Voita ulkoasu blogiisi!

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tosi monet ovat toivoneet arvontaa, jossa olisi palkinto tekemäni banneri. Päätin kumminkin arpoa tällä kertaa kaksi kokonaista blogin ulkoasua (halutessaan saa tietysti vain bannerin), joka sisältää siis bannerin, taustakuvan, mahd. sivupalkin kuvat ja joitain html muokkauksia (esim postauksen otsikon varjostus tms).

OSALLISTU NÄIN

 1. Liity blogini lukijaksi, vain blogin rekisteröityneet lukijat saavat osallistua.
 2. Kommentoi miksi juuri sinun pitäisi saada ulkoasua, kerro blogisi osoite sekä sähköpostiosoitteesi.
Arvonta päättyy 1.6.2013

Uusimpia banneri tekeleitäni:


432 kommenttia

 1. blogini osoite: http://evesbloggg.blogspot.fi/
  sähköposti: eve.kinnunen@windowslive.com

  haluisin uuden ulkoasun koska olen itse aika kömpelö sitä tekemään ja mun mielestä sä tiia teet tosi hienoja bannereita ja ulkoasuja!

  VastaaPoista
 2. Lukija olen,
  ihailen ulkoasujasi kovasti, kun aina löytyy jotain erilaista :)! Blogissani on nyt myös omasta mielestäni hyvä ulkoasu, mutta se ehkä kaipaisi jotain omaa...
  http://karlabrisse.blogspot.fi/
  Karla.tollet@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. mitäs sitten jos en pääse 1.6 koneelle ? ja entä jos voitan , mitäs sitten teen ?

  VastaaPoista
 5. http://nonsku.blogspot.fi

  Mä haluisin ulkoasun mun blogiin, koska nykyinen on aika järkyttävä ja mulla on ollu aina samalainen ulkoasu, ni olis kiva saada välillä jotain uutta ja erilaista. En myöskään osaa tehä ite yhtään mitää, en osaa käyttää ees painttia... :DDDDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ylimielinen ruma pissis, tee eka hieno banneri ja hauku sitten vasta muiden tekemiä

   Poista
  2. Kiva kun joku on tehnyt sulle ulkoasun ja haukut sitä rumaks.

   Poista
  3. nona ei ole haukkunut ketään :D ?

   Poista
  4. Mun mielestä sulla on ihan kiva ulkoasu!♥

   Poista
  5. etkö sä tajua, että joku on VAIVALLA tehnyt sulle bannerin ja sitte sä haukut sen. Kiittämäton pikku kakara :(

   Poista
  6. En ole hänen tekemää banneria haukkunut, vaan ylipäätänsä ITSE tekemääni ulkoasua :D Turha tulla heti haukkumaan kiittämättömäksi..

   Poista
 6. blogin osoite xoxoannu.blogspot.com
  sähköposti ansa2402@gmail.com

  Ja haluisin blogiin siun tekemän bannerin koska oon itse niin kömpelö ja banneri kuitenkin tekee blogin. :) Kaikki siun bannerit on niin älyttömän ihania ja oisin iki onnellinen jos mun blogissa komeilis joskus semmonen! Intokin tuppaa katoamaan kun ulkoasu tökkii :s Toivotaan jos onni potkasis! :)

  VastaaPoista
 7. Lukija oon ollut pitkään!
  Ja en ite osaa tehä kunnon ulkoasua, ja kukaa ei koskaa auta mua & teet muutenkin niin hienoja!
  http://juttaaan.blogspot.fi/
  Jutta.Sihvola@dnainternet.net

  VastaaPoista
 8. Blogin osoite: http://sussunlifee.blogspot.fi/
  Sähköposti: dontimagine@gmail.com

  Haluaisin uuden ulkoasun, koska olen todella huono tekemään sellaisia ja mielestäni sinun ulkoasut ovat aivan älyttömän upeita!:)

  VastaaPoista
 9. fanny-mari03@hotmail.com
  http://fanny-marijasmin.blogspot.fi/
  No blogini on aika yksinkertainen, ja bannerissa lukee vain nimeni, olisi oikein kiva saada ihana banneri sinne ja uusi ulkoasu, koska blogini on niin yksinkertainen. Minulla on myös vain 14 lukijaa niin olisi kiva saada enemmän lukijoita blogiini, koska monesti ulkoasu vaikuttaa siihen. :) kiitos!

  VastaaPoista
 10. hurrinjaiiriksen.blogspot.com
  emppuu98@gmail.com
  Aloitin blogini vuonna 2011 kun sairastuin syöpään, tein nykyisen blogini 2012, kun luulin sairauteni parantuneen. Nyt muutama kuukausi sitten se kuitenkin uusi, josta johtuu blogin nimi Never Give Up. Olen pitkään miettinyt nimeen oikeasti sopivaa ulkoasua, omistan kaksi ponia, sairastan syöpää... mikä olisi niille yhdistävänä tekijänä ulkoasussa... entiedä. Lisäksi sun tekemät ulkoasut ja bannerit ovat aivan huippu upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin liittymässä sun blogin lukijaks! Tädilläkin oli neljästi syöpä mutta valitettavasti nukkui pois. :( Mutta tsemppiä sulle ja never give up! ;)

   Poista
 11. Tarvitsisin uuden ulkoasun, koska itse en ole mikään tekniikan ihme lapsi ja blogini kaipaisi hienompaa ulkoasua!
  http://vilmaaolee.blogspot.fi/
  vilma.niskanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. http://aiinon.blogspot.com

  Lukija olen.

  Uuden ulkoasun haluaisin saada, koska nykyisessä en saa toimimaan noita alagadgetin toimintoja joten joudun joku päivä laittamaan koko ulkoasun uusiksi. Olet ennenkin mulle tehnyt bannereita ja aina olen niistä pitänyt, joten olisi kiva saada taas uusi :)

  VastaaPoista
 13. Olen lukijana jo.
  Haluisin saada sun tekemän ulkoasun blogiini, koska yksinkertaisesti multa ei löydy sellasta mekaanista luovuutta, että saisin blogistani kiinnostavamman näköisen ulospäin. Sulta löytyy upeeta luovuutta kaikkien tällasten suhteen ja olisin erittäin otettu, jos saisin sun käsialaa näkyviin mun blogissa. Olis ihan mahtavaa voittaa tämä arvonta, kerta se olis ensimmäinenkin :)
  http://onkkujaponit.blogspot.fi/ (Oona ja ponit)
  tsuubi_@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. blogini osoite: mylifeandponies.blogspot.fi
  sähköposti: sara.maatta@wippies.fi
  Lukija olen!:D
  Haluisin uuden ulkoasun (pelkän bannerin), koska olen itse aika huono sitä tekemään, ja omat bannerit ei oikein miellytä silmääni ja mielestäni, sinä teet hienoja bannereita ja ulkoasuja!:)

  VastaaPoista
 15. http://iitudiidu.blogspot.fi/

  iitudiidu@luukku.com

  En osaa tehdä itse hienoa banneria, ja olen aina unelmoinut, että saisin sinun tekemän bannerin!!! + En osaa tehdä mitään "erikoista" muulle ulkoasulle :Dd

  VastaaPoista
 16. Olen lukijasi.

  Minin pitäisi saada ulkoasu siksi, koska en osaa ladata kunnon taustakuvaa ja blogini ulkoasussa on paljon muokattavaa ja paranneltavaa. Tykkään tekemistäsi ulkista tooodella paljon. Arvotko voittajan vai valitsetko parhaan perustelun? Lisäksi blogini ulkoasu muuttuu harvoin ja olisi kiva saada noin upea ulkoasu kuin tekemäsi:).

  S-posti: tikru123@luukku.com
  Blogin osoite: hevostyttokertoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. Oonajj@gmail.com ja blogi oonaomoee.blogspot.com olen lukija ja minun pitäisi voittaa koska en osaa itse tehdä minkäänlaista ulkoasua enkä tosin voisikaan kunnolla kun käytössä on vain paint. Uusi hieno ulkoasu voisi ehkä tuoda lisää lukijoitakin

  VastaaPoista
 18. www.jessicajarolle.blogspot.com

  jessicapollari@gmail.com

  Ois mahtavaa saada SULTA banneri ! Koska omista tulee yks vuotiaan piirrustus :( Ja sun kaikki bannerit on uskomattoman hienoja ja sun blogin ulkoasu on täydellinen :)))))))))

  VastaaPoista
 19. Blogin osoite: sarajanana.blogspot.fi/
  Sähköpostin osoite: zara.airas@gmail.com

  Haluaisin voittaa ulkoasun koska ensinnäkään itse en tajua mitään html kielestä. Toiseksi on se että koska olen alaikäinen en tule koskaan saamaan mitään maksullisia bannerinteko ohjelmia ja kaikessa olen niin kömpelö etten saa tehtyä koskaan mielestäni hyvää ulkoasua. Ulkoasusi ovat älyttömän hienoja ja olisi mahtavaa jos minunkin blogini voisi saada edes yhden noin hienon ulkoasun!;)

  VastaaPoista
 20. En todellakaan osaa tehdä hienoo bannerii ja haluisin jonku oikeen kivan jota voisin pitää kauan :)
  Ja osaat tehä niin hienoja :))

  blogin osote: anninponimaailma.blogspot.fi
  sähköposti: anniina10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. viivisekoilee.blogspot.fi
  viiviamalia.suominen@hotmail.fi
  Minulla on todella tylsä ulkoasu ja banneria ei ole ollenkaan vaan siinä lukee vain blogini nimi. Minun blogini on vasta aika aluilla ja minulla ei ole yhtäkään lukijaa:(
  Niin olisi kiva jos olisi hieno ulkoasu niin ehkä sitten lukijoitakin alkaisi kiinnostaa blogini!:)

  VastaaPoista
 22. http://vauhtikorvat.blogspot.fi
  turuneniita@dnainternet.net

  Olen lukija, sillä ihastuin blogiisi ensi silmäyksellä, sillä teidän kuulumisia on ilo lukea ja olet todella hyvä valokuvaamaan. Sinulla on siis aina myös kuulumisien yhteydessä ihania kuvia Voitosta ja Lillistäkin. Ulkoasusi ja tekemäsi bannerit ovat suoraan sanotusti mahtavia ja ihailen niitä kovasti. Koko blogisi on ylipäätänsä todella kiva ja hyvää luettavaa, tykkään kovasti. Voitto on kyllä niin hieno ja upea hevonen! Ja tietysti komeakin. Sovitte yhteen todella hyvin ja menette niin hienosti. Hyppäätte todella hyvin ja saat Voiton menemään tosi kauniisti! (: olet hyvä ratsastamaan.

  Sitten mennään siihen miksi haluaisin tekemäsi ulkoasun. En ole itse kovinkaan etevä tekemään ulkoasuja ja bannereita, sekä blogimme kaipaisi jotain piristystä. Ihailen kuitenkin sinun tekeleitäsi, ne ovat ihan huippuja! Siksi ehdottomasti osallistun, kun tälläinen tilaisuus on, sillä koen arvokkaana voittaa tekemäsi ulkoasun omaan blogiini.

  VastaaPoista
 23. www.nasutuntsu.blogspot.com

  no.rsu99@hotmail.com

  Ois kiva saada uus banneri ja ulkoasu kun en niistä hienoja osaa tehdä ja tällä hetkelläkin on valmis ulkoasu niin ois iha kiva saada paremmat :)

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. www.vauhtilaiset.blogspot.fi

  taimifani02@ovi.com

  Ois tosi kiva saada sulta banneri koska oon ite niitä aika huono tekemään ja sun bannerit on aina ollu tosi mahtavia! :)

  VastaaPoista
 26. Blogi: olivianlife.blogspot.fi
  Sähköposti: olkku.@gmail.com

  Halusin voittaa tämän kilpailun, koska tarvitsen blogiini tosi hienon ulkoasun+ bannerin ja entiedä ketään muuta parempaa tekiää kun sä. En itse tajua mitään html jutuista ja en muutenkaan oikeen osaa tehä bannereita hienoksi yms.

  VastaaPoista
 27. Blogi : http://oliviabloggaa.blogspot.fi/
  Sähköposti : olkku01@gmail.com


  Haluaisin tekemäsi ulkoasun koska itse en osaa tehdä esim. yhtään banneria. Muutenkin olen blogini kanssa hieman epätoivoinen. Enkä saa ostaa mitään hienoja kuvanmuokkausohjelmia joten tyydyn picmonkeyhyn.

  VastaaPoista
 28. http://reetujaernesto.blogspot.fi/

  linda.liponen@hotmail.com

  Haluiaisin sulta bannerin mun blogiin koska minun bannereissa ei ole paljoa kehumista. Sinulla on hienot ja oma peräiset bannerit. Rakstan niitä!

  VastaaPoista
 29. www.neajahelmi.blogspot.fi


  nea.kiuru@jenio.fi

  Ite en osaa tehdä minkäänlaista banneria ja ois tosi upeeta saada tollane upee banneri! :)

  VastaaPoista
 30. juliaonihminen.blogspot.fi
  Julia.01@live.fi

  Koska en osaa tehdä bannereita, eikä kukaan ystävänikään osaa, joten olisi todella mukava saada ulkoasu! :) Sinun blogisi on ehdottomasti paras, olet hyvö valokuvaaja ja Voitto on todella komea! :3 Ihanaa jatkoa!

  VastaaPoista
 31. blogi:http://tipsudorit.blogspot.fi
  säpö:tiialehtonen@hotmail.com

  Haluisin voittaa bannerin, koska sun tekemät taustalliset on UPEITA ja on ollu ongelmii bannerin kaa ni ois kiva saada hieno banneri jota voi pitää toosi kauan :) Ite en osaa taustallisista tehä järkevän näköistä ja läpinäkyvät muuttuu mustiks :/ Blogini kaipaa siis kuumeisesti hienoo banneria ja sinä jos joku osaa tehdä :)

  VastaaPoista
 32. Blogi osoite: neartoperfect.blogspot.fi

  Sähköposti: sofiaposti2@gmail.com

  Mun edellisessä blogissa osasin melekein kaikki html jutut, mutta sitten kun vaihdoin bloggerille kaikki oli ihan erillaista ja nyt mä en osaa käyttää sitä oiken joten mulla on toooooosi alkeellinen blogi!Eikä oo hirveen paljoo auttanut noi internet sivut missä neuvotaan näit html juttui! Ja sulta noi bannerit luonnistuu jotenkin niin luonnollisesti että ois tosi mahtavaa saada semmoinen pro banneri koska bannerihan on eka asia jonka näät blogia selaillessasi! Ja mainitsisin USEIN kuka on tehnyt bannerin!♥

  VastaaPoista
 33. blogini osoite: http://persilponi.blogspot.fi/
  sähköposti: merinblogi@luukku.com

  en osaa tehdä itse hienoo banneria, vaan aina tulee samanlaisia :/ olis kiva saada kesäinen banneri blogille, vieläpä kun sinun bannerisi on niin hienoja!! ulkoasukin muuten ois kiva uudistaa mut en saa siitä hienoa, niin toivon että sä saisit ;)

  VastaaPoista
 34. Minun pitäisi voittaa arvonta, koska äiti ei anna ladata tähän sen koneelle mitään muokkaus ohjelmaa joten en voi tehdä muulla kun paitilla joten itsetehdyistä bannereista tulee ihan surkeita. Myös siksi koska luulen että upealla ulkoasulla voisin houkutella uusia lukioita ja blogiin tulo olisi mukavenpaa kun alku näyttäisi mukavalle!
  Osoite:http://horsesslove.blogspot.fi/
  Sähköposti: saaruska16@gmail.com

  VastaaPoista
 35. haluisin ulkoasusi, koska en itse osaa tehdä ja haluiaisin kauniin ja siistin ulkoasun/bannerin. Osaat tehdä niitä ihan tosi hyvin!

  VastaaPoista
 36. www.prinsessaponi.blogspot.fi
  venla.annyjanasu@gmail.com

  okei en ikinä voita mitää :Dd heh en myöskää osaa perustella mut koska oot nii ihanaparas nii ois kiva saada uus hieno ulkoasu. joo jos näiden perustelujen suhteen valittais voittaja nii olisin varmaan viimenen hups.

  VastaaPoista
 37. Olen tehnyt itse jonkin aikaa bannereita ja joskus ne onnistuvat ja joskus taas eivät. Syy miksi haluaisin sinun tekemän ulkoasun on se, että ideat alkavat omasta päästä loppua ja haluaisin uudistaa ja saada erilaista ilmettä blogiini. Itse kun kangistun usein samoihin kaavoihin :) Sinulla on kiva, omanlainen tyyli tehdä ulkoasuja ja olisi mielenkiintoista nähdä minkälaisen saisit luotua minun blogiini.
  Blogin osoite: http://ablemajor.blogspot.fi/
  Sähköposti: oonakinnunen@gmail.com
  Olen rekisteröitynyt lukija.

  VastaaPoista
 38. Olen lukijana:)

  olgaja-aleksi.blogspot.fi
  seuramestari@gmail.com

  Haluaisin osallistua tähän siksi koska teet tooooosi hienoja bannereita! Itse en ole kovin etevä tekemään bannereita yms. Sinun tekeleesi ontosi upeita ja ihailen niitä kovasti! Osallistuin myös siksi kun tälläinen mahdollisuus kerrankin on ja blogi kaipaisi jotain kesäisempää fiilistä!  VastaaPoista
 39. http://www.sofieblogi.blogspot.fi
  soffa.sallinen@gmail.com

  En osaa itse suunnitella hyvää ulkoasua. Ja oon aina halunnut että tekisit mulle bannerin tai ulkoasun! Mun ulkoasu on tosi tylsä ja tarvis uudistusta...

  VastaaPoista
 40. blogini www.munomatosisoma.blogspot.com
  s-posti wallanfani98@gmail.com

  Monet sanoo, et blogini on muuten kiva, tekstit hyviä yms, mutta ulkoasu ei oo samaa tasoa. Tämä johtuu siitä, että itse en osaa käyttää mitään painttia monimutkaisempaa :D Onneksi on ollut ihania ihmisiä, ketkä ovat viitsineet jeesiä. Mutta olisi todella huippua saada sun tekemä banneri, koska oot niin hyvä tekemään ja ois upeeta, jos saisin parannettua tota ulkoasua.

  VastaaPoista
 41. Haluaisin uuden ulkoasun, koska olen itse todella taitamaton sitä tekemään ja yrittänyt kovasti parhaani, mutta tulee pelkkää negatiivista palautetta....

  Blogini: http://raveistaruusukkeisiin.blogspot.fi/
  S.posti: Heta.korkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. http://jussilaa.blogspot.com
  kkaisukki@hotmail.com

  Koska itse olen todella kömpelö näiden kanssa ja olen jo pitkään ihastellut ulkoasujasi ja olen ollut lukija jo kauan. Ennenkuin voitto tuli teille edes :)

  VastaaPoista
 43. http://alisajahepat.blogspot.fi/
  alisaaa-@hotmail.com

  Itse en osaa tehdä ollenkaa bannereita, sun bannerit on älyttömän hienoja, joten enemmän kuin mielellään sellanen kelpaisi blogilleni! Blogini kaipaisi jotain piristystä, nyt vähän tylsän näköinen. Osaat suunnitella blogiin tosi hyvin bannerin, ulkoasun yms. toisiinsa sopiviksi ja tällästä yhteensopivuutta kaipailisin omaankin blogiini. :)

  VastaaPoista
 44. Olen lukija:)

  ilevanoja@gmail.com
  iitajaorkki.blogspot.fi

  osallistuin tähän koska blogini ulkoasu on hirveä ja osittain onnistunut. Osallistun tähän möys koska teet ihania bannereita <3 ja blogini tarvitsisi kesäisempää ulkoasua :)!

  VastaaPoista
 45. Siun tekemät bannerit on toooooooooosi hianoja, ja ku mie ite en osaa viel tehä :/ kaikki tähä asti ja nykyinen banneri siulla on ollu tosi hianoja! joten mun blogiin kelpais! mun blogi on hiaman tylsähkö ja tällee :/ Oisin tosi kiitollinen jos voittaisin edes kerrankin ((:

  http://mylifewithtoivo.blogspot.fi/

  mira.toitturi@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. http://roosanponiblogi.blogspot.fi/
  roosa.raunio@hotmail.fi

  Itse en taida ollenkaan bannerien teko tai edes ulkoasujen. Haluaisin blogiini juuri sinun suunnitteleman ulkoasun, jotta blogini saisi eloa ulkoasuun ja muutenkin yleiseen ulkoasuun ja jos sen avulla lukijoitakin tupsahtaisi jostain lisää, mutta ei se tietenkään ole tärkeintä :D! Haluaisin samanlaiset taidot kuin sinulla tehdä bannereita ja ulkoasuja, sinulla on aina niihin jonkin näköistä inspiraatioita :)

  VastaaPoista
 47. Oon ite tosi surkee tekemään minkään sortin bannuja ja muita :d Jos saisin sun tekemän bannerin nii se ois iha mahtavaa!! Saat sovitettua taustan ja bannerin yhteen ja muutenkin. Mulle se ois melkein lottovoitto blogin osalta jos saisin sun tekemän bannun!

  susukki@windowslive.com

  http://pilkkujaroos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 48. Moi haluisin et tekisit mun blogiin uuden ulkoasun koska ite en sitä osaa tehdä. :) ja ois kiva jos viitsisit tsekata mun blogin:
  Fasukoira.blogspot.com
  kaltsuko@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Olen rekisteröitynyt lukija.

  Mun pitäisi saada sun tekemä ulkoasu, koska teen niin hienoja ulkoasuja, ne ovat erilaisia ja yksityiskohtaisia ja yksinkertaisesti upeita! Itselläni ei tähän mennessä ole ollut kuin suurinosa omatekemiä bannereita, jotka eivät ole ollenkaan hienoja ja tarvitsisin muutenkin jo uuden ulkoasun/bannerin kun mulla on ollut toi sama jo kauan. :)

  http://ellajamanta.blogspot.fi/

  ella_lumi@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. http://mina-ja-patkis.blogspot.fi/
  liisatiitola@gmail.com
  Lukija olen minäkin. Haluaisin sulta ulkoasun, sillä olen itse aivan toivoton ulkoasun/bannerin tekijä, ja sormi menee suuhun jo yksinkertaistakin banneria tehdessä ;). Kunnollista ulkoasua ei myöskään ole blogissan koskaan ollut, aina vain banneri ja sävyyn sopiva teksti yms. Nyt koko ulkoasu on ihan kaaoottinen, joten mieluusti ottaisin "apua" kokeneemmalta, lisäksi bannerisi ovat upeita, ihan mun tyylisiä ;) Ja ihanasta pienhevosestani(mikäli omaansa saa kehua :))löytyy paljon hyvälaatuisia kuvia, jotka voivat inspiroida bannerin tekoon.
  Kiva idea tälläinen kilpailu, nyt vaan peukut pystyssä, ja toivotaan parasta, mukavaa kesää ja onnistunutta kisakautta!

  VastaaPoista
 51. Moi haluisin et tekisit mun blogiin uuden ulkoasun koska ite en sitä osaa tehdä. :) ja ois kiva jos viitsisit tsekata mun blogin:
  Fasukoira.blogspot.com
  kaltsuko@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Moi haluisin et tekisit mun blogiin uuden ulkoasun koska ite en sitä osaa tehdä. :) ja ois kiva jos viitsisit tsekata mun blogin:
  Fasukoira.blogspot.com
  kaltsuko@gmail.com

  VastaaPoista
 53. http://mylifebysohvi.blogspot.fi/
  s-posti: sofie.n@luukku.com

  Moi!
  Minulla on ihmeellinen banneri, jonka tein itse ja se olikin ensimmäinen:) Haluaisin Bannerin, jossa olisi kuviani minusta ja Muumista (hevonen) ja pesäpallosta, jossa minä olisin. Blogini olisi kai edustavamman näköinen jos bannerikin olisi hieno :)

  VastaaPoista
 54. http://siniratsastaa.blogspot.fi/

  varmaan blogin nykyinen ulkoasu, varsinkin banneri kertoo jotain miksi tarvitsen uuuden... :D

  sini.pasanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 55. somebodythatiusedtoknow-milla.blogspot.com
  mmillaaa00@gmail.com
  Olen rekisteröitynyt lukija(:

  Olen itse aivan toivoton välillä tekemään bannereita, joskus saatan innostua tekemään jotain, kun saan idean, mutta se tyssää siihen kun ei jaksa! Se että miksi haluaisin sinun tekemän bannerin on se, etten vaan kertakaikkiaan saa aikaiseksi itselleni tehtyä, ja sun on ihan ällistyttävän hienoja. Teet niistä mielestäni ilmekkäitä, ja muutenkin piristäviä!
  Tiedän etten mitäään ikinäkoskaanvoita, mutta eipä tässä ainakaan mitään menetä :D

  VastaaPoista
 56. Lukija oon ollu jo kauan aikaa ja en osaa itse tehä bannereita. Mull on blogissa vähän lukijoita niin monet vois kiinnostua jos ois hieno ulkoasu.

  www.ponypowergo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 57. Tykkään tosi paljon blogisi uljoasusta, enkä itse osaa tehdä itään siistiä ulkoasua, kuten blogista huomaakin. Olisi tosikiva saada blogiin siisti ulkoasu, jospa saisin sen avulla lisää lukioita, sillä blogini on aivan kuollut paikka... Toivottavasti arpaonni suosii tälläkertaa:D

  http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/

  petsku00@hotmail.fi

  VastaaPoista
 58. Olen lukija
  http://mmiksunblogitus.blogspot.fi/
  miksuii96@gmail.com

  Haluisin sun tekemän ulkoasun, koska sun ulkoasut ja bannerit on aina tosi erilaisia, ja erottuu massasta. Oot myös tosi taivava ja keksit aina jotain uutta. Oman blogini ulkoasuun en ole tyytyväinen, sillä ulkoasu on aina samantyyppinen enkä osaa tehdä siitä erinlaista ja hyvää, joten luulen että keksisit jotain parempaa ja hienompaa. Multa rikkoutuu kohta myös 300 lukijan raja, joten olisi kiva saada senkin kunniaksi uusi ulkoasu!

  VastaaPoista
 59. http://jeminahh.blogspot.fi

  ellenfeathone@gmail.com

  Itse en osaa, enkä taida ulkoasun tekemistä, joten jospa onni suosisi minua ja saisin kerrankin ulkoasun. Blogia ei suorastaan huvita kirjoittaa, ja monet lukijat ovat niin sanotusti valikoivia. He siis vain skippaavat kaiken, jos ulkoasu ei miellytä. Ja tämän ymmärrän. Haluaisin siispä sinulta upean ulkoasun, ja sinun bannerisi, ulkoasut ja näin poispäin, ovat mahtavia! :) Olisi kunnia saada sinulta ulkoasu!

  VastaaPoista
 60. http://siirijarella.blogspot.fi/
  siiritoiviainen@hotmail.fi

  Olen lukija! Haluaisin siksi bannerin, koska itse en osaa tehdä kovin hienoa. Ja muutenkin oot niin hyvä niissä :)

  VastaaPoista
 61. http://reeetanblogi.blogspot.fi/
  kuloreeta729@gmail.com

  Kaikki sun tekemät bannerit ja ulkoasut on vaan niin hienoja! Itse en osaa tehdä mitään hienoja bannereita saati sitten mitään ulkoasua. Haluasin todella sun tekemän ulkoasun tai edes pannerin koska itse en osaa todellakaan tehdä blogistani mitään siistiä, hienoa ja järkevää.

  VastaaPoista
 62. http://emmajogiponi.blogspot.fi/

  kiukku99@hotmail.com

  itse en taida ollenkaan bannerien tekoa tai en edes ulkoasujen, oon kauan haaveillu sun tekemästä bannerista, ne on jotain niin hienoa. nytkin mun blogissa on jonkun muun tekemä ja sekin on ollut aika kauan ja siinnä on vanhoja kuvia. haluaisin ulkoasustani paaaljon siistimmän ''nätimmän''. jotenki saat myös ton taustan ja bannerit sopimaan yhteen !peukut ylös, vaikka en yleensä mitään voitakkaan.. :)

  VastaaPoista
 63. Blogin osoite: http://moon-walk-er.blogspot.fi/
  S-posti osoite: sara.lintumaki@hotmail.com

  Tiiätkö oon ettiny jo pitkään ihmistä, joka osaisi taiteilla just miulle kivan ulkoasun. Tosin miun blogi ei tällä kertaa oo mikään heppa-tai eläin aiheinen vaan enemmänkin lifestyle blogi. JES, kerranki tärppäsi, kun lueskelin tätä siun upeaa blogia. Aina oon ihastellut tuota siun taitoa ja ihmetellyt, että miten ihmeessä osaat tehä noin hienoja bannereita/ulkoasuja. Oon aina toivonu, että joku päivä miun blogilla oiskin siisti ulkoasu eikä mikään tylsä, kömpelösti tehty epämääräinen muodostelma. En yksinkertaisesti vaan osaa muokata hienoa banneria enkä sijoitella kuvia hyvin ja se harmittaa kovasti. Kerranki joku vois tehäkki miule hienon bannerin, jos perustelisin vastauksen mahdollisimman hyvin. Siks aattelin onneani kokeilla. (: ++ KERRO terkut Voitolle ! n__n

  VastaaPoista
 64. lukija oon :) heitzu98@hotmail.com / http://heidijanitro.blogspot.fi

  Sun bannerit on aina ihan älyttömättömän hienoja ja osaat tehä paljon bannereita jotka miellyttää omaa silmään. Itse en vaa millää onnistu tekemään mitää mikä mielyttäis kun kaikissa tuntuu olevan kauheesti paranneltavaa ja omat bannerit jää aina kauheen tylsiks ja samanlaisiks.. Olis kyllä iha sairaan ihanaa voittaa ja saada kerranki joku ihana ulkoasu mikä ei tökkis!

  VastaaPoista
 65. Lukijana olen ollut jo kauemman aikaa !
  Tosiaan blogissani on jo joulukuusta saakka ollut sama banneri, mikä siellä nytkin on. Kuitenkin se ei mielestäni ole täysin onnistunut, eikä sellainen minkälaisen blogiini haluaisin. Banneri on hieman epätarkka ja kaikenlisäksi minun pitäisi vaihtaa tuo blogini nimi pois - tuon tapaisia näkee useissa blogeissa ja haluaisin edes jotenkin erottua joukosta, muutenkin nimestä tulee mieleen mm. Aadan blogi, vaikka en hänen blogistaan edes tiennyt ennenkuin oman blogini tein. Olen saanut vuokrahevosen ja nyt kesän tultua tekisi mieli vaihtaa banneria ja ulkoasua hieman siistimpään ja kesäisempään ulkoasuun ! Jos sinulta saisin bannerin se olisi kerrassaan mahtavaa - oikeastaan melko uskomatonta ! .. Kaiken lisäksi uusi banneri ja ulkoasu voisivat hieman lisätä bloggaus innostustani.

  laze97@hotmail.com

  http://powerjalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 66. http://ssuffeli.blogspot.fi/
  ssuffeli@gmail.com

  Oon kauan ihallu sun bannereita, ja oottanu jos joskus tuurikin kävis:D Mutta siis syy on siinä, että en saa ikinä aikaseks hyvää banneria. Teen siis itekki jotain, mutta kaikki näyttää aina mun silmään järkyttäviltä, ja mun pitää heti vaihtaa, se alkaa vähän rasittaan muakin kun kokoajan täytyy väsätä itelle banneria muiden banneritilausten lisäksi. :)

  Kommentoi miksi juuri sinun pitäisi saada ulkoasua, kerro blogisi osoite sekä sähköpostiosoitteesi.

  VastaaPoista
 67. Olen lukia ollut jo pitkään! :)
  haluisin sun tekemän bannerin mun blogiin koska Mä arvostan sitä kun sun näkemys on ihan erilainen ja luova näissä babnerin teko hommissa! :) ja itse olen aivan toivoton babberin ja ulkoasun tekiä!! :D
  liidajaigo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 68. http://kiitolaukkaa-sara.blogspot.fi/
  sarabhk@gmail.com

  Minun pitäisi saada sinun tekemä ulkoasu, koska olen AINA ihaillut sun tekemiä bannereita/ulkoasuja. Mulla on ollut pitkään ongelma bannerin/taustan/otsikoiden kanssa, enkä löydä mistää oikeastaan ilmaista apua. Vaikka olen itsekkin yrittänyt tehdä kaikkeni mikään ei onnistu, joten toivoisin todella, että voisin voittaa sinun tekemän ulkoasun!:)

  VastaaPoista
 69. Juu oon lukia. :-)

  S-posti: annika_taskinen@hotmail.com
  Blogin osoite: antanblogi.blogspot.fi

  Haluaisin siksi bannerin koska mulla on tällähetkellä vaan sellanen yksinkertainen banneri jossa lukee vaan sen blogin nimi. Ja olis kerrankin kiva saada sellanen hieno banneri ku en ite oikei osaa tehä.

  VastaaPoista
 70. http://katjajadio.blogspot.fi/

  katja94@outlook.com

  Olen itse todella todella huono tekemään banneria ja hyvää ulkoasua. Haluaisin nyt vihdoinkin saada blogiini hienon bannerin, koska blogini on muuttunut lähinnä koirablogiksi ja tuo tekemäsi koirabanneri on hieno:)

  Lisäksi kilpailu loppuu minun synttäripäivänä, joten ulkoasu olisi hyvä synttärilahja:D

  VastaaPoista
 71. http://horseofthetrojan.blogspot.nl/

  floortjelover@gmail.com

  osaan kyllä tehdä bannereita, mutta jotenkin aina kun yritän tehdä yhdnen, mikään ei onnistu. Saattaa olla että inspiraatio on lopussa, tai muuten vaan lopputulos on kauhea. Omasta mielestäni blogini on kuitenkin aika hyvä, ja uusi ja hieno ulkoasu saattaisi houkutella lisää lukijoita, sillä niitä minulla ei paljon ole (29). ja kukas onkaan ihminen joka osaa tehdä täydellisiä ja hienoja ulkoasuja? sinä! pidän sun bannereistasi ja ulkoasuista aina ihan järkyttävästi, ne on vaan niin hienoja! :)

  olen ollut lukijasi jo pitkään ;)

  VastaaPoista
 72. http://maus00.blogspot.fi/
  jenneli@windowslive.com

  Itse en oikeen tuota bannerin tekoa osaa aina menee pilalle. Ja jos sais paremman banneri niin voisi tulla enemmän lukioita? Ja nua sun bannerit ovat niin iahania <3 Olen aivan kade :D Muutenkin blogini ulko asu on vain aina niin järkyttävä, ja en ole saanut ketään oikein tekemään minulle tai jos olen saanut niin en vaan saa sitä sopimaan blogiini mitenkää :/ Ja nuo sun bannerit on aina osunut minun silmään ;)

  VastaaPoista
 73. Blogi : http://risteytysponienelamaa.blogspot.fi/
  Säpo : karkki.masu@hotmail.com

  Haluaisin voittaa sinun tekemän bannerin ja ulkoasun, sillä ihailen lähes joka kerta sinun ja Pinjan blogin erinomaisesti tehtyjä ulkoasuja. Haluaisin saada blogilleni kivan uuden ilmeen, sillä omat picmonkeyllä tehdyt kollaasit alkavat tylsistää jo omaa silmää, sekä varmasti myöskin lukijoiden. Olen harjoitellut tekemään Gimp:illä bannereiden tekoa, mutta en koskaan onnistu siinä, vaikka olet antanut hurjan hyvät ohjeet blogissasikin. Olisin valtavan kiitollinen jos saisin Sinun tekemän ulkoasun :) + Sinun blogisi on mielestäni yksi parhaimmista, mitä luen, unohtamattakaan taitavaa Votea :)

  VastaaPoista
 74. Ootko tehny pinjan bannerin? :o

  VastaaPoista
 75. http://girl-with-two-life.blogspot.fi/
  sari.kauko@phnet.fi
  Olen lukija.
  Olen todella uusi hevos ja lifestyle bloggari ja hevosblogeja on todella paljon.Minun oisi siis helpompi lähteä liikkeelle kuin on hyvä näyttävä ulkoasu, että blogini jäisi mieleen (: Minulla ei myöskään rahkeet itsellani riitä tekemään minulle sellaisat joten haluaisin jonkun tekemään kerralla hyvän ettei sitä tarvitsisi minun vänkätä ja känkätä joka suuntaan. Haluan siis blogiini ulkoasun päästäkseni hyvään alkuun blogini sunhteen. :)).

  VastaaPoista
 76. www.lifeisgoodmappe.blogspot.com
  mari-lotta@hotmail.com

  Haluaisin siksi ulkoasun/bannerin, koska minulla on niin vähän lukijoita. Voisin saada lukijoita lisää jos minulla olisi hieno banneri! <3 En osaa itse tehdä noin hienoja bannereita. :( Tiedän että osallistujoita on paljon ja että minulla ei ole mahdollisuuksia voittaa. Ajattelin silti että voisin yrittää. Kiitos Tiia kun jaksat blogiisi panostaa näin paljon meidän yli 4000 lukijan iloksi. :)

  VastaaPoista
 77. Blogini: http://valokuviajahevosia.blogspot.fi/?m=1
  Sähköposti: laura99.jaakkola@gmail.com

  Mielestäni olisi mahtavaa saada ulkoasu sinulta, sillä osaat tehdä niitä mielestäni todella hyvin ja kaikki näkemäni ovat olleet hienoja. Itse olen täysin avuton tekemään mitään, mihin olisin tyytyväinen. Minulla tuntuu olevan myöskin ikävä motivaation puute bloggauksessa, sillä ei minun rumaan blogiin huvita kirjoitella. Jos nyt niin hienosti kävisi, että tekisit ulkoasun juuri minulle, toisi se lisää puhtia kirjoitteluun, sillä sinun ulkoasusi miellyttävät minun silmääni ja ovat hienoimpia näkempiä. Olisi yksinkertaisesti aivan mahtavaa, jos saisin sinulta ulkoasun! Bloggaaminen ja kirjoittaminen on mielestäni toooosi kivaa ja olisi hauskaa jaksaa sitä tehdäkin. Olisi siis ilo ja kunnia saada sinun tekemäsi ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 78. www.flatcoates.blogspot.com
  polle.shettis@gmail.com (kyllä tein s-postini ollessani 9v :D)

  olen ollu sun lukija jo ihan sika pitkään ja rakastan sun bannereitas! Ehkä sun tekemä ulkoasu houkuttelis muitakin lukemaan? :) olen myös ajatellut tilata sulta bannerin mutta tulipas hyvään aikaan tämä! ihana blogi!

  VastaaPoista
 79. Olen lukijana

  Olisi tosi siistii voittaa toi banneri, itse en osaa tehdä mitään tuontyyppisiä mitään:D nää sun blogin bannerit on aiva huippuja ! Haluaisin voittaa koska olisi kunnia saada hieno banneri blogiin:)

  Pinkkuslifestyle.blogspot.com

  pinkku.lintala@gmail.com

  VastaaPoista
 80. man.taika@elisanet.fi

  www.lifebytaika.blogspot.fi

  Oon pitkään lukenu sun blogia ja kaikki bannerit jotka sulla on ollu niin on ollu tosi hienoja!!
  Sun blogin ulkoasu ja bannerit on tosi hienoja ja itekki haaveilen et osaisin tehä mutta en osaa. En siis osaa tehdä minkäänlaista banneria olis iha sika siistii jos tekisit mulle ! :)

  VastaaPoista
 81. ihania bannereita, mutta pakko sanoa että tuossa tarina raukkaudesta bannerissa tuo fontti on sen verran hassu että tuo r näyttää k-kirjaimelta kun nopsaa lukee ja meikä tietenkin luki että tarina kakkaudesta hah:D

  VastaaPoista
 82. Olen ollut lukijana jo pitkään
  Blogi: kaksihevostyttoa.blogspot.fi/
  Sähköposti: heta.takala@gmail.com

  En osaa itse tehdä muutakuin jotain hyvin rumia, joissa menee kaikki sommittelut pilalle. Olen yrittäny opetella photoshopin käyttöä, mutta en vaan opi... :/

  VastaaPoista
 83. lukijana jo.
  Kaikki sun tekemät bannerit on ollu ihan tajuttoman hienoja ja olisi tarvetta kesäisemmälle bannerille, mutta itse en osaa sellaista tehdä ollenkaan. Eikä kaverillakaan ole nyt aikaa. Kun kesäloma alkaa blogin tauko loppuu joten olisi siihen mennessä kiva saada kokonaisuudessaan uusi ulkoasu! :)

  suvi98pelkonen@gmail.com
  http://suvin-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 84. Blogi: http://jansku-myworld.blogspot.f
  Sähköposti: jansk-u-@hotmail.com

  Osaat tehä ihan sikahyvin noita bannereita ja ajattelinkin tilata sulta sellaisen. Katsotaan ensin jos vaikka arpaonni suosisi :) Kaipaan blogiini todellakin jotain uudistusta, kun en itse osaa tehdä bannereita tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin osoitteesta puuttuu: fi- pääte. P.s olen lukijana!

   Poista
 85. Blogi: http://kauraisiaunelmia.blogspot.fi/
  Sähköposti: litlesmoothie@gmail.com

  Bannerin tahtoisin siksi, koska itse en osaa sitä tehdä, sinulla tulee aina niin hienoja ja en saa ostaa banneria sinulta. Kuvanmuokkaus ohjemia minulla on Gimp 2. Sitä en osaa käyttää yhtään. En edes osaa liittää kuvaa sinne:D Ideoita ja luovuutta sinulta löytyy niin bannereiden tekoon, kuin postauksien luomiseen. Oli myöskin suuri kunnia saada sinulta banneri, ja vieläpä voittaa arvonta! :)

  VastaaPoista
 86. Blogi: http://www.juttasdiary.blogspot.fi/
  Sähköposti: horse-jumppi@wippies.fi
  Miksi tekisit juuri minulle ulkoasun: Minulla ei ole varsinaista syytä miksi haluaisin juuri sinulta ulkoasun. Enkä kirjoita tähän vaan, että siksi kun sä teet hyviä bannereita. Sillä se pitää kyllä paikkansa, muttaa melkein kaikissakommenteissa luki tuo syy. Mutta olisi vain mukavaa jos tekisit blogilleni ulkoasun. Olen lukenut blogiasi jo n. vuoden. Blogissani kerron niin hyvistä kuin huonoistakin asioista. Ja ylipäätänsä kaikesta mikä saattaisi jotakuta kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 87. Blogi: http://hurmattu.blogspot.fi
  Sähkoposti: mira-95@suomi24.fi

  Jaa miksikö juuri minun kuuluisi voittaa? Ensinnäkin ulkoasusi ovat aivan upeita! Ne luovat tiettyä tunnelmaa blogille ja jotenkin johdattelevat lukijan heti, mistä juuri tässä blogissa on kyse. Itse en edes osaa tehdä kummoisia ulkoasuja. Toiseksi, kaunis banneri houkuttelisi myös minun blogiini varmasti enemmän lukijoita! Tällä hetkellä lukijakaartiin kuuluu 13 jäsentä. Tavoitteena olisi saada enemmän näkyvyyttä myös minun blogilleni ja kaunis ulkoasu voisi olla yksi oiva keino tähän ongelmaan! ;)

  VastaaPoista
 88. unskiviki.blogspot.fi
  bea.breukers@gmail.com

  itse en osaa tehdä bannereita/eikä ole oikein aikaakaan harjoitella, joten haluaisin todella hienon ulkoasun ja bannerin. Olet paras bannerien ja ulkoasujen tekijä!! Olin ajatellut, että tilaisin sinulta bannerin, mutta nyt on loistava tilaisuus voittaa koko paketti kerralla.

  VastaaPoista
 89. Oon lukija :)

  Tahtoisin voittaa ulkoasun koska ihailen sua kovasti ratsastajana, bloggaajana, bannerien/ulkoasujen tekijänä, ihmisenä! :) Sun blogi on ihana ja sun ulkoasut on niin taitavasti tehtyjä ja hienoja & Photoshop on niin kallis etten varmaan sitä itse saa. Ja itse en ole kovin hyvä bannerien tekijä...

  annan-elamaa.blogspot.fi

  anssuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Olisi todella kiva voittaa arvonnassa ulkoasu, sillä itse olen huono niitä tekemään. Lukijoita minulla on vähän ja sekin saattaa osittaisin johtua ulkoasusta kun se on blogin sisällön lisäksi kaiken A&Ö . Bannerisi ovat lisäksi niin hienoja ja massasta erottuvia. :)

  Olen lukija
  Sähköposti : risla.seela@gmail.com
  Blogi : sepenponiblogsss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 91. http://hevos-bblog.blogspot.fi/
  heppahullu@hotmail.com


  Koska en itse osaa tehdä ja olen aina halunnut sun bannerin!!:) Ja olen aikonut tilata sulta bannerin niin tämä tuli loistavaan aikaan!!:)

  VastaaPoista
 92. Lukijana olen ollut jo kaaauan.
  blogin osoite : http//:www.sinijawanda.blogspot.fi
  s-posti: pamina32@hotmail.com


  Syynä on että en ole koskaan voittanut mitään arvontoja yms. Itse en omista mitään kuvanmuokkausohjelmia ja en osaa tehdä bannereita, harmittaa kun nytkin aika talvinen toi ulkoasu mutku en osaa hienosti muokata tai mitää.. + Olet Pinjan kanssa kaksi parhainta bannereiden ja ulkoasujen tekijöitä. (: Tykkään yosi paljon yksinkertaisuudesta ja teillä kun semmosia on (: ! + Syynä on myös se että minua on kiusattu koulussa paljon minun hepasta ja itsestäni, blogin synkkyys tuo aina kiusaamisen mieleen ja en tykkää siks kirjotela paljoo.. ://

  mut eipä muuta (:

  VastaaPoista
 93. Olisi kiva voittaa ulkka, koska en ole koskaan voittanut mitään. Ja bannerisi ovat niin mahdottoman upeita, että kukaan muu ei varmaan osaa tehdä samanlaisia :)
  Olen lukija
  säpö: tyynelove99@gmail.com
  blogi: anskunlife.blogspot.fi

  Onnea muille arvontaan!

  VastaaPoista
 94. Olen lukijana.
  Blogi:http://mysweetlifecreippi.blogspot.fi/
  Sähköposti: ella.salo@hotmail.com

  Osaat tehdä hienoja bannereita, ja en osaisi tehdä yhtähienoja bannereita. Kaikki näkemäni bannerit ovat olleet hienoja. Kaipaan todellakin jotain parannusta blogiini, kun se on niin tyly.

  VastaaPoista
 95. olen lukija (:
  enna.kujansuu@gmail.com
  http://enskude.blogspot.fi/?m=1

  Ja ulkoasun/bannerin haluaisin siksi, että omat taitoni eivät riitä tekemään sellaista :D sä osaat ja olis tositosi hienoo saada sun tekemä ulkoasu & banneri blogiin! Se pysyiski sielä kaaaaauan aikaa ;)

  VastaaPoista
 96. kavioidenkopsetta.blogspot.fi
  anninkuumalinja@gmail.com (haha joku vanha)
  Oon lukijana !

  Haluisin ulkoasun koska oon tapellu ton nykysen kanssa jo pitkään. Oon tehny moniamonia bannereita mut mikää ei miellytä mua. Nyt toi on hyvin yksinkertanen, ja haluisin jonku hienomman! Olis kiva saada sulta ulkoasu koska oot tosi taitava tekemää niitä :--)

  VastaaPoista
 97. oon rekisteröitynyt lukija:)
  fatajapuksu.blogspot.fi
  xdhemuli@gmail.gom

  olis ihan super hienoo saada sun tekemä banneri ja ulkoasu blogiin, koska oot niin super hyvä tekee niitä ja iten en oikee sellasii osaa muodostaa sellasii!:D

  VastaaPoista
 98. niina.laukkanen@pp.inet.fi
  http://9nipa9.blogspot.fi/

  Haluasin siksi uuden ulkoasun, koska itse en löydä tarpeeksi kesäisiä taustoja, ja bannereiden teko tökkii pahasti! Olisi siis kiva, että joku joka oikeasti osaa tekisi minulle ulkoasun, ettei tarvitsisi aina "tapella" sen oma tekemäni ulkoasun kanssa!

  VastaaPoista
 99. Olen lukijasi
  S-posti: nina.kaikkonen@hotmail.com
  Blogi: http://ninakristiina.blogspot.fi/¨

  Siksi tarvisin bannerin koska en osaa itse tehdä bannereita ja kukaan ei koskaan viitsi tehdä minulle:( myös blogissa ollaan sanottu kun ei ole banneria ja blogin ulkonäkö on ruma ja tylsä.
  Oisi tosi kiva saada banneri sivulta kun hyvä taito ja hieno lahja. :)
  Ja blogi on muutenkin ruma ulkonäöltäänö.

  VastaaPoista
 100. Hevosblogini aloitti äskettäin, ja sen tarkoitus on itselleni kehittyä monessa mielessä. En itse osaa tehdä mitään muokkauksia tai bannereita enkä omista omaa konetta jolla harjoittelu edes luonnistuisi. Olen himolla kattonut sun tekemiä bannereita, ne ovat mun mielestä aivan upeita! Ja ulkoasu olisi kiva saada hyvännäköiseksi ja mun tyyliseksi. Sulla on kyllä mahtavat taidot näiden tekemisten suhteen.

  Olen lukija :3
  Blogin osoite: http://mustia-hevosia.blogspot.fi/
  Sähk. frozen.emptiness@gmail.com

  VastaaPoista
 101. blogi: http://emma-ja-allu.blogspot.fi
  säpö: willman.emma@gmail.com
  Lukia olen tosiaan. Haluaisin sulta ulkoasun, koska omani on ollut mulla jo tosi pitkään. Itse olen aivan surkea niitä tekemään, mutta sun jokasesta ulkoasusta oon pitäny aina todella paljon. Oon myös tosi huono saamaan aikaseks, että kysyisin ihmisiltä viitsisivätkö he tehdä minulle bannerintai saatika ulkoasun. Olisin tositosi onnellinen jos "voittaisin" joskus tämmösen ja saisin jonkun kivan ulkoasun mun blogiin.
  Hyviä luku hetkiä näiden kaikkien perustelujen parissa :)

  VastaaPoista
 102. En ole hyvä tekemään itse ulkoasuja ja bannereita joten olisi kiva joskus saada hieno ulkoasu.

  www.saiukunjaroninblogi.blogspot.com
  saikku99@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. http://kiajahevoset.blogspot.fi/

  Haluisin ulkoasun koska teet niin mahtavia bannereita. Ja ite en osaa tehdä eikä oo kunnon ohjelmaa. Ja kunnon ulkoasu saisi enemmän porukkaa blogiini koska oon vasta alottanut blogin. Oot vaan niin hyvä tekemään niitä!! ;)Ja blogini kaipaa muutenkin uudistusta.

  VastaaPoista
 104. lukijana olen, nimellä erikaaa löytyy.
  erika.ahtiainen@hotmail.com
  http://maalissa-taas-voittajana.blogspot.com/

  Haluaisin jonkin siistin ja hienon ulkoasun blogiini, nyt kun lukijoitakin on alkanut tulla niin paljon.. Itse osaan tehdä keskiverto bannereita, mutta muuten ulkoasuni ovat olleen jotain todella karmeaa. Haluaisin jotain hieman erikoisempaa ulkoasua, kun aina on ollut vain samantyylinen.

  VastaaPoista
 105. Olen ollut blogisi lukija jo pitkän aikaa! :)
  http://rozzzunblog.blogspot.fi/
  Haluaisin siksi bannerin sinulta, koska en itse osaa tehdä niin hyviä ja vaihdan usein banneriani. Ja sinä teet niin loistavia ja mahtavia bannereita! :)

  VastaaPoista
 106. Ja s.posti on pikku.teini@gmail.com
  Edelliseen kommenttiin

  VastaaPoista
 107. http://h-andseewhathappens.blogspot.fi/
  Hepa97@gmail.com
  Lukija!
  Mua ahdistaa aina ajatus uudesta ulkoasusta ja näillä ohjelmilla ja taidoilla ei kaunista tule.. :D

  VastaaPoista
 108. a-keepsmiling.blogspot.fi
  aino001@hotmail.com

  Oon alottanu bloggaamisen vasta ihan vähän aikaa sitten ja en osaa tehä hienoja bannereita!!:D Mun mielestä kaikki sun tekemät bannerit on tosi hienoja ja hyvin tehtyjä!:)Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta lukijaksi liityin vasta ihan hetki sitten, kun tein gmail tilin.

  VastaaPoista
 109. miraz2.blogspot.fi
  h3nsku97@luukku.com

  Haluaisin uuden ulkoasun, sillä olen jo kauan toivonut saavani kunnon taustakuvan blogille, mutta en osaa niitä tehdä. Banneriin olen suht tyytyväinen nyt, mutta haluaisin muuttaa blogin nimen, joten sitä myötä bannerinkin joutuisi laittaa uuteen uskoon. On myös muutamia koodausjuttuja, joita haluaisin, mutten osaa käyttää niitä :) Ja minulla on myös sellainen paha tapa, että kun itse teen bannerin, en ole siihen täysin tyytyväinen, ja teen uuden. Jonkun muun tekemä pysyy aina kauemman aikaa blogissa :)

  VastaaPoista
 110. http://girl-and-eight-hoofs.blogspot.fi/

  Haluaisn ulkoasun ja bannerin, sillä en osaa itse tehdä minkäänlaisia. Tekemäsi bannerit on hienoja. Olen siis lukija ja olisin tooosi onnellinen jos tekisit minulle bannerin. Muutenkin olen surkea blogi jutuissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja luen siis nimellä Miina ja sähköpostinosoite on: miina01@live.fi

   Poista
 111. juu lukija oon, http://inkanponeilua.blogspot.fi/

  Rakastan sun ulkoasuja, ja oot tosi taitava käytätä kaikkia html-koodeja ja tekemäään bannereita:)! Ja noi kaikki on ihania :D Ja mulla nyt ei oo koskaan kunnollista banneria kun omat taidot/halut ei riitä..

  VastaaPoista
 112. Olen blogisi lukija! :)
  Blogini: http://jennyjavenna.blogspot.fi
  S-postini: jenny.lappalainen@hotmail.com

  Tarvitsisin blogiini todella paljon uuden ulkoasun. Itse en ole bannereita ja muita hyvä tekemään, joten tämä palkinto olisi ihan huippu. Pitää toivoa, että arpaonni suosisi :)

  VastaaPoista
 113. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 114. http://momoona.blogspot.fi/
  moona.julita@hotmail.com

  Itselläni nykyinen ulkoasu+ banneri ovat melko yksinkertaiset, lisäksi mulla on melkein aina melko samantyyppisiä ulkoasuja niin nyt ois kyllä tosi kiva saada hiaman jotain vaihtelua ja uudistaa koko blogin ulkoasu! :) Itse olen ihan tunari kuvien muokkausohjelmien kanssa joten en osaa väkertää bannereita yhtään, jätän suosiolla sen homman sellaiselle joka sen osaa! :D

  VastaaPoista
 115. Hei Tiia,
  haluaisin sinun tekemän bannerin, koska en ole ikinä ennen nähnyt näin kauniita bannereita kuin sinun tekemäsi. Ja luulen, että et jaksa katsoa jokaista blogia, koska näitä on monia satoja. Ja en oikein osaa sanoa miksi minun blogini erottuisi muiden joukosta. Ehkä siksi, että en omista mitään hienoa puoliveristä vaan kaksi islanninhevosta. Toivottavasti huomioit minunkin kommentin myös :)

  http://mustatlihapullat.blogspot.fi/

  nora.kuusinen@me.com

  VastaaPoista
 116. http://nuoriponiratsastaja.blogspot.fi/

  Olen blogisi lukija ollut jo kauan.
  Haluaisin bannerin. Haluaisin kesäisen bannerin ja en ole semmoista saanut.Tarvitsen uuden kesäisen bannerin ja haluaisin muutenkin muokata ulkoasua. Olisin onnellinen jos tekisit minulle bannerin.

  Olet todella hyvä tekemään bannereita ja osaat tehdä hienoja! :)

  VastaaPoista
 117. http://ruutipony.blogspot.fi/
  amsu.sadinmaa@gmail.com

  Itellä nykyinen ulkoasu on hutaisen näköinen ja huono, koska en osaa tehdä hienoja bannereita. Ois kiva saada kesäksi jotain värikkäämpää ulkoasua niin omaa blogiakin ois kiva katsoa. Oon muutenkin huono muokkaamaan kuvia joten bannerini ovat yleensä hieman yksitoikkosia.

  VastaaPoista
 118. Oon blogin lukija ja tarvitsisin ulkoasun, koska blogini vähäinen lukijamäärä johtuu osittain luultavasti siitä, että ulkoasu ja banneri eivät ole sitä parhainta luokkaa. Mielestäni teet aivan superhienoja bannereita ja ulkoasuja, mikään ei ole ollut sellainen, josta en itse ole pitänyt. Ja blogini nykyinen banneri on itsetekemäni, ulkoasu tää perus ilman mitään html:ää. Ja yksi syy siihen että miksi juuri minun pitäisi saada ulkoasu ja banneri on, että saan uuden 'ponituttavuuden' blogiini, joten se kaipaa ehostusta. Eli tiivistettynä haluaisin ulkoasun omien taitojen puutteesta, 'vanhentuneesta' ulkoasusta ja bannerista sekä siitä, että tekemäsi bannerit ja ulkat on tooosi hienoja mun silmään. :)

  hevosetvallottaa.blogspot.fi
  horse.loov@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Tykkään paljon sun tekemistä bannereista. En osaa todellakaan tehdä yhtä hienoja, enkä voi ladata samaa ohjelmaa kuin sulla. En myöskään tiedä ketään joka osais tehdä hienon bannerin. :)

  silzzuqqa@gmail.com

  mimujamitte.blogspot.com

  VastaaPoista
 120. Haluisin voittaa tän siks koska mä en osaa tehä bannereita niistä tulee aina rumia jas it en osaa yhdistää taustaa banneriin jos tulee hyvä!!! :/

  VastaaPoista
 121. http://tohvelivohveli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 122. Olen rekisteröitynyt lukija ja pitkään olen ollutkin! :)
  Blogi : http://emmajaharmony.blogspot.fi
  Haluaisin uuden ulkoasun ja bannerin sillä itseltäni ei vaan kertakaikkisesti luonnistu. Olen yrittänyt tehdä vaikka mitä mutta inspis loppuu aina kesken. Olisi mahtavaa saada sinulta banneri ja ulkoasu! Sillä teet uskomattoman hienoja bannereita ja teet ne kaiken lisäksi huolella ja ne eivät todellakaan ole mitään hutaistuja! Aina näkee siistiä jälkeä :)
  Sähköposti : emmajaharmony@gmail.com

  VastaaPoista
 123. olen lukija(:
  blogi: pigmenttihairioita.blogspot.fi
  sähköposti: titta.tiikeri@netti.fi

  uuden ulkoasun ja bannerin paikka olisi!(: itse en osaa tehdä mitään ja nykyisen bannerin olenkin tilannut sinulta ja tykästyin tyyliisi tehdä! tulen jatkossakin varmasti tilaamaan bannerin sinulta!:)

  VastaaPoista
 124. Olen lukia :) .
  Ei ole oikein mulla mitää fiksumpaa syytä kun se että en osaa käyttää muokkausohjelmia .!! Ja oishanse kiva että sä tekisit sellaisen oikeian ja kunnollisen :)
  http://dreams--jenni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 125. Haluaisin tekemäsi ulkoasun koska, en osaa tehdä niitä ja nykyinen on joku vaan sieltä valikoimasta ;( ja ei ole edes kunnon banneria :( toivottavasti saan sen koska olet niiiin hyvä tekemän ullkkia ;)

  blogin osote: http://runawaydreamss.blogspot.fi

  ja sp: rosabona@luukku.com

  VastaaPoista
 126. http://jenna-vin.blogspot.fi/

  Haluaisin uuden, sellaisen ulkoasun jota ei tarttis koko ajan vaihtaa. Tuntuu etten koskaan oo täysin tyytyväinen bannereihin ja ulkoasuihin. En osaa käyttää muita ohjelmia kuin ihan vähän Photoshoppia. Sekin on niin huono versio ettei sillä saa tehtyä mitään kivaa. Olisin niiiiiiiin onnellinen jos tekisit mulle kokonaan uuden bannerin ja ulkoasun, koska haluisin myös noita varjostusjuttuja mitä sunkin blogissa on, mutta en osaa laittaa niitä :( lisäks haluisin vaihtaa blogin nimen, koska nykyinen on niin tylsä ja perinteinen. Niin ja lukijana olen ollut jo pitkään, ja rakastan teidän blogia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tykkään sun tekemistä bannereista ihan älyttömästi, ne on tosi hienoja !

   Poista
 127. olen lukijana
  Haluisin bannerin koska itse olen kyllästynyt vanhaan ulkoasuun.

  blogi. http://ancculife.blogspot.fi
  gmail. annaaho24@gmail.com

  VastaaPoista
 128. olen lukija!
  jenni.anko@hotmail.com

  blogini tarvitsisi uuden bannerin enkä itse osaa tehdä muulla kuin paintilla, eikä sillä kovin taiteellista jälkeä tule :D olis ihan mahtavaa saada sun tekemä banneri!

  VastaaPoista
 129. Moi! Mun blogin osoite on
  http://lindajahippi.blogspot.fi

  Ja tosiaan syy siihen miksi tarvitsen ulkoasun? Aloitin bloggaamisen maaliskuun lopussa. Ensib oli masentavaa katsella blogikini lukumääriä: 2 kertaa katsottu päivässä jne...
  Lopetin noin kuukaudeksi bloggaamisen, mutta sitten sain ryhdistäydyttyä uudelleen. Olen nyt blogannut noin kuukauden putkeen ja lukioita on neljä sekä 2 anonyymi-lukijaa. Olen saanut blogin nousemaan vähän ja postauksiinkin kommentoidaan, mutta ongelma on ulkoasu! Banneri on ihan mukava, mutta blogi muuten on tosi huono ja ruma taustaltaan, sillä minulla ei ole tyylitajua. Olisin onnellinen ulkoasun voitosta, sillä olet aivan ÄLYTTÖMÄN hyvä tekemään ulkoasuja ja bannereita, mutta minulla ei tärppää ikinä. Olen epäonnekas. Mutta onnea jo etukäteen voittajille.
  Tästä minun kommentista syntyi aika pitkä, mutta onnea sis tosiaan voittajille!

  VastaaPoista
 130. Olen lukija.
  http://omanlainenkaveri.blogspot.com (koska vaihdoin vasta blogin uuteen osoitteeseen, kuvia saa täältä: http://myirl.blogspot.com)
  saaga.salonen@gmail.com
  Uusi uökoasu tekisi hyvää koko blogille, onhan se suuri osa ensivaikutelmaa. Itse en osaa tehdä kovin kummoisia ja olisikin aika tosi mahtavaa, jos tällänen auttava käsi tekisi sen puolestani! :D

  VastaaPoista
 131. http://lifewithhorsee.blogspot.fi/
  siniluukas@suomi24.fi

  Noh , en osaa tehdä itse bannereita tai mitään muutakaan hienoa ulkoasua.. Mulla on tällä hetkellä semmonen ulkoasu josta en pidä juuri lainkaan.
  Sä oot niin hyvä tekemään ulkoasuja ja oon tykänny jokaisesta hirmuisesti! Sitten myös musta on jotenkin tyhmää kun en saa vaihettua mun banneria kun ei kukaan mulle tee sellaista..Siksi toivoisin että nyt kävisi tuuri! :)

  Ihan virallinen lukija olen ja oon lukenu tätä blogia hirmuisen kauan ja olen suuri fani!! :))

  VastaaPoista
 132. Blogin osoite: http://laurakynsilakathevoset.blogspot.fi/
  S-posti: myryliini@gmail.com

  Haluaisin saada ulkoasun koska itselläni ei ole koskaan ollut sellaista ja olisi kerrankin kiva saada sellainen eikä aina käyttää bloggerin valmis ulkoasuja. Olisi suuri kunnia saada sinun tekemä banneri.

  VastaaPoista
 133. oon lukija
  http://vilmanjahelminblogi.blogspot.fi/
  vilma_rapo@hotmail.com

  en osaa ite tehä kunnollista ulkoasua ja muutenki mun ulkoasu kaipais remppaa (:

  VastaaPoista
 134. Moi!
  Haluaisin ulkoasun ja bannerin sinulta sen takia, että teet ne aina niin huolella ja hyvin ja ne on niin ihania. Itse en osaa tehä jos minkään laista ulkoasua tai banneria siksi haluaisin sinun tekemän ulkoasun ja bannerin.

  http://jullen12345.blogspot.com
  juliamuhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 135. http://www.saranheppaelama.blogspot.fi/

  No, minulla ei ole blogissani kun vain pari lukijaa enkä osaa tehdä hienoja bannereita enkä muokata ulkoasuja :/ En pysty lataamaan koneelleni mitään kuvan muokkausohjelmaa yms... joten joudun tyytymään pizappiin. Rakastan blogiasi ja olisin maailman onnellisin, jos saisin sinun tekemän bannerin ja/tai ulkoasun :3

  VastaaPoista
 136. olen lukija :)
  blogi: http://whenlookingforadream.blogspot.fi/
  sähköposti: l.it.la@hotmail.com

  Blogini banneri on mielestäni hieno ja yksinkertainen, mutta haluaisin jotain tyrmäävää, ja sun bannerit on tooosi upeita! Blogin ulkoasu vaikuttaa aika paljon, miten ihmiset haluavat ryhtyä lukijaksi, ja kuten minulle on sanottu, lukijani jotka ovat liittyneet tämänhetkisen bannerin aikana, että he eivät aluksi oikein innostuneet, sillä banneri oli niin "tylsä", mutta luettua tekstit kiinnostuivat. Toiveena olisi luonnollisesti paljon lukijoita, ja kuten sanoin, banneri ja ulkoasu vaikuttavat tosi paljon. Itse en osaa tehdä bannereita ja olenkin aika onneton näiden kanssa (pakko se on myöntää), joten olisi aivan mahtavaa, jos saisin sun tekemän bannerin, sillä tykkään niistä tosi paljon. Ja haluan ulkoasusta hiukan kesäisemmän.
  Toinen syy on se, että kun annan kaverille bannerin tehtäväksi, annan laittaa kuvia minulle rakkaista, edesmenneistä hevosista, kuten nytkin on. Mutta olen huomannut, että se ei välttämättä ole aivan hyvä idea, sillä menneisiin jää vellomaan (missä olen aika etevä) ja aina kun niitä katsoo, tulee haikea mieli. Jos voittaisin sun tekemän bannerin, voisin saada itseni hillittyä ja saada laitettua uusia kuvia, jotka eivät niin paljon muistuta menneistä, joista on jäänyt vain kova ikävä. Joka päivä kun katselen banneriani, mietin mitä kaikkea olisi käynyt, jos ne olisivat vielä täällä luonani. Haluan vihdoin yrittää päästää irti ja säilyttää muistot niille varatussa paikassa, eli "in memoriam" eikä bannerissa. Ja sanompa vielä että sun tekemät bannerit on super hienoja!! :)

  VastaaPoista
 137. Olen lukia :)) Tässä blogini: heppatytonelama.blogspot.fi Sp: ida.metsala@pp.inet.fi
  Tarvitsisin bannerin siksi, koska mä en osaa tehdä yhtään bannereita, kaikki mun banneritekeleet on ihan surkeita, ja niitä ei kehtaa näyttää ees parhaalle kaverilleen. Mun koneelle ei oikein saa ees ladattua mitään kuvanmuokkausohjelmaa, enkä oikein löydäkkään mitään sellasia.

  VastaaPoista
 138. http://www.saranheppaelama.blogspot.fi/

  No, minulla ei ole blogissani kun vain pari lukijaa enkä osaa tehdä hienoja bannereita enkä muokata ulkoasuja :/ En pysty lataamaan koneelleni mitään kuvan muokkausohjelmaa yms... joten joudun tyytymään pizappiin. Rakastan blogiasi ja olisin maailman onnellisin, jos saisin sinun tekemän bannerin ja/tai ulkoasun :3

  VastaaPoista
 139. www.hilulife.blogspot.com

  Haluaisin voittaa koska en itse osaa tehdä banneria. Olen lukenutkin 1000 kertaa kaikenmaailman juttuja miten banneri tehdään mutta se ei yksinkertaisesti vain mene päähäni. Lisäksi en osaa asentaa koneellemme mitään ohjelmaa jolla tehdä banneri. Lisäksi äitini ei halua että latailen mitään ohjelmistoja koonneellemme! :/ olisi mahtava voittaa! + todellakin oon sun blogin lukija! Sulla pn ihana ja paras blogi. Käyn ehkä 3 päivässä katsomassa etttä joko on tullut uusi-postaus:)

  VastaaPoista
 140. Ahkera lukija & liittynyt :)
  ratsi.satula@gmail.com
  http://two-girls-two-dreams.blogspot

  Haluaisin ulkoasun sinulta, koska teet niitä hyvin, huolella, ja ne miellyttää aina :)
  Olisin ulkoasun tarpeessa täysin, koska itse en niitä saa ikinä kunnolla tehtyä, ja en ikinä pysty edes itse katsomaan niitä. (Rumuuden vuoksi)
  Sinulla on värinäkökulmaa, ja taitoa tehdä bannereita&ulkoasuja ! Mahtava idea tälläinen :)

  VastaaPoista
 141. http://nooranhevosharrastusblogi.blogspot.fi/
  Haluaisin ulkoasun tai bannerin juuri isnulta koska ne on huolella ja aikaa käyttäen tehty. Minulla on vain noin 8 lukijaa ja haluaisin myös jotain lukijoiden silmään kaunista. Koneellani ei ole mitään kuvan muokkaus ohjelmaa vaan pizap pelastaa päivän. Olen vasta vähän aikaa sitten aloittanut bloggaamisen, mutta motivaatiota löytyy kyllä. Luen myös ahkerasti blogiasi ja katselen youtube videoitasi. Olisin onneni kukkuloilla jos saisin sinulta ulkoasun tai bannerin :)) Sähköposti : noora.nurminen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 142. http://www.varusteurheilu.blogspot.fi

  Haluaisin siksi, koska tuon aiheiselle blogille on vähän vaikea saada tehtyä hyvää banneria. Perusratsikuvista tuntuisi helpolta tehdä, mutta tuollaiseen täytyy aika tarkkaan miettiä kuvat ym. Haluaisin nähdä olisiko sulla jotain hyviä ideoita, mitä en itse ole keksinyt. :)

  VastaaPoista
 143. s-posti; linda.ervasti@gmail.com
  blogi; http://mustavalkea.blogspot.fi/
  ++ oon ollu lukija jo pidemmän aikaa (:

  Teen usein bannereita kavereilleni, ihan harjoitukseksi, koska en ole tässä vielä kovinkaan hyvä. Minulta pyydetään bannereita paljon ja koska yritän tehdä näistä mahdollisimman hienot, ei aika saati ideat riitä enään omien bannereiden tekemiseen ): Muutenkin tuntuu etteivät omat bannerit ole ikinä sellaisia, kuin niiden haluaisi olevan.

  Oon katellu ja ihastellu sun bannereita pidemmän aikaa ja ois siten huippua saada sun tekemä ulkoasu mun blogiin! :) Sivupalkin linkkien kuvat on ollu tekeillä jo PITKÄÄN, mutta tähänkään ei riitä aika. Taustakuvakin olis kiva juttu, koska kunnollista taustakuvaa ei ole ikinä mulla ollut :)

  VastaaPoista
 144. Haluaisin uuden bannerin, koska mun nykyinen...se on vaan tehty picasalla ja siinä on vaan kolme kuvaa jonkun yksvärisen taustan päällä... Mun kone ei suostu lataamaan mitään ohjelmia eikä mitään muutakaan joten haluisin ihan kunnolisen bannerin.:)

  Wwwparhaatjutut.blogspot.com (huom www: n jälkeen ei tule pistettä!!:D)

  Hennuska01@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Suht. uus blogi jolle en osaa tehdä ulkoasua.. Uusi ulkoasu voisi tuoda uusia lukijoita ja innostus blogin pitämisestä jatkuisi!

  www.woulditellyou.blogspot.fi

  jansku11@hotmail.fi

  Ja olen uskollinen lukija joka lukee joka postauksen innolla!

  VastaaPoista
 146. S-posti: alaluusua.e@gmail.com
  Blogin osoite: http://evejahevoset.blogspot.fi/

  Olen kauankin ollut blogisi lukija.
  Mä tiedän että järkytyit kun katsoit blogini, kun aloitin sen eilen uudelleen, koska viime blogi levisi kouluun ja sielä kiusattiin joka johti sitten, että en jaksanut postailla ja jouduin poistamaan sen. Banneri sinulta olisi aivan mahtava juttu sillä olen iso fanisi ja osaat tehdä oikein mahtavia bannereita.
  Minä itse en osaa tehdä bannereita ja se myös näkyy. Olen ajatellut jossain vaiheessa tilata sinulta bannerin, mutta se on jäänyt puolitiehen kun en ole uskaltanut/vanhempani eivät antaneet lupaa.

  VastaaPoista
 147. Piirrosblogini ulkoasu on jotenkin vain niin tylsä, että olisipa hienoa saada joku stailaamaan blogi uuteen uskoon :) Oma tietous kaikista mahdollisista muokkausvaihtoehdoista kun ei ole mikään huima.

  http://myblogmyartt.blogspot.fi/
  nica@teepa.net

  VastaaPoista
 148. Haluaisin sun tekemän bannerin, koska ne on yksinkertasesti niin upeita, ja mun omat tekeleet on jotain niin karmeaa jos teen gimpillä, että huhhhuh.. Siksi olen tyytynyt vain nopeasti tunkemaan muutaman kuvan vierekkäin ja sysännyt se blogin banneriksi..

  blogin osoite, http://jennajapilli.blogspot.fi
  sähköposti, nennuli99@gmail.com

  Ja lukija olen ollut jo pitkään :)

  VastaaPoista
 149. Olen rekisteröitynyt lukija:) Tarvitsisin uuden ulkoasun koska en itse osaa tehdä ulkoasua ja banneritkin on niin tylsiä ja samanlaisia ja ku en saa ladatakkaa mtn hyviä ohjlmoja koneele Ja bloggerissa ei ole oikein sellaista ulkoasua ku haaveilen. Ja sie osaat tehä nii ihania ja kauniita ulkoasuja ja bannereita ! Ne sun banneritkin on iloa silmälle ku ne on tehty nii tarkoin ja huolellisesti ! Ja osaat nii hyvin laittaa ne kuvat järkevästi. Mun blogi: rinskun-elamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 150. http://haavenahevonen.blogspot.fi/
  ujoliini626@gmail.com

  Tarvisin uuden bannerin blogiini. Edellinen on ihan hieno mutta kaipaisin uusia kuvia. Mielestäni tekeleesi ovat tosi ihania ja tulisi tarpeeseen. Itsehän en osaa oikeen hyvin tehdä mitään bannereita sun muita.

  Ja lukijasi olen ihana blogi!

  VastaaPoista
 151. Olet todella onnekas tiia! Sulla on aivan mahtava hevonen, ja olet itse myös todella kaunis. Voitto ja Lilli on ihanimpia hevosia (tietty hoitoponini jälkeen;) joista luen blogia. Osaat kirjoittaa pitkästi, mutta ytimekkäästi. Yleensä innostun todella paljon kun huomaan että olet tehnyt uuden postauksen, sillä niitä on todella mukava lukea. Niinkukn jotkut sanoo että käyttäydyt lapsellisesti, voi olla, et olisi kumminkaan suomen tunnetuin hevosbloggaaja josset olisi niin ihanan positiivinen ja iloinen<3 Oot ihan mahtava Tiia! ❤

  Ainiin, eksyin pikkusen aiheesta :D Ulkoasusi on aivan mahtavia! Tällähetkellä ulkoasusi on aika synkkä, mutta todella tunnelmallinen, ja värit erottuu ihanasti bannerissasi. Voitto on upea ja sinä olet todella kaunis, ripsesi on ihanat :)

  Syy miksi minun pitäisi saada sinulta ulkoasu (-pelkkä bannerikin kelpaa) niin on se että olen niin typerä etten osaa käyttää mitään muuta kuin picmonkeytä, ja se tunnetusti ei kovin hyvä ole :D Sitten olen alaikäinen enkä voi ruveta lataamaan mitään jotka on täysikäisille. Myös suuri ongelmani on se että vaikka minulla olisi joku kuvanmuokkausohjelma niin en osaisi käyttää sitä. Olisi todella upeaa saada sinulta joku ulkoasu tai banneri. Voisin muuten ostaa sinulta ulkoasun mutta mulla ei oikein ole rahaa....:D ja vanhemmat nyt blogini eteen muuta teekkään kuin vain kuvaa. Sanon nyt vielä lyhyesti: bannerisi ovat upeita, ja voi kun onni minua potkaisisi ja saisin sellaisen koristamaan blogia!

  Olen lukija. :)

  Sähköposti: romppanenwiivi@gmail.com
  Blogi: living-like-a-fairytale.blogspot.fi

  VastaaPoista
 152. www.heppailualalla.blogspot.com

  Haluaisin voittaa blogiini uuden ulkoasun, koska nykyinen on liian talvinen ja en osaa tehdä itse minkäänlaista banneria, eikä ole oikeen ketään muutakaan, joka tekisi. Sinun tekemät ulkoasut/bannerit on tosi hienoja, joten olis ihan mahtavaa voittaa! :) Uusi ulkoasu voisi antaa minullekkin inspiraatiota ahkerampaan postailuun ja tehdä blogista mielenkiintoisemman lukijoille :)

  Olen ollut blogisi lukija jo kauan ja tämä on ihana blogi!

  VastaaPoista
 153. aureliakatarina.blogspot.fi
  aaltonen.aurelia@gmail.com

  Oon alkanu kyllästymään nykyiseen banneriini, joka on muutenkin tosi yksinkertainen ja helppo. Haluisin hieman kauniimman. En ole muutenkaan hyvä tekemään bannereita taikka en tiedä hyviä ohjelmia. Oon kauan miettinyt ja etsinyt uusia banneriohjeita niitten tekemiseen ym. mutta ei niitä vain löydy/en ole hyvä tekemään. Olen lukijana :)

  VastaaPoista
 154. Osoite: http://tamaraonsuperninja.blogspot.fi/
  Koska mää oon kauheen kömpelö tekee niitä! Ja sen sun tekemän bannerin mää omistaisin mun hoitsulle Tamaralle, jolta viikko sitten kuoli varsa synnytykseen! Tällä hetkellä se on orpovarsan luona. Auttaa sitä selviytymään, jottei varsan tarvitse kokea samaa kohtaloa!

  VastaaPoista
 155. Blogini tämänhetkinen ulkoasu on aivan kamala, mutta en onnistu tekemään siistiä banneria enkä osaa muutenkaan muokata blogin ulkoasusta lainkaan omaperäistä. Olen kuitenkin yrittänyt ahkerasti. Teet mielestäni hienoja ja uudenlaisia ulkoasuja, jonka takia olisi mahtavaa jos tekisit minunkin blogini ulkoasun.

  http://www.heppatyton-elamaa.blogspot.fi/
  Pauliina_94_@hotmail.com

  VastaaPoista
 156. http://aidaponny.blogspot.fi
  vaiskiriina@gmail.com

  Olen rekisteröitynyt lukija.
  Banneri olisi toiveissa, koska en itse osaa tehdä mieleisiä, joita jaksaisin sitten blogissa pitää. Lisäksi sinun tekemäsi ovat siistejä ja hienoja, ja sellaista voisin pitkäänkin pitää esillä. :)

  VastaaPoista
 157. lukijana olen :)

  mellujavaida.blogspot.com

  mun mielstä mun ulkoasu ja mun tekemät bannerit on ihan karseita! varsinkin bannerit joita en edes osaa tehdä. ja haluaisin blogiini jotain piristävää mitä sinä varmasti oisaisit tehdä :)!

  VastaaPoista
 158. Olen lukijana blogissasi!

  Blogin osoite:
  belleilen.blogspot.fi

  Sähköpostiosoite:
  lihapullabelle@gmail.com

  Syy siihen miksi tahdon sinulta ulkoasun on että käytän aina niitä valmiita, eikä minulla ole värisilmää upeaan ulkoasuun. Omat bannerini ovat hieman tyhmiä, eikä ollenkaan niin upeita kuin sinun. Olisi huippua saada sulta ulkoasu ja banneri, ne on niin upeita!

  VastaaPoista
 159. koirat-hevoset.blogspot.com / hannna.kanerva@gmail.com

  Olisi kiva saada sulta ulkoasu, koska en oo koskaan nähny yhtään sun tekemää banneria, josta en olis tykännyt. Harkitsin jo ulkan ostamista sulta, mut en omista luottokorttia ni en voi maksaa... :D Oon ite tooooisi kömpelö tekemään mitään bannereihin tai ulkoasuun liittyviä juttuja, enkä oikeastaan koskaan ole ollut tyytyväinen oman blogin ulkkaan...

  Omasta mielestä mulla on kyllä paljo hyviä ja laadukkaita kuvia joka helpottaa varmasti :D Kaikilta ei löydy hyviä kuvia ni nään sen vissiin positiivisena asiana?:D

  tosi kiva kun jaksan järjestää tämmösenkin, pabostat sun blogiin tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olen rekisteröitynyt lukia, ollut jo pitkään (:

   Poista
 160. Rekisteröitynyt lukija olen : )
  http://fewstepsfromhere.blogspot.fi / ninjakidi_96@luukku.com

  Ulkoasu olisi mahtava asia sillä olen jo vähän alle puolitoistavuotta blogannut eikä blogissa ole ulkoasun puolesta tapahtunut isoja muutoksia kun en mitään osaa ulkoasulle tehdä. Sun blogissa on mahtavia kuvia ja mahtavia bannuja sekä ulkoasuja joten olisi todella hienoa saada tämmöinen taidonnäyte omaan blogiin.

  VastaaPoista
 161. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 162. Olen rekisteröitynyt lukija.
  http://amanda-fara.blogspot.fi/
  amanda-lahtinen@hotmail.com

  Yksinkertaisesti haaveilen kokonaista ulkoasua blogilleni, koska itse en osaa käyttää kunnolla mitään kuvanmuokkausohjelmaa ja olisi aika mahtavaa saada kesäksi uusi ulkoasu. Teet aivan älyttömän hienoja bannereita :)

  VastaaPoista
 163. Olen rekisteröitynyt lukija.
  http://theiippoblog.blogspot.com
  iidaj@hotmail.com

  Miksikö minun täytyisi voittaa? Noh, ensinnäkin aikani ei ei riitä tekemään bannereita, eikä taitoni ulkoasua. Monesti olen yrittänyt ulkoasua väkertää, mutta tuohtunut ja heittänyt tekeleen suoraan roskikseen. Olisi mukava saada vaikka kesäksi, tai vaikkapa syksyksi asti hieno ja viimesen päälle kunnollinen ulkoasu, johon olisin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 164. Olen rekisteröitynyt lukija
  ajacleo.blogspot.fi

  Postausinto varmaan heräisi enemmän kun olisi upea ulkoasu. Kun en osaa itse tehdä niin hienoja kun sinä niin vähän hankala on. Ulkoasu on blogin kruunu!:)

  VastaaPoista
 165. oon lukia :)
  annijapanda.blogspot.fi
  annimaria.rantanen@gmail.com


  Haluisin blogiin ulkoasun koska olen todella huono tekemään bannereita ja ulkoasuja ;)

  VastaaPoista
 166. Olen lukija.
  http://emmin-elamaa.blogspot.fi/
  piiroinen.emmi@gmail.com

  Haluaisin blogiini sinun tekemän ulkoasun, koska sulla ne on aina laadukkaita ja hienoja. Olen itse hieman kyllästynyt omaani, joten uutta tarviisin :).

  VastaaPoista
 167. Olen lukija (:

  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/
  margit.akerblom@surfnet.fi

  Niinkuin jo monetmonetmonet ovat sanoneet, en osaa sitten alkuunkaan tehdä bannereita, ne näyttää 5 vuotiaan paint töherryksiltä mihin on törkätty kuvia. Oisin ihan yli iloinen ja ylpee, jos saisin ulkoasun sulta. Mä oon aina yrittänyt tehdä hienoa, mutta en ole kuin ensimmäiset 5 minuuttia tyytyväinen. Blogini on tosi kuihtuneen näköinen ja ruma, ja siihen tarvisin jotakin tosi hienoa,-niin kuin sun banneris.

  VastaaPoista
 168. Olen lukija :)
  http:/lolleilua.blogspot.fi
  lina.hepat@hotmail.fi

  Olisi tosi ihanaa voittaa tekemäsi banneri ja ulkoasu, koska itse en ole kovin hyvä. En ymmärrä mitään html- sun muista jutuista. Ulkoasu ja bannerihan on suuri osa blogia. Ja sä Tiia oot niissä ihan mielettömän hyvä! :) Toivottavasti onni potkaisis, niin sais blogistakin paremman :)

  VastaaPoista
 169. http://kilpaponienelamaa.blogspot.fi/
  Weksunen@gmail.com

  koska olen aika säälittävä bannerin tekijä ja omat menee aina pielen. En ole nähnyt yhtäkään tekemääsi banneria josta en pitäisi! Se olisi tosi hienoo saada banneri noin hyvältä, peukut pystyyn :)

  VastaaPoista
 170. Blogini osoite ; http://part-of-heaven.blogspot.fi/
  Sähköpostini ; Janina.juuvinmaa@gmail.com

  Haluaisin sinulta uuden ulkoasun, koska tänhetkiseni on kamala, tylsä, epäedustava ja _massa_ ! Olen aina vihannut massaan kuulumista, mutta esim taustan kansssa minulla ei ole muita vaihtoehtoja, koska en osaa tehdä taustoja!

  VastaaPoista
 171. Olen lukija:))

  hevosetjame.blogspot.com
  ponifani.mari@gmail.com

  Olen tosi huono tekemään banneria ja muutenkin ulkoasua. Ois tosi hienoo voittaa Sun tekemä banneri. En tiiä mitä tekisin jos voittaisin. Mun blogilla on muutenki ollu huono menestys ja bannerihan on se minkä blogiin tulija ekana näkee. Silloin se ois sun ansiota jos mun blogi sais lukijoita. Tietenkin se teksti ratkasee mut kuitenkin. Ja oot mun lempibloggaaja ja ja Voitto on ihan paras♥ Ja tietty Pinja ja Lilli:)

  VastaaPoista
 172. Olen lukija

  lovespeppi@gmail.com

  flattielamaa.blogspot.com

  Moikka Tiudee! :D Olisi mahtavaa saada sulta ulkoasu, koska mulla itsellä on MONIA nyt tilauksessa ja kädet täynnä niin oman blogin ulkoasun tekeminen jää vähemmälle. Lisäksi osaat tehdä bannereihin kivoja koukeroita yms. :) Joten, toivottavasti onni suosii. Ps. Rapsutus Votelle!

  VastaaPoista
 173. http://meajakrone.blogspot.fi
  mealaakso99@gmail.com

  Olen jo kaunan aikaa yrittänyt tehdä itselleni banneria, mutta en ole saanut tehtyä mitään kivaa. ja ulkoasuja en edes osaa tehdä niin olisi kiva saada sellainen. Ja pidän toodella paljon tekemistäsi taustoista ja bannereista <3

  VastaaPoista
 174. viivijaile.blogspot.fi
  Juuliska88@gmail.com

  Haluaisin kehittää blogiani uudella hienolla ulkoasulla ;). Voisin saada myös siitä jotain vinkkejä.

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.