Tee meille banneri -kilpailu!

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Olen yrittänyt epätoivoisesti tehdä jo kuukauden päivät itselleni banneria. En vaan saa mitään kivaa aikaseksi, vaikka kuinka kokeilen kaikkea. Nyt ajattelinkin järjestää kilpailun, jossa on tietysti palkinto. Palkinnosta ei vielä sen enenpää, mutta palkinnon meille mahdollisti Vudeka;)

OHJEET JA SÄÄNNÖT

 • Jokainen saa tehdä niin monta banneria kuin haluaa, yhden tai vaikka kymmenen. 
 • Minulla on oikeus käyttää myöhemmin mitä tahansa banneria blogissani, vaikkei kyseinen banneri kilpailua voittaisi.
 • Palkinnon saa se banneri jonka päätän laittaa kesäksi/kevääksi blogiin. Esittelen voittajan lisäksi muita hienoja bannereita blogissani.
 • Bannerit pitää lähettää sähköpostiin, osoite tiia.suomalainen@dnainternet.net 7.4.2013 14.4.2013 1.5.2013 mennessä. Mahdollisesti lisäaikaa saatavilla, jos sitä erikseen kysyy.
 

 • Bannerin otsikon pitää olla Voitto Kotiin, muita tekstejä ei tarvitse. Värimaailma mielellään kesäistä/keväistä tai neutraalia, joka sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Muut värit käy, kunhan ei ole violettia ja keltaista.
 • Kuvia saa ottaa blogista, laitan tähän postaukseen muutamia lempparikesä kuviania. Mutta etsikää ehdottomasti muualta blogistakin kuvia! Käyttäkää mieluiten kuvia missä ei ole lunta.
 • Bannerin leveyden pitää olla ainakin 1000px ja korkeus maximissaan 400px
 • Muuten saatte melko vapaat kädet! Toivottavasti tulee vähän erikoisempiakin bannereita.

 Tsemppiä kilpailuun!


134 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Sitten kun saan oman koneen kuntoon niin pitääpäs osallistua :)

  VastaaPoista
 3. millon tulee postivideo?(:

  VastaaPoista
 4. Onnea kisaan osallistujille. Itselläni ei taidot riitä tekemään minkäänlaisia bannereita, ei toki ole sellaista muokkausohjelmaakaan millä pystyis! (:

  VastaaPoista
 5. noi kuvat on oikeesti niin käytettyjä. sulla on melkee jokasessa bannerissa ainaki joku noista kuvista..huhheijaa alkaa tässä silmät jo kylästymään kun ei ole ikinä mitään erillaisia kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa tekstissähän luki että nuo on vaa tiian lemppareita ja muualta blogista saa ottaa. Ei noita kuvia oo mikään pakko bannerissa käyttää. Lue ennenkun kommaat:)

   Poista
 6. Voiko banneri kisaan osallistua jos on vaikka anonyymi? Ja voiko bannerin tehä Gimpillä?:)

  VastaaPoista
 7. Tein jo ja laitoin jo tulemaan. Tuliko perille?

  VastaaPoista
 8. Osallistun, vaikka en osaakkaan tehdä :D Jos siitä tulee ihan kamala niin en välttämättä lähetä xD

  VastaaPoista
 9. Pitää kokeilla :) Pystyykö gimpillä tekemään tuon kokoisia bannereita?  Ansyblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. Ja oon just toivonukki että tämmöstä tulis nii nyt sitte tuli :D

  VastaaPoista
 11. Ääh, en osaa mitään tehä, mutta kaipa voisin jotain kokeilla... :)

  VastaaPoista
 12. Voiko laitta facebookkiin viesteihin ku mun sähköposti ei toimi kunnolla :D

  VastaaPoista
 13. Tää nykyinen banneri on kyllä niin hieno ettei kannattis vaihtaa sitä vähään aikaan

  VastaaPoista
 14. Voisin osallistuakin, kohta on neljän päivän loma joten aikaakin olisi tehdä jotain. Täytyy kokeilla, jos innostusta vaikka riittäisi. (:

  VastaaPoista
 15. Osallistuisin, -mutta lähetään ylihuomenna reissuun ja tullaan vasta 7.4. sieltä .. :/ Eli banneria en ehtisi tehdä, mutta paljonko lisä-aikaa olisi mahdollista saada?

  Mullakin muuten on saa ongelma, tuntuu että kun itselle on banneria tekemässä niin ei millää keksi mitään ideaa!

  http://kirmailevat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Minä minä minä haluan osallistua !! :D mulla onki jo muutama idea, onneks on pitkä viikonloppu aikaa yrittää niitä toteuttaa.

  VastaaPoista
 17. Äähh..En ossaa oikein tehä..:/ mutta katotaan..jos vaikka jtn syntyis:D:D
  +++ Tän hetkinen on niin ihana<3333 (y)

  VastaaPoista
 18. Sun nykyisessä bannerissa on ihana tunnelma!:3 miten joku voi osata tehä tuommosen?!:)
  Muutenki tätä blogia on aina kiva köydä lukemassa:)

  http://wherewordsalonecant.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 19. Osallistun :) leveydeksi tuli vain 950px, mutta bannerin laatu olisi kärsinyt liikaa, jos sen olisi laittanut 1000px leveäksi.

  VastaaPoista
 20. Heti pitää varmaan ruveta tekemään:D

  VastaaPoista
 21. Toi kuva on ihana missä on Voiton ja Lillin nenät <3<3<3<3

  VastaaPoista
 22. Ihana kisa! Pitää kokeilla vaikken oo ees kovin hyväXD

  VastaaPoista
 23. Mietin tässä, että vois koittaa osalistua jos sais jonkimoista ideaa banneriin, muttaa aiotko pitää ulkoasun samanlaisena vai muuttaa sen esim. sellaiseksi missä ei ole tuolla yhäällä mitään kehyksiä eli ns. läpinäkyvä tuo banneri osa ? toivon et ymmärsit, koska eri malleihin pystyy tehä erilaisia bannereita :)

  VastaaPoista
 24. Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta mielestäni olet ihan HELVETIN TÖRKEÄ, kun kerjäät blogissasi ääniä joka ikiseen kilpailuun johon osallistut. Okei, et ehkä suoraan ilmaise sitä kerjäyksenä, mutta luuletko, että ihmiset ovat niin tyhmiä, etteivät osaa lukea rivien välistä?
  Joku toinen, joka ei edes omista omaa hevosta, jolla ei ole mahdollisuutta kunnollisiin ratsastusvarusteisiin, saisi senkin lahjakortin varmasti OIKEASTI järkevään ja hyödylliseen tarkoitukseen. Sinä, joka omistat jo tarpeeksi kaikkea varusteita, ja varusteesi ovat hyvässä kunnossa, naureskelet vain ruudun takana muille kun olet aina kaikessa johdolla vain sen takia, koska uskolliset pikku-tiia-fanit-jee äänestää sinua, eivätkä ymmärrä että jotkut tarvitsisivat sitä palkintoa ehkä enemmänkin kuin sinä.


  ARGH, en nyt saa kaikkea suuttumukseni aiheuttamaa sanaryöppyä tähän, mutta tiivistettynä olet lellipentu, itserakas (suoraan sanoen) idiootti joka ei ajattele omaa nokkaansa pidemmälle. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompskompskomps!!!!

   Vähintä mitä Tiia pystyis nyt tekemään on poistaa ittensä tosta kilpailusta jos vain suinkin mahdollista!!

   Poista
  2. Nyt ihan oikeasti koittakaa kestää :DDD ymmärrättekö että se on pelin henki? :) se kuka on paras, voittaa ja jos tiia voittaa jotain niin silloin ainakin minun käsittääkseni se tarkoittaa että tiia oli kilpailun paras, sillä sai eniten ääniä. korjatkaa toki jos olen väärässä!! :)) tehkää itse yhtä paljon vaivaa julkisuuden eteen kuin tiia ja tulkaa tänne vikisemään, ei ole oikotietä onneen ja tiia varmasti tietää sen myös. Ottakaahan itseänne niskasta kiinni, olkaa parempia kuin tiia ja nähkää enemmän vaivaa, niin teillä ihan oikeasti on mahdollisuudet voittaa kisat joihin hän osallistuu! En nyt ihan oikeasti ymmärrä mitä te ette tässä ymmärrä, jos joku saa eniten ääniä,se voittaa? :D:D nyt ihan oikeasti, ei nämä äänestäjät ja lukijat ole sormia napsauttamalla tiialle tulleet,joten nyt koittakaa kestää ja menkää vaikka töihin, jos olette alaikäisiä niin odotelkaa pari vuotta, käykää koulunne loppuun ja kun pääsette töihin (jos pääsette!!) niin ostakaa mitä lystäätte ! :)

   Poista
  3. Ylempi anoi, ei se kuule ihan noin mene. Tiia ihan tietoisesti käyttää lukijoitaan hyväksi, ja tyhmät pikkupennut sitten äänestävät häntä. Vai onko se muka oikein, että kaikki kilpailut voittaa aina Tiia, jos hän on niihin osallistunut? Jos hän ei ilmoittaisi osallistumisestaan blogissaan tms julkisesti, saisi hän vain muutamia kymmeniä ääniä niinkuin muutkin, eli hän on ihan tavallinen ihminen kuin muutkin mutta kerjää ääniä ja käyttää muita hyväksi.

   Poista
  4. ^^samaa mieltä! Mielestäni kilpailun pitäisi olla reilu ilman,että joku kerjää ääniä blogissaan....

   Poista
  5. Nimenomaan itse sen sanoit, tyhmät pikkupennut äänestävät. Nyt ihan oikeasti se ei Tiian _vika_ ole, että hän voittaa kaikki kisat ja käyttää sitä hyväksi, se on ihan jokaisen oma päätöksensä että ketä niissä kisoissa äänestää ja ketä ei :) Joten, jos kaikki tyhmät pikkupennut äänestävät, todennäköisesti Tiia on heidän mielestään paras, eikä välttämättä sen asian perusteella, millä hän on kisaan osallistunut, vaan ihan vain koska nämä tyhmät pikkupennut tahtovt että Tiia voittaa. :)
   Näin siis, tajuatte te itsekin että näin voi kilpailun voittaa, mielestäni se on reilua. Jos itse haluatte voittaa, käy se juuri noin, eli tee blogi, käytä siihen paljon aikaa ja tule "feimiksi" jonka jälkeen voit mainostaa kilpailua blogissasi. :)Tässä jokaiselle voittoa hamuavalle ohjeet miten voit ne palkinnot itsellesi haalia jos todella ne haluat :)))

   Edelleenkin, menkää töihin ja hankkikaa rahaa, jos olette alaikäisiä, odottakaa nöyrästi pari vuotta ja keskittykää kouluihinne.

   Poista
  6. Mielestäni nuo kilpailut ovat aika helvetin reiluja, vaikka kuinka joku mainostaisi omaa osaanottoaan blogissaan :) Se vain sattuu olemaan pelin henki :DDD

   ja btw, kilpailuhan on reilu _myös_ silloin kun kukaan ei kerjää ääniä blogissaan, se reiluus kun ei ole siitä varsinaisesti kiinni.

   Poista
  7. Sori ny vaa ku kommaan anona, mut mua ärsyttää noi idiootit jotka tulee nimettöminä haukkuman ku onhan Tiiallakkin oikeus sanoo blogissaan et hei mä osallistuin nyt tähän kilpailuun. Ja sitten kun joku äänestää ni äännestäjän pitäis saada tehä se rauhass ilman et noi haukkuvat anot tulee heti niskaa! Mut siis oikeesti! Ajatelkaa vähä! Tiiaki on nii ihana ihmine et miks te sitä haukutte???

   T: AK (ihminen joka haluaa et nimetön haukkuminen lopetetaan!!)

   Poista
  8. Voi luoja teidän kanssa, ottaako noin pahasti henkeen kun Tiian juttuja äänestetään enemmän kuin teidän, vai ärsyttääkö kenties se että Tiialla on oma hevonen? En käsitä teitä, totta kai Tiia saa omaan blogiinsa julkaista mitä tykkäää ja mainostaa kilpailua niin paljon kuin tykkää, onko teitä kielletty mainostamasta kilpailuja joihin ol
   ette osallistuneet? Öööö ei taida..... Olette vaan kateellisia jotka ei tiedä mistään mitään, itsekin osallistuin kilpailuun, mutta voisin ihan kostoksi äänestää Tiia vaikken yleensä jaksa vaivautua äänestämään kilpailuissa, mutta nyt voisin ihan vain siksi että Tiialla olisi paremmat mahikset voittaa teidät!!! :D On tää elämä kummallista kun kaikesta pitää itkeä ja valittaa :D

   +tsemppiä Tiia sulle, tulevalle kaudelle ja kaikkeen! Täällä innolla odottelen millon teet seuraavan bloggaajan rankka elämä videon! Ne on vaan yksin kertaisesti parhaita videoita ja saa aina nauraa :DDD

   Poista
  9. En ole hevosihmisiä joten en kadehdi hevosenomistajaa enkä ole osallistunut samoihin kilpailuihin kuin Tiia, mutta onhan tässä tietty hyväksikäytön maku.

   Poista
  10. Ei Tiia pakota ketään äänestämään. ;)

   Poista
  11. Janna nyt en ihan ymmärrä silti että mitä se sinun peppua nyt sitten rapsuttaa? :) sano nyt kerralla niin voidaan puida asiaa täällä!

   Poista
  12. Eihän se varsinaisesti rapsutakaan, mutta piti tulla komppaamaan harvinaisen oikeaan osuvaa nyymiä! :D

   Poista
  13. Oon kyl niin samaa mieltä. Lopettais kokonaan mainostamisen siitä, että on edes johonkin kisaan osallistunut -.-

   Poista
  14. Mä äänestin muita, jotka olivat kärjessä, mutta Tiiaa en. Se oli mun tapani vaikuttaa jotenkin äänestykseen ja muiden mahdollisuuksiin.

   Poista
  15. Voi herranjumala teän kans aivan oikeesti... XD Siis mun mielestä ainakaan missään kilpailusäännöissä ei lue 'ethän mainosta kilpailua blogissasi KERJÄÄMÄLLÄ ääniä, se on epäreilua muita kohtaan' :DDDD????? Kun siis eihän Tiia sano tossa, että käykää äänestämässä meitä!! Vaan siis Tiia tossa sannoo, että klikkaa JOS HALUAT äänestää. Eikä ne ole tyhmiä pikkupentuja jotka äänestää. Jos mulla olis yhtä suosittu blogi, niin varmasti määkin kertoisin että oon osallisena johonkin kilpailuun ja sais käydä äänestämässä jos tahtoo. Ja siis jos johonkin kisaan osallistuu niin siis kai sitä tahtoo voittaa?:D Vai oletteko te silleen jos osallistutte johonkin kisaan et 'osallistunpa tähän nyt vaan huvin vuoks, toivottavasti en voita, toivottavasti joku vähempi osainen enkä minä' :D Millä ihmeen matikalla olis törkeetä äänestää Tiiaa?:D Kertokaa mulle pliis.

   Poista
  16. Ei tiia oo ketää pakottanu äänestää ja voiha muutki mainosta blogissaa

   Poista
  17. En ymmärrä mistä te tuon pakottamisen keksitte :D

   Poista
  18. no ihan vaan tästä kommentista

   Poista
  19. Jassu,jos et huomannu, niin ekan anonyymin viestissä lukikin että onko tiia niin tyhmä ettemme muka osaa lukea RIVIEN VÄLISTÄ. Sen kyllä huomaa selvästi että Tiia ns. kerjää ääniä....

   Poista
  20. eka ano etpä taida sinä olla kovin terve ihminen. Tiia on tehnyt blogin eteen paljon, kaikki on tehty huolella ja blogi on suosittu miettikää kuitenkin miten paljon Tiia on tehnyt blogin eteen eli Tiia ansaitsee tälläisiä kilpailuja tai kilpailuiden voittoja mietikkää! missään ei olla sanottu että banneri pitää tehdä tai että pitäisi äänestää kaikki on täysin vapaehtoista minusta anot avaa suutaan vähän tyhmästä ja turhasta

   Poista
  21. Siks toisekseen Hööksin kilpailussa vielä lukee että jodshaluat mainostaa kilpailuja klikkaa linkistä joka siellä on

   Poista
  22. Jassu lukisit paremmin ekan anon kommentin

   Poista
  23. No mähän luin sen ??:DD Oikeesti yrittäkää ryhistäytyä..

   Poista
  24. voi hyvänen aika KAIKKI anot ! ootteko kateellisia vai mikä teitä vaivaa ?::D jos te voittaisitte joitain kilpailuita vaikka monesti peräkkäin ja saatte siitä palkintoja . TULEEKO TEILLE KUKAAN SILLON VIKISEMÄÄN KUN SÄ VOITIT JA SÄ TEIT SITÄ TÄTÄ JA TOTA ! keskittykääpä omaan elämään ja omiin tekemisiin , niin kaikki ois helpoimmin ! kuten huomaatte tätä blogia ei ole tehty yhdessä illassa , arvostaisitte Tiiaa siinä että se edes haluaa pitää tätä blogia pystyssä ja tekee teille tänne omiakin kilpailuja missä voitte voittaa !

   Poista
  25. Mä äänestäisin Tiiaa jos voisin, mutta ei kukaan ole pakottanut äänestämään häntä, onko Tiia luvannut siitä jonkinlaisen palkinnon, vai?

   Poista
  26. Voin kertoa, että esimerkiksi tuossa sivupalkissa olevassa Hööks-kisan mainostuksessa lukee selvällä suomen kielellä "JOS haluat äänestää". Eli ketään ei ole pakotettu äänestämään, ihmiset saavat äänestää täysin omasta tahdostaan. On se mukavaa, kun ei tarvitse itse keksiä mitään hauskanpitoa, kun voi vaan nauraa näille kommenteille :--)

   Poista
  27. Voi eihän teille voi muutakun NAURAA :-D Ei Tiia oo ketää pakottanu äänestämään ja miettikääs osaisitteko itte tehdä näin hienon blogin, saada pidettyä sen sellaisena, ja saada vielä monia lukijoita?! :-D Ja jos te niin inhootte tätä blogia, niin käyttäkää nyt hyvät ihmiset sitten aikanne johonkin muuhun kuin muiden haukkumiseen :-D Kasvakaa jo.. :-D

   Poista
  28. Ootte te anot nyt niin vitun viisaita taas kerran.. :DDDDD Herätkää jo ja tajutkaa että oletta sairaita ihmisiä, jotka kateudessaan muita haukkuu ja sättii.. -__- Tiia on tehnyt paljon bloginsa eteen ja te ette voi vaan päättää et kenellä ois ollu ''oikeesti'' tarvetta palkinnolle ja että kenellä ei ois ollu. Hankkikaa elämä :D Ja ei ole laissa kiellettyä että ei saisi laittaa blogiin että äänestä JOS HALUAT.. Miettikää mitä itse voisitte tehä että voittaisitte? Ottaisitte hienoja kuvia tai mitä ikinä kilpailussa sitten onkaan tarkoitus milloinkin tehdä. Ja jos teillä joillain on blogi ja osallistutte niin voin lyödä vaikka satasesta vetoa niin itekkin mainostatte sitä kilpailua mihin osallistutte! Ja se on ihan okei mainostaa ei kukaan ole kieltänyt sitä tekemästä :D Ja sit jos vaan sen takia äänestää muita kun Tiia on osallistunut kilpailuun niin on aika helvetin törkeetä. Tajutkaa jo että niitä äänestetään siksi että mikä on kaunein/hienoin ja mikä ei.. -_- Ja Tiia, Ihan Sairaan Hieno Blogi! Älä anoista välitä, ja myönnetään, en jaksanu kirjautuu googletitlille (:D) vaan laitoin nimen kommenttiin ;))

   Poista
 25. Osallistun mutta teen Bannereita vaan paintilla, joten en tiedä miten onnistuu ...

  VastaaPoista
 26. olen samaa mieltä toisen anonyymin kanssa että on helvetin tökeetä äänestää tiiaa vaika joku muu tarvitsee sitä lahjakorttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo lahjakortti ole kenellekkään elintärkeä, vai?

   Kaikki te jotka olette Tiiaa vastaan, näyttää vain siltä että olisitte kateellisia. Myönnän, Tiia varmaankin laitta noita kilpailumainoksia tänne blogiin saadakseen lisää ääniä, mutta mitä vikaa siinä muka on? Sanotaanko kilpailujen säännöissä, että "ethän mainosta omassa blogissasi"? Enkä minä ainakaan usko, että moni äänestää häntä sen takia että "se on Tiia, tietenkin mä äänestän", vaan pikemminkin sen takia, että he pitävät Tiian kuvasta/teoksesta.

   Vielä nopea kysymys; olisiko teistä kivaa, jos monet ihmiset tulisivat haukkumaan sinua? Tiialla on varmasti jo tarpeeksi huolia, ilman että teidän anonyymien tarvitsee tulla pätemään kateudenne takia. :)

   Poista
 27. Anot ootte niin lol kirjottakaa omalla nimellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse kirjoitan omalla nimellä,mutta olen samaa mieltä anojen kanssa!

   Poista
 28. Sellaista vaan kysyisin, että pitääkö bannerin olla taustallinen vai läpinäkyvä, vai käykö kummatkin? Ja missä tallennusmuodossa haluat bannerin?
  Voisin ehkä tossa pääsiäislomalla muutaman harjoituksen vuoksi väsätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin käy! Ja läpinäkyvä png, normaali jpg, ja animaatio gif. Noilla meen yleensä ite, mutta voit tietty tehdä niinkun itse tykkäät:)

   Poista
 29. Itsekkin varmaan pitäis tehä jonkun sortin banneri nyt sen kunniaks, että opin sitä photoshop CS6'takin käyttämään:) Sulla on ihanan simppelit noi kuvat ja tykkään:)

  VastaaPoista
 30. Väsään jotain nyt parin päivän aikana, kun ehdin ;)

  VastaaPoista
 31. Hei! Ihan näin ehdotuksena vain, että olisi aivan mahtavaa, jos esittelisit jokaisen bannerin, joka sinulle lähetetään (toki ymmärrettävää jos niitä tulee ihan järkyttävä määrä). Ihan vain ilman mitään selityksiä tms, ja toki jos haluat jonkun asian nostaa esille ks bannerista niin mainitset sen sitten kuvatekstissä. En usko että olisi liian monimutkaista vain lisätä kaikki bannerikuvat pötköön yhdeksi postaukseksi.

  Tämä muiden blogien mainostuksen lisäksi helpottaisi varmasti muita bloggaajia, jotka etsivät itselleen bannerintekijää. He voisivat vain valita tekijän, joka tekee heidän mielestä kauniita bannereita, ja ottaa häneen yhteyttä blogin kautta.

  Toivon todella, että edes harkitset Tiia tätä ehdotusta, ja jos päätöksesi on jyrkkä ei, voisitko edes kertoa syyn? =)

  VastaaPoista
 32. Tiia, laita kaikki bannerit esille, niin tulisi samalla mainostusta!

  VastaaPoista
 33. ihania kuvia ! c:

  ► http://this-girl-is-belieber.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 34. ihania kuvia<3En voi osallistuu siihen kisaan;( miks pinja ei päivittäny blogiaan?

  VastaaPoista
 35. ja te ylemmät anot taidatte olla vaan kattellisii tiialle ku sanotte et "ne tyhmät pikkupennut äänestää tiiaa ni siks tiia voittaa kaikki kisat" LoL hei tää on vaan kisa ja jos tiia voittaa ni se tarkottaa et tiia oli paras!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, vaan tarkoittaa sitä että tuia ilmoittaa kisasta blogissaan ja ihmiset äänestävät ghäntä, hän voittaa kilpailun ja saa ostattua kaikkea tarpeetonta, joka olisi jollekulle toiselle tarpeellista. (Esim. Kisassa toisena on ihminen, jonka tunnen, ja hänellä ei ole varaa edes kunnolla ratsastustuntiin, tästä voitosta olisi hänellä paaaaaljon hyötyä.)

   Poista
  2. nauran teillle oikeesti Tiia on vaa nii paras et se voittaa kaikki;D missään ei lue että ei saa mainostaa ja Tiia ei ole pakottanut kenenkään äänestämään mitään eli tulette valittamaan tavallaan "omista valinnoistanne"

   Poista
  3. Minäpä nauran teille kun ette ymmärrä että joku toinen ANSAITSEE voiton, mutta eihän kun se tiia on paras ja on tehnyt bloginsa eteen töitä niin hänen kuuluuvoittaa vaikka olisi sitä rahaa ostaa ne tavarat. Blogin suosio ei tee tiiadta parempaa ihmistä eikä ratsarajaa eikä sen takia äänien kerjäys ob NOLOA:)

   Poista
  4. tehkää oma blogi ja kertokaa siellä että ootte osallistunu sellasiin kilpailuihin ni VARMASTI hehkuttaisitte muullonki osallistumisianne että saatte paljon ääniä . ootte noloja jos teijä mielestä se on väärin että tiia voittaa . sillonha se on väärin JOS TE VOITATTE !

   Poista
  5. Se, että Tiia ilmoittaa blogissaan osallistuneensa kisaan ei ainakaan minun mielipiteeseeni vaikuta. Kun Tiia ilmoittaa osallistuneensa kisaan, menen katsomaan kaikki osallistujat ja äänestän sitä, kuka on mielestäni paras. Voin tunnustaa, että olen monesti äänestänyt jotain muutakin kuin Tiiaa. Tiia ei pakota meitä äänestämään, mutta jotkut äänestävät Tiiaa siksi, että he ovat Tiian ns. faneja. Jokaisella on oma syynsä äänestää ketä äänestää. Minä äänestän reilusti eli äänestän sitä kuka on mielestäni paras.

   Poista
 36. Tein sulle bannerin, katso sähköposti :D

  VastaaPoista
 37. Heei, mäki kokeilen vaikka en kovin erikoinen ole niitä tekemään :D

  VastaaPoista
 38. Hei, Toivottaasti luet tämän kommentin!
  Minä tein sinulle sen bannerin mutta säpö takkuilee joten käykö jos laitan sen omaan blogiin ja käyt kurkkaamassa sen sieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://haavenahevonen.blogspot.fi/

   Poista
  2. En ole varma onko tuo sama kuva tullut jo sähköpostissa, koska en ole varma kerkeskö se lähtemään, ku alkoi sähköposti sekoilla :D

   Poista
 39. http://www.youtube.com/watch?v=0RpRfwASMk0&feature=player_embedded#!
  TEE SINÄKIN OMA HYMYVIDEO ! <3

  VastaaPoista
 40. Tekisin, jos osaisin...

  VastaaPoista
 41. Tein ja laitoin tulee, onko tullu perille? :)

  VastaaPoista
 42. Moi, mulla on ongelmia mun bannerin tallentamisessa, tallenan sen ihan normaalisti mutta siitä tulee käyttökelvoton eli toisinsanoen se ei toimi kun yritän kokeilla sitä banneriksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimpillä sun täytyy painaa Tiedosto- Vie, niin tallentuu ja tulee png tiedosto. jos suljet tämän jälkeen bannerin gimpillä, se kysyy tallentamista. Ei tartte tallentaa, kannattaa vaan Vie misen jälkeen tarkistaa että kuva on siellä :) toivottavasti tajusit :)

   Poista
  2. Joo, teen Gimp 2.8v ja kiitos paljon. Nyt onnistuu paljon helpommin :)

   Poista
 43. sulle olis tiia haaste :)
  http://essijavallu.blogspot.fi/2013/03/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
 44. Oon lähettämäs sule vrm täs ensviikon aikana postia ja jos laittasin sen pari euroo sinne kuoreen ni tekisikkö mun blogiin bannerin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voinmää:) sovitaan tarkemmin fb tai sähköposti

   Poista
 45. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 46. Onko netissä mitään ohjelmia, joilla pystyis tekemään??? Mitä palkintona??

  VastaaPoista
 47. Osallistun, laitoin jo sulle viestiä säpöösi jossa Banneri onkin jo! :)

  Tuliko perille? :D osoitteesta kirmailevat@gmail.com ? ((:

  VastaaPoista
 48. Olis sinänsä kiva tietää tuo palkinto, koska jos se on jotain hevoskirjallisuutta, ei ihan taida olla mun pala kakkua. :) Joku mysteeri anonyymi vain tuli kommentoimaan mulle, että mun kuulema kannattaisi osallistua tähän sun kilpailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkinto on tosiaan hevoskirjallisuutta, mutta voidaan mahdollisen voiton tullessa neuvotella jos kyseinen palkinto ei miellyttä, sen vaihtamisesta. Tätä palkintoa kun voin hyvin käyttää tulevissakin kisoissa:)

   Poista
  2. Kävin katsomassa blogiasi ja ulkoasusi oli käsittämättömän upea! Oletan, että oli sinun tekemä:)

   Poista
  3. Juu on omatekemä, kiitoksia paljon kehuista! :) Taidanpa sitten osallistua, vaikka näyttää kyllä siltä, että mulla on paljon kilpailijoita!

   Poista
 49. saako banneri olla läpinäkyvä?

  VastaaPoista
 50. http://heppahull.blogspot.fi/2013/03/bannerii-kisaa.html TÄÄ BLOGI ON MATKINU SUA TOS KATO!!

  VastaaPoista
 51. Saako muuten siihen banneriin laittaa johonkin alareunaan tekstiksi esim. by:maunoponi.blogspot.com

  VastaaPoista
 52. Musta tuntuu että mulla on surkein banneri.Onko niin

  f.l.mustarudolf@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Musta tuntuu että mulla on surkein banneri.Onko niin

  f.l.mustarudolf@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Laitoin sulle sen sähköpostiin toivottavasti tuli perille (:

  En kyllä ole mikään paras tekemään joten mulla ei varmaa oo mitään maholisuutta voittaa.

  VastaaPoista
 55. mitä voittaja saa?:)

  VastaaPoista
 56. En pysty lähettää sähkkärillä, koska lagaa älyttömästi... -.- Laitan omaan blogiini...:OO

  VastaaPoista
 57. Kiitoksia vinkistä, mutta tähän hätään ei ole mitenkään aikaa alkaa banneria väsäillä :(

  VastaaPoista
 58. Tossa linkki mun blogiin, johon laitoin ne bannerit:: http://omanihevosblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. Bannuviestiä lähetetty. Toivottavasti tuli perille + oli mieleinen banneri (:

  VastaaPoista
 60. Voisi sitä vaikka osallistua ! (:

  VastaaPoista
 61. lähetin muutaman bannerin. tuliko perille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai siitä tuliki tollanen jännä vastaus... :D heh

   Poista
 62. OOOOON TYHMÄ! :( En oo huomannu tätä, niin nyt en voi enää osallistua ku eräpäivä on 14.4. ja nyt on jo 19.4. että sitte 5 päivää myöhässä katsoin tän! :D

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.