Kuukauden sponsorituote: ohjat

torstai 21. maaliskuuta 2013

Vastatkaahan videon kysymykseen ja kertokaa samalla oliko ihan huono idea tehdä tää videona?

mutterista laatua paremmaksi!
linkki sponsorituotteen esittely videoon.


ps. käykää katsomassa Helmin tekemä ihana video tästä linkistä.

86 kommenttia

 1. Ihan kiva idea.😃😙😄

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset. :) Pnko voitolla muuten tummanruskeita suitsia? Mietin vaa musta sillä on vaan kahet jotka on mustat tai yhet.? No mutta ei kukaan niitä niin läheltä tuijjottele. Toivoisin viikonlopun aikana videopostausta.

  VastaaPoista
 3. Kiva video:)

  Ja ite tykkään mennä sellaisia ohjilla jossa on ne möntit siellä:D Koska suurimmalla osalla ratsastuskoulun hevosista on sellaiset, paitsi yhellä:d Mutta ei mulla niissäkään ne tipu käsistä, ainakaan kesähanskoilla

  VastaaPoista
 4. Kiva idea tehdä tää esittely videolla, mutta video oli ehkä turhan pitkä.

  Nappulaohjat (eli "mönttiohjat" :D) pitäis mun mielestä kieltää lailla, ihan kamalat ja epäkäytännölliset!
  Ite meen aina hanskoilla ja mieluiten ohuilla, mutta leveillä kumiohjilla.Kumiohjilla joka tapauksessa! ;)

  VastaaPoista
 5. hei. oon jo pitkään seurannu sun blogia, ja aattelin nyt kysyy että ooteko rakentanut tallin itse ? ite oon miettiny ja pohtinu että paljonko tallin rakentaminen maksaa mutta en vielä oo vastausta saanu. kiva jos vastaat :) voin laittaa sähköpostiosotteenkin jos et täällä halua sitä kertoi. terkuin . Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallin rakennus riippuu siitä onko jo tilat valmiina, vai joutuuko koko rakennuksen rakentamaan itse. Myös siinä on suuri hintaero joutuuko elementit tilaamaan jostain, vai käykö kenties pelkät puu/vaneri karsinat. Vesi työt ovat hintavat ja lämmityksen hankkiminen. Meillä on tilat valmiina ja ensi kesänä aletaan rakentamaan tallia, ja hintaa varataan noin 2000. Riippuu täysin siittä mihin on itse tyytyväinen. Tiian ja Pinjan tallissa yhden karsinan elementit on varmasti maksanut yli 1000. Meille ei kuitenkaan ole tulossa mitää luksus tallia, vaan lämmin henkinen maalais talli

   Poista
  2. Ollaan rakennettu, hintoja en tiedä yhtään kun en niitä ole maksanut eikä vanhemmatkaan juuri muista kun niitä olen kysellyt. Voit laittaa kumminkin sähköpostia, jos kiinostaa tarkemmin:)

   Poista
 6. itse en tykkää tuollaisista ohjista yhtään!!itselläni oli yhen päivän tuollaiset omalla hevosella ja heti menivät vaihtoon,ne oli hirveen painavat ja tönköt ja jäykät!

  VastaaPoista
 7. saatteko te valita ihan minkä vaan hintaisia tuotteita tuolta? :)vai onko joku hinta paljon se saa max maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun käsittääkseni jokainen kuukausi hän saa tietyn määrän käytettäväkseen:)

   Poista
 8. Musta oli ihan jees ku oli videolla tää! :-) Ite tykkään myös hanskat + tollaset ohjat yhdistelmästä eniten :-D! Tosin toiset mulle tosi mieluisat ohjat on sellaset mitä yleensä kai monteratsastajat käyttää, eli niissä on ihan sellasia lenkkejä mistä sitte pidetään kii!

  VastaaPoista
 9. Voisitko kertoa enemmän sponssaajista?onko teillä siismotä ja millasia yms.?!ja jos energiaa riittää tee postaus siitä!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MikSi tekisi postauksen kun se on tullut blogissa ihan selvästi esille jos jaksat postauksia etsiä

   Poista
 10. Ilman hanskoja tykkään mennä enemmän niillä mönttiohjilla & menee hanskoillakin.
  Kumiohjilla taas mielummin hanskat.

  VastaaPoista
 11. Heheh, niitä "mönttejä" kutsutaan stoppareiksi :DD Repesin.

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös stopparit oo ne puikulat mitä on vaan kaks kappaletta (1/ohja)? Ainakin mä ymmärsin, että nyt puhuttiin niistä kiinteistä pikkumönteistä eikä niistä liikkuvista suikaleista.

   Poista
  2. ne "puikulat" on martingaalistopparit ja "möntit" on vaan pelkät stopparit :p

   Poista
 12. Ite meen aina hanskoilla :) ja omalla ponilla just samallaist ohjat paitsi kokoa pony :D Ja super hyvät on ollut !!!!!

  VastaaPoista
 13. Vinoilla ratsastuskouluhevosilla tykkään enemmän niistä mönttiohjista(helpompi katsoa, että ohjat varmasti samanpituset kun käteen saattaa tuntua täysin erimittaisilta), muuten pidän kyllä enemmän noista tuommoisista, jotenkin saa paremman tuntuman :)

  VastaaPoista
 14. aina hanskat ja noi tollatteet ohjat!

  VastaaPoista
 15. Mie meen joskus talvellakin ilman hanskoja jos tulee kuuma. Samoin kesällä kun on kuuma. Mie tykkään enemmän tommosista ohjista kun niistä missä on ne möykyt :) mutta kun käyn ratsastustunneilla niin en voi itse valita ohjia.

  VastaaPoista
 16. vähän oli turha video, vaikutti siltä, ettei sua kiinnostanu ollenkaan "/

  VastaaPoista
 17. Tosi kivat ohjat.
  Kysyn tässä samalla, että milloin hevosmessujen liput arvotaan? :)

  VastaaPoista
 18. Miten teidän puhelimissa on noin paljon muistia, vai tuntuuko musta vaan???? Ku mulla on sama mutta muisti on jo melkee (kokonaa) loppu;-( Voiko iphonelle ostaa lisää muistia???? VASTAA PLIIS, OON KYSYNY JO KYMMENILT TUTUILT JA NII :--(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut siis ootte ihanii, ihanaa ku teette videoita, hyvä että toi sponsoritupte oli videoll ja näi:)

   Poista
  2. Noi kaks edellist viestii oli multa, samalta anonyymiltä;D Hyvää kevättä!

   Poista
  3. Iphoneen ei saa muistikorttia, mutta puhelimia on eri muistilla varattuina. Puhelimen hintakin riippuu vähän sitä, kuinka isolla muistilla sen ottaa.

   Nyt voisin kysyä, että kuinka suurella muistilla Iphonesi Tiia on?

   Poista
  4. mulla riittää tosi hyvin vaikka siellä on paljon kuvia (pari tuhatta) ja jonkinverran musiikkia ja sovelluksia. Ja koko on 16GB

   Poista
 19. Milloin tulee taas kuukauden blogi juttua? :D

  VastaaPoista
 20. Hanskat ja sellaset grip-ohjat,koska ne on taipusempia kun noi tuollaiset "kumi"-ohjat

  VastaaPoista
 21. talvisin hanskat ja kesäsin silloin tällöin hanskat ja silloin tällöin ilman..

  VastaaPoista
 22. Mulla on Eurohunterin sileäpintaiset kumiohjat, halppikset, mutta on kyllä kestänyt todella hyvin! Luulisi, että ohjat valuu kun on ihan sileää kumia ilman näppylöitä ja möykkyjä, mutta kyllä pysyy! Itse käytän näiden ohjien kanssa Roecklin kesä- ja talvihanskoja, en ratsasta lähes koskaan ilman hanskoja.

  VastaaPoista
 23. talvisin fleece haskat ja kesäsin on yleensä hanskat mut unohuksia suttuu että jää hanskat kotii. Talilla jossa käyn nii siellä on mun mielestä kaikilla "mötikkä" ohjat eli tietyin välimatkoin ne mötkät. Omasta mielestä ne on hyvät, koska mun käsi valuu aina, mut sitte tulee se mötikkä nii huomaa että on käsi taas valahtanu :D

  VastaaPoista
 24. Ite meen hanskoil, kosk ei ratsastuskoulun hevosista tiiä paljon ne repii ohjii käsist :) Ja kertaakaan ei ole ohjat tippunukäsist, vaik melkein kaikil hepoil on eri ohjat, mut ei mönttiohjat mitenkaan parhaimmat ole, kumiohjat on mukavat ja hyvät:) Hyvä idea laittaa videolla:)

  VastaaPoista
 25. Mulla on ihan normit toppahanskat (ei siis ratsastushanskoja) Ja mennään tunnin hevosilla jos en muista väärin ni mennään liukkailla.

  Tää video oli kiva!:)

  VastaaPoista
 26. Mä tykkään tollasista ohjista, ne on helppo pitää kädessä ja ne möntit ei hierrä. Hanskoja pidän =)

  VastaaPoista
 27. Tota selailin vanhoja postauksia ja siellä oli kuva kun lilli ja voittl oli lähössä traikulla jonnekin ja lilli oli kuskin puolella vaikka sen pitäisi olla niin että panavampi pn kuskin puolella enkä usko että lilli on painavampi kuin voitto?!kellä lilli oli aikasemmin omistuksessa?juu kumiohjat on ihan parhaat mit ehdottomasti vaatii hanskat!mulla kesällä roeckl mustat hanskat talvella untuvahanskat jltka on roecklit ja kisoissa valkoiset roeckl hanskat!;Dja ylivoimasesti parhaat hanskat ikinä en ikinä osta muita hanskoja!ihan ok video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hepat ei suostu lastautumaan noin päin miten painon puolesta "pitäisi" joten siksi mennään noin. Lilli on ollut yhdellä perhellä/siskoksilla kuopiossa ennen meille tuloa:)

   Poista
  2. Sama kuin ylempi ano.mut oliks se eloilla?

   Poista
 28. ite tykkään ratsastaa nahkaohjilla, kun ne tuntuu pysyvän paljon paremmin käsis ku semmoset toisenlaiset ohjat :)

  VastaaPoista
 29. Ite tykkään semmosista punotuista/letitetyistä nahkaohjista eniten! Käytän ympäri vuoden ohuita hanskoja ja noista ohjista on kyllä helppo niiden kanssa pitää kiinni :) Omaan käteen tuommoiset kumiohjat tuntuu aina todella painavilta enkä niistä tykkää, nailoniset ohjat stoppareilla on kivat perusohjat jos ei ole nahkaohjia saatavilla.

  VastaaPoista
 30. Miks te aina kerran kuus saatte ottaa jotain saaks kuka vaan mennä sinne valtseen kerran kuus et mitä haluu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Suitsisoppi sponsoroi meitä, ei tietenkää saa kuka vaan mennä ilmaseksi ottamaan:)

   Poista
 31. mul on kans noi ohjat, mut tykkään enmmän ohuista nahkaohjista joissa on toisella puolella kumi ja tiheillä stoppareilla. Mäki en pysty ratsastamaan ilman hanskoja.

  VastaaPoista
 32. siis onks sul joku sopimus suitsisopin kaa ja saisko kuka vaan valita jostain jonkun tuotteen sponsorituotteeks??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan nyt Tiian puolesta, että kyllä Tiialla ja Suitsisopilla on on sponsorisopimus eli Tiia saa kuukaudessa tietyllä rahamäärällä valita Suitsisopista jotain, jonka esittelee sitten blogissaan. Suitsisoppi siis antaa Tiialle sponsorituotteen ja Tiia puolestaan mainostaa Suitsisoppiaan blogissaan:)

   Poista
 33. Mun lemppari ohjat on sellaset nahkaset letitetyt, mutta tällä hetkellä käytössä sellaset kumiset ohuet ohjat. Ja mäkään en pysty ollenkaan ratsastamaan ilman hankoja, heti hiertää kädet rikki. :)

  VastaaPoista
 34. Ensinnäkin oli kiva kun teit videolla:) Tykkään ite tollasista samanlaisista ohjista nimittäin tallilla missä käyn melkein jokaisella on semmoset missä on ne möntit ja vakkarillakin millä meen yleensä. Se kiskoo vielä joskus päätään niin ohjal lipsuvat tosi helposti käsistä ja hanskat menevät rikki ;c Riippuu vähä hevosesta kummat ohjat kivemmat, mutta ite ainaki tykkään noista "tahmeista" :)

  VastaaPoista
 35. Meillä on kanssa käytössä nää chevalin kumiohjat, on ollu tosi kivat ja tykkään kun nuo nahkaosat on kapeammat mitä kumiosa ::)

  VastaaPoista
 36. muuten mikä on helmikuun kuukauden blogi?:)

  VastaaPoista
 37. Itse ratsastan aina hanskoilla ette kädet menis rikki. Itse käytän nitä ohjia missä on ne nappulat mutta ois kiva kokeilla noita mitkä sulla on (:Voitko tehä ens sponsori tuotteesta kanssa tämmösen videon?

  VastaaPoista
 38. Tää oli kiva:) Mä ratsastan kans aina hanskoilla vaikka voisin mennä ilmankin... Uittaessa en käytä hanskoja:D Mut muuten... Kesällä on kiva olla hanskat kun ne vähän eristää hyttysten ja paarmojen yms muiden pääsyä iholle:) Mut mustakin noi ohjat on ihan parhaita:) Paitsi yhel ponil jolla on tollaset ohjat niin ne venyy... Johtuisiko siitä et niitä on käytetty sen verran kauan ja aktiivisesti:D?

  VastaaPoista
 39. Mistä ostit nuo ohjat? Tarvitsisin lyhyemmät ohjat kun ponini ohjat ovat hehtaaein kokoiset:) hihiiii blogisi on ihan paras!!:) Terkkuja Lillille ja Voitolle:) Ja ja ja hyvää kevättä ja pääsiäistä ennen kaikkea:)

  VastaaPoista
 40. Tosi kiva idea tehdä videolla, tee vain jatkossakin! :) minulla on aina ratsastaessa hanskat, jos ei olisi niin tunnin jälkeen olisi varmasti hiertymät, minäkään en käsitä että miksi jotkut menevät ilman hanskoja.

  En tykkää yhtään nypyläohjista, sillä ne ovat vain ärsyttävät kun itse olen mennyt sellaisilla nypylöilä joissa nypylät ovat n. 5 cm välein ja kuitenkin se oikea ohjastuntuma on jossain siinä liukkaan alueen kohdalla... en osaa selittää.
  Mutta kuitenkin tykkään itsekin juuri noista ohjista jotka olit saanut Suitsisopista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuon ohja-asian kanssa. Siis kun näppylät ovat sen 5cm välein niin toinen on liian kireä ja toinen liian löysä.. Se on rasittavaa!

   Poista
 41. Tosi kiva ku sponsorituote esiteltiin videolla! Itse en tykkää niistä ''möltti''ohjista, mutta sellaiset on ns. hoitoponillani. Käyn ratsastustunneilla niin sielä yhdellä hevosella on lettiohjat, siis niin, nimikin jo kertoo. Ne on taivaalliset kun pysyy kädessä ja on aika ohuet. Ratsastan aina hanskat kädessä, välikäyntien ja loppukäyntien aikana saatan ottaa pois, jos on kauhean kuuma käsiin.

  VastaaPoista
 42. Kiva video! Itse menen aina hanskojen kanssa, kun voi tulla joitain rakkoja käsiin jos ei ole hanskoja kun hevonen nykäsee ohjista. Ihan perusohjilla menen en oo huomannu mitään eroa silleen siinä tuntumassa. (Meidän hepoilla on näppyläohjia ja niintä möntti jotain ohjia)

  VastaaPoista
 43. Noi tollaset ohjat on ihan parhaat ! kesäisin tykkään mennä ohuiden haskojen kanssa tai ilman, mutta talvella on aina topparatsastushanskat :D Onko noi ohjat kumia vai nahkaa, kun mulla on noi tollaiset kumiset. Kerran erehdyin laittamaan noi ohjat uittamaan mentäessä ja kun ne kastui ne ei pitänyt hanskojen kanssa eikä ilmankaan :D

  VastaaPoista
 44. kiva video! Itse tykkään mennä aina hanskoilla, vaikka olisi kuinka lämin. ja tykkään niistä möykky ohjista tai nappula ohjista miksikä niitä nyt kutsutaan. Ne on jotenkin vaan kivat. Voi olla ette olen tottunut niihin ratsastuskouluajoilta mutta nyt sellaiset on myös omalla pollella. En oikeen osaa mennä muilla ohjilla. Kun olin kaverini hevosta ratsastamassa jouduin vaihtamaan ohjat. Olipa sekava. toivottavasti sait selvää. Jos ei saa lähettää kirjettä voiko sen laittaa sähköpostilla?
  Olet mukavan oloinen ihminen!

  VastaaPoista
 45. Mä käytän aina ratsastaessa hanskoja ja itse tykkään näppylä ohjista, omalla hepallakin on semmoset :)

  VastaaPoista
 46. käytän ratsastus hanskoja, sillä mikä vaa ohjat pysyy sit paremmi käsis ja näppylä ohjista tykkään :)

  VastaaPoista
 47. TÄNÄÄN (22.3.2013) lähti kirje teille postiin! Toivottavasti haette sen, siellä on pikku ylläri!

  VastaaPoista
 48. Ihana toi video jonka Helmi teki :)

  VastaaPoista
 49. Laitoin teille postia tänään. :)

  VastaaPoista
 50. Mä tykkään kanssa tuollaisista ohjista :)! Meen talvella hanskoilla, mutta aika usein kesällä kisoissa menen ilman hanskoja. Mulla ei tule hiertymiä sormiin, jos on juuri tuollaiset ohjat, jolloin ne ei pääse valumaan ja aiheuttamaan hiertymiä!:) Normi ohjat, missä on stopparit, on todella liukkaat, joten niitä harvemmin käytän..

  VastaaPoista
 51. videopostaus aluevalpoista??????????? ;)

  VastaaPoista
 52. se on ranskaa se tuotemerkki ja se äännetää sheval vaikka se kirjotetaa cheval vissiin. opiskelen kato ranksaa nii tiedän sen siitä.

  VastaaPoista
 53. Ite alussa käytin "nappula ohjia" välissä kokeilin noita kumiohjia mutta oon nyt 2-vuoden ajan kiintyny punottuihin nahkaohjiin! Horzen verkkokaupasta löytyy todella hyvät punotut ohjat mitkä näyttää kivalta ja pysyy hyvin kädessä. Oon niitä itse ostanu hepalle ja todennu hyväks! :)

  VastaaPoista
 54. Tää oli kiva postaus (: ja sulle pitäis olla tullu keirje ;) kun lähetettiin keskiviiikkona

  VastaaPoista
 55. Mä kans tykkään noist ohjist mitkä sul on. Ku niist ei tuu kätee hankaumia, eli mä käytän talvisin ja muulloinki ku oon viilee. Kesäl en käytä hanskoi:)

  VastaaPoista
 56. Miten ootte saanut ton suitsishopin sponsoroimaan teidän blogeja?

  VastaaPoista
 57. Mää tykkään kans noista kumiohjista. Kangasohjat on ihan hirveet hyh. Ratsastan aina hanskat käessä. Pysyy ohjat paremmin käessä.
  Lemppari ohjat on siis punotut nahkaohjat ja kumiohjat. <3

  VastaaPoista
 58. itse olen käynyt ratsastamassa jossain haapahuhdassa mulla ei oo omaa hevosta ja en voi tietää oikeen mikkä olis semmonen ''mun juttu'' mut oon käyttäny tavis ratsastus hanskoja ja sitten sellatteita ohjia missä on ne mötit välissä, ja joo kieltämättä ne hiertää on aina sormenvälit ihan kipeet varsinki jos ratsastan hevosella joka nykii päätä alas aarrggh... :)
  toivottavasti oli ''apua''

  VastaaPoista
 59. Itse käytän myös aina hanskoja, talvi tai kesä, vuodenajan mukaan. Tykkään myös samanlaisista ohjista, mitkä nyt sait, mutta normaalit ohjat menevät myös :) Mutta yleensä kun jollakin ratsastan, niin on tuollaiset ohjat. Ja ne "mohkäleet" mitä on normi ohjissa, on stopperit ;)

  VastaaPoista
 60. mulla on aika paljon kokemusta tolasista ohjista kun ponilla jolla ratsastan ja ratsastin tänäänkin on tollaset ohjat mutta vähän lyhyemmät koska se on shettis

  VastaaPoista
 61. ja tykkään niistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 62. Itse käytän aina hanskoja koska vuokraponini vetää ohjia ja haluaisi syödä aina kesäisin tunnilla. Sillä on ohjissa just ne klimpit. Mutta itse rakastan myös tuollaisia ohjia

  VastaaPoista

KOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin by tiiavoitto. Design by FCD.