joku aina muistuttamassa tollasista virheitä, jotka eivät lähde kun korjaamalla, korjaamalla ja vielä kerran korjaamalla. Lisäksi mun ryhti on ihan lösähtänyt. Tässä sen huomaa, kun käytiin aktiivisesti koulutreeneissä katosivat nuo virheet, nyt ne ovat taas tulleet takaisin..

 
Eise oo noin läski miltä tästä kuvakulmata näyttää... Einar sai ratsastaa ekana Voitolla. He olivat lukeneet ratsastuskoulu kirjaa mökillä ja Einar oli päättänyt kiitolaukata Voitolla. Ja olisi varmaan kiitolaukannutkin, jos olisi vain itse saanut vaikuttaa asiaan :D Einarin jälkeen oli Nerean vuoro ratsastaa Voitolla. Sitten hevosen vaihto ja molemmat ratsastuskoululaiset menivät Lillillä.Kun minä autoin ja kuvasin Lillillä ratsastusta talutteli Sini Voittoa.

Molemmat lapset ravasivat Lillillä. Nerea pitempiäkin pätkiä.Einaria piti vähän pitää paidasta kiinni, kun muuten meinasi nenä nöpsähtää Lillin kaulaan.

Sitten oli vuorossa vähän shoppailua Suitsisopissa. Einarin mielestä kaupan paras juttu oli vamastikkin tuo tuuletin. Nerea sai kouluun (ja tietysti kylmemmille ilmoille tallille) tälläisen punaisen Equipagen takin.


Suitsisoppiin oli tullut ihania kypäröitä, jos mulla ei ois jo neljää niin voisin harkita ostavani tollaisen blingbling potan. Ihana! Joku muuten kyseli onko noita Pinjan kypäriä enään Suitsisopissa ja niitä oli tullut, tai sitten niitä oli ollut koko ajan ja olin vain antanut väärää informaatiota..

Äiti osti tälläisen PK:n T-paidan Suitsisopista.


Aamulla julkaistussa postauksessa unelmoin punaisista housuista. Niitä en lähtenyt metsästämään, vaikka käytiinkin molemmissa Kuopion heppatarvike liikkeissä. Silti mä sellaiset löysin. Ihanat punaiset Spooksin housut, joissa on joustot lahkeissa kuten niissä mun toisissa housuissa. Ne on niin kätevät, että enään en osa housuja ilman niitä! Hintaakaan näillä ei ollut kun n.115e

Lisäksi olin blogimainostuksen uhri ja ostin valkaisevaa hammastahnaa, katsotaan miten käy..:)

145 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Onko tuolla Suitsisopissa muutes kovin kallista? Ja onko sen tuotteet kestäviä? (:

   Poista
  2. Vastaan vaa että ei oo kallista!

   Poista
  3. on kallista mut on ne tuotteet ihan kestävii

   Poista
  4. Riippuu merkistä. Suitsisoppi ei varsinaisesti vastaa tuotteiden kestävyydestä/hinnasta vaan on vain erimerkkien jälleenmyyjä:)

   Poista
 2. missä blogissa mainostettiin tota hammastahnaa? kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enmä muista mainostettiinko vai mainittiinko vaan, muistan vaan että jostain blogista mä tuosta luin :) kiitti!

   Poista
  2. En muista enään oliko se mainos vai ihan vain maininta, jäi vain mieleen että oli jossain blogissa. Juu Saran blogissa tais olla öö eilen se, mutta oon nähny aiemminkin :)

   Poista
 3. Ihanat pikkuset:3
  Ku joskus kirjotit jossai postauksessa et sulla pitäs oikeasti pittää silmälaseja, niin tuli mieleen että voitko laittaa joskus susta kuvaan silmälasit päässä?:DD
  Lilli ja Voitto on ihania!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ne on ihania, sekä pikkuset että hepat :) Juu voin ehkä..:D

   Poista
  2. en tiiä kehtaanko laittaa sellasta kuvaa:D

   Poista
  3. Kehtaat!! Oot niin kaunis muutenkin, ei ne silmälasit sitä sun kauneutta mihinkään vie :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Mä kyl ostan tollasen kypärän niinku Pinjal se on ihanan värinen. :) :D Jos jaksat, niin kato sukupostist tai hippoksesta hevonen nimeltä Mar Girl, se on mun naapurin heppa ratsastan sillä melkein joka päivä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus niinkun aina :D Harrastaako teidän äiti ratsastusta?

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, nuo pikkuset on kyllä söpöjä, ihan niinku lilli ja voittoki ! :)

  VastaaPoista
 7. Ratsastaako teidän äiti ollenkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! :D Anteeks mut mun on vaan pakko sanoo tää. Mä luin ihan vahingossa että: Rakstaako teidän äiti ollenkaan?:) Joo ei se kyllä hauska juttu ollu mutta väsyttää liian paljon nii alkaa pienetki jutut nauratamaa! :DD

   Poista
 8. kiva postaus :) ja munki oli pakko ostaa tota hammastahnaa :D !

  VastaaPoista
 9. mullakin on tota hammastahnaa :) toimii hetken, about 3-5 tuntia ja sitten valkoisuus lähtee :))

  VastaaPoista
 10. Tämä oli tosi kiva postaus! :) Pikkuiset oli tosi söpöjä:)
  Lilli ja Voitto on niin ihania<3
  Onko Voitolla muita ns. "hassuja rutiineja" kuin se haukotus?
  Entä Lillillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Eipä tuu ainakaan äkkiseltään mieleen

   Poista
 11. Onko noi serkkunne Espanjassa aina ratsastuskertojen välillä vai ovatko he pidemmällä reissulla Suomessa? Mun mielestä olis aika tylsää aina lentää Espanjasta Suomeen ja Suomesta Espanjaan :D

  Mut kiva postaus ja oot kaunis ja Voitto ihana hevonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat pidemmän aikaa aina Suomessa ja sitten palaavat taas Espanjaan:) kiitti!

   Poista
 12. Kiva postaus! ja kivat noi sun housut ! :)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus.Lähetin sulle postia. :-)

  VastaaPoista
 14. Enää, ei enään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo iha sama:Doliki kyl aika tylyä vastata tollee..tosi korkee varmaa toi sun äikän numero

   Poista
  2. Mikä ongelma näillä pilkunviilaja-anonyymeillä on? Pakko nähtävästi päästä inisemään :------D

   Poista
  3. en haluu olla pilkunnussija, mutta "jos sanot enään, niin ampiainen pistää nenään" ENÄÄ

   Poista
  4. Nii, eikö voi kommentoida ihan nimellä eikä anonyymina?

   Poista
  5. Vaikken nyt ensimmäinen anonyymi olekaan, niin silti sama virhe häiritsee kerta toisensa jälkeen.

   Hyvää kesän jatkoa Tiia. Ja btw, kun kirjoittaa näin suuren lukijamäärän blogia, niin kannattaa kirjoittaa hyvää kirjakieltä ja kiinnittää vastaamisen sävyyn huomiota :)

   - Laura
   Http://maaliviivalle.blogspot.fi

   Poista
  6. Tuo sana on listattu suomen vaikeimpiin sanoihin oikein kirjotuksen suhteen ja itse olen siihen päivään asti, kun ensimmäinen anonyymi sanoi että se ei ole enään vaan enää luullut sen olevan oikein. Siksi mun on vaikea lähteä korjaamaan virhettä, jota en edes huomaa tarkistaessani oikein kirjoitusta. Äikän numeroni oli 9, kun joku sitä kyseli. Meillä päin kun ei äikän numeroon vaikuta, kirjoittaako enää vai enään.

   Koitan jatkossa kirjoittaa sen oikein, mutta uskon ettei onnistu ihan heti. Ja tuohon ekaan kommenttiin vastasin melko tylysti, kuten Laura asiallisesti huomautti. Joskus vaan sen kommentin sävy mihin olen vastaamassa vaikuttaa siihen millä sävyllä siihen itsekkin vastaan. Lisäksi en koe sillä olevan mitään merkitystä onko sielä se yksi kirjain perässä vai ei, suurin osa ei kumminkaan tiedä onko se edes kirjoitusvirhe ja kaikki ymmärtävät asiani vaikka siellä onse n. Mutta mä koitan korjata tuota virhettä sekä vastata jokaiseen kommenttiin ei-tylysti..:)

   toivottavasti joku tajusi mun pointin, vähän sekavaa tekstiä.. Nyt nukkumaan->

   Poista
  7. Haluaisin kyllä nähdä sen lukion, jossa enään kirjoittaminen ei vaikuta numeroon.

   Poista
  8. Voi herranen aika sentäs! Tämä on Internet (huom isolla), jossa puhekieli on luonnollista, kun taas äikän tunnit on erikseen! Ja eiköhän äikän numeroon vaikuta pikkuse suuremmat asiat ku joku n-kirjain. Toki jos kirjotusvirheitä esiintyy paljon, niin voi vaikuttaa, mutta ei se numero yhestä sanasta laske. Älä Tiia ota stressiä, miten kirjotat, sillä tämä on sun blogi, jolloin teksti on sinunlaista. :) Jos lukijat eivät typerinä saa selvää, niin miksi lukevat. T: lukion käynyt hyvillä äikän arvosanoilla kera kirjoitusvirheiden

   Poista
  9. Edellinen ano jatkaa..
   Neljäs ano: Pitääkö blogin kirjoitus olla lukijoiden miellyttämistä koko ajan. Tiia ei varmaan kirjoita tätä blogia, jotta saisi koko ajan miellyttää meitä lukijoita, vaan itsensä takia, koska tykkää tästä. Ja tuskin lukijamäärä noin suuri olisi, jos kirjoitusvirheet lukijoita haittaisi, koska Tiian kirjoitustyyli tuskin on niin hirveästi muuttunut blogin alkuajoilta. Nyt olen Toivottavasti saanut kaiken pahan ulos. ;) Ja anteeksi Tiia kun raivoan täällä, mutku.. :D

   Poista
  10. Kyllä mäkin sanoisin tähän, että "enään" ei ole vaikea korvata muotoon "enää", vaikka se kuinka olisi Suomen vaikeimpia sanoja. En voi ymmärtää, missä koulussa kielioppivirheet eivät vaikuta äidinkielen numeroon?

   Mutta eihän se tietysti meidän asia ole, miten Tiia blogiinsa kirjoittaa. Hyvää kesää itse kullekin :-)

   Poista
  11. Riippuu ihan murteesta! :)

   Poista
  12. Mä itekki oon sellanen "enään-tyyppi" että mua ei n-kirjaimet pahemmin kiinnosta.

   Poista
 15. Näin teijät satuavyössä :)

  VastaaPoista
 16. nää on niin hyviä ja laadukkaita nää postaukset! :-) keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ekkö osaa kirjottaa

   Poista
  2. Kröhöm, anonyymi se on etkö ett oppetele eka ite kirjottaa ja tuu sit vast kommentoimaan..

   Poista
 17. Mä näin teiät siellä suitsisopissa, olin kattelemassa uusia hanskoja ja te olitte lähössä! Olin sillee OMG Tiia ja Pinja! Vähä oli siistii nähä teiät!

  VastaaPoista
 18. paljonko toi hammastahna maksoi? c:

  VastaaPoista
 19. Mulla on samanlaiset housut, mutta sinisenä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kestävät, mutta edestä on lähtenyt ne jotkut koristejutut?:D

   Poista
 20. Luen AINA sun kaikki postaukses, mut unohan yleensä aina kommentoida... Mutta ihania ja laadukkaita kuvia Tiia ! ♥

  VastaaPoista
 21. Millä kengillä ihan niinkun yleensä ratsastelet kotona? Pakko kysyy et onks reiskat hyvät? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kumppareilla, onne ihan mut Hait paremmat!

   Poista
 22. mikä saran blogin osoite on josta pongasit ton tahnan?
  paljo se makso ja mistä niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saran blogi löytyy http://saralovesy.blogspot.com/
   Ja oli jotain 3e ja jostain ihan random kaupasta, siis ruokakaupasta

   Poista
 23. Oliko noi punaset housut suitsisopissa vai satulavyössä? :)

  VastaaPoista
 24. Kivat nuo housut! mulla on kans samat sinisenä :) ja todella hyvät jalassa! suosittelen :D

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enmä muista tota mallia, niitä ei oo paljoo joten selviiää kokeilemalla:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 26. voi kateus.... satasen housut muka halvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ovat siihen nähden mitä yleensä housut mitä haluan/omistan maksaa. Ja niin ihan oma tienaamilla rahoilla ostin;)

   Poista
 27. En oo varma että ootko nähny jo kommenttini, mutta kun en löytänyt sitä mistään niin laitan sen nyt tähän. Eli oon lähettänyt postia sulle, joka lähti tänään(keskiviikko 3.7) 2 luokan postimerkin voimalla.

  VastaaPoista
 28. Mahtava postaus!:DDD

  VastaaPoista
 29. Kiva postaus! :) Olipas sun housut kalliit! :D itellä on 10e housut ja olleet käytössä jo 4 vuotta ja joka pv jalassa eikä oel hajonnu mistään ja teen tosi paljon hommiakin nää housut jalassa! :) ja ois ollu kiva saaha parempaa kuvaa noista housuista mutta näkee varmaan seuraavassa postauksessa kun ridaat niillä? :) ja videopostaus olis taas kiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Ja noi on vielä halvat.. Mistä sä oot noin halvat housut löytänyt? Juu näkyvät tulevissa ratsikuvissa:)

   Poista
  2. Alennus korissa olivat! :) siellä oli iso läjä muitakin sillon,aikaa siitä onkin jo 4 vuotta! :)

   Poista
 30. Kaikki tollaset tahnat on vaan pahaks hampaille kun ovat täynnä kaikki mömmöjä,hammaslääkäritkin samaa mieltä! :) tietenkin jokaisen oma asia mitä käyttää muta sanoimpahan vain,kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä muuten kysyä noista yhdeltä tutulta, kun hammaslääkäri on..:)

   Poista
  2. voisitko kertoa sitten, mitä tuttunne sanoi? :D Itse kun kovasti pohdin, pitäisikö tuollaista ostaa, vai onko oikeasti niin huonoksi hampaille.. :)
   T. eri anonyymi kuin yllä:D

   Poista
  3. Musta tuntuu että ihan normi hammastahnaa jossa on vain sinistä väriä joka tekee hampaista valkoisemmat. Ei vaikutus kyllä pitkäkestoinen ole :D

   Poista
 31. Mäkin ostin tota hammastahnaa, oli hyvää

  VastaaPoista
 32. kiva postaus ja ihanat noi ratsastushousut<3 oon ittellekki pitkään ajatellu punasii ratsastushousuja ja noi näyttää tosi kivoilta((:

  VastaaPoista
 33. Ihanat pikkuset!<3 Ja ihanat noi housut, itte haluisin punaset housut, mutta ei oo nyt rahaa..:/

  VastaaPoista
 34. Tuutteko Kuninkuusraveihin??:::) TOIVOTTAVASTI!!

  VastaaPoista
 35. tosi kiva postaus ja kivoja kuvia :) mun äiti on sanonu mulle et noi valkaisevat tahnat poistaa sitä hampaitte oikeeta kiilettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) Juuu voi kyllä olla ihan totta

   Poista
  2. mäkin oon kuullu että ku nois valkasevis tahnois on yleensä semmosia 'paloja' nii ne kuluttaa kiillettä tai sitten tahna tekee vaa ikenistä punasemmat nii hampaat näyttää valkosemmilt.

   Poista
  3. mutta tuo hammastahna minkä ostin pitäisi ns. värjätä hampaat valkoisiksi koska pitää ne valkoisina vain 3-5h, eli se ei puhdista niitä minkään palaiste avulla pikkuhiljaa.)

   Poista
  4. Just tossa hamastahnassa on vaan sinistä väriä joka sitten värjää hampaita hieman ja saa ne näyttään valkosemmilta :) Sen huomaa siitä että kielikin jää vähän sinertäväksi

   Poista
 36. ! Hintaakaan näillä ei ollut kun n.115e


  huhuhuh... :DDDD saa olla rahois

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No bannerien teota saaduilla rahoilla mää nuo ostin;)

   Poista
  2. Mun mielestä 115e ei oo paha hinta hyvistä ratsastushousuista.

   Poista
 37. On kyllä asiallinen paita pikkupojalla ;) Tosi ihana idea tää ratsastuskoulujuttu, varmaan aika kivaa puuhaa noille pikkusille !

  Ja voi vitsi miten kivat noi housut ! Ei oo kyllä munkaan mielestä kovin pahan hintaset, varsinkaan jos kestävät hyvin käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun näin nuo kuvat missäpaita näkyy ajattelin sua :D Jännää!

   Poista
 38. Oi että ihana postaus!! Ja pikkuset on toosi söpöjä!:3 Tässä pari päivää sitten katoin yhden sun mydayn, niin sitte oli pakko kattoo suurin osa sun videoista niin nyt tilasin sun tuben ja blogin <3
  Ja jos sulla on vielä Gimp niin haluaisitko tehdä videon miten teet bannerin gimpillä kun postaus jo löytyy? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä sen videon, mutta ensin pitää aan opetella taas käyttämään gimppiä..:D

   Poista
 39. Mulla on samanlainen paita kun sillä pojalla! ;) sun serkut on ihania! :3 käyks ne usein Suomessa? Ihana postaus!

  VastaaPoista
 40. Maksaako sinun bannerit muutes?

  VastaaPoista
 41. Rahoillaan rehussa on myös samanlaisia kypäriä luin Pinjan vaaleanpunainen! :)

  VastaaPoista
 42. No mitkähä housut sun mielestäs sit on kalliit, jos kerta 115 euron housut ei ole!! Tai sitte ootte rikkaita, ette vaa kehtaa myöntää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meeppäs kattoo animon housuja ni ymmärät mitkä on kalliit ratsastushousut:D

   Poista
  2. esim. Animon houust 200-360e, Equilinen housut n.250e, Kingsland n. 200e :)

   Poista
 43. Vähän kiva postaus!:) Ihanat housut , itekki haluaisin mut vaan pinkkinä tai niinkun punaisenpinkkinä =D

  VastaaPoista
 44. *ihania kypäriä, eikä kypäröitä ;)

  VastaaPoista
 45. Ihana postaus! Tulevatko noi sun serkut vielä joskus?:)

  Voin nyt sanoo tän mitä olen jo pitkään miettinyt:
  Sä oot se ihminen jota ihailen ja kadehdin todella paljon! Oot ihan liiankin nätti, osaat ratsastaa, omistat hevosen ja vaikutat niin mukavalta.
  On niin kiva katsoa sun videoita ja lukea sun
  kirjoittamia postauksia, kun olette aina niin iloisia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!!! SE ON TOTTA! :D ((;

   Poista
 46. Kiva kun laitoit nuo sukat mitkä annoin <3

  VastaaPoista
 47. Vähä kiva postaus ! pakko sanoo et mul on samanlaiset ridaus-sukat ku sull ;)
  :)

  VastaaPoista
 48. millos live lähetystä..? :)

  VastaaPoista
 49. Ihana blogi ja oot kaunis! Liiyin lukijaksi.

  maukannn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 50. Kiva postaus jälleen kerran! Kiva kun annatte pienten ratsastaa omilla hepoillanne kun useat pelkää aloittelijoiden pilaavan ne ! :) Minkä merkkisii kypärii sul on?

  Kaviohepat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 51. Ei liittyen tähän postaukseen, vaan yömaastoon: Voisitko linkata kartalta paikan, jossa olitte. Olisi kivaa päästä itsekin sinne heppojen kanssa, kun tallilla ei ole maastoja..

  VastaaPoista
 52. siintä bannerista, en oo saanu laitettuu vieläkään tulemaan, koska oon mummilla. Meen ehkä tän viikon lopus kotii joten sitte, laitan sulle s-postiin tarkemmin :D

  VastaaPoista
 53. "vaan n. 115euroa" ei huhhuh... kuka oikeesti maksaa 115 euroa ratsastushousuista, toki ymmärrän huippuratsastajat, mutta 15-16 vuotias lapsi. Nekin rahat olisi voinut laittaa säilöön ja käyttää elämiseen kun olet köyhäopiskelija tms.

  VastaaPoista
 54. vain 115€ :D mulla oli kauhe homma riipiä jostain kasaan 120€ Pikeurin pöksyihin, vaikkei meidänkään perhe mikään köyhä ole :D Noi on kyllä tosi hyvät ja kestävän oloset, ni eiköhän noilla puksuttele ainakin muutaman vuoden eteenpäin.

  VastaaPoista
 55. Ihanan väriset noi pöksyt! mulla samat mut vaan sinisinä, ihan lempparit :)

  VastaaPoista
 56. Tosi kiva postaus ja ihanan näköinen tuo Einar kun sovittaa kypärää :) ja ihanat housut! Tykkäsin kaikesta tässä postauksessa :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.